מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 22" למשחקים, סרטים וקריאת טקסטים באינטרנט. ואני מתלבט בין ה-Dell E228WFP וה-Asus MW221U. יש לי מספר שאלות, ואשמח אם תענו לי עליהם מסודר: 1. איזה סוג פאנל יש ל-Dell E228WFP? האם זה TN+Film? 2. בלי להתייחס למחיר - מה עדיף לקנות, את ה-Dell E228WFP או את ה-Asus MW221U? ולמה? 3. מה ההבדלים בין ה-Dell 2007WFP לבין ה-Dell E228WFP? מספר קישורים: Dell 2007WFP - קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 Dell E228WFP - קישור: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=DELL+E228WFP+22-inch+Widescreen+ Asus MW221U - קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה לכם מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום יש לי צג מחשב 27 של פיליפס...צג מעולה אך מכיוון שאני רוצה לחבר לצג גם פלייסטיישן 4,אני רוצה להחליף לצג יותר גדול של 32 אינץ. התקציב הוא עד 1300שח. בצ'יטוט קל באינטרנט,הבנתי שצגי המחשב יותר יקרים ממסכי הטלויזיות וזאת למרות ששלשניהם יש את אותם נתונים והדגש הוא על FULL HD ותדר 50-60הרץ ועד עכשיו אני לא מבין למה צגי המחשב יותר יקרים,מה עוד שלטלויזיות יש אפילו יותר מבחר של חיבורים. ז"א שאני יכול לקנות למשל מסך מחשב במחיר של 1000שח לעומת צג מחשב עם אותם נתונים ב-1300שח בערך..... אז מה עדיף והאם יש משהו שבכל זאת עדיף בצג מחשב לעומת מסך טלויזיה? לפי מה שהבנתי גם ותקנו אותי אם אני טועה....אם אני מחבר מסך טלויזיה באמצעות HDMI למחשב,ברגע שאכבה את המחשב א…
-
- 4 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסכים למשרד תכנון חלקם משמשים לעיבוד גרפי כולל 3D וחלקם לשימוש משרדי רגיל. חשוב לי מאוד נושא השירות בארץ אבל יותר חשוב נוחות העבודה כי אנחנו יכולים לשבת מול המחשב גם 12 שעות רצוף. לחלק מהמחשבים יש כרטיסי מסך עם DVI אבל חלקם יעבדו עוד הרבה זמן עם VGA מובנה. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה נ.ב סליחה שפתחתי עוד פעם פשוט זה מאוד חוזה ואני חייב תשובה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיותר ישמש אותי לצפיית סרטים ועבודה גראפית (פחות משחקים) אשמח לדעת מה לפי דעתכם כדאי לקנות מה2? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה היתרונות של מסך 19 רחב מול מסך 19 רגיל ובאיזה חברה לבחור שתתאים לתקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אחריי עיון במאמרים ובתגובות בפורום אני די מבולבל. אני משתמש במחשב בעיקר לקריאת טקסט,אינטרנט (מספר שעות ביום) כרגע משתמש במסך 17" lcd של AOC שלא עשה לי בעיות כלל,לא יודע לכוון את המסך יותר מסיבוב במספר כפתורים,ולא השתמשתי אף פעם במסך שנחשב איכותי והשאלות שלי הם 1 האם ההבדלים בין מסך איכותי 19"/20" ל22" יהיו מורגשים בצורה בולטת? 2 ההבדל בצפיה במסך 22" לעומת מסך 17" או 19" מורגש ביותר, האם נתון זה יכול לפצות את הנחיתות באיכות? 3 אם אני קונה מסך עם פנל בשיטת TAN אז זה לא משנה איזה חברה אני בוחר מכיוון שכולם דומים? 4 היכן ניתן לצפות בתצוגת מסכים,חוץ מאופיס דיפו? ראיתי מסך 20" של XEROX XA7 שהיה הכי נעים לי לצפיה (מחיר כ1600 שח עם אחריות ל5 שנים) אשמח לשמע את דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז ככה, לאח שלי היה מסך 19" 4:3 של AOC . לאחרונה הופיע מעין פס לבן בחלקו העליון של המסך. מיכוון שהמסך עדיין תחת אחריות (3 שנות אחריות ועברו כ- שנתיים וחצי) התקשרנו ל- AOC שיטפלו בנושא. אני חייב לציין שהשירות מעולה. הם הביאו שליח עד הבית והחליפו את המסך בלי לשאול שאלות. אבל, הם החליפו למסך רחב (מבחינת איכות תמונה נראה טוב יותר), אבל, המסך נראה קטן יותר. לכן רציתי לשאול האם נראה שכדאי להתקשר ולבקש מסך כמו שהיה לו 4:3, או להשאר עם המסך שהם הביאו (דגם 917sw ). תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי התלבטות גדולה. אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי (עד עכשיו אני משתמש בשיתוף במסך מחשב של ההורים שלי) ואני לא יודע מה לקנות. אני רוצה מסך גדול אבל גם איכותי. עכשיו פה אני מתפצל לכמה שאלות ב2 היבטים. 1) לקנות מסך 24' או טלויזיה של 37' Full HD שאחבר דרך כבל DVI (כי אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אבל DVI גם מעביר תכני HD ככה שאין פה בעיה) ? 2) ברור לי שLED נחשב היום יותר טוב מLCD. השאלה היא - עד כמה? יש הבדל משמעותי שמצדיק את ה-400 שקל הפרש כפי שאני רואה במסכי מחשב הרגילים (לא בטלויזיות)? אם כן אני לא אתבייש להשקיע כי את התקציב יש (מתנת שחרור חחח). עכשיו העניין הוא שאני גיימר. אני משחק כל הזמן במשחקים חדשים בגראפיקה גבוהה. אף על פי שהמערכת שלי מתחילה להתיישן ( :'( ) אני …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני לפני קניית מסך. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מסך אחד איכותי כמו EIZO S1910 , או להשתמש בריבוי מסכים בשני מסכים בינוניים+ כמו LG L1732TQ . טווח המחירים הוא עד 2700 (שזה המחיר של האיזו ב-15 תשלומים). : דרך אגב את המסך אני קונה לפני המחשב החדש שאני רוצה אשר אותו אני גם מתכוון לרכוש בימים הקרובים מאוד, המחשב החדש יכלול כרטיס מסך X1800GTO . תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף רחב 20 או 19 רגיל? כרגע ישנם 2 מתמודדים VP930 וה VX2025W. אני מעוניין לקבל המלצות מאלו שיש להם מסך רחב איך הם מסתדרים במשחקים ישנים יותר? לדוגמא המשחקים האלו לא תומכים ברחב - silkroad, ut, NFS Underground, MU וכו אם יש עוד שיקולים (פרט לכסף, סרטים ושולחן עבודה רחב) אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
-
שלום מה עדיף מבחינת התצוגה? DVI עם 60 הרץ שפועל או אנאלוג עם 75? תמיד אני מתלבט לגבי הנושא, כי ס"ך תמיד אומרים שעדיף עוד תדירות גבוהה יותר, והאם יש שיפור בתצוגה? או בזמני התגובה במשחקים בין DVI לאנלוג? ובאיכות צבעים ודיוק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, וורד ומעט בשביל משחקים.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את ה2407HC (הבנתי שכבר לא ניתן להשיג את ה2407 הרגיל). שמעתי שמועות שDELL מוציאה את ה2408WFP שאמור להיות עם כניסת HDMI. האם ישנם עוד שינויים משמעותיים בגרסא החדשה. האם שווה לחכות לה? האם ידוע מה יהיו המחירים שלה? האם ניתן להמיר סיגנל HDMI לDVI? אם מדובר בממיר פשוט אני לא רואה סיבה להמתין למסך הזה. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין שני המסכים הנ"ל! על הLG ישנם ביקורות מעולות ורציתי לדעת אם לNEC יש יתרונות עליו [אולי המסך הקריסטלי?] אני צריך להחליט במהירות ואשמח לשמוע את דעתכם.[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 18:31:48 ושכחתי לציין, שימושים עיקרים:טקסט והרבה; סרטים והרבה!!
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש. השימושים שלי הם עריכת תמונות, אינטרנט, משחקים וסרטים. השאלה היא האם ההבדל בין הפאנלים של שני המסכים כל כך משמעותי? למה אני מעדיף מסך גדול יותר אבל אם האיכות תהיה גרועה משמעותית אז אני מעדיף את הדל. תודה מראש, איתמר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים, אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב שלי הוא בסביבות 2000 עם מקסימום חריגה של 500 שקל. קודם כל מה עדיף? ולמה? (כמעט תמיד זה נראה שהמסך הרחב קטן יותר מהרגיל) ברחבים יש את ה- 22" CMV 221D ב- 2150 20" LG L204WT ב- 2000 20" DELL E207WFP ב- 2000 מה כדאי מביניהם? או משהו אחר? ומה העניין שקראתי בקשר להורדת הרזולוציה במשחקים, למה הכוונה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המסך 2007FP מנקסטופ עם פאנל IPS, הוא הגיע עם זליגות אור שחבל"ז, מכל פינה אפשרית. המוכר הציע לי לקחת במקומו את אותו המסך אך עם פאנל PVA. מה לעשות? השימוש שלי הוא בעיקר סרטים, והכי חשוב לי להנות מהם. אז כרגע אני צופה הילה סגולה וזווית צפיה רחבה, וזליגות אור, כדאי להצר את זווית הצפיה ולפגום בצבעים? מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בשני מסכים - Samsung SyncMaster S23A300b כמסך ראשי, ובLG L1960TR כמסך משני. השימושים הם בעיקר סטודנטיאליים- תיכנות, אופיס ואינטרנט. לכל אחד מן המסכים יש כניסת DVI וVGA. לוח האם שברשותי הוא של אינטל BLKDH67CL-B3, ולו יש יציאת HDMI וDVI, ללא VGA, כך שעל מנת שאני אוכל להשתמש בשני המסכים עליי להוסיף חיבור מתאים לאחד מן המסכים. שאלתי היא, האם עדיף להשתמש בכבל שבצידו האחד הוא HDMI ובשני DVI או שמתאם יהיה עדיף? אמור להיות בכלל הבדל? אשמח לקבל המלצה למוצרים איכותיים. ובנוסף, האם זה ישנה איזה מן המסכים אני אחבר לאיזה יציאה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-