מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אז איזה מסך מומלץ יותר? מי נותן תמורה טובה יותר למחיר? רק מי שברשותו אחד המסכים או שלפחות ראה אותם בעיניו שיצביע לי אישית צריך להגיע בכל רגע T220P אבל לפי רוב התגובות שקיבלתי עשיתי טעות כי הכל יהיה קטן מדיי וכאלה , יש מישו שיש לו את המסך הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב? אז יאלה תצביאו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, איזה מסך 22' עדיף? lg w2284f או dell sp2208wfp? תודה רבה,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חיפשתי מסך טוב די הרבה זמן ונכנסתי לביקורות שלכם באתר וראיתי את השואת המסכים {24 אינץ' של אושר [http://hwzone.co.il/reviews/lcd24_part1/9//url] } וקניתי את המסך הנ"ל של DELL הבעיה היא שקניתי אותו "יד שניה " וראיתי בביקורת שיש אפשרות לדעת את גירסת המסך השאלה היא איך נכנסים לפונקציה הזאת האים משהו יכול לעזור לי ? "בנוסף לתפריט הרגיל, כולל המסך של Dell תפריט "מפעל" אשר מציין מספר נתונים אודות המסך, כגון סה"כ הזמן שהמסך מחובר לחשמל, הגדרות הצבע המדויקות של הבחירות המוקדמות הזמינות למשתמש (כגון PC Normal, PC red, PC Blue) וכו'. בעזרת תפריט זה ניתן לרוב לדעת באיזה פאנל מצויד המסך ובאיזו גרסת תוכנה; לדוגמא, המסך שלנו מצויד בגרסה 04 ולכן הקוד הוא V1B29 HN208L6 (בעו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר קצת חפירות באינטרנט הבנתי שאני רוצה מסך של אסוס וכמו כל צרכן טוב אני רוצה לראות בעיניים לפני שאני קונה כך שאני יוכל לבחור בין הדגמים השונים שלהם לכן מישהו יודע איפה יש חנות מחשבים במרכז שבתצוגה שלה יש את מסכי האסוס?? אם כן אודה לכם מאוד אגב מישהו יודע מה ההבדלים בין הסדרות 221 ל-222 או לחילופין בין MK / MW / VK?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברה ב-FXP הם נובים מידי אז עברתי לפה מקווה להשתלב מהר.. אז רציתי מסך רגיל בתקציב של 1000 שח איזה הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה על מסכי 20" s-PVA, ביחס 16:10, הזמינים כיום בחנויות. המטרה - פתוח קוד, וקריאת טקסט. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך T220 וכשאני מפעיל משחק לדוגמא כמו פיפא 09 או פרו אוולושן 09 אני רואה אחרי השחקן צל כזה וזה מפריע לעין האם יש משהו לתקן את זה כי אמרו לי שהמסך הזה מריץ משחקים מצוין בתודה ?!!??!
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למשחקים וסרטים אני מתלבט בין שניהם וקשה לי להחליט הבנתי שלסמסונג אין אפשרות להטיה האם זה קריטי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעיקרון אין דרישה גדולה- המשתמש לא מבחין בין איכות תמונה גבוהה לאיכות מעט פחות טובה. כך שמשהו מיוחד אני לא מצפה שיצא מזה, אבל בין כל המסכים בתקציב הזה.. שלפחות יהיה הטוב מבניהם, שזה מה שמבטל ללכת על המסך הזול ביותר בגלל המחיר. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB4147=4153&orderby=price אחרי הכל הוא יהיה בתפקיד מסך שנים רבות.. ואני לא מעוניין במשהו ממש גרוע. חיבור- VGA, ועדיף שתהיה אופציה גם לDVI בנוגע לזויות צפיה- לא תהיה צפיה מזויות קיצוניות- וגם אפשר להטות את המסך הצידה, אז זה לא ביג דיל. אז זהו... 1050ש"ח גג והשימוש- צפיה בסרטים, שכן אינטרנט/וורד וכדומה -לא משנה. רק להדגיש שעדיפות היא לכמה שיותר זול.. אם יש משהו שעולה 1000-1050 ו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך לעבודה גראפית וOFFICE. למה OFFICE? כי כשהמסך לבן, חשוב לי מאד שמכל כיוון אני אראה אותו צבע. ראיתי שיש מסכים שהפאנל שלהם בטכנולוגית IPS. עוד לא ראיתי במו עיני מסך כזה ואין לי מושג איפה אפשר, אבל זאת לא השאלה. באחת מרשתות החשמל ראיתי מסכי LCD שהם גם TV. נתקלת במסך של LG מדגם M228WA. כעיקרון, שמתי לב שבניגוד למסכי מחשב, במסך טלויזיה LCD, גם כאשר מביטים מהצד, איכות התמונה לא יורדת. נראה על פניו שמסכי הטלויזיה LCD טובים בהרבה ממסכי המחשב LCD!!! בדקתי פרטים על המסך במדובר של LG, וראיתי שהוא מבוסס על פאנל TN ולא IPS. איך זה ייתכן שמסכי LCD TV טובים יותר? והאם כדאי לרכוש אחד כזה כמסך מחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה עדיף בין Samsung 943BM ל - LG L1953TR?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עם כל כך הרבה טכנולוגיות ומיגוון אני כבר איבדתי מזמן את הצפון בהתחלה דיברו על TN ועל I-IPS והיום הכל כמעט TN ומחירים של ה TN ברצפה וה IPS יקר מאד. אני צריך מסך שני.אז מה עושים.ראיתי את חסרונות ה TN בצפיה אבל התרגלתי - רכישה זו היתה פשרה כי ה 2007FP היה יקר יותר. כרגע יש לי את ה 228 של דל.נכון להיום אפשר לרכוש CRT איכותי ב200 300 שקל אבל השאלה האם זה כדאי? כי מסך TN שני אני לא רוצה. ראיתי במיקרה את הנק 221W אבל עוד לא ראיתי אותו בארץ ועוד לא שמעתי חוויות שימוש מאף אחד עליו. http://www.technolog.co.il/2008/10/26/1279 הנה הקישור. אשמח לדעות וליעוץ כי אני ממש מבולבל.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, המסך לשימושים משרדיים, לא משחקים. תודה. נ.ב. קישור
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מסך חדש (מגיע לי מזל טוב).. של Samsung. דגם 2253BW. שזה 22 אינצ'. הגדרתי הכל כמו שצריך.. גם במשחקים עצמם.. וגם התקנתי את הדרייבר המצורף. אבל במשחקי ספורט (זה מה ששמתי לב לבינתיים), מתי שיש איזה שליחה של הכדור במהירות.. כל החלק האמצעי של המסך נמרח לי. כרטיס מסך 9600GT. מה אפשר לעשות בנידון? (נ.ב. משחקי הספורט שדיברתי הם: NHL 09, NBA2k9, PES09, FIFA09). תודה אנשים.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, היה לי בעבר תוכנה של בדיקת פיקסלים מתים , אם אני לא טועה התוכנה היא בחסות EIZO ואני מחפש אותה כבר יום שלם ולא מוצא, זה תוכנה שמציקה כל מיני מסכים ועוזרת לזהות פיקסלים מתים או תקועים. אני ממש אודה למי שיכול לעזור, תודה. עומר
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה ובחנות הכל היה סבבה... הבאתי אותו הביתה ובבית בכל הסרטים יש מריחות צבע (פיקסלים נראים בבירור) ואפילו בתמונות רואים אזורים מפוקסלים... במסך הישן שלי CRT Sony G200 הכל רץ טוב... האם הבעיה היא במסך ? או שאולי בכרטיס מסך ? יש לי כרטיס מסך מובנה על לוח של Gigabyte ... אולי בגלל החיבור ? (החיבור הוא חיבור אנאלוגי) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע לכם איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול? בזאפ הייתי, אבל ידוע לי על מספר חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחיר זול יותר רציתי לעשות קצת סקר שוק איתכם לפני שאני רוכש אותו.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני אפצל לשתי שאלות: (מעבר לפרטים שבכותרת) 1. המלצה לסמך שיתאים הכי לשימושים שלי (אם אפשר בתקציב הזה פנאל איכותי, אין בעיה עם מסך '20*)? * אני חושב שאולי '22 אפילו גדול מידי בשבילי לכן אם מקבלים איכות על חשבון גודל אז סבבה אם אין יתרונות לאיכות אז אלך על 22 כי תמיד אפשר לעבוד עם רזולוציה נמוכה להשאיר פסים שחורים (לא?) 2. אני מאד מעוניין לקנות מסך של LG (בגלל המבצע "אחריות מהפיקסל הראשון" ל-3 שנים, שמסתיים סוף החודש). למה אין מידע והמלצות על LCD של LG? אם הייתם צריכים לבחור רק אחד מדגמים של LG לצרכים שבכותרת על מה הייתם ממליצים? לינק לדגמי ה '20 הרחבים של LG http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=61&subcatid=101 לינק לדגמי ה '22 הרחבים של LG http://www.h…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו קונים עוד מחשב ולכן צריך מסך חדש, אני כמובן מנצל את זה ומעביר את המסך שלי (SONY 17" LCD). אני מעוניין במסך 20-24" רחב, עוד לא החלטתי איזה בדיוק, הייתי רוצה רזולוציה 1920*1200 לFHD, אך ראיתי שאין מסכי 22" FHD ומסכי 24" מתחילים מ1700-1800 שקל ואני לא יודע עד כמה איכותיים הם במחירים האלה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, משחקים, תכנות, אני לא גיימר, ומחשב חדש אני יקנה רק בעוד כמה חודשים כך שאני לא מתכוון לשחק יותר מדי. אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה לעבור בגללה למסך 20"+ היא יותר שטח עבודה, 1024*1280 כבר מזמן לא מספיק. התקציב הוא 1500 שקל אבל מאוד גמיש, אם זה שווה את זה, גם 2000 שקל יתקבל, אשמח גם להמלצות לחנויות באזור דרום השרון/גוש דן, כרגע אני מתכ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-