מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך רחב,כמסך שני ,(או ראשון), לאיזו 19" שלי. ה-24" קצת מפחיד אותי בגלל גודל הנק' שלו שהוא 0.27 .אני התרגלתי לעבוד עם מסך 19" ברזולוציה טבעית (הכרחתם אותי!..) אחרי שהשתמשתי בו זמן רב ברזולוציה נמוכה יותר,ולקח לי זמן להסתגל וגודל הנקודה במסכי 19" הוא 0.294 (ואני חייב להגדיל את הפונטים,אחרת הכל נראה קטן מדי). ב-24" הגודל הוא 0.27 שזה קטן, (אם כי למי שרגיל לעבוד עם 2007FP זה ייראה גדול..) .וב-27" הרזולוציה היא אותה רזולוציה כמו ב-24" (1920x1200) ,אבל גודל הנק' הוא 0.303 שזה קרוב למה שאני רגיל. מה אתם אומרים?...זה הבדל משמעותי? האם יש יתרונות (או חסרונות) ל-27" על פני ה-24" מלבד גודל הנקודה? איזה מהם איכותי יותר מבחינת איכות תמונה? (להזכירכם התרגלתי לאיזו.…
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למה הכוונה רזלוציה?? מה זה נותן יותר צבעים או מה?? תסבירו טוב בבקשה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אפשר לקנות משהו שהמסך יושב עליו? כרגע המסך יושב על 5 ספרים עבים שיהיה כמה שיותר בגובה העיניים. או שיש לכם פתרון אחר להציע?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חברים עזרה דחוף. אני מחפש את הדל עם העדכון האחרון Rev. A02 למסך של דל U2411 ונמצא במחסנים של דל בארץ רק ה-Rev A01 מישהו יודע מה בכלל ההבדלים בין הגרסאות וכמה העניין קריטי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא זוכר מה הכתובת האתר של מסכי המשחקים (GAMING) של proview האם החברה עדיים קיימת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המסך נראה לי בוהק מדי... ואז אני מוריד בהירות והלבן נראה לי אפור מדי... ואז אני מעלה בהירות ומוריד ניגודיות והוא נראה לי חשוך מדי... מה הערכים שלכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש. אני בעסקי הסימולטורים ואני בונה לי קוקפיט ביתי. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 2.66GHZ-8M גוף קירור למעבד: SCYTHE MUGEN II לוח אם: GIGABYTE GA-P55-UD3R כרטיס מסך: ATI HD5850 1GB GDDR5 זכרון: 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II ספק כוח: ENERMAX ECO80 500W : EES500AWT ככל הנראה, שלושת המסכים יהיו Samsung T220P LCD. עכשיו, שמעתי שצריך איזו תוכנה מסויימת. האם זה נכון? כמו כן, האם אני יכול למשל להריץ על 2 מסכים משחק מסויים ועל המסך השלישי ליהיות על שולחן העבודה ולגלוש באינטרנט, לצפות בתמונות וכו'? בתודה, אסף.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הגיעה אליי קופסה הבייתה עם מסך DELL U2713HM והמון ניירת. רציתי לשאול - היכן מופיע המספר הסידורי של המסך ואילו מסמכים כדאי לשמור למימוש עתידי של אחריות? כמו כן, האם כדאי לשמור את הקופסה או שאין צורך? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם המחיר של הvp930 ?? לפני כמה זמן שחשבתי על לקנות אותו הוא עלה 1500 עכשיו הוא עולה 1700 מה הסיבה לזה?זה ירד בחזרה??
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אמרו שהוא היה אמור לצאת ב15 ליולי ולא שומעים כלום. מה קורה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/99795/Editorial_Samsung_or_How_To_Do_Outsourcing_Wrong.html כותב מעולה, היה מאוד משעשע לקרוא את המאמר. מתאר מה קרה עם מסך ה-30" שלו שהתקלקל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שעברתי למסך LCD התאכזבתי מהקצב רענון הייתי רגיל ל 100 הרץ ועכשיו אני מריץ ברזולוציה טובה רק 60. האם קיים מסך 22" עם קצב רענון גבוה מ 75?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום מסך שנותק מהמחשב וחובר בחדר אחר לאותו מחשב, לאחר החיבור המסך בזמן שמירת שומר מסך עובר למסכים בצבעים אדום,כחול,ירוק,לבן ושחור וחוזר ב LOOP מנסה לחזור למצב הקודם ששומר המסך של windows היה אקטיבי, מה צריך לשנות בהגדרות המסך עצמו ? בתפריט המסך ישנם, Color, IMAGE,Color temp,Tools,Language,Misc
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, כמו שהבנתם מהכותרת אני רוצה לעשות שינוי במיקום של המחשב לצורך מסויים. בשביל שהמחשב ישב בצורה נוחה צריך להזיז את המסך אבל הכבל שמגיע עם ה dell u2311h קצר בשביל הפתרון הזה. השאלה מהו האורך המקסימלי לכבל שאני יקנה שלא יפגע לי באיכות האות,ובאיכות התמונה שמגיעה למסך. תודה לעוזרים אביחי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת (אני חוזר ומציין שאני מדבר על הדגם הלא רחב של המסך).
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חשוב לי לידע את אלו שלא יודעים מכיוון שאנשים רבים חושבים שגודל הממסך שלהם הוא שונה מהגול האמיתי של המסך... לדוגמא לי יש מסך LG 796FD2 17 אינצ'... 17 אינצק כביכול... אבל בתוכנה לניתור המערכת כגון Everest או PC Wizard גודל המסך שלי הוא למעשה 16 אינצ'.... קצת פיקפקתי בזה לכן לקחתי מטר ומדדתי, והתוצאה באמת הייתה 16. גם לחבר שלי היה כביכול היה מסך 17 אינצ', אבל אצלו המסך בכלל היה 15 אינצ'... ואת המסך הקלאסי הישן שהיה לנו, זוכרים אותו? ???, 15 אינצ' לא? ממש לא, גודלו הוא בכלל 14 אינצ' חלקם אפילו 13 אז לכן תבדקו טוב את המסך שלכם לפני שאתם מחליטים באיזה גודל הוא... מקווה שזה יעזור לכם עריכה: כמו שציינוו בפורום חשוב לי לציין שהמסכים שרשמתי פה הם מסכי CRT
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. חוץ מזה, לאיזה מהם יש פאנל טוב, לאיזה טווח מחיר אני צריך לצפות, איזה מהם תומך גם במיפוי פיקסלים (יענו, אם אני מציג עליו תמונה שהיא יותר קטנה מהרזולוציה הטבעית שלו, הוא יידע לשים אותה במרכז ולהשחיר את מה שמסביב), האם יש כבר כאלה שמוארים בלדים או פשוט מבוססים על OLED... הרבה שאלות כי הרבה זמן לא התעניינתי במסכי LCD וכמובן, אני רוצה גודל נקודה קצת גדול יותר מזה שיש ב-20" 1600X1200 שיש לי כרגע, גודל הנקודה יהיה גדול יותר בגדלים שבהם הרזולוציה הזאת זמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שיש מסך רגיל ומסך רחב, מהו ההבדל ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני המסכים הללו נמצאים בדף המפרטים של האתר.. תהיתי איזה מסך יותר טוב LG L1750T 8 MS או LG L1750SQ 8MS http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=228 וגם הלכתי אתמול לחנות וראיתי כ6 מסכי LCD מחוברים במפצל (שלפי מה שהבנתי מוריד את האיכות באיזה 20%). רוב המסכים שם היו מטושטשים (תמונה מרוחה), כולל ה SUMSONG 730B שתכננתי לקנות... כולם חוץ מהמסך הזה של MAG: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3377 אפשר הסבר לתופעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים בלבד.... לא איכפת לי כמה אינצ' לא איכפת לי כמה יציאות...
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-