עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  2. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' ברמה גבוהה, הייעוד הינו למשחקים עם הרבה תלת מימד ועתירים בגרפיקה כגון Battlefield 3, ARMA, וסימולטורים. אני מתאר לעצמי שצריך מהירות תגובה טובה, דהיינו 2ms . תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  4. אני מתכוון בקרוב לקנות לי LCD חדש בסכום לא מבוטל של כ 1300 ש"ח אך ורק בשביל גיימיניג. המשחקים ברובם כבדים ודורשים איכות יחד עם מהירות ורציתי לשאול לדעתכם מניסיונכם על איזה מסכים הייתם ממליצים לי. מניסיון מבדיקות וכ'ו. תודה רבה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by itaim,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD, במחיר סביר (הכיסים לא כל כך מלאים ) בכל מקרה הצרכים: קצת משחקי מחשב, וסרטים, לכל השאר אני בטוח שכל מסך יספיק בכל מקרה, חשוב לי לשמור על העיניין ואמממ זהו בעיקרון... חשבתי על המסך הבא: http://www.samsung.com/sg/products/monitor/lcdmonitor/731bf.asp הוא עולה בסביבות ה1350-1400 יש אולי מסך 19" באותו איזור מחיר שגם סביר? ואם המסך הנל בכלל סביר? כל דעה תתקבל בברכה :]

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  6. אני מחפש מסך 22 - 28 אינץ' למחשב על מנת לראות סדרות/סרטים באיכות HD. הייתי רוצה לדעת מה הם המחירים האם אני צריך כרטיס מסך או משהו בשביל להפעיל סרטי HD בקיצור מחירים דרישות וחברות

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. שלום למחשב עריכה אני מעוניין לרכוש 2 מסכי LCD. השוק מוצף בחברות ובדגמים. האם מסכים בעלי פאנל TN ממש לא מתאימים? האם להתכוונן על פאנל SIPS? נכון לעכשיו אני פוזל לכיוונו של DELL 2007PF 20.1". האם יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. מחפש מסך 22" למחשב בעיקר לסרטים ודברים קלים. מחפש חדות טקסט וצבעים אמיתיים. עד 2400 ש"ח מחפש המלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  9. הי, אני מחפש המלצה למסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות , אם כי כמובן גם לשימושים רגילים (אינטרנט וכו'..). רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מסך עם הפנל האיכותי יותר ISP למרות שישנה בעיה ידועה של סנכרון (בגלל זמן התגובה הגבוהה יחסית), האם הדבר לא יהיה בעייתי למשחקים? לא כדאי לקנות פנל מסוג TM שיש לו זמן תגובה מהיר יותר? אני שוב מציין שמדובר במחשב לצורך משחקים בעיקר. התקציב : 1000-1300 ש"ח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by THE-BIG,

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין הקידומת P לH ולS ובכלל על שאר ההרכב של הקוד דגם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי מחפש זוג מסכים לשימושים בסיסיים ולעריכת סאונד עם תוכנת קיובייס, לא למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח לשניהם ביחד פרטי מערכת: כרטיס מסך מובנה עם מעבד i5 4590 יש יציאת vga dvi ו hdmi

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Gal&Gal,

אני רוצה להרים מערך של 3 מסכים אבל לא לקנות עוד 2 מסכים כמו זה שכבר יש לי כי הוא יקר במקום זה חשבתי על לעשות משהוא כזה הבעיה היא שהמסך שאתם רואים באמצע הוא 30 " ולא 27 " אתם מכירים מסכים שיתאימו ל 27" כמו שרואים בתמונה הנ"ל? ואם אני אקח מסך שהוא טיפלה יותר גדול איך זה ישפיע במשחקים? האם התמונות ימרחו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mikyl,

אני מחפש זרוע שולחני ל-DELL U2711, משהו ברמה של זרועות ERGOTRON. יש לכם המלצות?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  14. Started by haim.hdd,

היי אני מחפש זרוע למסך עד 28 אינץ' איכותית. הבנתי שיש בעיות עם זרועות שהם לא מחזיקים את המסך והמסך נוטה מטה, מה שיוצר טילט מעצבן. בזאפ וגם באמזון העירו על הבעיה הזו. אני מדבר על מקרים שבהם המסך במשקל נמוך מהרף שמוצהר על הזרוע ועדיין היא נוטה מטה (איכות חומרים ירודה) מישהו יכול להמליץ על זרוע שלא עושה את הבעיות האלה? אני גם מחפש זרוע עם תקן VESA 75X75 בלבד, מעוניין לרכוש את המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/187372 והבנתי שהזרועות עם VESA 100 לא נכנסת טוב. אם מישהו מכיר מתאם SPACER שהוא מתאם VESA 100 TO 75 - גם טוב. אשמח לעזרה.

15. Started by zedisdead,

האם מישהו מכיר או יודע משהו על המסך הזה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  16. Started by Lahad,

http://tms.co.il/product/5544 LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 שלום אני מחפש ביקורות על מסך זה , לפי נתוניו הוא מצוין , אני מחפש מסך מהיר למשחקי FPS מהיירים , ולכן רק מסכי TN יכולים להתאים לי - ואני מחפש את הטוב ביותר מבניהם.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by Aviram,

למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי עליו חוות דעת? ובלי קשר, למישהו יש מסך 19" רחב ויכול להגיד אם זה כדאי או עדיף להשקיע ברחב יותר גדול? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. שלום, מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שברשותם ה- VP930 או VX2025 למשחקים, בעיקר FPS: fear ,unreal Tournament וכו. עד כמה ניתן להבחין ב- ghosting, tearing? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Or_s2006,

אני מחפש חוות דעת אמיתי וטובה על המסך LG L1900J יש לו 2ms ניגודיות 1:3000 הוא מסך טוב ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by dor700,

מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  21. קראתי כאן בפורום שמסכי 20 אינץ המומלצים הם מתוצרת Dell או LG. רציתי לקבל את חוות דעת חברי הפורום על מסך של חברת viewsonic מדגם vx2025wm , שעל פי המפרט שלו מגיע לזווית צפיה של176 מעלות, מה שמרמז על פאנל איכותי. http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2025wm/ http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#specs באתר viewsonic הבריטי נכתב כי הפאנל הוא מסוג MVA מבדיקה שערכתי באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php , מצאתי כי הפאנל הוא מסוג P-MVA ViewSonic VX2025wm (widescreen) has a 20 inch 8 ms (g2g) P-MVA (AUO M201EW01 V0) panel האם המסך מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין במסך 19" בעיקר לסרטים. רציתי לקנות מסך של סמסונג בטווח של 1,500, אבל אצל כל אחד מהמסכים בטווח הזה נתקלתי בביקורות לא טובות. הדגמים: SAMSUNG 940BF SAMSUNG 931BF SAMSUNG 931C כולם בעלי 2ms ומחירם נע בין 1,500-1,600. (אני יודע שכולם בעלי פאנל TN) מה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה מבינהם עדיף יותר? האם מישהו ייתנסה באחד המסכים האלה ויש לו עליו ביקורת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. שלום, בחברה שאמא שלי עובדת מציעים לעובדים לקנות מסך של סמסונג ב605 ש"ח. הראשון הוא 943BM שהוא 19" והשני הוא B2230W שהוא 22". עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה משני המסכים יותר טוב? 2. האם המחיר טוב וההצעה משתלמת? 3. כרגע אני עובד עם מסך ישן 17" ומריץ הרבה משחקים על הכי גבוה עם רזולוציה של 1024X768 וכרטיס מסך HD4850, האם הביצויים ירדו משמעותית כשאני אחליף למסך יותר גדול? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם במסגרת לימודי הנדסאי תוכנה נתבקשתי להכין עבודה על ההבדלים בין מסך LCD ל- CRT מבחינת הנושאים להלן: מאפיינים,מחירים,אופן עבודה,צריכת חשמל,יתרונות\חסרונות,תדר סריקה אופקי\אנכי ותדר רענון,גודל פיקסל,רזולוציה,בעיות נפוצות,הקשר בין כרטיס המסך למסך ומדדים להערכת מסכים. **כל חומר מכל אתר אינטרנט, פורום או ספר מקצועי בנושא עשוי לעזור,אציין כי מצאתי חלק מהדברים אך אני מחפש להרחיב את הכתיבה שכן העבודה צריכה להיות בגודל 5-7 עמודים. תודה אבירן.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  25. לחבר שלי יש את המסך הזה והוא מחפש מתאם את החשמל וכל מה שצריך מאיפה אפשר להשיג ? http://cgi.ebay.com/Apple-20-Cinema-Display-LCD-Flat-Panel-A1038-ADC-MINT_W0QQitemZ280019592134QQcmdZViewItem [זה הקישור שמצאתי בקשר למסך]

דיונים חדשים בפורומים