עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש אשר ישמש אותי בעיקר לעריכת תמונות (עבודה במרחב הצבע SRGB) וגלישה ומעט לסרטים ולמשחקים איטיים יחסית (RPG). התקציב המבוקש הוא לא לחרוג בהרבה מ-3500 ש"ח. מקריאה וחיפוש שכבר עשיתי מצאתי המלצה על ה-Eizo S2431WE וה-NEC LCD2470WNX אבל.. מעבר לחריגה של כ-1000 ש"ח במחיר, הייתי רוצה שהוא ישמש גם כטלוויזיה בחדר בחיבור לממיר HD של HOT ואני לא מצליח להבין האם המסכים הללו תומכים בכך. בנוסף, אני משתמש בלפ-טופ עם כרטיס מסך nVidia 8600M GT 256MB ואין לי כוונה לשנות אותו בעתיד הקרוב (בהקשר של הרזולוציה המקסימאלית האפשרית). האם הוא מתאים לכך וינצל את כל גודלם או שצריך לרדת בגודל? האם יש המלצות נוספות שלא יצא לי להתקל בהן (ואם במחיר זול יותר, מה טוב)? מי מבי…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by zombie,

כותרת

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. Started by ShahafH,

שמעו קניתי מסך חדש חמוד כזה אבל שמתי לב שלפעמים יש גלים ממש ממש קטנים כזה נגיד רואים בשורת כתובות בדפדפן כזה קצת רועד ממש קטן וגם באייקונים של המסך.. איך מסדרים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by eran256,

איפה מיצרים אותו? והאם רק לי יש מסגרת דקה של זליגת אור?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by Talker,

שלום לכולם הגיע המחשב החדש סוף סוף! המסך שקניתי הוא T220 של SAMSUNG. יש לי שאלה, יש לי גם חיבור D-SUB וגם DVI, צריך לחבר את שני הכבלים למחשב או רק אחד? איך זה הולך?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Y-T-M,

איך הדגם הזה של המסך? Viewsonic VA2226W הציעו לי אותו ואני לא יודע אם הוא שווה עזבו מחיר אני מדבר על איכות כי אני רואה שהנתונים שלו לא מזהירים

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  7. המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by HNR,

קניתי מסך חדש Asus VW222U הוא פועל סבבה אבל אחרי שמכבים אותו או שהוא נכנס למצב המתנה כשלא משמשים במחשב איזה 15 דקות כשמנסים להדליק אותו הוא מראה No-signal... אחרי זה אני עושה RESTART ואז רואים תמונה... מישהו יודע למה זה ?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חברים יקרים אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתלבת ביין 2 מסכי מחשב. 1-SAMSUNG דגם T240 2-LG דגם W2452T אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו והאים הם תומכים HD. ההרכה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. Started by אור*,

שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. טוב חברים אני במצוקה קשה, בהמשך ל thread אחר שפירסמתי כאן אני כרגע מתעניין במסך dell 2007fp, ברם אני לא אוהב לקנות חתול בשק (ובטוח לא חתול כזה יקר). אני צריך רשימת חנויות בהם מציגים מסך זה על מנת שאני יוכל להתרשם ממנו פיזית ואוכל להחליט סופית ללכת או לא ללכת על המסך ואם אפשר אז באזור המרכז וכמה שיותר קרוב לראשל"צ יותר טוב. ורק שלא תגידו שלא שניסיתי: ניסיתי כבר כמה חנויות, חלק גדול לא מציג בכלל מסכים רק אפשר להזמין מהם בעוד חלק אחר מציגים רק את המסכים הזולים (panel TN) אפילו חנויות שמוכרות את המסך הזה לא מוכנות להציג אותו אלא רק לאפשר הזמנה שלו ולמרות דברי איש המכירות ה"אמין" : יש לי כזה בבית אני מעדיף לראות את המסך בעצמי לפני הקניה (ותסלחו לי שאני ספקן)

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by blacknot,

היעוד העקרי שלו הוא צפיה בסרטים ובטקסט וגלישה באינטרנט

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by Ruya,

שווה לקחת את ה Samsung 2253BW? קראתי עליו בנעוצים הכרטיס מסך שאני קונה הוא HD4870 תנו הצעות

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by ביצה,

איך אני יכול לחבר מכשיר עם יציאת HDMI למסך בעל חיבור VGA בלבד? הבנתי שיש מתאם כזה של HDMI-VGA אבל לא ראיתי אף מקום שמוכר. אם משהו מכיר- בבקשה שיגיד לי. אם למשהו יש המלצה- גם כן יתקבל בשמחה דבר נוסף, אם אני יחבר בכבל כזה, מה עם השמע? איך אני יחבר אודיו?? תודה מראש :):)

• 13 תגובות
    • 7.6k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מסך 22 והמליצו לי על המסך הזה... יש למישהו ראיות למה שהוא שווה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני עומד לפני קנייה של מסך מחשב חדש.. התקציב שלי עד 1500 שקל ואני צריך שתביאו לי בבקשה את המסך מסקאי פיסי גודל מסך רצוי 22 , אם יש אפשרות אז גם חיבור HDMI לא חובה.. ועוד שאלה. האם כדי לקנות את המסך הבא http://skypc.co.il/pl_product~Q241WB~9~0.htm תודה לעזורים !

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. לאחרונה רכשתי מסך samsung 2243bw. לבקר המסך שלי יש יציאת VGA בלבד (אין DVI). כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל המקורי, מתקבלת תמונה נהדרת ברזולוציה הטבעית: 1680x1050. הבעיה היא שהכבל שמגיע עם המסך הוא קצר מידי. כבר ניסיתי להחליף אותו בשלושה כבלים שונים, ארוכים יותר, שרכשתי בנפרד. רכשתי כבלי VGA באורך 3 מטר זכר-זכר. כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל הארוך שרכשתי בנפרד, כרטיס המסך מפסיק לזהות את המסך כמסך plug and play, ואינו מאפשר הצגת הרזולוציה הטבעית של המסך. מה מיוחד כל-כך בכבל המקורי שמגיע עם המסך (באורך 1.8 מטר)? איפה אוכל לרכוש כבל כזה באורך 3 מטר ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by יניב51,

שלום לכולם אני אישית לא מבין בשביל מה, אבל אבא שלי רכש את המסך הנ"ל. התקנתי, הכל עבר בשלום, פרט לעובדה שהגוון הכחול יותר מדי שולט! יש איזו שהיא דרך לסדר את זה? יש את ה MAGIC TUNE שמגיע עם המסך, אבל הוא לא עולה במחשב ( ויסטה ), ובאתר של סמסונג כניראה שמשהו נדפק כי לא הצלחתי להוריד משם. אשמח לקבל קצת עזרה וכיוון מה לעשות... תודה

19. Started by Talker,

יש פה 3 מסכים שאני מתלבט בניהם: 1. http://www.bestbuy.co.il/homepage.as...=10964〈=he 2. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5380 שאני מקבל אותו דרך "חבר" ב865 ש"ח בלבד! (2243BW) 3. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6322 שאני מקבל אותו ב5% הנחה = 1178 ש"ח (T220) המסך מיועד למחשב של משחקים וגם סרטים וגלישה באנטרנט! מפרט מצומצם: ATI HD4870, INTEL E8400, 4GB Ram, ASUS P5QL-E, Windows Vista 64BIT

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. Started by gr2000au,

שלום לכולם מכל הדיונים במסכים אני מבולבל לגמרי אני מעוניין לרכוש 2 מסכים אחד לעבודה משרדית (כולל צפיה בסרטים לא בטירוף) ואחד לבית משחקים וכו' לפי מה שהבנתי מדיונים קודמים ה - 932b הוא טוב מאד אלא שהוא כבר לא קיים ומחליף אותו 932bf עכשיו יצא דגם 943bm, השאלה היא האם הם באותה רמה בערך? המחירים דומים דבר נוסף הבנתי שמשלושתם רק 943bm מתכוונן מעלה מטה, האם זה נכון? תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by Eli100,

1)מה זה ניגודיות? 2)מה זה מסך TN? 3)אני מחרתיים הולך לקנות או ASUS VW222U או SAMSUNG 2243BW מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  23. אני קונה Hd 4870X2 ואני מחפש ככה בדרך איזה מסך שאני יוכל ליראות טוב את הביצועים ראיתי בינתיים את המסך הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details התקציב הוא בערך 2000+- שימשים עיקריים זה למישחקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  24. הדגש הוא שהוא לא יהיה רחב כלומר יחס רגיל של 3X4 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. שלום לכולם. לאחר שייעצו לי פה באתר החלטתי ללכת על המסך של סמסונג t240. עכשיו ביצעתי חיפוש בפורום וגם בחנויות וראיתי שחלק רושמים שיש כניסת hdmi וחלק אומרים שיש רק dvi ו-vga. האם הממירים החדשים של הוט תומכים בחיבור hdmi ככה שאני יוכל לחבר אותו? רציתי פה להתייעץ אילו יציאות יש לו האם הוא full hd גרסאות שלו וכו... בקשר לתמאי האחריות , הייתי בחנות מסויימת בב"ש ואמרו לי שהיבואן חיון (י' שלום) לא נותן אחריות כמו שצריך ובחלק מהתיקונים לא שמים חלקים מקוריים. רציתי להתייעץ איתכם על כל הדברים האלו ולדעת מה באמת יש למסך , את האפשרויות , את החיבורים. ואת כל מה שנוגע לגבי היבואן . תודה מראש. יוגב.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים