עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. גם אני מעונין ברכישה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by rubin 37,

שלום, עם המסך 2209WA נתקבל גם תקליטור הוראות למשתמש. בפרק מצבי תצוגה המוגדרים מראש, יש טבלה שבה מצבי תצוגה שרשומים יותר מפעם אחת - אבל עם שינויים מסוימים. לדוגמה: מצב תצוגה : VESA, 1680 x 1050 תדרי סריקה אופקי : 65 או 82 תדרי סריקה אנכי : 60 או 75 שעון פיקסלים : 146 או 187 איזו אפשרות עדיפה? היכן ואיך בוחרים את תדרי הסריקה ואת שעון הפיקסלים הרצויים? בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asaf_azar,

השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים ב-5000 שקל ויש לו התלבטות... יש לו טלוויזיה 32" של טושיבה והוא רוצה לחבר אליה את המחשב, רק למשחקים או סרטים, אבל היות והוא (או אני) לא ראה אף פעם איך המשחקים נראים על טלוויזיה אז חשבתי לשאול ולראות מה אתם אומרים. האלטרנטיבה לטלוויזיה היא כמובן לקנות מסך TN רגיל לא מהיקרים כי גם ככה תוספת של מסך למשחקים תוריד את התקציב למחשב עצמו. דרך אגב, קראתי את הת'רדים שהיו בעבר בנושא (לפחות את חלקם) אבל לא הייתה התייחסות ספציפית רק למשחקים אז אשמח לתגובה בנושא. שאלה אחרונה, האם העובדה שלטלוויזיה רזולוציה נמוכה יותר מ-22" לדוגמא(מן הסתם אני יודע שלרזולוציה יש השפעה) אז קנייה של 4850 במקום 4870 משתלמת יותר (הכרטיסי מסך זה רק לדוגמא העיקרון ח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן, יש לי את ה DELL 2407 WFP, והאמת הבעיה היחידה שלי איתו היא שהפיקסלים קטנים מדי. למרות איכותו, יותר נוח לי לעבור עם מסף 19' עם פאנל TN בגלל שהפיקסלים שם גדולים יותר. ניסיתי כל מני תצורות להגדלת הגופנים: - הגדלת ה DPI ל 120 - פשוט כל השאר נראה זוועה! אין שום פרופורציה - הגדלת הפונטים של WINDOWS (כלומר בDISPLAY PROPERTIES, ואז ב APPEARANCES בחרתי ב LARGE FONTS), אך זה מגדיל רק חלק קטן מהפונטים של WINDOWS, ולא את הרוב. - שינוי הרזולציה מה NATIVE של ה 1920 על 1200 נראה גרוע בכלל, וכמובן לא הגיוני. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? אני כבר ממש קרוב להחליף את המסך לקטן יותר בעל רזולוציה נמוכה, אך בעל פיקסלים גדולים רק בגלל הבעיה הזו..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nir.zamir,

השימושים שלי: בעיקר - אינטרנט ומסמכים ועריכת תמונות ווידאו. אני רוצה גם תמיכה טובה במשחקים וסרטים לטווח ארוך. ראיתי המלצות על Viewsonic VP930B אבל 1. הביקורת הבאה די קוטלת אותו: http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ 2. אני רוצה לחסוך מקום על השולחן, והרגל שלו נדאית ממש מפלצתית. מה אתם אומרים? תודה, ניר

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. מרחק הצפייה יהיה כמטר וחצי, ועדיף שיהיה מסך טלוויזיה\מחשב. מצאתי את הסמסונג 2333HD(לא סינקמאסטר) אבל הרזולוציה שלו גבוהה מידי לשידורי טלוויזיה (1920*1080), איך הוא כמסך והאם יש בו אופציה "להקטין" את הפיקסלים כדי שיראו טוב בשידורים?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך של DELL U2311H ויש לו כבל שמחבר אותו בUSB מהמסך למחשב ,הכבל הזה התעקם והיציאת USB שלו דפוקה כרגע ,איפה ניתן להשיג כזה כבל באיזור המרכז? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי בעיה במחשב כשאני רוצה להדליק את המחשב המסך משמיע רושם שהוא נדלק אבל הוא לא נדלק. ניסיתי מאות פעמים אך ללא הצלחה, אז לפניי שאני מזמין טכנאי אני רוצה לדעת עם מישהו יודע מה הבעיה אצלי אשר אינה דורשת טכנאי. בתור משתמש מתחיל אני אשמח עם מישהו יעזור לי במהירות האפשרית תודה. ???

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. אני יודע ששני המסכים האלה קצת ישנים... אבל בכ"ז, איזה מהם עדיף למשחקים: SAMSUNG 955DF או DELL P992 (שניהם CRT "19) תודה!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by amit14,

שלום חברים, יש לי מסך aoc 24g2u ובמהלך ולפעמים במהלך משחקים וסרטים יש מעיין מריחות/פיקסלים מרובעים כהים בסצנות חשוכות..צללים וכדומה..זה מאוד בולט בעיקר בסרטים. מצורפת תמונה להמחשה זה לא קורה דווקא בסצינות שיש תנועות מהירות או חדות..גם כשהכל סטטי.. האם יש הגדרות ספציפיות במסך או בתצוגת המחשב שיכולות לפתור את זה? זה לא קרה במסך הדל הישן שלי.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by averaraz,

אני מתכנן לקנות את המסך בשבוע הקרוב איך אדע אם המסך או 930-0 או 930-3 ?היכן זה רשום?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by aga123,

כותרת,כפי שניתן להבין אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש למחשב... מפרט: http://i34.tinypic.com/2dt7ia0.png http://i35.tinypic.com/etdsfa.png לאחר שהצגתי לכם את המפרט ניגש למה שאני באמת מתכוון בדיון זה. אני רוצה לקנות מסך רחב בגודל 24-28 שהוא יהיה HD READY או FULL HD תקציבי יחסית דל עד כ1500-1700 אני מעוניין לחבר למסך גם ממיר של YES עוד לא החלטתי עם HD או רגיל.... *אנא לא לחרוג מהגודל עוד משהו חשוב,המסך הוא כחצי מטר ליד המיטה שלי ז"א שאינני צריך משהו ענקי כמו 32... אשמח לעזרה,איתי.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by tal89,

עקב המעבר לעבודה מהבית, מחפש מסך שישמש בעיקר לפיתוח. חשוב שיוכל להתכוונן (גובה + טילט) 27", כנראה 4K. תקציב עד 1500. לא יודע עד כמה זה משנה, יחובר למקבוק. על מה אתם ממליצים? תודה :)

15. Started by oneq,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג עם GTX 1070. עד היום שיחקתי במסך Full HD בגודל 24״ והחלטתי שבא לי להשתדרג למשהו יותר גדול. בגדול אני משחק מדי פעם במחשב אבל לרוב השימוש הוא מעורב ואני גם קורא וגולש באינטרנט. הסתכלתי קצת על מסכים, וראיתי ש ViewSonic הם מסכים במחיר יחסית נמוכים ורציתי לשאול איך הם? במידה והם טובים, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסך הזה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17328 לבין זה: https://www.wellcom.co.il/vx32112kmhd ובאופן כללי אשמח לשמוע להמלצות למסכים בגודל 27״ עד 32״ ברזולוציה 1440p שיכולים להתאים לתקציב שלי (שהוא בערך עד 1400…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 00Amir,

האם קיים מסך LED טוב בגדלים מ 26" עד 28" ?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by tiger2014,

קניתי את המסך הזה: http://www.aocmonitorap.com/root/my/product_display.php?id=279 ואני לא מצליח להתקין לו דריבר : http://up406.siz.co.il/up3/jmvimijm3djt.jpg מה אפשר לעשות?

18. שלום לכולם, אני מחפש מסך לעבודות גרפיקה (אינטרנט) וטקסט. כעקרון, אני לא יודע האם כדאי לרכוש 22" או 24". הבדל המחירים קטן יחסית, אך אין לי מושג מה ההבדל באיכות והאם כדאי בכלל ללכת על 24" כיום. המסך לא אמור להיות (כמעט) למשחקים. אני לא כלכך מבין בתחום חומרת המסכים ולכן אשמח לשמוע המלצות למסכים המומלצים בטווח מחירים זה. תודה!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. ירכש כמובן מ Ebay, עד 1600 ש"ח בערך. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק אחד מהם היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד אך לא לוינדוס מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד! אני בהתלבטות בינו לבין U2713HM בגלל המחסור ב IPS ולדעתי רק צפייה בו במציאות תעזור. בתודה

22. Started by hagi1234,

מחפש ביקורות או הצעות חלופיות, המסך מצטרף למחשב גיימינג לצורך משחקים ושימושים כלליים.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. היי, מחפש המלצה למסך LCD 22" 1680X1050 2MS מיועד למשחקים כבדים ברשת תקציב של כ- 1000 ש"ח תודה !

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  24. Started by o.s,

שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by omer_xd,

שלום בירצוני ליקנות מסך של סמסונג או של תושיבה בגודל 26'' שלאה ראשונה:איזה חברה עדיף לי ליקנות? שאלה שנייה:האם כדאי להשקיע ב full hd או שבגודל מסך כזה עדיף לי ללכת על hd אם זה יותר זול? שאלה שלישית:כשהרכיבו לי את המחשב מי שהרכיב לי אותו אמר לי שיש לי בכרטיס מסך(4870hdx2) חיבור hdmi האם זה ישנה לי משהו באיכות תמונה אם אני יחבר כבל של ה hdmi לכרטיס מסך מהמסך עצמו? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום בתודה: omer_

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.