עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. סוף כל סוף החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך dell 2007fp כבר התרשמתי מהמסך והחלטתי שהוא עונה על כל הציפיות שלי, אך אויה גיליתי שהמסך הזה לאט לאט (או די מהר) נעלם מהחנויות, אפילו כאלא שמפרסמות את המסך באתר (על פי חיפוש בזאפ) לא בהכרח מוכרות אותו. כרגע יש לי אופצייה אחת של חנות בראשון foxpc אין להם מסך במלאי ולא כל כך ברור מתי יגיע אחד (לפחות 3 שבועות). אם אתם מכירים חנויות שיש להם את המסך במלאי או יכולות להשיג אותו בזמן קצר, חנויות אמינות שנמצאות באזור מרכז כמה שיותר קרוב לאזור ראשון, אודה לכם מקרב לב. (אגב לפני שמציאים, גולדטופ בראשון לא מוכרים את המסך למרות שהוא מופיע להם באתר)

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  2. אני סובל מראייה לקויה ומכאבי ראש כתוצאה משימוש ממושך במסך ("eyestrain"), כך שחשוב לי להיות מסוגל לבחון את המסך במידת האפשר. באיזור באר שבע לא ממש הצלחתי לאתר מקום כזה עד כה (או לפחות לא כזה שמתמקד במחשבים). אני מתעניין במיוחד ב-xg2401, בשל מגוון סיבות (מחיר, כיוונון, היעדר ריצוד וכו'), אולם מאחר שההיצע בארץ כנראה מוגבל, לא באמת מצפה להיות מסוגל לבחון אחד לפני הרכישה (בוולקום כבר שאלתי). אשמח לשמוע רשמים (אנקדוטליים או כלליים) על חדות התמונה, ה-presets, המעמד, בהירות הטקסט, נוחות וכדומה, מה-2401 ספציפיצית או ממסכים דומים (CFG73, S25HG50, האסוסים השונים, XF240H וכן הלאה). אם יש למסך מצב קריאה, אשמח לשמוע גם עד כמה הוא מועיל. בפועל אני משדרג מ-Mag 200…

3. היי אני מחפש חנויות באיזור אשדוד רחובות שמוכרות את אחד הדגמים הבאים: xerox xg-91d viewsonic vp930 אני מחפש חנויות אמיתיות בן ניתן להתרשם מהמסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. היי אנשים יקרים, אני מחפש כבר כמה זמן את הפריט הבא קישור חברת דל לא מוכרת ישירות ללקוחות פרטיים מחוץ לארה"ב, וחברת 'ייעל פתרונות' וחברת 'cdata' (יבואנים רשמיים) מסרבות לתת לי הצעת מחיר כי הן "מוכרות לאינטגרטורים בלבד". האם אפשר להשיג את הפריט הזה (ואני מעוניין אפילו ב2 יחידות) בארץ? האם יש חברה שתהיה מוכנה להזמין עבורי את הזרוע? (אייבורי סירבו למרות שיבקשתי הצעת מחיר שתשקלל את עלות הייבוא) אשמח לעצה \ עזרה. ניר.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  5. מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. חשבתי יהיה כמו להתרשם מטלוויזיה חדשה, אך לא. כך הדבר, קודם כל יש חנויות שאין בהם בכלל מסכים מחוברים, בחלק יש רק מסכי סמסונג, הצלחתי להתרשם ממסכי ips של LG, היה גם th ליד, לא מבין על מה המהומה, יש הבדל בצבעים עולי, אבל מבחינת זווית צפייה, המצב לא כזה גרוע כמו שמתארים אותו פה, מצד שני כשה לי להתפשר, אני אוהב מסך איכותי, לא סתם הלכתי על פלסמה לסלון בבית, אבל איפו אני באמת יכול להתרשם המבחר גדול של מסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מסך 19-20 אינץ ורציתי לדעת אם תוכלו לאמר לי איפה יש חנות בה אני יכול להסתכל בתצוגה על מסכי LCD (וה Dell 2007WFP במיוחד שעל פי ההמלצות באתר אני שוקל לקנות), אני גר ברעננה ואני מחפש חנות קרובה עם מבחר גדול של מסכים בתצוגה, משהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. נראה לי ש90 אחוז מהפורום מחפשים את מה שאני מציע עכשיו...אז אם מישהו מכיר...אפילו באזור רמת גן או גבעתיים או חולוןן אני ישמחח כי האמת, אין כמו לראות את הדבר האמיתי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  9. יש כזה דבר באיזור המרכז? ככה שאם אני יבוא עם כמה שמות של מסכים ואחד לא יהיה במלאי...אז יהיה את השני ואם יש שם מסכים בתצוגה בכלל טוב :} תודה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. על מנת שאוכל להתרשם ממנו בטרם קניה בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  11. כתבתי כבר כאן בפורום = אני ממש בדילמה רצינית....כי האיכות חשובה לי מאוד וחדות התמונה (למשל בטקסטים) היתי סגור על ה19" LG1970HR ...אח"כ אמרו לי שהסוני SDMX95F לוקח אותו ( למרות שהוא על הנייר 8ms ו1:1500 לעומת 1:1600 ו 2ms של הLG ) ואז התיעצתי עם מישהו שעוסק בגראפיקה ואומר לי שהרוב מחפש את הטרנדיות -וזהו! והיום מסכי CRT סופר איכותיים - כדוגמאת פיליפס הזה(1100 ש"ח) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2131&Pname=PHILIPS נימכרים במחירים מגוכחים ושווים פי 2 מכל מסךLCD ! בקיצור אני מחפש איזה שהו מיבחן השוואה שבדק את כל אלו = ממש טבלה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אלן אלן אני הולך לקנות מסך או 20 או 22 ברזולוציה 1680 על 1050. המקומות הזולים יותר מן הסתם מופיעים בחנויות אונליין - וזה הגיוני. הבעיה שלרוב אין אפשרות לבוא ולבדוק את המוצר אלא רק לאסוף אותו או לקבל אותו הביתה. מה שמפחיד אותי זה לקבל מסך עם פיקסל שרוף (או עייף או whatever), וזה משהו שלא בא בחשבון אצלי. לא בא לי להתחיל להסתובב עם הקופסאות ולהתרוצץ בין הספק לחנות למעבדה ולקבל מסך שגם בו יש עוד פיקסל בעייתי (או יותר) יש למישהו מקום שבו אפשר לבדוק את המסך ולקנות ממנו וגם יחסית זול ? מה אני יכול לעשות כדי לצמצם למינימום את האפשרות שזה יקרה ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. Started by shlosi,
    • 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD חדשה לחדר, אבל לא משהו גדול מדי, חשבתי על 19'-24', משהו כזה. אני רואה הרבה טלוויזיות בעלי רזולוציה של 800X600, או 640X480, זה לא מעט מדי? איך האיכות ברזולוציה הזאת? כמה אמורה לעלות טלוויזיה כזאת באיכות מספיקה לחדר בגודל בינוני? ותוכלו להביא לי לינקים לדוגמאות למכירות של כאלה? תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איזה אתם ממליצים? אני מתלבט בין שני אלה: LCD LG 32" 32LC2R או LCD Toshiba 32" 32WL66 מה עדיף? ולמה? מה ההבדל ביניהם? תודההה =]]]]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Arelush,

