מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי רסיבר חדש, שאין לי כ"כ איפה למקם אותו, והייתי מעוניין למקם אותו מתחת למסך LCD שלי. אני יודע שרכיבים חשמליים כגון ממירים, שנאים וכד' גורמים לבעיות במסכי CRT. האם במסכי LCD זה ישפיע באותה צורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי את הטלויזיה הבאה בחדר: http://toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=1470&CategoryID=109&Page=1 מכיוון שאני קונה מחשב חדש ללא מסך (והמסך הנוכחי די הרוס) חשבתי לחבר את הטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמסך מחשב. השאלה שלי היא כזאת, למחשב הנוכחי (שהוא ממש ממש ישן) חיברתי את הטלויזיה למחשב, אבל מה שראו זה קווים בצבעים שונים. (השתמשתי בכבל שהוא זהה משני צידיו, שנראה כמו החיבור למחשב של המסכי CRT - 15 פינים כאלה) האם למחשב החדש זה יעבוד? יש כבל או יציאה שלא השתמשתי שהייתי אמור? עד כמה שאני יודע לכרטיס מסך שיהיה לי תהיה כניסת HDMI, אבל לא רשום על הטלויזיה שיש לה יציאה כזאתי.. מה עושים כדי להשתמש בטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמו שצריך? תודה לעוזרים (:
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב! קניתי לפני שבוע וחצי בערך מסך סמסונג T240 ואני מאוד מרוצה ממנו. רק יש לי שאלה אחת ואני מאוד מקווה שאוכל להסביר ושתבינו אותי: יש למעלה לפני המסגרת של המסך בערך עובי של כמה מילימטרים קו כזה, וכשאני פותח חלון בחלונות וגורר אותו לשם או שאני עובד במקסימום גדול של החלון, יש כזו "השתקפות" ורואים את החלון שמשתקף הפוך כזה אם אתם מבינים. האם זה דבר שמישהו מכיר האם זה בכוונה? תודה רבה מראש לכל עונה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה פשוט ממש חשוב לי לקריאה של טקסטים ארוכים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אח שלי הזמין אתמול את המסך t220p והמחשב שלו מאוד ישן P4 2.8 Asus p4gd1 pci-e ati x800xl 512 ddr2 והוא משחק משחקים כמו Warcraft 3 World of warcraft Bf2 Nfs:carbon עד עכשיו הכל עובד לו על הגדרות הכי גבוהות בלי בעיות במסך 17 האם יכול להיות שעם מסך כמו t220p יהיו לו ביצועים נמוכים וfps נמוך? (ד''א המסך אמור להגיע עוד שבוע בגלל זה אני שואל)
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מבקש את עזרת אלו המתמצאים בנושא (מבלי לפגוע ) כיצד מבצעים כיול צבעים, קונטרסט, וכו' למסך DELL 2007WFP . האם ניתן לבצע פרוצדורה זאת לבד או האם עלי להעזר במומחים בעלי מקצוע, מה האפשרויות העומדות בפני.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי אמור לקנות מסך לפני כמה חודשים אבל העניין נדחה ואני מעוניין לדעת מה התחדש בנתיים ואם יש מסך יותר מומלץ מהמועמד הישן שלי, eizo s1932. בגדול המסך מיועד לעבודה כללית ועריכת תמונות בפוטושופ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
רכשתי את המסך Samsung 2043BW ואני מנסה למצוא רזולוציה שהיא לא קטנה מדי אבל שתהיה גם ברורה לקריאה של טקסט... על איזה רזולוציה מומלץ ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מגיע לאילת עוד כמה ימים, ואני חייב לקנות מסך, LCD 19" נראה לי מספיק... אילת בלי מע"מ..אבל אני רוצה לקנות מחנות שיש לה גם סניף שנמצא במרכז הארץ, במקרה שיש תקלה וכו'. אני אשמל לקבל חוות דעת בקשר לחנויות שנמאות שם ואם כדאי לי או לא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מספר מסכים. אני רוכש מסך פעם ב.. ולכן מעוניין להשקיע טיפה יותר על מנת שיהיה מסך איכותי וישמש אותי לזמן רב. קראתי ביקורות מאוד טובות על L2000CP lg במחיר 1800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444 מה אתם אומרים גם על Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=20400 השימוש שלו יהיה משחקים + עבודה עם טקסטים כחצי חצי אין העדפה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL 2007WFP ואני רוצה לדעת איך מנקים אותו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[הבעיות פשוט ממשיכות לצוץ אצלי ;_;] שלום רב לשוכני הפורום. לפני שאתם חובטים בפניכם עם איזה facepalm מכל הלב, דעו שנאלצתי לחבר את המסך לכרטיס המסך של לוח האם עקב חוסר ברירה. המאוורר של כרטיס המסך שלי(Geforce 7300GS) הלך לעולמו היום בבוקר, ומן הסתם, אי אפשר להמשיך בלעדיו. אני אקנה כרטיס מסך חדש בקרוב, אבל עד אז...... ובכן, קשה לי לתאר את הבעיה במדוייק משום שאינני מתמצא בכל העניין ולכן אני מבקש סליחה מראש עם ההסבר שלי לא יהיה ברור מספיק או ישמע(יקרא) מעט מוזר. נתחיל מההתחלה: המסך, כמו שציינתי בכותרת, הוא Dell2408wfp, לוח האם הוא Intel Guardfish DQ965GF והחיבור הוא VGA - האפשרות היחידה. כמו שאתם יכולים להסיק יש תמונה(שורות אלה נכתבות אל מול המסך), אבל זה כאילו המחשב לא מזהה …
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
HP השיקו שני מסכים איכותיים. הראשון HP2275, מסך 22", פאנל S-PVA. מחירו בארצות הברית 400$. מדובר במסך הראשון בעל פאנל איכותי בגודל 22" במחיר שפוי. הדגם השני, 2475, 24", פאנל IPS, מחירו יעמוד על 650$. מה אתם אומרים? היבואן יטרח להביא את המסכים לארץ מזוהמת TN בגודל 22" ב-700 שקלים בשופרסל? יש תקווה? אגב, רק נדמה לי או שיותר חברות משיקות מסכים איכותיים? בארצות הברית Doublesight הכריזה על מספר דגמים איכותיים, גם HP השיקו שני מסכים, גם סמסונג מדברים על דגמים חדשים עם פאנל איכותי. היצרניות הגדולות נותנות למסכים איכותיים עוד ניסיון אחד לפני שמטביעים את השוק ב-TN?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מסך LCD של סוני דגם: SDM-HS75D מופיע לי קו אדום לאורך המסך.... מלמעלה עד למטה חשבתי שזה אולי משהו בכרטיס מסך - אבל זה לא מה שהכי מוזר, זה שלפני שעתיים הפס נעלם.... ועכשיו הוא חזר שוב מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם כדי לעזור לו להחליט איזה המסך ישמש לצפיית סרטים וסדרות וקצת משחקים קלים ויש לו כבר כרטיס מסך 4870 HD התקציב למסך הוא 1400שח' תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה: בזמן שאני משחק, המסך בשלב מסויים פשוט נכבה. לאחר מספר שניות הוא שוב נדלק, ואז שוב נכבה. מופיעה הודעה: " No Signal" ולאחר מספר שניות הוא שוב נדלק. המחזוריות הזאת נמשכת ונמשכת עד שאני פשוט מוותר. ברצוני לציין שבשימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט לדוגמא) זה לא קורה. קצת פרטים: ברשותי מסך 17 inch מסוג MAG. מפרט: מעבד-E8400 קירור למעבד- arctic cooling freezer 7 pro לוח אמ- ga-ep43-ds3l זכרונות- kingston pc6400 2gb x 2 כרטיס מסך- 4850HD sonic של palit ספק כוח: corsair 550W דיסק קשיח- segate 320 gb מארז- cm 690 המשחקים שבהם הבעיה נפוצה: Call Of Duty 4 ו- Heroes 5
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך של אח שלי הלך אחרי כמה חודשים עם בעיה, ואני צריך לקנות לו מסך LCD חדש. אני צריך מסך זול, כי אין לי כסף מיותר כרגע (בגלל זה לא טיפלנו בבעיה הקודמת). יש לנועה מחשבים מבצע על המסך הזה: AOC 19" WIDE 916SWA 5MS עולה שם 699 ש"ח. למישהו יש מושג אם שווה להתקרב אליו? הציעו לי גם בחנות מחשבים מסך 19" של חברת CHIMEI, אבל אני לא יודע את הדגם - עולה 900 ש"ח. אם מישהו יוכל לכוון אותי איזה מסך עדיף, ואם ה-AOC או CHIMEI שווים משהו, אני אשמח אם מישהו מכיר מסך פשוט שגם עולה אותו דבר אבל אפשר לסמוך עליו, אתם מוזמנים להציע תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ישומש לצפייה בטלויזיה(יש לי בין היתר גם כרטיס טלויזיה)אני מעוניין שיהיה חיבורHDMI ליאסHD המסך ישומש גם לסרטים ומשחקים בעיקר איזה הכי מומלץ ממסכי ה24 עד 2100 שקל? נ.ב מה לגביי smasung 245bw?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו לפני כמה שעות המסך דלק כיבתי תמחשב יצאתי בחוץ אני חוזר אחרי 3 שעות אני רואה המסך לא דולק הוא דולק המורה והכול אבל לא מציג תמונה המנורה הכחולה פועלת יענו המסך ניראה תקין וגם רשום בצד למעלה ALALAG ואז משתנה לDIGITAL נסיתי להחליף מסך אחר והמסך כן פועל ........ ככה שזה אומר בעיה במסך מה בדיוק יוכל להיות הבעיה שיחקתי עם הכבלים פה ושם וזה סרט עכשיו לנסוע לחיפה בשביל לקבל תאחריות אני גר רחוקק בחיית תנסו לפתור לי תבעיה [br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 05:01:39 הבעיה נפטרהניראה זה בגלל שהוצאתי תכרטיס מסך מי המחשב ...... וחברתי עוד פעם או שזה הסתדר לבד מי עצמו .... כי קוראים בעיות שלבד לבד זה מסתדר או בגלל ששחקתי בהגדרות של המאפיינים של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
במהלך חיפוש אחר מסך חדש קראתי על כל דגם מומלץ הנמכר בארץ, קראתי על סוגי הפאנלים, קראתי ביקורות מקצועיות באתרים גדולים בחו"ל, חישבתי עלויות יבוא פרטי מארצות הברית. אני לא חושב שיש גולש אחד בפורום (למעט מנהלים) שעשה מחקר כל כך מעמיק על שוק המסכים בארץ. אני עשיתי את המחקר מסיבה אחת - אני רוצה לעשות רכישה טובה. בפורום יודעים לצעוק "אל תקנה TN!!!" כמו בכל פורום ברשת גם כאן יודעים לציין יופי את החסרונות של הפאנל. זו לא חוכמה לקרוא נתונים יבשים ברשת ועל סמך אותם נתונים להסיק מסקנות. חוכמה להמליץ על סמך ניסיון. תענו בכנות כמה גולשים עשו השוואה אמיתית בין TN לפאנלים יותר איכותיים בזמן אמת? אני אדבר מהניסיון המועט שיש לי. לפני מספר ימים נכנסתי ל-BigBox וראיתי שם את המסך האגדי של Ap…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מסך במכירה. יש טלפון שבור בינם לבין גטר. הם מפרסמים דגם WD עם DVI ו-HDMI, וגטר מספקים דגם WAD אנלוגי עם VGA בלבד. כולם היו מאוד נחמדים, קיבלו את המסך בחזרה ולא עשו בעיות, ואמרו לי שישנו את תיאור המוצר באתר. אבל בינתיים, קחו את זה בחשבון. מצד שני, מי שמוכן לעבוד עם VGA, המחיר בגיזמו היה בכלל לא רע ל-24" (אני קניתי בכ-1700 ש"ח).
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הוא טוב, איכותי, יהיו איתו בעיות של INPUT LAG? המסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והיה תחליף לטלוזיה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם למסך SAMSUNG T240 יש מסך מבריק ? כזה שמחיר השתקפות.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שהשימוש העיקרי שלו מעבר לעבודה רגילה על המחשב (אקספלורר ואופיס וכו') הוא לסרטים... חשבתי על 22"אבל אני פוחד שהוא גדול מידי ולא יהיה נוח לעבוד איתו קראתי קצת ביקורות והבנתי שה-22" הכי טוב זה ה- MW221C של Asus אבל איפשהו היה כתוב שהוא טוב בעיקר למשחקים ואני בכלל לא מתכוון להשתמש בו בשביל זה... על מה אתם ממליצים?.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-