עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים , מחפש מסך מחשב עבור 70% גלישה באינטרנט , 30% אחוז משחקים. המסך יחובר למחשב חדש ,גימינג בסיסי (כ.מסך ATI5750) כאשר לפי מה שהבנתי לא מומלץ ללכת על מסך בעל רזולציית FHD. מבקש לדעת איזה דגם מומלץ (אני מניח 22 אינץ בלבד) יכול לבוא בחשבון בתקציב של עד 1000 שקל למטרה זו. תודה מראש, דרור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ilaysk,

היום קניתי את המסך וראיתי שעוד הרבה אנשים רוצים לקנות אותו אז למי שיש שאלות לגביו שישאל

• 38 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום חברים דיי נמאס עלי ה 17" שלי וכיוון שאני מרבה לתכנת לראות סרטי HD אני צריך מסך רחב. אני מחפש מסך שהמימדים שלו הם 22" עד 24". השימוש שלי כמו שאמרתי זה תיכנות (ולכן אני נוהג להחזיק 2 קבצים פתוחים אחד לצד השני), צפיה בסרטי HD, ובעתיד הקרוב גם משחקים (כשהידיים שלי יגיעו לרכוש את ATI HD5770). אני מגביל את עצמי עד 1000שח אבל מוכן לחרוג עד 300שח עבור מסך איכותי. העדיפות שלי היא ל FHD, אבל אני יהיה מוכן להיתפשר על 1050 במקום 1080 (עד כמה זה פוגע בחויית הצפיה ב HD?). תודה רבה מראש! עריכה חשבתי בהתחלה על DELL 2209WA אבל הבנתי שהוא לא FHD (לא קירטי) אבל נכון להרגע אני שוקל לחרוג ל 1500 ולקחת את Dell U2311H http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 מה דעתכם? …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by eliba2,

חבר'ה אנא עיזרו לי ברשותי מסך LCD של VAIO אשר קיבלתי מיפן לפני כמה שנים. אני צריך עזרה בלחבר אותו למחשב בארץ. יש לו כבל יחיד עם חיבור מלבני במרכזו בעל מס' חורים ( אני לא מצליח להעלות התמונה ) אנא אימרו לי מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by ZorD,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P האם מישהו יכול בבקשה להביע את חוות דעתו על המסך ולהסביר לי מה היתרונות\חסרונות שלו ? נ.ב אני מעוניין לחבר אותו לPC

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. עד היום אני עובד עם הCRT שלי ב85/100 הרץ. במסכי LCD הבנתי שזה לא כל כך משנה ושהרוב שמים על 60, אבל היום פורסמה באתר כתבה על מסך של סמסונג שמציג קצב רענון של 120 הרץ. מה אמור לתת ה120 הרץ הזה בתכלס ועל איזה קצב רענון מומלץ לעבוד במסכי LCD?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  7. ??? בתקציב כ-1300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. היי, אני מתלבט בין כמה סוגים של מסכים, כרגע אני עם Samsung SyncMaster 2333SW (מסך ישן), הוא אמנם Full-HD אבל החלטתי לשדרג למסך קצת יותר גדול עם צבעים חדים יותר. הייתי אומר שהחלוקה הולכת 40% משחקים, 40% קריאה, 20% סדרות. אני נורא מתלבט אם ללכת על מסך גיימינג (משחק Rocket League וקצת FPS), או על מסך שהוא לא מיועד לגיימינג (כלומר IPS?) אני מתלבט בין הדגמים: Samsung S27D590CS 27" - שהוא קעור בגודל 27 ומאוד יפה Dell UltraSharp U2415 - שנראה טוב, עם רזולוציית 2K, ובגודל דיי אידיאלי בשבילי Dell U2414H - שיחסית קטן, אבל הוא במחיר טוב או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי? אני מאמין ששיפור יורגש בכל מקרה בגלל המעבר מהמסך הנוכחי עריכה: אם זה …

