עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Inzagi,

כותרת.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by BH20062,

קיבלתי את המסך..רק בעיה קטנה\גדולה. במסך ישנו כניסת סאונד [ירוקה ] עכשיו יש לי מין מגבר שכזה שיש בו כניסה של RCA . קיבלתי עם המסך כבל RCA=[אדום ולבן] עם יציאה של כרטיס קול [שמתאימה בדיוק לכניסה הירוקה שבמסך] וזה לא פועל,חשבתי שזו בעיה במגבר,וגם חיברתי רמקולים נפרדים של LOGITEC וגם לא פועל... ראיתי באפשרויות של המסך שאפשר לנסות משו אבל לא רציתי לגעת בדברים שאני לא מבין.. אשמח אם תעזרו לחבר את הרמקולים הנפרדים מהמסך..[דרך אגב במסך יש רמקולים מובנים-הופתעתי לטובה לא ידעתי שיש במסך המדהים הזה רמקולים מובנים] סה"כ מסך פיצוץ איכות פשוט מעולה,ראיתי סרטוני HD 1080P ופשוט נגנבתי מהאיכות והרזולוציה הגבוהה.רק מה שנשאר לי זה זה לחבר את הרמקולים=] תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Alex89,

לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Inzagi,

VIEWSONIC VP930 לא כמו הביקורת, שם מבקרים את VP930b ששינו בו מספר דברים בעיקר למשחקים מהירים. תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. בסביבות ה 300-400 דולר. מישהוא מכיר? מוצר שמיובא באופן סדיר לארץ ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. היי, באמצע מוד למארז פגעה הדלת וטיפה שרטה את המסך 930 שלי .. הבנתי שאי אפשר להשיג את המסך הזה בארץ אז איזה מסך טוב אפשר להביא במקומו? חשבתי על שלוש אפשרויות. 2408 של DELL אבל הבנתי שיש איתו בעיות במשחקים ולא מומלץ להוציא עליו 2800 שקל בישביל לקבל מסך עם בעיות במשחקים ( שזה השימוש העיקרי ) 971P יש אותו לאחותי אבל הוא די יקר לא יודע אם שווה להשקיע עליו 1800 שקל? או לקחת איזה 22 24 זולים לבנתיים נגיד ב KSP יש 24 ב 2000 שקל? הוא שווה? מה גם חשובה לי האחריות לפיקסילים מהחנות ו KSP רק מחליפים מ 3 ומעלה... אז מה כדאי לקחת שוב פאנל PVA במחיר די יקר? או לקנות 22 24 אינץ זולים? או בכלל לשלם הרבה בשיביל ה DELL .. לא איכפת לי הכסף אבל יפריע לי ה LAG במשחקים אז לא יודע אם ה DELL שוו…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  7. אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by llime,

למעשה כבר שאלתי את זה כאן אבל לא קיבלתי תשובה.השאלה היא לגבי מכלול הצבעים המורחב שלו ולמה זה בכלל טוב. השימושים שלי הם אינטרנט וסרטים פה ושם,אבל האם אפילו לצרכים לא מקצועיים אלו עדיף מכלול צבעים סטנדרטי?.. מה זה אומר?... האם בגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אראה צבעים לא נכונים? ומה עם תמונות שצולמו במצלמה דיגיטלית? אגב,אם מכלול מורחב לא מתאים אפילו לצרכים די בסיסיים אלו,אז בשביל מה בכלל דל טרחו ושינו את זה? :s05:

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by EnerGy,

יש לו נתונים נחמדים, וחוץ מזה הוא גם לא עולה הרבה...

