מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
בניתי עכשיו מחשב חדש, לא רלוונטי שאני ארשום את כל המפרט אבל בקיצור זה מחשב חזק... הכרטיס הוא HD4870 512MB של Sapphire... אני רוצה עכשיו לקנות מסך ואני לא יודע איזה מסך הכי יתאים לכרטיס הזה במחינת רזולוציה... אני רוצה מסך 24 אבל אני מפחד שזה יהיה גדול מדי...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לאחר קריאה ממושכת הן בפורום והן בביקורות וקצת ידע מוקדם http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ הגעתי למסקנה שחלק מן הדברים לא מעודכנים {רוב הפורום עוסק במסכים של 20-24 " רחבים } אני מחפש מסך למחשב שנמצא בבית של ההורים שלי שמשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים לאחיינים שלי המסך צריך להיות בסביבות 19" ובסכום של עד 1800 ש"ח אין לי בעיה לעלות למסכים גדולים יותר כמו 22 " פשוט רוצה יותר איכות מאשר גודל במחיר הנ"ל שחפשתי מסך לעצמי לפני כשנה { dell 2407 } היו המסכים של VS vp930B שהיה מאוד מומלץ אבל לאחר שנה אני משער שיש מסכים אחרים טובים יותר חוץ מזה שאני לא סבור שניתן למצוא את המסך הזה עדיין אמשח לעזרתכם בתודה מראש וחג שמח אודי
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
האם ככל שתדירות המסך נמוכה יותר יש יותר לאגים במשחק??על התזוזה במשחק? למשל עד עכשיו הייתי עם מסך של 75HZ עכשיו אני על 60 האם זה משפיע?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב למוזיקה וסרטים רציני. אני אוהב איכות תמונה, מה יהיה עדיף פלזמה או LCD אינץ 32 ? ובכלל איך אני מנצל את הHD ממחשב הכי טוב? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום מסכי מחשב החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר... במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360... התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר... תודה מראש! :-*
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינצ' של benq בן 4-5 שיש לו בעיה שנראה לי שאפשר לסדר, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360443.0, הבעיה מפורטת שם, אם מישהו רוצה אותו מתנה, אז הוא מוזמן לקחת, חשוב לציין אין לו dvi. מי שרוצה שייצור קשר בפרטי. באזור רמת גן גבעתיים. ערן.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מסך LCD 22" של מחשב דגם סמסונג 226BW עכשיו אני רואה המון סרטים וסדרות במחשב ולפעמים בא לי לשכב במיטה ולראות את הסרטים רציתי לברר אם יש אפשרות לקנות זרוע למסך שאיתה אני אוכל לכוון אותו ולסובב אותו לכיוון המיטה שלי וככה יהיה לי נוח יותר לראות סרטים מהמיטה תקציב עד 200 שקל תודה לכולכם מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך LCD (מיצרן איכותי) לצרכים כלליים (אינטרנט, אופיס, סרטים ומעט מאד משחקים) בתקציב של כ-1400 ש"ח (אני מוכן לחרוג ממנו עד לכ1700 ש"ח עבור מסך שיצדיק את זה). המסך צריך לתמוך גם בVGA וגם בDVI ולא משנה לי אם הוא יהיה 22" או 24" (אבל שיהיה רחב). בנוסף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות שנותנות התחייבות לאפס פיקסלים שרופים (אני גר בהרצליה אבל אין לי בעיה ליסוע לערים אחרות באיזור) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני יושב מטר מהמחשב ומתלבט בין הגודל של המסך מה נירלכם? לפי מה שהבנתי רוב המסכים שקונים היום הם 22 ומעלה.. המסך שאני הולך לקנות זה הT220 םשוט מתלבט על הגודל.. המסך אמור להיות לרוב למשחקים. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך לפני שבוע ועוד לא ראיתי ביקורת על המסך אז החלטתי לכתוב אחת קצרה. בגלל שאני עצלן לא יהיו תמונות בביקורת מה בקופסא + קצת על ההרכבה אז ככה, קיבלתי אותו עם כבל VGA, כבל DVI, דיסק התקנה לדריוורים ודיסק ל-pivot. היה רק צריך לחבר את התחתית של הרגל למסך. הרגל מתחברת למסך עם בורג (שאפשר לחבר גם בלי מברג), יש לרגל מין תופסן ככה שצריך לחבר את התחתית באלכסון ואז ליישר אותה, לא מסובך. באופן כללי התחתית יחסית כבדה אבל זה מצויין כי ברגע שהמסך על שולחן ממש נוח לשנות את הגובה שלו או להטות אותו בשביל ה-pivot. הרגל של המסך נעולה עם פין מתכת שצריך להוציא רק אחרי שהמסך כבר עומד על השולחן. טיפה קשה להוציא אותה. ואין פיקסלים שרופים בכלל! ;D איכות תמונה טוב אני לא בדיוק …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך הבעיה שהמבחר גדול מאוד אני צריך אותו למשחקים וסרטים חשוב שיתמוך ב HD ראיתי בבקירות באתר את ה ASUS MW221C השאלה אם הוא תומך ב HD והעניין אם הציפוי מסך קצת מלחיץ אותי עם תוכלו להמלית לי על מסך טוב לשימושים שלי.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 RC-590 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W RP-500-PCAP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 EX2-4800P2-SX סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 MS-1000 רמקולים למחשב Logitech R-20 2.1 970153-0914 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 רציתי להתאים מסך 22 אינץ' איכותי שיתאים לכרטיס היטב לניצול מירבי.…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. מעוניין במסך "LCD 24. שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודות משרדיות, טלוויזיה, עיצוב גראפי חובבני. וכאן מתחילה הבעיה: הבנתי שמתחילים לבחון מסך מהפאנל (TN, VA, IPS). אחרי שראיתי שבעלי פאנלים ה- VA, IPS יקרים בכיותר מ- 1000 ש"ח, התאכזבתי מאוד. אין לי ברירה אלא לקנות את הפאנל הנחות TN. 1) איך לדעת TN של מי טוב יותר ? 2) איזה פרמטרים אחרי הפאנל באמת יקבעו לי את האיכות וחוויות השימוש ? 3) איזה מסכים לא מיוצרים בסין ? 4) על איזו חברה ללכת ? מי אמינה יותר ? ולמי האחריות "המושלמת" ? LG, SAMSUNG, PROVIEW, DELL......................... ואולי גם אפשר לחשוב על השקעה של 3000 ש"ח, אבל האם אפשר למצוא פאנל איכותי במחיר ובגודל כזה ? נראה לי שזה…
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP 64BIT SP2 וברזולוציה של 1280x1024 אני רואה נקודות ירוקות מהבהבות כזה על המסך ... ניסיתי את הדרייברים החדשים של catalyst (8.9) ולאחר מכן את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס ובעיה עדיין לא נפתרת .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ניסיתי לאתר מסך טוב יותר מהסטנדרט (יותר טוב ממסך עם פנאל TN) מטרה חוץ מהדברים הרגילים גם עיצוב גראפי. על איזה מסך אתם ממליצים ומה העלות (כמובן שהשאיפה שהעלות תהיה הנמוכה ביותר האפשרית להשגת מסך טוב) עד כה המליצו על ה dell 2007fp שכמעט ולא ניתן להשגה בארץ (אם בכלל), בהנחה שהמסך הזה לא זמין מה המסך הבא אחריו ומה העלות.. או במילים אחרות האם יש לי מה לחפש מסך כזה או שהעלות שלו כבר הופכת אותו ללא שווה ועדיף לי להשאר עם ה CRT שלי. מבחינת המסך העדפות ללא רחב (מטרה שטח עבודה מקסימלי) למרות שאני צופה בסרטים נראה לי שאין באמת צורך במסך רחב מבחינת הגודל ''20 - ''22
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום. קראתי הרבה מאוד כתבות, ביקורות (ובייחוד את המדריכים כאן באתר), סקרתי הרבה מאוד חברות והרבה מאוד דגמים, ואני עדיין לא מצליח להחליט איזה מסך לקנות. אני כבר שלוש-ארבע שנים עם LG E700B 17" CRT, ואני חייב לעבור ל- LCD, שאותו אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים. בעקרון, אשתמש בו ל- 60% משחקים, 40% עבודה משרדית (גלישה באינטרנט וכו'). סרטים ועבודה גראפית לא חשובים כלל. אני מעוניין ב- 24", כי זה הגודל המינימלי שמסוגל ל- 1080P (אם אני לא טועה). התקציב שלי גבוה, 4000 ש''ח ומעלה, אבל בלי חריגות גדולות מדי. לפי מה שהבנתי, ההימור הכי בטוח יהיה ללכת על פאנל IPS מחברה איכותית, כי הוא ה- All Arounder הכי טוב. הבעיה - הוא נדיר, יחסית. שקלתי את האפשרויות הבאות: NEC LCD2490WUXi - …
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1) SAMSUNG 2243BW 2)SAMSUNG T240 3)SAMSUNG 971P 4) DELL E248 5)DELL 2208 -------------- כרטיס מסך: 4850 / 9800GTX+ זכרון 4 GB 2*2 E8400 מעבד מטרות: משחקים,סרטים, קריאה טקסטים וכו'... מה הכי עדיף? לפי מה שהבנתי , ל2243 המריחות ממש קטנה , ולT240 למשל היא גדולה...אבל אני ממש לא בטוח בזה , ואני חייב הצעה ממישהו שמבין. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כיותר משבוע אני עם המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ואני כבר לא יכול להשאר עוד עם המסך הCRT הגוסס שלי mag 786FD. ואחרי שיטוט ממושך במעמקי הפורום אני רק מתחרפן ויוצא יותר מבולבל מלפני כן. אני לא יודע אם להפשר על TN או לחסוך על משהו רציני כי בכל זאת מסך הוא משהו שנשאר יותר זמן מחומרה במחשב. ואני לא יודע מה אפסיד אם אקנה T240 לעומת 2408WFD מבחינת איכות. אני רואה שכאן ממליצים על TN למשחקים אבל יש לו בעיות עם צבעים עומק ועוד דברים שאני לא זוכר עכשיו אז מה גורם לTN להיות מומלץ למשחקים. (בכל זאת עומק צבעים חשוב גם למשחקים לא?) ולפי מה שאני קורא כאן גם ב2408WFD יש בעיות וחסרונות משלו (לא יודע מה אבל ב2900 ש"ח דיי אפשר לצפות לשלמות) ויש את EIZO S2431WE שנשמע כמעט מושלם חוץ מהמחיר. (עולה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית ולסרטים (ואולי משחק פה ושם ) בתקציב 2000 ש"ח (תיתכן חריגה קטנה) עד הזמן האחרון חיפשתי מסכי 22 אינץ' אך לאחר שהבנתי שכל מסכי ה-22 באים עם מסך TN החלטתי להתפשר על מסך 20 עם פאנל איכותי יותר מה אתם אומרים? האם בשביל השימושים שלי צריך פאנל IPS או VA או שאפשר להסתפק בTN? ועל איזה מסך אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ"ל (T220), יש לו חיבור DVI וחיבור VGA ואני מעוניין לחבר אליו את הPS3 שלי, יש לי כבל HDMI לפלייסטיישן אבל למסך אין את הכניסה הזאת (בכל זאת מסך מחשב) איך אני יכול לחבר את פלייסטיישן למסך? אם זה מפצל אז איפה אפשר להשיג אותו וכמה עולה...? תודה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת על מסך AOC 19" WIDE 196SWA 5MS כולל רמקולים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4084 המסך אמור להתחבר למחשב עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס מסך עם יציאת VGA בלבד. המחשב מיועד בעיקר לאופיס ואינטרנט. המחיר שלו נראה לי די אטרקטיבי - 699 ש"ח ב-12 תשלומים שווים ללא ריבית, ואחריות 3 שנים בבית הלקוח (החלפה לחדש). מה דעתכם? :
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים של אסוס הראשון http://skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm השני http://skypc.co.il/pl_product~51436~9~0.htm מה השוני בינהם ? מה יותר טוב ? במסך אני יראה גם לפעמים טלויזיה (אני קונה כרטיס טלויזיה) בשניהם אני יודע יש חיבור HDMI האם באחד המסכים יש גוסטים ? (תמונה שנמרחת בגלל זמן תגובה איטי בין צבעים שונים) השימוש של המסך בעיקר משחקים אבל אני גם רואה סדרות וסרטים אשמח לעזרה. בתודה חן ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חשוב שהרוזולוציה שלו תיהיה גבוה ככל האפשר, דיוק צבעים גבוה הגודל הדרוש הוא באזור 20 - 22 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-