עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש היום שני פורמטים של מסכים 3X4 ופורמט 16X9 מה עדיף? מה היתרונות ומה החסרונות?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by kobi_sion,

מה היתרונות של המסך הנל מול מסכים דומים 24 אינצ של והאם הוא מצדיק את ההפרש במחיר (המסך יקר) ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. ראיתי בכמה מקרים מסך LCD דגם XXXX-C או S או A מה הכוונה?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  4. לי יש LG 1732TQ עם 1:1400. האם זה הסטטי או הדינאמי שלו? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי, חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה מסך LCD של 17 אינץ' הכי טוב הוא יכול לקנות ב-1000 שקל? המסך הוא בשביל משחקים בעיקר ( ולא לעבודה משרדית כמו ששאלו בת'רד שנכתב לא מזמן אז אל תתלוננו בבקשה ). תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by rony1988,

לא אחפת לי הגודל אבל שלא יהיה עדין מדי מישו יודע על משו זול?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני רוכש עכשיו מחשב חדש לאמי, ואני מחפש מסך LCD. במסגרת התקציב אין ברירה אלא לקחת TN, אבל השאלה איזה גודל. אני חושב שמסך 19/20" עם אפשרות לPIVOT יהיה עדיף מאשר מסך 22", משום שהשימושים יהיו עבודה בOFFICE וגלישה ברשת. אשמח לעזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by roadkill15,

המטרה העיקרית של המסך היא עבודה עם טקסטים וגלישה. המון עבודות, WORD, וטקסטים מכל הסוגים. הכי חשוב לי חדות הטקסט והבנתו. שלא יכאב בעיניים ושלא יהיה קשה לקרוא לאחר שעות של עבודה. בנוסף אני אראה בו לפעמים סרטים, אז צריך שהוא יראה אותם טוב. וכמובן, אם הוא יהיה גם מעוצב יפה זה לא יזיק. אני מוכן לקנות גם ב- 1000, אבל אם יש משהו יותר זול שלא שונה בכלל (או בכמות זניחה) אז אין לי בעיה לחסוך כסף, רק לכתוב בבקשה את ההבדל בין הדגם הזול ליקר. תודה מראש.

9. שני המסכים עם פנל איכותי. המסך מיועד לתוכנות עיבוד גרפי בלבד. פוטושופ ואילוסטרייטור. תודה לחוות דעתכם. צביקה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. מה המקבילה של ViewSonic930 במסכי 17 אינץ' מבחינת הפאנל וכו. בעבר רכשתי עבור חברים את המסך הנ"ל אבל לי אישית למרות שאני עובד כמעצב (גרפיקה וקוד) הוא נראה לי יותר מידי...גדול. המעבר מה17 שלי לא נראה לי אפשרי. דעתכם בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה המרחק המומלץ לישיבה מול מסך 24 אינץ? אני פשוט מתלבט אם לקנות 22-24.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  12. תחת הכותרת: Out Of Range הסבר לבעיה המופיע במדריך של המסך: Check the computer image output resolution and frequency and compare the value with the preset values. זה קורה בשני מקרים הקשורים לרזלוציה. שיניתי במשחק את הרזלוציה למאד גבוהה שהמסך אמור (לטענת היצרן) לתמוך בה ללא בעיות 1400*1050 וקיבלתי מסך שחור עם הודעה "Out Of Range" ערכתי בדיקה גם בהגדרות של המסך (ללא המשחק) לאותה הרזולוציה וקיבלתי אותה הודעה. אם המדובר הוא בכרטיס המסך, אז כרטיס הסמך שלי הוא מובנה INTEL G33/G31 EXPRESS CHIPSET FAMILY לי נראה שהבעיה היא עם כרטיס המסך, אני פשוט רוצה להיות בטוח.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. שלום, אני בתכוון לקנת מסך 22" חדש. אני מתלבט בין מסך שקצב הרענון שלו 5 מילי לבין אחר שקצב הרענון שלו 2 מילי. עד כמה קצב הרענון משמעותי ובאיזה תחומים (משחקים, צפייה בסרטים)? עד כמה ההבדל ברמת המילי גדול בשימוש יומיומי? תודה עידן

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by J0n1,

שמתי לב שקנית LCD זה ענין לא קל בכלל. יש את הקטע של שריפת הפיקסלים והאחריות ועוד כל מיני דברים שלא הבנתי, כמו לדוגמא התארד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270265.0 תסבירו לי בבקשה מהם הסיכונים בקניה של מסך LCD מתקדם ומה הפיתרון. תודה!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by ackohen,

יש לי מסך LG1970HR ומסך - LG1953t אני מעוניין לקנות מסך חדש. אז בהנחה שאני אשמח למכור אחד מהם כדי לממן חלק מעלות המסך החדש - מישהו יכול בבקשה להעריך מה השווי שוק שלהם כיום? (אם השאלה לא תואמת לפורום זה אשמח להכוונה למקום הנכון) תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ATL321,

מישהו מוכן להגיד לי?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by debil,

אחרי שנים שלא היו מסכי 27" IPS נורמלים במחיר של פחות מ 2800 שקלים, שמתי לב שלאחרונה דל השיקו את הדגם הנ"ל במחיר 200$ פחות מהדגם הקודם U2711 ובאתר שלהם אחרי הנחה זה בכלל עולה רק 559$ (כ 2100 שקל). א. מדוע ההפרש מחירים כלכך גדול בין שתי מסכי IPS של 27" ? ב. חנויות בארץ עדיין מוכרות אותו במחירים של 3100 ש"ח ומעלה, מישהו מרים פה קניה קבוצתית ? יש סיכוי להורדת המחיר למחיר סביר בתקופה הקרובה לדעתכם ? ג. הוא לא הושק בכל העולם עדיין ? איך אין לו דף ב NEWEGG למשל ?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  18. שלום לכולם , רוצה להזמין את אחד מהמסכים הקוראנים מאיבי , כמובן שיש דיי הרבה אפשרויות והמון דיי דומים אחד לשני עם כל מיני שינויים קטנים. מה מומלץ נכון להיום בין 27" לבין 32" ברזולוצית 2K , המסך מיועד בעיקר לגיימינג על הגדרות הכי גבוהות. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

381 דולר עד הבית פנל IPS איך המסך הזה לגלישה ומשחקים?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. MS? ניגודיות? או מה?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by dan9,

כותרת..

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. אורח חן
    Started by אורח חן,

לשימוש יומיומי של לימודים (חיבור הלפטופ בבית) וסרטים

23. Started by wta,

ב16:9 אני יודעת שזה 1440*900 אבל מה זה ב16:10? והאם במסך Philips 22 LCD 220CW9FB 2Ms אפשר להשתמש רק ברזולוציה 1680* 1050? איך המסך הזה בכלל? טוב?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. שלום, יש לגיסי את המסך והכרטיס הנ''ל ואנחנו לא מצליחים להוריד את הרזולוציה (רזולוציה של 16:10) מספיק כדי הכתב יהיה גדול. אם אני אחליף כרטיס מסך(למשל ל3850) תהיינה לי יותר אפשרויות?

דיונים חדשים בפורומים