מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/ לינק למבצע. הבנתי שבסמסונג (חיון) זה רק 4 פיקסלים ומעלה. האם עכשיו שווה ללכת על דגם של LG שמקביל ל2243?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הT260 של SAMSUNG השימושים של המסך זה בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וקצת צפיה בטלוויזיה ואני צריך עזרה בכיוון ההגדרות כמו הצבע, גמה וכו' אם מישהו יודע מה מומלץ תודה לכל מי שעונה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום למומחים. הגיע הזמן להחליף את שני ה21" CRT שרובצים לי בסלון. עיקר העיסוק שלי במחשב הוא עריכת וידאו ופוטושופ, ולכן LCD תמיד נראה לי קצת "מייפה" את התמונה ולא מהיימן לתיקוני צבע וגרפיקה שעוברת לדפוס. התקציב שלי בעייתי בגלל שאני צריך שני מסכים ולא אחד אז אני שואף לאיזור ה2000 ש"ח, אני מעדיף מסך מעל 20" ומבחינתי גם 3X4 הולך, כי ככה אני עובד כל חיי. אני מאוד אשמח אם תתנו לי מותגי מסכים עם הסבר קליל למה הם טובים לצרכים שלי כי אני לא אוהב להקשיב למוכרים בחנות אלא לבוא כשאני יודע מה אני רוצה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אבקש הרחבה מה היתרונות והחסרונות של כל מסך (פנל, ייעוד, פיצרים וכד') בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מה כדאי 19 ? או 22 ? האם צריך 16*9 ? מהם השיקולים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני די חדש בעסק ואני לא ויודע מה עדיף למשחקים כמו Crysis וCOD4 האם עדיף ה22' הרחב או 19' המרובע?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
השימושים הם צפיה בסרטים ועריכת וידאו כרטיס המסך הוא 3850
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת, למי שיש את המסך כמובן, על כמה אתם מכוונים את הבהירות/ניגודיות/חדות במסך הזה שלכם..? ערכתי חיפוש כמובן לפני שפתחתי את הנושא, אבל מצאתי רק את המדריך שכבר יש לי אותו - http://www.lagom.nl/lcd-test/ אני יותר מעוניין לדעת איך אתם מכוונים אותו... וכמובן באיזה GAMMA MODE אתם משתמשים ובאיזה RTA MODE... כי הבנתי שזה מאוד משפר ודי עוזר גם בקריאת מסמכים וגם במשחקים וסרטים. אז אם אפשר לשתף באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה אני מאוד אשמח, תודה .
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות מסך 20"-22" בתקציב של עד 1000 שקל בערך. הבעיה שלי היא שהמסך יתחבר למחשב ישן עם כ. מסך 9600PRO - כרטיס בן 6-7 שנים. אני ממש לא יודע אם יש מסך שיוכל לפעול עם הכרטיס הזה... לפי מה שהבנתי מסכי 20-22" דורשים כרטיס חזק יותר כי יש להם רזולוציות גבוהות יותר... חוץ מזה - יש מסכים טובים בתחום המחירים הזה? אפילו יותר נמוך אם אפשר...
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך חדש למערכת שאני קונה בקרוב בגודל22 או 24 לא בטוח זה די תלוי במחשב הסופי... עד עכשיו היה לי מסכים עם פנל TN, ודי נמאס לי כי זוויות צפיה די מעפנות והבנתי שאני מפסיד גם צבעים לעומת פנלים אחרים וזה מביא אותי לשאלה: איזה פנל היום מומלץ? ולמה? יתרונות וחסרונות.... וגם אילו מסכים יהיו יותר ממולצים לסרטים ומשחקים?? תודה רז
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך למחשב שלי אך אני מתלבט בין Samsung ל LG...רציתי לדעת איזה מבין שתי החברות הללו יותר עדיפה. בעיקרון אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Samsung דגם T190 ל- LG דגם W1952TQ אני יודע שמבחינת המפרט הסמסונג יותר טוב אבל רציתי לדעת איך סמסונג מבחינת מסכים???? את LG פחות או יותר אני מכיר....
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קודם כל - לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם. המסכים איכותיים? יש מסך אחר (של יצרן טוב) במחיר דומה ששווה לקחת אותו ולא את אחד הסמסונגים? את הT220 הציעו לי ב1350 ש"ח ואת ה2243BW הציעו לי ב1250 ש"ח. הצרכים שלי הם סרטים ואינטרנט. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
לדוגמא האם LCD 22 אינץ' בעל רזולוציה מקסימלית של 2560X1600 לא דורש כרטיס מסך חזק יותר מאשר מסך LCD 40 אינץ' עם רזולוצייה מקסימלית FHD 1920X1080 ? הרי הכרטיס מסך לא יודע לאיזה גודל מסך אתה מחבר אותו, מבחינתו כל מה שקובע הוא הרזולוציה שבה אתה מריץ אותו, אז למי אכפת מהגודל בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ראיתי את זה מסך מחשבו943BMוSamsungו(סמסונג) מסך מחשבוL1953TRוLG מה מומלץ אלה או משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
ועוד שאלה - מהו המחיר הסביר למסך זה? תודות!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את הצבעים וגאמה והכל....במה להשמש?בתוכנה שהגיע עם המסך?בקונטרול פאנל של נוידיה?בהגדרות בתוך המסך עצמו?(דרך הכפתורים שלו)? ואתם יכולים להגיד לי במדוייק כמה אחוז\מספר לכל דבר במדיוק? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק לקנות ואני רוצה לברר כמה דברים: 1. מה היחס ניגודיות שמומלץ לקנות? 2. מה הזמן תגובה שמומלץ לקנות? 3. איזה חברה אתם ממליצים? אי יודע ש PROVIEW ו MAG חברות טובות מה אתם אומרים? אבל תגידו מה אתם חושבים שיותר טוב... תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי אתמול מסך T220 של סמסונג,הוא במצב 32 BIT וברזולציית 1680/1050 טבעית,הגדרתי אותו כמו שהמליצו פה בפורום (Gamma וכוי) במשחקים,אינטרנט, וטקסט אני רואה בו מצויין אך בסרטים אני רואה בו ממש גרוע,לא חד כאילו שהסרט באיכות גרועה למרות שבדקתי את זה והסרטים באיכות טובה כמו HDTV,DVDRIP.. מה עושים??? יש לציין שיש לי כרטיס מובנה Intel® GMA 3100 (בלוח אם Gigabyte ga-g33-ds3r) ובעוד שבוע אני אקבל את הכרטיס שהזמנתי Gigabyte GeForce 9600gt 512mb ,האם זה משפיע על איכות הסרטים או לא ,והאם יש משהו לעשות או שזאת האיכות שיש לכל LCD22 ברזולציית הנ"ל?? תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את 3 המסכים הנ"ל של סמסונג פה קראתי שהכי מומלץ זה 2243BW אבל הוא גם הדגם הכי ישן של סמסונג איך זה יכול להיות ? מה הם הוכים אחורה ?? האם יש ב3 הדגמים הנ"ל את אותם פונקציות כמו : התאמה ל 3:4 או פונקציות מובנות של סרטים תמונות וטקסט . בנוסף שמאתי שסמסונג נותנת אחריות רק מעל 5 פיקסלים שרופים ?? האם זה נכון ?? והאם יש חברות אחרות טובות ששם האחריות יותר נורמלית
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג על מה לחצתי. המסך עבר למצב מאונך. אבקש את עזרתכם: א. מה צירוף המקשים המעביר את המסך ממצב מאוזן מצב מאונך? ב.איך מחזירים את המב למאוזן? תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך דגמים של מסך מחשב LCD דחוף בתקציב הזה. מצאתי בינתיים דגמים נחמדים אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים: Viewcom W2206S Proview FP2226W Samsung 2253LW אני מציין שהמסך ישומש לצרכי עריכה ומשחקים כבדים (עם כרטיס מסך מותאם) אני רוצה לקנות את המסך דחוף.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את המסך הנ"ל לשימוש כטלוויזיה וכמסך ל-WII/XBOX360 ... האם יש אפשרות לחבר גם את הממיר הדיגטלי וגם את הקונסולה בו זמנית למסך?או שהדבר ידרוש ניתוק של אחד הדברים? האיכות של הטלוויזיה פחות חשובה לי אבל לקונסולה אני צריך את האיכות האופטימלית.... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-