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by elilosky,

אני רוצה השבוע לקנות מסך רחב בסביבות ה19 אינצ' ואני ממש לא מבין במסכים ראיתי שהרבה קנו את הסמסונג 940BW איך הוא? כדאי לקנות אותו או שיש מסך אחר יותר טוב במחיר הזה? יש לי כרטיס מסך x800gto הוא יתמוך ברזולוציה כזאת של מסך רחב במשחקים חדשים? ידוע על מסכים חדשים שעומדים לצאת במחירים כאלה? כי לא אכפת לי לחכות עוד חודש חודשיים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ידוע כבר מתי תגיע לארצנו? ואם יש טעם לחכות עם שידרוג או שהמחיר יהיה מופקע?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  11. היי שאלה ראשונה: האם ה-730B הוא הבחירה הטובה ביותר בתקציב(ה-740B אני מעדיף שלא לקחת אותו מטעמי נוחות של קרבה לבית) למטרות גיימינג סדרות סרטים ואינטרנט שאלה שנייה- עמוד שני תודה מראש לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היום הלכתי לבאג כדי לקנות את הT220P והוא הציע לי מסך חדש של סמסונג שרק הגיע לחנות P2370 זה מסך 23 עם 50000 ניגודיות ו2MS ברזולוציה של 1920X1080 ראיתי את התמונה במסך והתמונה יפה מאוד הדבר היחיד שמלחיץ אותי זה שהבנתי שהמסך הזה הוא מסך "ירוק" חוסך 33% חשמל ואני לא יודע מאיפה מישהו יכול להרגיע אותי בעניין הזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אתמול התחדשתי במסך הנ"ל אך יש לי בעיה מוזרה. כשאני מגיע לקצה המסך עם העכבר, הוא לא נעצר שם, אלא ממשיך החוצה מהמסך, ואז כדי לחזור איתו אני ממש צריך להתחיל לחפש ולהביא אותו את כל הדרך חזרה. זו תופעה ממש מזרה. במסך הקודם שלי הוא פשוט היה נעצר בשוליים של המסך, ואי אפשר היה להוציא אותו מחוץ לשטח הנראה על המסך. מה ניתן לעשות?

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by d.c.n,

שלום יש לי מסך מדגם lge2350t, יש אפשרות לחיבור ממיר של hot?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לשימוש משרדי מסך רחב

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yoni_h,

מצאתי מספר דגמים שהמפרט שלהם נראה די זהה ואני מתקשה להבין מה עדיף יותר, לפעמים ההבדל ביניהם הוא במאות שקלים. אודה אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה. אני מעדיף את המסך עם יחס העלות/תועלת העדיפים. לא צריך מסך לגיימינג מטורף, אלא משהו באמצע, טוב ואמין. לדוגמה, אלו הדגמים שמצאתי: E2417H P2417H E2416H S2415H U2417H

18. Started by Guyalki,

היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by AIDEN,

אפשר לסגור זה כבר לא רלוונטי .

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מסך בגודל של 24 אינטש לפחות. רזולוציה של 1920 על 1200. מרחב צבע sRGB או לפחות מוד sRGB איכותי עם דיוק צבע טוב מהקופסא. מבוסס PVA או IPS. מחיר, עד 4500 ש"ח. יש המלצות? אני מכיר בחול את ה- NEC PA24. אך לצערי להביא אותו לארץ זו עלות גבוהה מדי. האם יש אלטרנטיבות בישראל? תודה.

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by benjo_s,

מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. Started by ofer40,

היי מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1934 זה בטח פאנל TN לא?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  23. כשאני מנגן סרט במדיה פלייר הוא מנגן לי אותו עם פסים שחורים מלמעלה למטה וגם מהצדדים ואני לא מבין למה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by EF,

שלום, אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ' ( LCD עם DVI) ולהשקיע עד 1,500 ש"ח. המסך ישמש אותי בעיקר ל-OFFICE, אינטרנט ולעיתים רחוקות סרטים. העניין הוא שאני צריכה מסך לעבודה ממושכת- בממוצע 10 שעות ביום- עבודה מהבית :-( כזה שגם אחרי כל השעות האלה לא יגרום לי לכאב ראש/עיניים. הבנתי שצריך להתייחס בערבון מוגבל לנתוני הניגודיות וזמן התגובה ושלעבודה ממושכת כדאי להתרחק מפאנל TN. יש למישהו המלצה על מסך שעומד בקריטריונים שציינתי? ??? מה לגבי ה-931B של סמסונג, אומנם עם פאנל TN אבל הביקורת (פה) טובה- האם מתאים לעבודה ממושכת? תודה ענקית :

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by agility77,

שמעתי שבמסך 2253BW של סמסונג יש משהו בשם OVERDRIVE שהוא מעוות את התמונה... אז ברצוני לדעת איך מכבים את ה- overdrive במסך סמסונג דגם 2253bw סליחה על הבורות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.