שלום, אני מעוניין לקנות את הטלויזיה : SAMSUNG 25.5" SyncMaster T260HD-TV אני הולך לחבר אותה למחשב, לראות סרטי HD וגם אחבר ת X360. מה אתם אומרים? יש משהו יותר איכותי\שווה במחיר הזה?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by zionc,

שלום, אני מחפש טלויזיה "32 עם פאנל IPS שתשמש גם כמסך מחשב. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שחשוב שטלויזיה תתמוך גם ב CHROMA SUBSMAPLING 4:4:4 יש כאן מישהו שיודע איזה דגם טלויזיה מהדגמים שיש היום בא עם פאנל IPS וגם תומך ב CHROMA SUBSAMPLING 4:4:4? התקציב הוא לא בעיה. תודה מראש, ציון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב לכם... לא ידעתי איפה לפרסם הודעה כזאת...בכל מקרה אני מעוניין לקנות טלויזיה 32" שתשמש אותי כטלויזיה רגילה ולא כמסך מחשב...הקטע שאני רוצה לחבר אותה למחשב ישירות על מנת לראות סרטים שבמחשב במסך הטלויזה שיהיה תלוי על הקיר מול המיטה... יש המלצות? ללכת על מותג או על חברת מדבקה? כמו HISENSE DANTEX וכו....? אני מעוניין כמובן לראות ב 720P רוב הזמן תקציב 2000שח גג. תודה לכל העונה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by aviv512,

אהלן.. אני מחפש טלויזית HDTV איכותית שתתחבר למחשב בשביל משחקים סרטים וכו'.. סכום בסביבות ה2000-3000 שקל.. גודל עדיף מ22 יש המלצות? בסביבות הסכום הזה ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. אני מחפש טלוזית LCD בגודל 21-25 אינץ. עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב וגם שתשמש לכבלים וגם שהיא תתלה כתמונה על הקיר. איזה חיבורים צריך להיות לטלויזייה חוץ מDVI אני מחפש משהו בסביבות 5 אלף שקל . מה אני יכול להשיג ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by HunterVee,

יש לי בחו"ל מסך ACER XB270HU. יש לי אותו כבר יותר משנה והוא פנטסטי. בעיה אחת שיש לו זו המחלה שיש לכבלים של DP שמעל 2 מטר מאבדים רוחב פס/אות. מה שקורה שלפעמים המסך ממצמץ או פתאום הכל הופך למטושטש מאד. את המחקרים ברשת כבר עשיתי וכולם מצביעים על המחלה של הכבלים, את הניסוי גם עשיתי ואכן עם כבל קצר אין בעיות. הבעיה שבשביל שימוש רציף אני צריך כ-5 מטר של כבל. הבנתי שישנם כבלים של DP שנקראים כבלים אקטיביים, עולים יקר, אבל עושים את העבודה בשמירה על רוחב פס מלא לאורכם. השאלה שלי אם מישהו פה בפורום קנה כאלו בארץ ויכול להכווין לחנות? אני בארץ לעוד שישה ימים והסיכוי למצוא את זה באירופה קלוש. תודה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by boim,

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by boim,

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 5 מטר. בשום חנות אני לא מוצא. מישהו יודע היכן אני יכול להשיג?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by iwantdell,

קראתי באינטרנט שיש כבלים לא איכותיים שלא מומלצים (מה כבר יכול להיות בעייתי לעומת למשל כבלים של VGA של פעם..), אז בכל מקרה, כמובן שיש בחנויות כמו KSP וכו', השאלה אם למישהו יש ניסיון והמלצה על כבל שכזה שהוא קנה בארץ ? חשבתי על ללכת על זה: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=23056&txt_search=mini+display+port&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.