עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עד היום עבדנו עם מסכי CRT ועם איימק 24" שהמסך שלו נהדר. מישהו יכול להמליץ מנסיונו על משהו דומה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. ASUS VK222H 22 האם חייב להדליק את המחשב כדי לשחק XBOX360

3. מה שרשום: )

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by rafip77,

שלום חברים, הכנתי טבלת עדיפיות לסוגי מסכים ושימושיהם מכיוון שאני וחברי עדיין מתלבטים לגבי סוג מסך למרות שקראנו את רוב המאמרים וההודעות. אנא תקנו את הטבלה אם טעינו היכן שהוא בכדי שנוכל להסתמך על הטבלה: אופיס/גלישה S-IPS-מצוין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש סרטים MVA-מצוין S-PVA-טובמאוד S-IPS-טוב TN-בינוני/חלש משחקים TN-מצויין S-IPS-טובמאוד S-PVA-טוב MVA-בינוני/חלש עריכה גרפית S-IPS-מצויין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש מה דעתכם ? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. אני מעוניין לקנות מסך חדש. יש לי כרגע מסך 17 ". אני מעוניין במסך יותר גדול. אבל הבעיה היא, שיש לי 9600GT. כרגע, על 1280x1024 אין לא שום בעיה. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך רחב, והבאתי את המחשב שלי איתי. ניסיתי לשחק עם המסך שלו, 20" רחב, לא זוכר איזו רזולוציה, והכרטיס נתן ביצועים פחות טובים. עכשיו, אני רוצה לדעת איזה מסכים לא רחבים ברזולוציה 1280x1024 בגודל של 19/20" קיימים. אם אתם מוכנים אז מומלץ להביא קישור למקום שאני יכול לרכוש מסך זה. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  6. שלום, אני מבקש לקנות מסך LCD. גודל: 19 אינטש. לא רחב. מחיר: 1000-1,500 ש"ח צרכים: משחקי מחשב, עיבוד תמלילים, מעט מאד צפייה בסרטים. תודה רבה מראש! איל

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by davidb252,

אני מתלבט בין שני מסכי ה-22" שבנדון. השימושים: משרדיים (אינטרנט, אופיס) - לא משחקים. חשוב לי שניתן יהיה לכוון את הגובה של המסך ("רגל מתארכת"). קראתי דעות לכאן ולכאן על שני המסכים הנ"ל. מבחינת המחיר הם דומים מאוד. אילו הבדלים בולטים יש ביניהם שעשויים להכריע את הכף? על מי מהשניים הייתם ממליצים? (או אולי בכלל לוותר עליהם ולקחת מסך שלישי שלא הזכרתי?) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by Noam0101,

הדיון הזה נפתח על מנת לחסוך קצת מכמות הדיונים על מסכי "22 בתקופה האחרונה. אני אשתדל לתחזק פה רשימה קצרה של מסכים, עם תיאור קצר של כל אחד מהם, וקישורים רלוונטיים. מומלץ כמובן להריץ חיפוש בפורום על מנת למצוא דיוני עבר בנוגע לכל אחד מהמסכים. מילה בנוגע למסכי Full HD (בעלי רזולוצייה 1920x1080/1920x1200): לאחרונה הרבה יצרנים החליטו להשיק מסכי "22 בעלי רזולוציה גבוהה יותר מהרגיל. מדובר בעניין שיש לו בעיקר חסרונות עבור המשתמש הביתי. הטקסט במסכים אלה הוא קטן יותר (עקב גודל הנקודה הקטן) ומשחקים רצים בקצב FPS נמוך יותר. בנוסף, בסרטים לא מדובר ביתרון מכיוון שבדרך כלל הצפייה מתבצעת ממרחק של מספר מטרים, וניתן למצוא שלל דיונים בנושא בפורום קולנוע ביתי בנוגע לגודל המינימלי של מסך הדרוש …

• 0 תגובות
    • 17.5k צפיות
  9. Started by BH20062,

יש לי את המסך Hanns-g 28" רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג זרועה שמתאימה למסך..מאיפה אוכל למצוא? בלינק : http://www.homecenter.co.il/142-he-p2986-v2988/HomeCenter.aspx [למנהלים,מצטער אם עשיתי פה פרסומת להום סנטר זה לא היה בכוונה] יש שם זרועה שמתאימה עד ל37" השאלה אם זה מתאים למסך הזה?אני מחפש זרוע מתכווננת לשני צדדים למעלה ולמטה ולשני צדדים ימינה ושמאלה.. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. המסך בשביל XBOX 360 חשוב HDMI ורמקולים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. שלום אני ירצה לחבר את הממיר למסך מחשב, שיעביר תמונה, וקול דרך הרמקולים של המחשב כמובן כי למסך אין רמקולים מובנים אם אפשרי- מה הדרך הכי זולה ופשוטה לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  12. Started by Dorr,

שמעו אתמול (יום ראשון) קניתי את המסך Samsung SyncMaster 2253BW הוא גודל 22" אני רציתי להעלות בהגדרות ל85HERTZ למה עכשיו זה על 60(ואין עוד אפשרויות) וזה הורס תעניים עם גודל כזה התקנתי תדריבר מהדיסק כיביכול (לא רואה אותו בהוספה/הסרה) אז אולי משהו בדיסק אצלי דפוק אם תוכל לתת לי דריברים הכי חדשים למסך הזה, או להגיד לי איך להעלות את ה HERTZ ל 85 בערך לפחות אבל לא 60 כי זה הורס תעניים אז תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by LinPPc,

מיועד ל: צרכי עריכה גרפית (תמונות צילום) טקסט אינטרנט צפייה בסרטים HD 1080P רצוי אך לא הכרחי ומשחקים מפעם לפעם? האם המסך הזה מתאים לצרכים? או שיש מסך אחר מומלץ.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  14. שלום אנשים !! :hi: אני מעוניין לקנות בשבוע הקרוב מסך LCD בגודל של 22" או 24" , אין לי מגבלת מקום והשאלה שלי היא איזה מסך עדיף לי : ה24" הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=Q241WB&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# או ה22" הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm הם עולים כמעט אותו דבר, אבל מבחינת תכונות ה22" מנצח (או שלא ?!) וכמובן שהוא מפסיד בגודל. אני בעקרון צריך את המסך למשחקים ולשימוש רגיל של אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים. הבנתי שה22" של אסוס מעולה, רק לא ברורה לי האיכות של הוויוסוניק והאם הוא כדאי . תודה !!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ras81,

שלום אני זקוק להמלצתכם למסף 19'' לא רחב לעבודת אופיס אינטרנט- לא משחקים אני לא זקוק לגודל אחר וגם לא לרחב מכיוון והמסך לאדם מבוגר והוא ביקש במפורש את התכונות הללו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by yuvaliat,

אני צריך את המסך לטובת עבודה במחשב וצפייה בסרטים (לא למשחקים). האם מומלץ? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  17. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 3 ¤4305 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 בחרתי את המסכים הללו בגלל שיש להם תכונת פיבוט (יכולים לעבוד במצב מאונך). מבחינת שטח מסך מה עדיף לי 3 מסכים של 22 ברזולוציה של 1050X1600 או שני מסכים של 24 ברזולוציה של 1200X…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי תקציב למסך של 1200 ש''ח פחות או יותר.. ראיתי את המסכים הבאים : http://www.skypc.co.il/sg_product~920bm~9~0.htm http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676725 המחשב הוא מחשב חזק למשחקים כבדים האם זה נורא ללכת על אחד מהמסכים האלה או אולי למישהו יש להציע משהו יותר טוב בתקציב הזה? יש עדיפות למסך רגיל ולא לרחב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  19. אם אפשר לקבל גם הכוונה איפה לקנות בתודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by liordavid,

מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  21. חברים מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG מדגם 2253LW?? לא יודע אם זה נחוץ אבל הכרטיס מסך שלי הוא geforce 8600 gt 512 mb...

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by Titan777,

שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כרטיס המסך הוא ATI RADEON HD4850 512MB זכרון 4GB ספק 500W מעבד E8400 האם כדאי לי לצרף למחשב מסך רחב 22 ולשחק בו ברזולוציה גבוהה מאוד (יש בכלל רזולוציה אופטימלית למסך כזה שנתמכת במשחקים)? האם המחשב יעמוד בזה בכבוד? או שמא עדיף לקחת מסך 19 או 20 ולשחק ברזולוציה נמוכה יותר....? ולמה: האם אין רזולוציה מתאימה בול ל22 רחב או שפשוט המחשב לא יעמוד בכך...? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by pinky_28,

קניתי השבוע את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב, אבל אני לא מוצאת שקע לכבל DVI במסך. חיפשתי קצת מידע על המסך באינטרנט והבנתי שהשקע נמצא בתחתית הבסיס. איך אני אמורה לחבר את הכבל לשם? המסך בעצם עומד על השקע הזה ולא ברור לי איך מחברים לשם כבל. אני גם לא רואה כבל מתאים באריזה של המסך, האם צריך לקנות כבל מיוחד? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

אז ככה יש לי מחשב חדש עם מסך CRT ישן ורציתי לשדרג, אני רוצה מסך שתומך ב 1080 HD ושלא יהיה יקר מדי תודה

• 3 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים