עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ac1240,

איך הוא והאם הוא מצדיק את המחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710472

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by kolp,

שלום, אני יודע שהבקשה קצת מוזרה אבל היא נובעת משיקולים עיצוביים. מחיפוש שעשיתי לא מצאתי אף לא אחד, יש להדגיש שמצאתי הרבה דגמים שהפרונט שלהם כסוף אך גבם היה שחור. אודה מאוד על עזרה כלשהי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט למחשב לעריכה תלת מימדית, solidworks, 3dmax וכו, הוצע לי מפרט שכולל מסך LG L2000CP 20'' LCD 8MS 1:800 DVI שהוא יחסית יקר. אני חשבתי לשים מסך Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI (או כל מסך אחר שהוא זול יותר- ע"פ המלצה) שהוא יותר זול ויאפשר לי להשקיע יותר במעבד וכרטיס מסך האם ההבדל בן המסכים הוא כ"כ משמעותי בעריכה גרפית? ואם כן אז איזה מסך באמת יהיה הכי טוב בתקציב של 1500 עד 2000 ש"ח פחות או יותר?

4. Started by eiman,

שלום לכם, אני זקוק בדחיפות למסך בגודל 20-22 שאוכל לקרוא בו מסמכים רבים שעות רבות ביום כך שהכתב יהיה חד וברור. ראייתי קצת נחלשה. שמתי לב שהמסכים המבריקים ANTIGLARE עדיפים לי. האם תוכלי להמליץ לי על מודלים שקיימים בארץ , על רזולוציה מתאימה ועל פרמטרים שעלי לבדוק. באילו רשתות (אני גר בחיפה). כמו כן אני צריך שהמסך יהיה בר תליה. מאוד אודה על תשובה מהירה, איתן (מרצה)

5. המחשב משמש בעיקר למישחקים וסרטים, אבל למסך גם יהיה מחובר המחשב אינטרנט. בתכל'ס, מסך רחב יהיה משמעותית צר יותר ממסך 3X4 באותו הגודל באינצ'ים? בגלל השימוש בKVM, יהיה שינוי באיכות הצפייה בשל העובדה שאני משתמש בחיבורי RGB עם מתאם לDVI?

6. אני אפצל לשתי שאלות: (מעבר לפרטים שבכותרת) 1. המלצה לסמך שיתאים הכי לשימושים שלי (אם אפשר בתקציב הזה פנאל איכותי, אין בעיה עם מסך '20*)? * אני חושב שאולי '22 אפילו גדול מידי בשבילי לכן אם מקבלים איכות על חשבון גודל אז סבבה אם אין יתרונות לאיכות אז אלך על 22 כי תמיד אפשר לעבוד עם רזולוציה נמוכה להשאיר פסים שחורים (לא?) 2. אני מאד מעוניין לקנות מסך של LG (בגלל המבצע "אחריות מהפיקסל הראשון" ל-3 שנים, שמסתיים סוף החודש). למה אין מידע והמלצות על LCD של LG? אם הייתם צריכים לבחור רק אחד מדגמים של LG לצרכים שבכותרת על מה הייתם ממליצים? לינק לדגמי ה '20 הרחבים של LG http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=61&subcatid=101 לינק לדגמי ה '22 הרחבים של LG http://www.h…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SOME12,

שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש בגודל של 24 אינץ'. בעקבות המלצות וסקירות גם אתר הזה, גם מחו"ל המסך שהכי תפס את תשומת ליבי הוא 2408WFP של דל. שמתי לב שבכל שנה החברה מוציאה דגם חדש של המסכים שלה - לפני שנה זה היה 2407WFP למשל והשנה 2408WFP. אם הבנתי נכון את המצב, בדגם האחרון של המסך היו בעיות מה שגרם לחברה להוציא עידכון לתוכנה הפנימית של המסך לפני כמה חודשים. לכן אני כרגע מתלבט - האם לקנות את 2408WFP, או לקוות שיצא 2409WFP בתקופה הקרובה? (לא הצלחתי למצוא שום מידע מבוסס שאכן יצא כזה מסך..) אני אשמח אם תוכלו לחוות דעה בעניין. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by devilh,

האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by yair85,

שלום... אתמול קניתי מסך סמסונג 2253, והיום אני מעוניין להחליף אותו ל2243 או לLG 2253 רציתי לדעת מהם ההבדלים בניהם, ובאיזה מסך רואים טוב יותר, ובכלל.. מה ממולץ יותר? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 05:46:35 עוד שאלה קטנה...ב lg 2252 יש אפשרות להזיז אותו לצדדים כמו ב- 2243 ? או שהוא קבוע כמו ה- 2253 ?

10. Started by Tzox,

היי, מחר אני מקבל את הEizo S2231WE בשעה טובה. הוא מגיע עם טכנאי של מי שקנינו ממנו, ובנוסף הוא ישאר כדי לעזור להתקין ולבדוק איתי שאין פיקסלים שרופים. אם הוא כבר יהיה איתי פה ואני אבצע איתו את הבדיקות, רציתי לשאול אתכם איך בדיוק מבצעים בדיקת פיקסלים מתים, וכמו כן אם יש עוד בדיקות שאני צריך לבצע? עדיף שאני אמצע בעיות יחד איתו שהוא ישר יחזיר את המסך מאשר אני ארוץ אחריהם אחרי זה. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום! אני מתכנת (סטודנט שנה ד' הנדסת תוכנה) וגולש הרבה (גם בגלל העבודה). מאוד. אמור בתקווה להיכנס לי תזרים מזומנים בזמן הקרוב ואני צריך מסך גודל ככל האפשר במסגרת בתקציב (2000 כמו בכותרת) - יותר מסך => יותר קוד לראות בבת אחת. חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה של מסמכים (גם קורא הרבה eBooks), ובעיקר טקסט. משחקים זה דבר שולי מבחינתי. סרטים פחות חשובים מעבודה ממש (טקסט). הרגשתי ש"מגיע" לי אשכול משלי, כי כמעט כל מה שמצאתי כאן זה למשחקים, שלהם דרישות הרבה יותר גבוהות ממה שאני צריך. מסיקור קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 Samsung 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 Samsung SyncMaster T220 http://www.zap.co.il/model.…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  12. שלום, אני מבקש המלצה על מסכי 20" s-PVA, ביחס 16:10, הזמינים כיום בחנויות. המטרה - פתוח קוד, וקריאת טקסט. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מנסה לסובב את המסך ב90 מעלות (שיהיה לגובה ולא לרוחב), והתחתית של המסך נתקעת לי בבסיס שלו.(למרות שהמסך מוגבה עד הסוף). האם צריך לפרק את הבסיס כדי לסובב אותו ב90 מעלות ? למישהו יש את המסך הזה ומצליח לסובב ב90 מעלות?

14. Started by DuffyDuck,

שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. מעוניין במסך איכותי לעבודה באילוסטריטור ופוטושופ מסך עם פאנל איכותי PVA, MVA או ISP-S תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by לוח שנה,

1.LG 2252TQ. 2. סמסונג 2253BW. 3. אסוס VW222U. LG 2242T .4 כל הנ''ל מופיעים כאן. תודה.

17. שלום חיפשתי מסך טוב די הרבה זמן ונכנסתי לביקורות שלכם באתר וראיתי את השואת המסכים {24 אינץ' של אושר [http://hwzone.co.il/reviews/lcd24_part1/9//url] } וקניתי את המסך הנ"ל של DELL הבעיה היא שקניתי אותו "יד שניה " וראיתי בביקורת שיש אפשרות לדעת את גירסת המסך השאלה היא איך נכנסים לפונקציה הזאת האים משהו יכול לעזור לי ? "בנוסף לתפריט הרגיל, כולל המסך של Dell תפריט "מפעל" אשר מציין מספר נתונים אודות המסך, כגון סה"כ הזמן שהמסך מחובר לחשמל, הגדרות הצבע המדויקות של הבחירות המוקדמות הזמינות למשתמש (כגון PC Normal, PC red, PC Blue) וכו'. בעזרת תפריט זה ניתן לרוב לדעת באיזה פאנל מצויד המסך ובאיזו גרסת תוכנה; לדוגמא, המסך שלנו מצויד בגרסה 04 ולכן הקוד הוא V1B29 HN208L6 (בעו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nir567,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Vaz,

בהמשך לתרד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371023.0 יש לי fx5200 בל יציאת dvi במפרט של ה asus mw221c כתוב שהוא גם מתחבר ביציאת vga באתר של אייבורי. הוא יפעל באותה איכות כמו בחיבור dvi ? או שאני צריך כרטיס מסך אחר ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by boim,

היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש

21. כעיקרון אין דרישה גדולה- המשתמש לא מבחין בין איכות תמונה גבוהה לאיכות מעט פחות טובה. כך שמשהו מיוחד אני לא מצפה שיצא מזה, אבל בין כל המסכים בתקציב הזה.. שלפחות יהיה הטוב מבניהם, שזה מה שמבטל ללכת על המסך הזול ביותר בגלל המחיר. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB4147=4153&orderby=price אחרי הכל הוא יהיה בתפקיד מסך שנים רבות.. ואני לא מעוניין במשהו ממש גרוע. חיבור- VGA, ועדיף שתהיה אופציה גם לDVI בנוגע לזויות צפיה- לא תהיה צפיה מזויות קיצוניות- וגם אפשר להטות את המסך הצידה, אז זה לא ביג דיל. אז זהו... 1050ש"ח גג והשימוש- צפיה בסרטים, שכן אינטרנט/וורד וכדומה -לא משנה. רק להדגיש שעדיפות היא לכמה שיותר זול.. אם יש משהו שעולה 1000-1050 ו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by nondos,

שלום, ברשותי מסך מסוג Samsung 2243 כאשר המסך עובר לStandBy הנורה שלו הכחולה מתחילה להבהב בצורה שמאוד מפריעה ומושכת את העין האם יש דרך לגרום לנורה לא להבהב? תודה

23. שלום לכולם, אנחנו קונים עוד מחשב ולכן צריך מסך חדש, אני כמובן מנצל את זה ומעביר את המסך שלי (SONY 17" LCD). אני מעוניין במסך 20-24" רחב, עוד לא החלטתי איזה בדיוק, הייתי רוצה רזולוציה 1920*1200 לFHD, אך ראיתי שאין מסכי 22" FHD ומסכי 24" מתחילים מ1700-1800 שקל ואני לא יודע עד כמה איכותיים הם במחירים האלה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, משחקים, תכנות, אני לא גיימר, ומחשב חדש אני יקנה רק בעוד כמה חודשים כך שאני לא מתכוון לשחק יותר מדי. אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה לעבור בגללה למסך 20"+ היא יותר שטח עבודה, 1024*1280 כבר מזמן לא מספיק. התקציב הוא 1500 שקל אבל מאוד גמיש, אם זה שווה את זה, גם 2000 שקל יתקבל, אשמח גם להמלצות לחנויות באזור דרום השרון/גוש דן, כרגע אני מתכ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מודע לעובדה שיש המון דיונים פה על מסכים רחבים של 20 ו22 אינץ', וקראתי חלק נכבד מהם, אך הרגשתי שאני מעוניין לפתוח נושא משלי כיוון שאני עוד בספק האם כדאי לי לקנות מסך חדש או לא. כרגע אני משתמש במסך LG 1960TR שהוא 19 אינץ'. אני כבר מספר שנים מפטנז על לקנות לעצמי מסך רחב אך זה לא בדיוק הסתדר. ראיתי שהרבה ממליצים על המסכים של סמסונג (2253BW וה T220 & T220P) ועל מספר מסכים נוספים (לא זוכר את הדגמים). השאלה שלי, האם אני ארגיש הבדל מבחינת איכות התמונה? רציתי לדעת איך המסך שלי בהשוואה לאחד המסכים האלה כדי להחליט סופית אם משתלם לי לקנות מסך חדש או לא. בעיקרון אני צופה הרבה בסרטים וסדרות במחשב (המחשב זה למעשה הטלויזיה שלי) והייתי מעוניין להתחיל צפות גם בפורמטים כבדים יותר …

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

היי חברה ב-FXP הם נובים מידי אז עברתי לפה מקווה להשתלב מהר.. אז רציתי מסך רגיל בתקציב של 1000 שח איזה הכי מומלץ?

דיונים חדשים בפורומים