עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אני מחפש מסך של 21.5 - 22 בעיקר עבור משחקים וקריאת טקסט. אני מעוניין אולי לקנות את הבא: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/led-monitor/LS22B3UVMV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification תודה.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by sayroni,

צריך מסך מחשב עם יכולת רזולוציה 1080P ופאנל ips ובאותו הזמן גם יכולת רענון גבוה (144hz פחות או יותר ) כרטיס מסך שברשותי - r9 290x תקציב - 2000 , יש אפשרות לחריגה חייב להגיד שאני לא מוצא מסך כזה בעצמי , מה יכול להיות שבאמת לא יצא מסך מחשב 1080P עם יכולת רענון גבוה ופאנל IPS?? ודווקא באיכות 1440P יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום מחפש המלצה למסך 27 אינצ' 1440P 144Hz בסביבות 2000 - 2500 שקלים עדיף כמובן פחות. אני מוצא עצמי שעות רבות מול המסך ואני צריך משהו שבנוי לזה, כלומר פחות מזיק לעיניים. השימושים שלי הם בעיקר קריאה וגם משחקים, אומנם משחקים הם שימוש משני אבל עדיין משחק המסך הנוכחי שלי בן עשור פחות או יותר וידע ימים טובים יותר והוא בעל פנל IPS, אז ניראה לי טיבעי להמשיך עם סוג הפנל הזה. אני מחפש 1440P 144Hz אחרי שהבנתי ש 4K זה לא בדיוק נוח לחלק מהשימושים שלי אבל אני לא סגור על 27 אינצ' או בכלל 24 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

אהלן לכל הוותיקים שנים שלא הייתי כאן ממש התגעגעתי אני מחפש מסך גיימינג עם התכונות הבאות עד 1,700: 1440p 165hz IPS 10bit (8bit+frc) PIVOT \ SWIVEL רכישה מאילת גם אפשרית לא מעוניין לרכוש בחו"ל המפרט הנוכחי (לקראת שדרוג מעבד): 3600x@4200 ASUS X570-E ROG STRIX PATRIOT 32GB@3200 RTX2080Ti 2TB NVME Coolermaster 850W Gold PSU מעבד ישודרג בקרוב ל-5600x או 3900x.

5. אני רוצה לקנות מסך 144HZ עם תמיכה בFREESYNC, הבעיה היא המחירים הגבוהים שאני נתקל בהם. בינתיים האפשרות הכי טובה שמצאתי היא הAOC G2460PF מישהו פה מבין במסכים האלו ויכול לתת לי חוות דעת או הצעות יותר טובות ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני מחפש מסך LCD מינימום 4MS מובן שרצוי 2MS. המסך ישומש בעיקר לאינטרנט ומשחקים. כמו כן רצוי שאני אוכל לראות את המסך כלומר שיהיה בחנות ולא באינטרנט. אם חסרים לכם פרטים אני אוסיף בשמחה. המחשב הנוכחי שיש לי לא ממש רלוונטי כי בקרוב אני אחליף. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  7. שלום לכולם, האם תוכלו להמליץ לי על מסך שטוח טוב, 17 אינטש למטרות משחקים וגם גלישה באינטרנט? מה שמאוד חשוב לי זה שהמסך יראה צבעים טובים ואמיתיים ולא יהיה חשוך מדי (יש לי נסיון מר עם מסכים חשוכים) התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  8. שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב בגודל 17-19 אינץ' בסכום של כ-1000 ש"ח. אפשר קצת לחרוג במידת הצורך. ההעדפה היא ל-19 אינץ', אך אם יש מסך מעולה בגודל 17 אינץ' במחיר הנקוב - בהחלט אופציה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  9. אחרי שהתייאשתי מלמצוא מסך 19 סביר במחיר הזה, החלטתי לרדת ל- 17. יש הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. מסכים גדולים יותר לא מתאימים למקום שיש לי ואני לא צריך יותר מזה למחשב הזה(P4 מלפני 6 שנים בערך) אם שחכתי לציין משהו תכתבו לי אני אעדכן את הפוסט בהתאם. תודה מראש

11. Started by royboy777,

שלום לכולם אני מחפש מסך 17" למחשב חדש - אודה לממליצים ואם אפשר על דגמים מסוימים - שמעתי המלצות על Hyundai והדגם שמצאתי שמתאים לי הינו Hyundai B71D - אשמח לפידבקים

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. אני מחפש מסך LCD בשביל מחשב חדש לחבר, מצאתי את הדגמים האלה: BenQ FP91GP - http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1545627&comp=1 או זה: Sony SDM-X75FB + DVI (8ms) + Speakers Black LCD Monitor 1348.00 ¤ 1 1348 (שעליו הומלץ פה בפורום ע"י מישהו לא זוכר מי) הראשון הוא 19" אבל הם אותה רזולוציה, זה לא מוריד מהאיכות שלו נכון? אם יש לכם הצע יותר טובה מאלה אשמח לשמוע אותה! ;D

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by The Ball,

ממש לא מבין בתחום הזה של מסכי המחשב... שימושים הכל פחות או יותר.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by AreaDooM,

אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by AMD-Z,

אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

אני צריך מסך 19 או 20 אינצ' לא רחב. חשבתי על 971P של סמסונג אבל הוא לא נמצא במלאי באף חנות שבדקתי. חשבתי על דגם HP שנמכר על ידי NEXTOP אבל זה לא נראה לי שרק הוא מוכר אותו אפילו אם הדגם טוב, אני לא אוהב את הרעיון. חשבתי על L2000CP של LG אבל אני לא מוצא ביקורות עליו וחלק מהאנשים אומרים שהוא בעייתי ולא נמצא אצל יבואנים רשמיים. אז לסיכום, יש המלצות למסכים טובים? והכי חשוב חנויות אמינות עם שם. תקציב 2100 שקלים, פאנל מומלץ IPS אבל לא TN ובלי ציפויים למסך. TNX יבגני

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  17. כותרת השימושים שלי הם הרבה דפי אינטרנט, איסיקיו ושטויות כאלה, משחקים , סרטים. רחב או רגיל ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kreon,

יש למישהו עצה בקשר למסך 19 או 20 אינצ' שיהיה טוב למשחקים (בלי מריחות וכו'), אינטרנט וכו' בסביבות ה 1000 ש"ח? האם זה נכון שבחלק מהמסכים זה בעייתי להגדיל את הרזולוציה בשביל אותיות גדולות יותר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחפש מסך 19 איכותי: קונטרסט גבוהה, אפורים ושחורים, זווית רחבה, גיימר וסרטים 2700 ש"ח. אמור להחליף Trinitron 21 בינתיים לא התרשמתי ממה שראיתי לעומת ה- Trinitron (מלבד הגודל) ולא רוצה להתאכזב. כרגע ה- 970P בראש הרשימה (מתוך השוואה) - אך עדיין לא יצא לי לבדוק אותו מקרוב. יש למישהוא ניסיון אישי עם מסך זה? איך הוא מתמודד עם סרטים חשוכים? משחקים? שווה את המחיר? האם ישנם המלצות (מניסיון אישי) למסך אלטרנטיבי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש מסך 19 אינטצ' בסביבות ה-1500 ש"ח מסך למשחקים בעיקר... שמעתי שהרבה פה ממליצים על ה XEROX XG91D אבל אני מעדיף לקנות מסך שיש ב IQPC אפשר לקבל המלצות בבקשה? תודה רבה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by doker,

שלום אני מחפש מסך 19 אינץ עד 2000 שקל קראתי כל מיני ביקורות והודעות בפורומים ונראה לי שאני ילך על הVP930 המסך הוא למשחקים מהירים ולגלישה באינטרנט רציתי לדעת אם הוא מתאים בשבילי או שבתקציב הזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב אני לא יכול להוסיף עוד לתקציב לכן אני לא יוכל לקנות את ה2007WDF תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. אני רוצה 19 אינץ ומעלה, עדיף שיהיה רחב, עד 1600 שקל, 8 מילי ומטה.... בעבר הסתכלתי בפורום וראיתי המלצות לסמסונג נראה לי ה940 אני לא יודע אם עדיין הוא הכי טוב למחיר הזה אבקש המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lamer4ever,

LGL1970HR או VP930 אני צריך תמסך בעיקר לסרטים קראתי פה וראיתי שממליצים יותר על ה930 אבל ראיתי שלאל ג'י יש נתונים יותר טובים מה כדאי לקנות? תודה רבה :}

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by jbgood,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 19 אינץ' 4:3-יש כאלה עדיין? אם לא אז אני צריך המלצה לרחב באותו גודל... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.