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  10. Started by avi215,

מתלבט בין שני המסכים האלה, בהנחה שניתן להשיג כל אחד מה, איזה מהם כדאי לרכוש ומדוע? אני עומד להתקין כרטיס מסך דגם ATI HD3850 , מספיק טוב לאחד מהמסכים?, אולי משהו אחר? תודה אבירם

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by NTT,

שלום, קניתי אתמול ברוך השם מחשב חדש, והמוכר בחנות המליץ לי שלא לקנות את ה2408WFP ולקנות מסך TN 28" באותו מחיר, כי ה2408WFP הוא איטי(S-PVA) יחסית לTN והוא לא מומלץ למשחקים. יש דברים במה שהמוכר אומר? *הערה: המוכר כן יכול למכור לי את מסך הDELL אך לא את המסך 28 אינץ'!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by T-R,

שלום קניתי לאחרונה את המסך, אנ י מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו למרות ששמתי לב שבמשחקים יש קצת קטע עם הבהירות המטורפת (אפשר לתפוס אחלה צבע עם זה חחח)...בעקרון מה שעשיתי בדקתי באיטרנט מה אפשר לעשות וחוץ מכיול (שאני לא מוכן להשקיע כסף ואין צורך) אני לא יודע מה בדיוק לעשות.. הורדתי פרופיל של אחד שעשה כיול עם spyder3 אבל לא ממש הבנתי איך מפעילים אותו בVISTA ואם זה בכלל רלוונטי לגבי...בעקרון מה שעשיתי זה הורדה של הבהירות 25 מ50 (בוהק מדי) ואת הצבעים שיניתי ל R96 G92 B100 וסך הכל אני דיי מרוצה.. קצת יותר נעים לעין.. אבל אני באמת לא יודע מה לעשות יותר.. יש לכם הצעות? מה לעשות עם הפרופיל =/ אשמח לעזרה...

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by BH20062,

לאחר התלבטויות רבות... שאלות מעמיקות..יצאתי אתמול לפנדה מחשבים בבאר שבע,שאלתי אם יש להם במלאי,דיברתי עם אחד העובדים שבחנות בקשר למסך הנ"ל הוא אמר לי שאין להם אותו במלאי,אבל,המסך הכי משתלם בשוק היום זה הHanns-g והוא אמר שכדאי לי אותו מאוד.[לא מסתמך על דעת שלו זו דעת רבים] לעומת הDELL שאנשים טענו שהוא איטי מאוד למשחקי קונסולות וכדומה,כל מה שנשאר זה שאקבל את המסך מחר..הסכום יצא סה"כ 3050 ש"ח דיי משתלם למשלוח מהיר של עד 48 שעות אספקה לבית הלקוח. כשיגיע ,אעלה תמונות=] תודה לכל מי שהמליץ!!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by darking,

שלום לכם =) החלטתי בסוף לקנות את המסך של סמסונג 2243BW. אם דעתכם היא שעשיתי בחירה נכונה לתקציב שלי (כ-1200 או 1300 שקל בערך), אז בבקשה תמליצו לי על חנות טובה שכדאי לקנות בה. חנות שאפשר לסמוך עליה שתביא לי מסך חדש (ולא אחד שהחזירו לה) ושיש לה אחריות טובה ושירות טוב. אל תשכחו שגם המחיר חשוב! תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Wormy,

1. האם המסך הנ"ל הוא מסך רחב (wide-screen)? כי משום מה ראיתי באתר אחד שזה כן מסך רחב... אז רציתי לוודא מה הסוג.. 2. מה ההבדל בין L1972H ל- L1972HR?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by ajl,

אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by YRP99,

מסך בעיקר לאינטרנט ועבודות, משחקים פה ושם (אך לא כעיקר) מה שכן הכרטיס מסך של המחשב די חזק, Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עדיפות למסך הכי זול שאפשר שיעשה את העבודה, אם אפשר הצעות עד לאזור של 1300 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. Started by almogbiton,

צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. בס"ד הרכבתי לחבר מחשב חדש (המפרט נבנה באתר.. ), ואיתו את האסוס. אני חייב לציין שבקשר למסך היו התלבטויות רבות ועקרונית התכוננו לקנות את ה samsung 2443bw, ע"פ המלצות בפורום- ציפוי לא-משתקף ואגרונומיה, אך בשל אילוצי תקציב קנינו את האסוס. יש לציין- עד עכשיו עבדתי איתו בשעות אחה"צ והערב,עם מנורה רגילה דולקת בחדר ורקע שולחן עבודה בהיר. חסרונות: את המסך לא ניתן לכוון פיזית כלל ואיכות הלחצנים שעליו לא כזו טובה לדעתי. יתרונות: אולי זה תלוי מאוד בתאורה שבחדר, אבל אני לא הבחנתי כלל בשינויי צבע בהזזה של הראש-עדיין לא ניסיתי לזוז קיצונית. כשהמסך כבוי,ממש רואים את ההשתקפות,אך כשעבדתי איתו לא שמתי לב להשתקפות למרות שיש בחדר 2 חלונות ואחד מהם ממש לצד המחשב. לטעמי, כיול הצבעים "מהק…

