עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by redead,

ראיתי היום בתצוגה את הסמסונג טי240 שרציתי לקנות ואני חייב להודות שהוא היה נראה לי טיפה גדול מידיי וזה דיי מפחיד אותי לקחת מסך שבעבודה יום יומית של אינטרנט , תיכנות וישומי אופיס עלול להיות גדול מידיי.. מה אתם אומרים האם 24 באמת גדול מידיי וכדאי לקחת 22? ואם כן אז איזה 22 אינץ כדי לקחת בתקציב הזה של סביבות ה1800 שקל? או שאולי בכל זאת לקחת את הטי240 ולא לדאוג?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by nat56,

קנינו את המסך הזה האם אפשר לשפר את החדות על ידי דרייבר או לבחור רזולוציה מתאימה יותר . תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by ChaosBoy,

אני צריך המלצה למסך עד 1500 שקל. אני צריך אותו לשחקים בקטנה (חשוב לי שלא תיהיה מריחות בכלל) ולסדרות שאני מוריד. מסך רחב או רגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  4. אני לא מרגיש שינוי משמעותי באינטרנט כך שלא שמתי לב ואני לא זוכר מה היו ההגדרות הראשוניות. בטיפשותי התעסקתי גם עם הגדרות הכרטיס מסך וגם עם הגדרות המסך עצמו. ובכל פעם שאני מנסה לתקן אני רואה גרוע בצורה אחרת: פעם לא רואים כלום, פעם רואים צבעוני כמו סרטים מצויירים מאיזה גג לקפוץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איזה אתם ממליצים? אני מתלבט בין שני אלה: LCD LG 32" 32LC2R או LCD Toshiba 32" 32WL66 מה עדיף? ולמה? מה ההבדל ביניהם? תודההה =]]]]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by psappir,

התמונה שמגיעה מהמחשב למסך ברזולוציה של 1920 על 1080 השולים יוצאים מהמסך. יש מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. Started by Yoel Abecassis,

שלום לכולם, חיפשתי המלצה למסך שיתחבר למחשב הנייד שלי לצורך לימודים. מעבר לשימוש הממוצע, אשתמש בו בעיקר להרצאות בזום ולתכנות (כנראה שלא מעט שעות תכנות בהמשך) למחשב (VIVOBOOK S14 X412FJ) יש חיבור טייפ C אך אין אופציה להטעין בעזרתו את המחשב. 27" (יושב במרחק דיי סטנדרטי) רזולוציה של 2K IPS אפשרות לכוון את הגובה והזווית בצורה טובה התקציב סביב ה1200 ש"ח. קיבלתי המלצה על P2720D שנראה שקולע לדרישות שלי בדיוק. העניין הוא שהוא קצת מוגבל מבחינת החיבורים לעומת נגיד הU2719D שעולה 300 ש"ח יותר. הייתי רוצה לנסות להבין את ההבדלים מבחינת השימושיות בחיבורים המוצעים. במידה ויש למישהו הצעה או רעיון אחר אשמח לשמוע כמו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Oranili,

יש פה מלא חסרונות במסך הזה... 1) שמסתכלים מהצדדים או שמשחקים במשחקים השחור לא שחור... הוא אפור! 2) לא שמתי לב להבדל מפאנל TN הקודם שהיה לי 226BW..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yz101,

אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  10. לפני 10 דקות נשרף לי המסך של המחשב, המזל שיש לי עוד אחד ישן גם 17.. אחרת הייתי משתגע. אני ביום ראשון ב"ה הולך להביא מסך חדש - דק. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T190 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. 805 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876035 815 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876037 אני מחפש טלויזיה ל PC גיימינג. אני פחות או יותר סגור על אחד משני אלה. מה שחשוב לי זה backlight strobing או black frame insertion זמן תגובה נמוך לא מעניין אותי frame insertion תלת מימד זה נחמד כבונוס. מישהו יודע מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by אגל טל,

מחפש מסך מחשב הכי בריא לעיניים, משמש רוב שעות היום לגלישה וקריאה ,ומחפש מסך בריא לעיניים" יש בכלל דבר כזה? והאם גם יש גודל מסך אידאלי לכך?

13. Started by Dj Tal Doek,

אני רוצה שתמליצו לי על מסך ... עד 750 שקל .. שלא יהיה מסך רחב... (wide) 19' .. ושיהיה משהו טוב..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום בעצתכם לפני זמן מה קניתי את המסך 2007WFP וללא ספק נהנתי עכשיו אני רוצה לעבור קדימה למסך FULLHD למחשב 1920x1200 האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא כמובן 2407WFP ביררתי באינטרנט מסתבר שהוא כמו כולם בסדרה מסך מצוין אבל אז ראיתי את הבנקיו FP241W שקיבל בTRUSTEDREVIEW בכל הנושאים 10\10 וגם ראיתי שיש לו חיבור HDMI שזה תוספת רצינית הסתכלתי עוד קצת באינטרנט והבנתי שהולך לצאת לדל רויזיה חדשה עם עוד דברים וכל מיני דברים עכשיו לעניין איזה מסך משני אלה ובכלל מכל המסכים מומלץ השימושים לפי הסדר הם (משחקים הרבההה כולל קונסולה שכנראה אני יקנה, סרטי HD + חיבור טלוויזיה (לא להתייחס שכרגע אין HD בארץ..) והשאר כבר לא ממש אכפת כל הגלישה ואינטרנט) חשוב לי לציין שאני אומר משחקים אני לא איזה גי…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  16. קראתי את המאמר ואני פשוט נדהם מרמת הידע של ארז,אדם כמוהו זה נכס לאתר ואני מקווה שכולם יקראו את המאמר כדי שכולם יחכימו ממנו. כל הכבוד על המאמץ אני בטוח שכולם מבינים במה זה כרוך לכתוב מאמר כזה ,אפילו בלי קשר לידע אלא להיות מוכן להשקיע את הזמן בשביל ללמד את חברי האתר דבר או שניים,בקיצור - תודה! כל הכבוד ארז! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. כנ"ל לגבי חיבורים אחרים לממיר?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by furyanaor,

רכשנו טלוויזיה LED השבוע, SMARTV של PILOT אם זה משנה והיה פיקסל שרוף במסך שהיה נראה קצת ירקרק בעיקר על גבי תצוגה שחורה. עברו איזה שלושה ימים ולפתע הפיקסל השרוף נעלם לו מעל לפני השטח וכעת הכל נראה תקין. ניסיתי לחפש מידע על פיקסלים שרופים שנעלו אך ללא הצלחה. הטכנאי כבר בדרך (אמור להגיע עוד איזה יומיים) האם לבטל או מה ? ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

באיזו צורה הכי יהיה טוב ובטוח לנקות מסך מחשב מתקדם? רצוי בצורה שלא תשאיר סימני ניקוי או משהו כזה ושהמסך יראה כמו חדש.. יש לי U2414H שהוא בן שבוע וחצי בערך והתחיל להיות עליו קצת אבק סטטי עדין כזה.. איך לנקות את זה?

20. שלום לכולם יש לי בבית מסך 17 LCD סמסונג ועוד טלוויזית סמסונג 26 עם HDMI והיא HD READY אני רוצה מסך מחשב חדש שתומך בצורה מלאה ב HD אני חושב על ה DELL אבל אשמח לעוד הצעות. כמו כן אם אני הולך לחבר אליו כרטיס 8800 ורציתי לדעת האם מאבדים מהאיכות כששמים קאבל DVI ל HDMI תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by בני סלע,

אחרי תקופה דיי ארוכה שמסך 17'' CRT הגדול שלי עמד על השולחן,הגיע הזמן להחליף למסך LCD. קניתי את 2007WFP ב-900 שקל(הוא חדש לגמרי) בצבע שחור. המסך הגיעה באריזה דיי מרשימה עם שתי ידות נוחות לסחיבה. אחרי התקנת המסך וחיבור לכרטיס מסך קצת היתבאסתי,צבעים לא אמיתיים,צריך לכוון את הבהירות של המסך אבל חוץ משתי החסרונות הללו המסך פשוט מהמם!(החיסורונות הם רק בהתחלה,אחרי כיוון הכל מסתדר) במשחקים לא הבחנתי במריחות והגודל של המסך ממש משפיע,וכך גם הרוחב שלו! עם המסך קיבלתי גם רמקולים של לוגיטק (Z5500) - קיבלתי אותם בחינם פיזרתי אותם בכל החדר עשיתי קצת חושך,נכנסתי ל - F.E.A.R ולא הרגשתי אך הזמן טס! המסך מהמם!החדר קופץ בגלל הרמוקולים! בקיצור...אם אתם חושבים ללכת על מסך 20'' לא משנה …

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by pergola,

אני קונה מחשב חדש אבל לא החלטתי עדיין על מסך אני מתלבט בין CRT לLCD 1700# LG Flatron F900P 19 2048x1536 69HZ 0.24 זה המסך CRT שאני יקנה או LCD כזה LCD 19 2ms 1600X1200 1:1600 2300# משהו בסגנון המסך CRTשרשמתי המליצו לי עליו שהוא תותח וששווה להשקיע בו והוא הכי טוב בחרתי CRT ולא LCD כי אומרים שאם מורידים מהרזולוציה הטבעית שלLCD התמונה נמרחת או משהו כזה אבל הייתי אצל חבר והורדתי וזה לא שינה כלום ואם זה באמת לא משנה כלום אני מעדיף LCD 2MS רזולוציה1600X1200 ובווינדוס אני יוריד ל1200X1000 רק במשחקים אני חייב 1600X1200 אני יצטרך להוסיף לזה אבל עוד 1000 שקל אבל כנראה יהיה לי את הכסף אבל מה אתם חושבים מה באמת עדיף CRT או LCD פשוט אני רק מפחד מהמריחה בLCD שאומרים הא ואם בסוף ה…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. אני רוצה לקנות ולא יודע איזה חנות מוכרת עם הקושחה החדשה ואחריות מקורית?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by Amit_H,

מסך LCD או LED. רזולוציה: 22"-24" (תלוי בתמורה ביחס למחיר). המסך מיועד למשחקים ברמה גבוהה ולסרטים, אך גם לקריאת מסמכים. כך שאם זה 22" - רזולוציה של עד 1680 על 1080, אם זה 24" - עד 1920 על 1080, על מנת שיהיה אפשרי לקרוא מסמכים בלי להוציא את העיניים. חשוב שהמסך יהיה לפחות עם פאנל IPS. והכי חשוב, בבקשה לא לחפש לי מסכים בזאפ בלי שיש לכם ניסיון אישי עם המסך. בבקשה להציע מסכים שאתם יודעים בוודאות על איכותם ולא רק עפ"י נתונים על הנייר. דבר אחרון - מעדיף מסך עם מסגרת שחורה. במהלך החיפושים שלי מצאתי שלושה מסכים שאולי יתאימו לדרישות, בבקשה הביעו דעה: Dell 2209WA http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2209wa.htm Dell G2210 LED http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9466 LG…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.