מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מסך רחב 22" ,למשחקים ,סרטים,עבודה משרדית בסיסית ,מקסימום פוטושופ. מה אתם אומרים על זה: http://tms.co.il/product/5662 מסגרת תקציב של 1300-1400
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא 9800GTX + , אני צריך מסך למשחקים,סרטים , וקריאה וכו'... התקציב הוא עד 1200 שקל בערך, אפשר קצת לחרוג. לפי מה שהבנתי מסכי ASUS יש להם תמונה מאוד איכותית , לכן חשבתי על כמה : VW222U MW221C MK221H VK222H ויש גם את מסך הסמסונג שקראתי עליו ביקורות טובות , ויש לו גם ארגונומיה טובה, פיבוט גובה הטייה ....... לא סגור על עצמי מה עדיף מבין כולם...=\ אשמח לעזרה תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך רחב LG 226WTQ נאמן, 22" אינץ'. יש משחק כלשהו שאני נכנס אליו (הוא לא תומך במסך רחב - לצורך העניין הוא MapleStory) אז כל התמונה נמרחת על המסך. האם יש תוכנה \ אפשרות או כל דבר אחר שיכול לגרום למשחק לתמוך ברזולוציה (1680-1050) או לגרום למסך להתנהג כאילו הוא מסך עם Ratio רגיל. שמעתי פעם על אפשרות להוריד מהרוחב של המסך (כלומר שני קווים שחורים אנכיים בצד שמאל וצד ימין), האם אתם יודעים איך לעשות זאת? אם זה חשוב, כרטיס המסך שלי הוא 8800GT 512MB, ולוח האם הוא GA-DS3L-P35. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב שיתחבר גם לממרים של יס והוט וגם למחשב רגיל. (יכול להיות שאני לא מנסח את עצמי, אני לא מבין בזה) השימושים העיקרים שלי זה בעיקר שימוש משרדי רגיל על המחשב וצפייה בסרטים שמוקרנים מהמחשב או מהטלויזיה. נכון לחודש אוקטובר 2008 מה הם המסכים הכי מומלצים כרגע בתקציב הנ"ל. כמובן שהמסך צריך להיות לפחות 20 אינצ'. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
החלטתי לאחר הרבה כאבי ראש ללכת בסוף ולקנות את המסך הזה.. אני עדיין לא יודע כולכך איפה כי כל החנויות בזאפ שמופיעות בתחילת הרשימה כהכי זולות לא ממש מוכרות לי.. לפני שאני בכלל קונה יש סיבה שכדי לא לקנות אותו? תודה..
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הייתי בטוח שDVI הוא חיבור דיגיטלי שמספיק כדי לראותHD ..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום ושנה טובה אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מאחר וזו הרכישה הראשונה שלי למסך LCD אני חושב שהם גם מתאימים לצרכי שזה אינטרנט משחקים וסרטים בקרוב אני גם ישדרג את המערכת שלי אז חשבתי להתחיל בזה אשמח לשמוע את המלצתכם גם אם יש לכם המלצה על מסכים טובים יותר באותה מסגרת המסגרת שלי 1200 ש"ח +\- 150
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שמעו, אני קונה מסך חדש ! כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי. הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים. חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביק…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום ! לפני קצת יותר משנה קניתי את ה VP930B המצוין של ViewSonic, וכיום אני מחפש מסך דומה למחשב של אחי. הבנתי שיש מחסור במסכי 19" בשוק היום, כך שאין לי בעיה לקנות גם מסך 20"-22" למרות שזה קצת גדול בשבילי .. המסך ישמש להרבה עבודה באינטרנט, וקצת משחקים וסרטים . חשוב לי שאוכל לשחק עם ההגבהה\צידוד של המסך בצורה נוחה בדומה ל VP930 . תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ממה שאני ראיתי המחיר פחות או יותר זהה והזמן תגובה של ה53 יותר טוב..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מחשיב את עצמי כ"בן אדם עם עיניים רגישות", אבל אחת הסיבות שדחיתי קניית מסך LCD עד עכשיו (אני עם הCRT שלי כבר יותר מ5 שנים) זה בגלל שתמיד שהייתי אצל חברים / נאלצתי לעבוד מול מסך LCD, אחרי רבע שעה התחיל לכאוב לי הראש. אני כנראה אקנה בקרוב את HP LP2065, ורציתי לשאול אם תהיה לי בו אפשרות נוחה להוריד את הבהירות ככה שלא יכאב לי הראש, מבלי לפגוע באיכות של המסך. כמו כן, אם יש למישהו המלצה למסך שאולי יותר יתאים לי בגלל זה (שימוש עיקרי טקסט ואינטרנט, פה ושם סרטים ומשחקים). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכנות מסח בגודל 22" וחשבתי ללחת על המסח של קזירוקס מצופה זרוכית http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599110 האם כדי לי לכנות אותו ? נ.ב הוא לצורחי משחקים וסרטים עם יש לכם משהוא אחר באותו תקציב אני ישמח מאוד רק חשוב שהיה את המסח בשקפ אלטריק תודה מראוש וסליחה על שגיות הכתיב מקוה שלא עברתי על החוקים אני חדש פה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם מסך שאין לו חיבור DVI יציג תמונה פחות טובה לכרטיס מסך שיש לו DVI?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
chimei 225d mag ai2237w lg w2242t lg l227wt lg w2284f samsung 2243bw אשמח אם תדרגו לי מהבחירה הטובה ביותר לפחות טובה (אם זה מבחינת תמורה לכסף, אם זה מבחינת איכות המוצר, מה שאתם רואים לנכון). אלה כל האפשרויות שעומדות מולי כרגע אז נא לא להציע שום דבר מעבר לזה. בנוסף אם למישהו יש חוות דעת מעמיקה או תקלות ידועות בקשר לאל ג'י הראשון (2242) אני אשמח לשמוע, כי כרגע זאת הבחירה שלי. תודה רבה !
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לרכוש Evga 9800GTX+ SuperOverclocked וברשותי מסך 22'' איך משחקים יעבדו לי על רזולוציה של מסך 22''..?האם הכרטיס מסך מתאים למסך 22''?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב ואחת התכונות החשובות לי ביותר היא האפשרות לחברו גם כטלוויזיה. בכל אופן, אין לי ממיר והטלוויזיה מתחבר ישירות לקיר (חיבור של כבלים). על החיבור כתוב 75ohm Ant . (אני מבין מפה שזה חיבור של אנטנה ?) בכל מקרה, ערכתי חיפוש בפורום והבנתי שמסך שיכול להתחבר גם כטלוויזיה ומומלץ הוא Chimei CMV-222H האם אכן אצליח לחברו. החיבור נראה כך: זה מחובר לקיר: וזה לטלוויזיה: האם אכן ישנו חיבור מתאים במסך הנ"ל או במסך אחר שאתם מכירים ואם לא אשמח לשמוע פתרון חלופי. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לפתוח פה דיון בנושא GLOSS בעד או נגד. המסך היחיד שנראה לי טוב הוא ה- LG L227WTG , מעבר לזה עוד לא ראיתי משהו טוב. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22 אינץ LG או סמסונג ... יש לLG דגם עם יחס ניגודיות 1:30000 דגם : W2284F-PF . ולעומת זאת לסמסונג ראיתי מסך של 1:20000 יש בניהם הפרש במחיר של 250 שקל בערך (LG יקר יותר). ומזה אומר בדגם W2284F-PF ה-"PF" ? אולי סוג הפאנל (שזה טוב או פחות טוב/יפה או פחות יפה ) ? אני לא זוכר את הדגם של הסמסונג, אבל כמובן הוא גם 22 אינץ, 2ms, רחב, 1:20000 , בטח מכירים אותו .ולא ראיתי אותו בזאפ. אז מה כדאי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-