מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לאחרונה מסך VIEWSONIC VP930 ויש תופעה של הבהוב של המסך ששמים לב אליה כשנמצאים בשולחן עבודה או כשגולשים באינטרנט על גבי רקעים מסוימים. כמו כן על גבי הרקעים האלה הצבעים נראים לא טוב (יותר מדי אדום). איך אני פותר את הבעיה? עריכה: כמו כן יש לי שאלה בנוגע לרמקולים - האם זה מסוכן להפעיל רמקולים (רמקולי מחשב רגילים) ליד המסך?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם. למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה? על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו. שווה? אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברה . אני מחפש לקנות מסך דק חדש , אבל דרישותיי ממסך זה הן : 1- שיהיה בעל איכות וחדות ככל היותר קרובה לזו שנמצאת במסכי CRT . 2- שיהיה בעיצוב יפה 3- שיהיה מחברה יוקרטית כלומר שיהיה לי גב אם היה לי תכלה או משהוא כזה . 4- שיציג טקסט בצורה חדה מאוד 5- גודל - 22 אינץ' ושיהיה WIDE SCREEN . ולגבי מחיר : אז אני לא רוצה שיעלה במחיר מעל 1700 שיקל .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה מסך שיש לו הרבה המלצות בפורום, האם זה בגדר חובה לראות אותו בעיניים, לדוגמא שאני לא יוכל לעבוד בו או משהו? יבגני
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש הוא בעיקר למישחקים אם גרפיקה מאוד טובה יש לי כרטיס hd 4870 512mb המליצו לי על samsung 22 lcd 2253 bw מה אתם אומרים?התקציב הוא 1500
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
########################################################## בשעה טובה ומוצלחת חזרתי עם ה HP LP2065 המדהים מנקסטופ אחרי ציד פיקסלים מתים הצלחתי לתפוס אחד, אבל יש בעיה שיותר מפריעה לי - המסך נוטה שמאלה לכיוון הפיווט - הפינה השמאלית של המסך גבוהה בכס"מ אחד מהפינה הימנית. האם אפשר לסדר את זה או שצריך לרוץ להחליף? ########################################################## שלום אני רוצה לקנות מסך ל: 1. טקסט, 2. גראפיקה וסרטים - בסדר העדיפויות הזה. אני מעדיף מסך לא רחב. עד איזה גדלים יש מסכים לא רחבים? אני חושב על גדלים בסביבות ה20. על מה אתם ממליצים לי? התקציב הוא די דינאמי אז אני לא אנקוב בו, אני אשמח לקבל הרבה הצעות עם פירוט רב לגבי נקודות חזקות וחלשות ואז להחליט. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה למסך מחשב "19 הכי טוב שיש, בתקציב של עד כ-1,000 ש"ח. כמו-כן, אני צריך גם המלצה לחנות מחשבים אמינה שאפשר לקנות בה את המסך ב-12 תשלומים ומעלה. המחשב מיועד בעיקרון לאינטרנט ואופיס, ומעט משחקים וסרטים (אם בכלל). בשל כך, אני תוהה האם כדאי לקנות מסך רחב או שאולי עדיף מסך רגיל. הערה: למסך מחשב צריכה להיות גם כניסת VGA וגם כניסת DVI. אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 22 אינצ' רחב עד 1300 ש"ח, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר. הבנתי שבמחיר הזה אני יכול לקבל רק TN אין לי בעיה אם זה כי אני לא עובד עם טקסטים למשך הרבה זמן, אני רק מבקש שלא יהיה מריחות במשחקים. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את AMD ULTRA GAME ב3600 ש''ח. כרגע יש לי מסך מחשב של BENQ 17 אינץ' ואני רוצה לקנות מסך חדש 20 אינץ' ומעלה אני רק מבקש שהמחיר לא יהיה בשמיים אני לא מבין כל כך בזה ואני רוצה שיהיה משהוא טוב אין לי כל כך תקציב אבל שזה לא יהיה מעל 1500 ש''ח... תודה מראש ברק גונן :s05:
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הבנתי שבמסך 2243BW אפשר לעבור למצב של 3:4. מהי הרזולוציה במצב הזה? (אני מניח שהיא פחות מ-1680X 1050 ) במצב הרגיל). והאם זה גורם לשיפור בביצועים במשחקים(כי הרי יש פחות פיקסלים לצייר). תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המסך צריך להיות בפורמט רגיל ולא בפורמט רחב. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, עבודה משרדית, משחקים פה ושם. חשוב שיהיה לו גם חיבור רגיל VGA וגם חיבור דיגיטלי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZXP2211W הייתה לי התלבטות לגביו אם לקחת אותו או את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL1953TR_R אמנם הנתונים של המאג קצת פחות טוב ממש בקצת.. אבל הוא גדול יותר והוא כולה 1000 שקל. דבר נוסף - בשביל צפייה בסרטים / סדרות המאג מספיק לא ? יראו סבבה ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בזמנו ביקשתי המלצות למסך איכותי בגודל 19 או 20 אינט'ש, ואכן הומלץ לי ה-דל 2007WFP, וכן 2007FP , לצערי שניהם לא נמצאים בשוק ולא ניתן להשיגם. בקשתי המלצה למסך הכי איכותי שניתן להשיג במסגרת התקציב, גימיקים לא מענינים אותי (רמקולים, וכו), חשוב איכות (לא פחות מפנל IPS ), צבעים כמו שצריך, בקיצור אולי 2007WFP מקבילי מחברה אחרת, אגב לא חייב להיות רחב מכוון והשימושים הם:אינטרנט, עבודה שוטפת, משחקים קלים. אודה לכל היועצים. אבירם.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך VIEWSONIC VX2262WM זמן תגובה 2 מילי שניות יחס ניגודיות 1:20000 לעריכת ווידיאו וגרפיקה ? תודה מראש: BARAKUSH
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הנה השוואה בין השניים רק תשימו לב שאחד מהם מוצג בתור 19 אינצ ואני קונה את ה 22 אז אל תתיחסו להבדלים האלה. http://www.lge.com/products/compare/detail/wide%20lcd%20monitor_compare_W2284F,M198WA,.jhtml ההתלבטויות שלי הם כאלה: ה M228WA יש לו חיבורים ישירים למסך של טלויזיה ולסוני2 למרות שיש לי כרטיס טלויזיה אבל האיכות דרכו למחשב לא משהו. ה W2284F יש לו MS ו- CONTRAST RATIO יותר טובים שזה חשוב למשחקים וסרטים שזה הכי חשוב לי אבל אני גם רוצה את החיבורים הישירים , ואז יש את המחיר הסדרת M הוא באזור ה 2400-2600 והסדרת W באזור 1700-1900 . יש מבינים מביניכם שיכולים לייעץ לי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך להגיע אליי מסך LCD עכשיו איך מנקים תמסך ? עם סספריי לחלונות רגיל או שחובה לקנות חומר מיוחד למה בחנות של המחשבים יש חומר למסך LCD אבל קופסא קטנה שעולה 30 שקל מהאתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני מבחין בכתמים קטנים שיש לי על מסך הדל שלי וזה לא יורד אם נייר אז יש איזושהי דרך לנקות את זה?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום מאחר והמסך של אח שלי גוסס החלטתי להביא לו את שלי (17") ולקנות מסך 19" חדש.... אין לי שום מושג בתחום הזה ואני צריך המלצות למסכים. קראתי בביקורת באתר שעדיף ה-932B של SAMSUNG, אבל באתר שאני רוצה יש רק 932BF, יש הבדל ביניהם? המסך לשימושים: קצת עבודה בוורד, גלישה באינטרנט, משחקים וקצת סרטים. תקציב: 1000-1400 שקל עם טיפה חריגות אם צריך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-