מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי, הזמנתי מסך LCD 19 אינצ' - LG L1932TQ. ובגלל שאמרו לי שהמסך הזה בכלל לא מומלץ, רציתי את דעתכם בנושא (יש לי יום-יומיים לשנות את ההזמנה). אני מחפש מסך שיהיה מתאים לגלישה באינטרנט, OFFICE, וגרפיקה (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), למרות שאם אפשר, שיהיה גם מתאים למשחקים. תוכלו להציע לי על מסך מתאים? תודה נ.ב: מה רע במסך שהזמנתי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך 19 לשימושים משרדיים בעיקר אך גם לעריכת וידאו וצפייה בסרטים. מה מומלץ? התקציב הוא באיזור ה1500 עם אפשרות חריגה.. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 19 זול. התקציב- 1000 עד 1400 ש"ח- יחובר למחשב פנטיום 3 עתיק שלא יוכל לנצל מסך איכותי יותר. מיועד למשחקים שמחשב כזה יכול להפעיל ,גלישה וקצת אופיס. ראיתי פרסומות למסכים זולים אף יותר ,(במגה...) אבל חושש כי המחיר הזול נובע מאיכות גרועה במיוחש שהיצרן לא ברור- רוצה ללכת קדימה ולא אחורה. תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים. 1. אני מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ. 2. יש עם ציפוי מבריק ( הפנל עצמו ולא המסגרת ) כמו מסך של מחשב נייד. ויש השתקפות, אך התמונה חיה וברורה יותר. 3. לדוגמא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=7eJQijI2gJXSqaAx http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS19LFUGF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification 4. השאלה האם למסכים כאלו: א. זוית הצפיה האנכית נמוכה כך שכל תזוזה מקצוות המסך: למעלה - בהירות, למטה - מחשיך. ב. העניים מתאמצות יותר בגלל הברק וההשתקפות. 5. מסך מט. לדוגמא: http://www.aoc-europe.com/en/monitors/led/43th_20_e2043Fs.php http://www.asus.com/product.aspx?P_ID…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שבוע של מחשבה כולל צפיה ב PHILIPS 200W6CS בתצוגה הבנתי שאני צריך לעלות בתקציב שלי. הפיליפס נראה לי מעט דלוח וחסר עומק בגוונים הכהים. בקיצור חסר קונטרסט גם לאחר העלאת קונטרסט ל 100 והורדת בהירות לסביבות 30+/- 1. מהו הפאנל שהכי מתאים לעיבוד תמונה S-IPS ,PVA ,MVA? איזה מהם נותן סביבת עבודה ב 8 ביט ולא 6 ביט וקונטרסט ראוי? 2. האם האפשרויות שלי הן: PHILIPS 200P7ES ל DELL 2007FP/WFP או שיש NEC או EIZO טובים במחירים סבירים? 3. האם למישהו יש ניסיון עבודה של כמה חודשים עם ה PHILIPS 200P7ES וה DELL 2007FP/WFP? האם יש חנות שמוכרת את ה DELL2007FP עם פאנל S-IPS? 3. האם מסך 19 רגיל זול יותר כגון SAMSUNG 971P או Viewsonic VP930B ( קראתי שאמור להגיע דגם חדש 950B? ) מספק מבחינת ה…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, השימושים שלי במחשב הם 70% אינטרנט ואופיס, 25% סרטים ו-5% משחקים. 1500 זה הגבול העליון ואם יש מסכים שמתחת לכך זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וגם קצת סרטים,התקציב הוא עד 2200 ש"ח גג איזה מסך יהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המסך שלי גוסס למוות CRT של LG ואני מחפש מסך חדש רצוי 19' LCD , כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 1000 שקל ושלא יהיה מסך רוחבי אלה רגיל . בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל : L1953S או שאולי בכלל להשקיע עוד קצת על ה L1953TR, יש הבדל משמעותי ביניהם? המסך לא נועד למשחקים אלא לעבודה רגילה, אולי גם סרטים. או שלמישהו יש המלצה אחרת לגמרי בתקציב של עד 1,000 למסך טוב או 1,200 למסך מעולה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני אזמין בימים הקרובים את המחשב הבא מארז וספק-כוח: Foxconn TLA436 Tube + FSP 400W כמות: 1 מחיר: ¤268 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 Bulk כמות: 1 מחיר: ¤432 מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤340 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס תצוגה: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤801 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כונן תקליטורים: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤137 סה"כ: ¤2593 אני מעוניין לקנות מסך 19' רחב. התקציב הוא עד 1200+-... ראיתי את המסך הבא LG L196W…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חיבור dvi, אפשר מחנויות מוכרות
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לשימוש משחקי מחשב ואינטרנט * ציפוי נוגד התשקפות (חשוב מאוד בשבילי). * סוג החברה לא משנה. * מסך רחב חובה * עד 1500 ש"ח ~ * אם אפשר למצוא מסך עם אפשרות מאונך לא חובה. אם תוכלו לראות לי קישורים ומחירים זה יעזור לי מאוד. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך חדש, רצוי שלא יעלה על 19''. כמו בכותרת, התקציב עומד על 800 שח (עם חריגה במידה ומוצדקת). השימושים העיקריים יהיו צפיה ממושכת במסמכים וסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים (מכל הסוגים). אשמח מאוד אם המסך יהיה של סמסונג, אבל אני לא פוסל גם חברות אחרות. אני ממש רוצה לא לעבור את הרזולוציה 1440x900 - זה הגבול מבחינת שאר חומרת המחשב במשחקים. המפרט: AMD Athlon II X2 250 Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני צריך מסך 19 אינצ' ,לא רחב בתקציב של כ-1500 שקל... אני דיי לא מבין בנושא הזה אבל שאלתי ואמרו לי שאם אפשר אז פאנל MVA עדיף... אז אם אפשר עם הפאנל הזה סבבה, אם לא- לא נורא... חשוב לי נתונים טכניים טובים בכללי... ובקשר לתקציב.. 1500 שקל, אבל מאוד גמיש... אפשר לחרוג ב300 -400 שקל ככה אם זה שווה את זה לדעתכם... !! תודה!!! עריכה: ברור, איך שכחתי... שיהיה LCD... תודה!
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מסך 19" LCD בסביבות 1200 - 1400 שח לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט בין המסכים הבאים: מסך NU TECH 19'' L912A LCD - ב 1171 שח. מסך דק "19 ViewSonic VA912 LCD - ב 1355 שח. מסך LG 19" L1919S 8ms LCD - ב 1370 שח. אשמח להמלצותיכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19"בסביבות 2500~. אפשר לעלות כלפי מעלה אם זה יתן שיפור משמעותי. השימוש במסך יהיה לכל דבר, מאינטרנט ואופיס עד משחקים וסרטים. יש מספר דברים שמאוד חשובים לי שיהיו במסך. איכות תמונה, שתיהיה איכותית כמה שאפשר עם צבעים מלאים (וכמה שיותר כמובן) וכל מה שנלווה. המסך שיש לי כרגע lg l1750HQ עובד כרגע ב 1024x768, וככה יעבוד גם המסך החדש. במסך הזה ברזולוציה אני רואה את האותיות לא מושלמות, כאילו הורידו חלק מהצבע מהאותיות, וזה לא נוח כשמנסים לקרוא. חשוב לי שהמסך החדש יוכל להתמודד עם הרזולוציה הזאת, והאותיות יהיו מושלמות. יופי, שזה כמובן סובייקטיבי אבל שלא יהיה משהו מגושם ומכוער.. כמובן שחיבור dvi חובה. ראיתי את המסך samsung 960BF, מה אתם אומרים עליו? ועוד שאלה, מה ההבדל בין…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב. ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים. הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג. חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI. אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי? והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא אכפת לי אן זה 19" או 20", צריך את המסך הכי טוב וללא מריחות. אם 20" לא הכי טוב נלך על 19" הכי טוב, רזולויה לא מפריעה לי מכיוון שה8800GTS 320MB שלי תקול וכנראה יוחלף בGTS החדש (512MB), או 8800GT 512MB. תודה
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר, אני רוצה לקנות לאחותי מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ, לא רחב, לא מסתובב, הכי פשוט (אבל לא מיושן כן?) צריך להיות דגם אמין, במחיר סביר, ועיצוב נעים לעין. תודה מראש לכל מי שעוזר! אם יש משהו לא ברור אשמח לתת יותר פרטים.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בסביבות ה 300-400 דולר. מישהוא מכיר? מוצר שמיובא באופן סדיר לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם יש משהו מוצלח מאוד אז אפשר להתגמש במחיר. חדש בתחום ולא מבין בנתונים הטכניים בכלל, אז אשמח לקבל טיפונת הסבר לכל המלצה תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסכי LCD עם מראה מרשים שזה לא סתם ריבוע על רגל מסכנה אלא משהו כמו הסוני SDM-HS95S שזה אחד המסכים הכי יפים שיש או סוני סדרת HX או הסמסונג 960 BF שכרגע לא ראיתי פה ביקורות טובות עליו אז זה הסגנון של המסכים שאני מחפש, המסך אמור לשמש גם לטקסט וגם למשחקים וסרטים אשמח לקבל עוד רעיונות עמית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-