20. (אני יודע שזה נראה כאילו זה לא קשור לפורום הזה, אבל תנו צ'אנס... ) רוב האנשים פה משחקים משחקים ברזולוציות ממש גבוהות, ובגלל זה המשחק לא רץ טוב, והם צריכים לשחק עם הגדרות "נחותות" יותר. השאלה, אם לא עדיף לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, ולהנות מהגדרות גבוהות יותר? לדוגמא, כולם אומרים פה שקרייסים לא יכול לרוץ כמו שצריך על אף מחשב ברזולוציות גבוהות על ההגדרות הכי גבוהות, ולכן משחקים בהגדרות יותר נמוכות. אצלי הוא רץ מעולה, כשהכל על V.high, ברזולוציה של 1280X1024 (שזה הכי גבוה של המסך שלי). עכשיו אתם שואלים את עצמכם, מה זה קשור לפורום מסכי מחשב? אז ככה. הסיבה היחידה שאני רואה לשחק ברזולוציה ענקית על חשבון הגדרות גבוהות יותר, זה כי למסכי LCD יש רזולוציה טבעית, שפחות ממנה לא רוא…

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by jon-E,

המסך יהיה בעיקר למשחקי מחשב (כבדים ורגילים) וגלישה. התקציב הוא עד 1300 שח הכרטיס מסך הוא HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שאלה נוספת איזה מסך בעל פאנל VA הוא הכי זול שאפשר למצוא תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. הי אני חושב להחליף את הפיליפס "19 במסך LCD . ההתלבטות שלי היא בין "24 ל- "26, יש לי מרחק של כ1.10 מטר עד המסך והשימושים שלי, הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-4000 שקל. עכשיו לשאלות: 1. איזה מסכים כדאי לבדוק ולא פחות חשוב, איפה יש תצוגה של מסכים בגדלים כאלה, כדי שאוכל להחליט איזה גודל עדיף לי... 2. זו שאלה טכנית... עד היום ידעתי שמסך HD בעצם מתאפיין ברזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200. אבל תוך כדי חיפוש אני נתקל במסכים עם כזו רזולוציה שלא מוגדרים כמסכי HD. מה מיחד את ה-HD? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  23. אהלן. קראתי הרבה אבל לא כל מה שנכתב בנושא, מתאים לי לסגור את הנושא עוד היום, אני כבר שנה עם ה 15 אינצ' הזה... הדרישה הכי חשובה מהמסך היא מעבר בלחיצת כפתור מהמק לפיסי - DVI לVGA (בהתאמה). אני יושב\אשב מול הדבר הזה בערך 12 שעות ביום, אז חשוב שיהיה נעים לעיניים כמה שניתן. רוב העבודה היא תכנות, עבודה עם מסמכים, גלישה וכו'. מעט מאוד משחקים, קצת סרטים אבל זה לא משחק תפקיד. התקציב שלי הוא עד 300 דולר (אני בארה"ב). מעבר לזה - אני מוכן להתפשר על גודל, חברה, פאנל, וכו', רק שלא ישבוק לי אחרי יומים... תודה מראש על ההמלצות.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. אני מעוניין במסך FULL HD בלבד ,אני מתלבט לגבי הגודל היות והישיבה היא בערך כמטר מהמסך כאשר יש אפשרות לתלות את המסך על הקיר. המסך לשימושים כלליים :משחקים,סרטים,גלישה . חשוב לי שיראו VIVID אם אפשר לקרוא לזה כך ,חשבתי על מסך HANSPREE (או משהו כזה ) בגודל 28" וקיבלתי ביקורת טובה ממכם אבל הסבירו לי שזה גדול מדי . אודה לעיצתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים