עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שמעו אני מחפש לאבא שלי מסך חמוד של 19 אינץ' עד 1000 שקל.. הוא רוצה 3x4 אז לא רחב, ללא רמקולים מובנים וזהו חח.. השימושים שלו בעיקר זה גלישה, קצת סרטים וקצת משחקים אבל לא משחקים כבדים אתם יודעים הרגילים בסגנון ג'נרלס וכאלה.. תודה רבה אשמח לקבל המלצות שהכי מתאימות לו.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by momi2004,

סתם רציתי לדעת כמה מחברי הפורום עדיין עם הטכנולוגיה הישנה והטובה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by OneWhoSink,

שלום. 8) לא מזמן לפני בערך חודש [+\-] קניתי את המסך הנ"ל [כותרת]. ומאז שיצא מהקופסא, ברגע שחיברתי והשתמשתי בו, בכל פעם שהייתי מציג עליו משהו שדורש "התאמצות" [סרטי HD, שומר מסך רגיל של ויסטה "אנרגיית Windows", וכו'] הוא התחיל להבהב בקצב מטורף. ברגע שאני סתם בדף אינטרנט הוא מהבהב בקצב רגיל, לא מטורף. אבל פשוט מהבההב פעם ל-10 דק'. אשמח להצעות לפתרון הבעיה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by asilbob,

תגידו אפשר לחבר תמסך הזה לטלוויזיה ישירות ? בלי כרטיס טלוויזיה בשביל ליראות כדורגל או דברים כאלו ? עם כן איך בדיוק ? למה שמעתי שאפשר

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. שלום, חיפשתי לאחרונה מסך (תקציב של עד 1300 עם חריגה קטנה קטנה) שיהיה 22 אינץ' ועדיפות גדולה למסך רחב. 2 מסכים שבלטו לי הם LG 2253TQ ו SUMSUNG 2253BW. רציתי לדעת מה מבין 2 המסכים האלה עדיף, ואם לא אחד מאלה תמליצו לי בבקשה על מסך שיענה על הדרישות שלי. תודה ד"א, הכרטיס מסך שלי זה 8600GT 512MB זה יהיה בסדר עם מסך של 22 ורזלוציות גבוהות?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  6. היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. שלום לכולם, ראשית אפתח בכך שהידע שלי במחשבים מועט ולכן הופנתי לפורום לייעוץ. כשאלה ראשונה מהו ההבדל בשימושים של מסך רחב לעומת השימושים של מסך דק? שאלה שנייה מהם החברות הממלצות היום בשוק לכל אחד מהסוגים.

9. Started by 3pac,

ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Udragon,

אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by yogev_k,

שלום לכולם. אני מחפש מסך מחשב לחדר בסביבות התקציב הזה של 1600 1700 ככה שאני יוכל לחבר את המחשב פלוס הממיר של הוט.! מסך אחד משך את תשומת ליבי הוא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1AAA215. אני מחפש משהו שיתמוך שידורי hd והרזולוצייה של המסך גבוהה יחסית למסכים אחרים.! יש עוד כמה מסכים כמו של xerox ושל פרוווין. מבחינת אחריות וסיכומים של הכל המסך נראה מאד מפתה... רציתי לשאול איך הטלוויזיה הזו והאם יש עוד אופציות במחיר הזה.? תודה מראש. יוגב.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  12. Started by noamborisov,

שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Talker,

אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  14. Started by Night,

אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. נא להצביע באיזה מרחק אתם יושבים בזמן צפיה בסרטםי ובאיזה מרחק אםת יושבים כשאתם גולשים באינטרנט, קוראים טקסט, וכו'

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. כשאני גולש/משחק אני יושב במרחק של 75-80 ס"מ, וכשאני רואה סרטים אני יושב במרחק של 110 ס"מ. זה מספיק?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by ject,

תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. שלום לכולם, איזה חיבור צריך לתמוך מסך המחשב כדאי שישמש כטלווזיה? HDMI פשוט יספיק? או שאפשר גם חיבור פשוט יותר? תודה לעוזרים! אלון

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. שלום לכולם. קיבלתי את המסך לפני מספר ימים וביצעתי לו בדיקת פיקסלים שרופים(עם DBP) בבדיקה בצבע שחור גיליתי מספר רב של נקודות מיניאטוריות שאינן שחורות (אני מבחין בהן רק ממרחק של 5 ס"מ וגם זה בקושי), האם אלו פיקסלים שרופים? בנוסף יש עיוות נוראי של הצבע השחור כאשר מביטים בזווית (צירפתי תמונה). http://img367.imageshack.us/my.php?image=img6090ui6.jpg האם המסך אכן פגום או שאני פרנואיד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by msrotter,

שלום לכולם, הזמנתי כבר מחשב חדש ורציתי גם לקנות מסך LCD חדש אבל עדיין יש לי התלבטויות לגבי מסכי LCD. תוכלו בבקשה לעזור לי? כרגע הבחירה היחידה שיש לי הוא ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI פה אפשר למצוא קצת פרטים על המסך http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 יש לכם מסך אחר אם ביצועים יותר טובים ביחס למחיר של הAsus?? והאם יש מסכי LCD 22 אינץ שתומכים ב 1080P??? אגב המחיר הממוצע הוא 1400.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by dan9,

כותרת..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. שלום רב. נתקלתי באנטרנט במכירה של מסך 20" מחברת PRIMEVIEW דגם PV20MT הנתונים שלו נראים טובים, האם יכול להיות שהוא בעל פנל IPS או PVA, או TN? הוא מוצג כ"מסך לגרפיקאים" עם גודל נקודה 0.255MM, וזויות צפיה של 176 מעלות ברזולוציה טבעית של 1600X1200 75HZ, זמן תגובה של 8MS הנה הנתונים PDF, מה אתם אומרים? http://primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf [table][tr][td] Panel Size 20.1" Pixel Pitch 0.255mm(H) X 0.255mm(V) Max Resolution UXGA 1200X1600 Brightness 400cd/m2 (typical) Contrast Ratio 700:1 (typical) Viewing Angle 176º Horizontal/176º Vertical (minimum) Response Time 8 ms Display Color 16.7 M Frequency Analog mode 24 Khz - 80Khz, 50Hz - 75Hz Digital mode 30 Khz - 80Khz, 5…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  24. במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by itamar0020,

שלום אני לא יודע עם זה קשור אבל אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ' ויש לי כרטיס מסך FX5200 שאלתי האם המסך יעבוד בצורה תקינה עם כרטיס זה מכיוון שהוא ישן?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים