עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, ברצוני לרכוש את מסך ה-LCD 2007WFP. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות בה כדאי יהיה לי לקנות את מסך זה. כוונתי היא, כמובן, לחנות אמינה שתעניק את האחריות הטובה ביותר. חנות שתאפשר החלפת מסך עם פיקסל שרוף אחד תהיה מעולה, כמובן. אני מתגורר בהרצליה, אך אוכל להגיע לערים מרוחקות אם אין ברירה (אם לדעתכם יש צורך לקנות את המסך בחנות הפיזית). תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג טיפונת... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אנ…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  4. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!) במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מראש {:

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  5. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 3700 - 4300 שקל. אני קונה כנראה במחסני חשמל... במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. מה אתם אומרים על הדגם של סמסונג: 27S71 ממש אהבתי איך שהוא נראה.. ראיתי עוד דגמים בחנות תגידו לי מה דעתכם: טושיבה 26WL66 , Haier 32v6 , Haier 32a9a עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מרא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by cobmetal,

שבת שלום לכל חברי הפורום ! כרגע אני מרכיב מחשב ומחפש מסך בשבילו , אין יעוד מסויים , המסך אמור לשמש למשחקים גלישה באינטרנט , תוכנות וכו' התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח . מבקש המצלמה ממכם . תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. שלום, אני מבקש לקנות מסך LCD. גודל: 19 אינטש. לא רחב. מחיר: 1000-1,500 ש"ח צרכים: משחקי מחשב, עיבוד תמלילים, מעט מאד צפייה בסרטים. תודה רבה מראש! איל

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  8. בתקציב של כמה מאות ש"ח (אני מניח), אין דרישות מיוחדות, פשוט פשוט, אמין ולא יקר. תודה.

9. Started by imac,

כרטיס מסך 4850HD 512MB בעיקר גלישה באינטרנט חשוב שיהיה נעים לעיניים לקרוא, וכמובן גם לתוכן HD ומשחקים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by assaf990,

המסך שמומלץ במדור מפרטים זה עם 5 מיליסקנד ואני מחפש משהו איכותי יותר 2-4 מילי. שימוש למסך: עבודה משרדתית, תיכנות לא בגרפיקה, קצת משחקים תקציב: גג 1000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by astricks,

המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה של שעות מרובות מול המחשב

12. לבני דודים שלי נשרף (במילים עדינות) המאג CRT שהיה להם 10 שנים כבר והם מחפשים מסך LCD טוב שיהיה לרוב לעבודות שוטפות מול office ומידי פעם למשחקים, התקציב המתבקש 1000 ש"ח עם חריגה קטנה, על מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות גם מסך חדש. ניסיתי להבין מה לקנות בשיטוט בזאפ, והבנתי שהמגוון כל כך עצום, וכל מסך מתאים לשימושים אחרים, לכן החלטתי לשאול אתכם פה. אני לא גיימר כבד, אבל משחק, ומסך שייתן מריחות במשחקים לא בא בחשבון. חשוב לי גם שטקסט יהיה חד וברור. יש לכם המלצות מסוימות בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. ^כותרת. נתקלתי בNU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE ב1083 ש"ח, אבל אין לי מושג אם הוא שווה משהו. קחו בחשבון שלא ישחקו במסך הזה, לא יראו בו סרטים, כמו גם לא יבצעו עבודות גרפיקה. נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ועבודה בסיסית בword.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by amitbl,

עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. מבקש את עזרת המומחים ובעלי הנסיון. אני צריך מסך 19 אינץ' LCD שישמש לעריכת וידאו, מצגות, משחקים. בקיצור קצת מכל דבר. התקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח, רצוי כמה שיותר נמוך. מצד שני אני לא אתפשר על איכות בשביל 50 או 100 ש"ח. אה כן, אם אפשר גם יחד עם ההמלצה, היכן ניתן לקנות אותו באזור המרכז. תודה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by ranchik,

לשימוש משרדי: גלישה, כתיבת מסמכי word ועבודה בפוטושופ. אין הגבלה בעניין התקציב. איזה מסך (חברה ודגם) הוא הכי מומלץ? תודה, רנצ'יק

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המסך מיועד למשחקים וסרטים. האמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים) .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי. זה למטרת קריאת מסמכים לבחורה שמתעקשת על כך, ולכן הבקשה היא למרובע... אין יותר מדי דרישות - בעיקר מסמכים. קצת קליפים... אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  20. תודה חוץ מזה האם מחירי המסכים אמורים לרדת בזמן הקרוב? שוב תודה נעם

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. המפרט שלי בצד ימין מה אתם אומרים יהיה לי יותר טוב עם הכרטיס מסך הנוכחי, בהתחשב שלא כל משחק הוא קריסיס ואני משחק על הגדרות הכי גבוהות תמיד. 22 זה יותר מדי בשביל הכרטיס הזה ? אולי 20.. לא ממש משנה לי בכל מקרה, משהו איכותי עם המלצות ואחריות של 3 שנים, כמה שיותר יותר טוב תודה.

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. מאוד חשוב לי שהנתונים יהיו טובים!!! בהירות - 300cd/m² ומעלה קונטרסט - 1:3000 זמן תגובה - 2ms פאנל - S/IPS או PVA

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מבקש המלצה למסך 20" Wide

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שלום וחורבן בית שלישי קל לכולם. אז ככה, אחרי שבע או שמונה שנות שירות עם המסך הנפלא שלי, הצורך להוציא אותו לגמלאות הגיע. עקב תלונות שהגיעו מבעל המסך, להלן: מר אני, לפיהן כמסך CRT, העיינים מתעייפות יותר ממה שהן יכולות היו, אילו בחר מר אני הסורר לבהות במסך LCD, מחליט בהיסוס מר אני להחליף את המסך, על אף היותו מסך 19" מכובד. אציין כי מר אני, נשאר עם מסך CRT עד עכשיו עקב היותו לא רק חובב משחקים, אלה גם גרפקאי פישר בזמנו הפנוי. לפיכך, מציין מר אני בפירוט שלהלן, את האילוצים שעומדים לפניו: 1. על המסך להיות בגודל של 22" - 24". 2. המסך צריך להיות בפורמט רחב. 2. התקציב של מר אני, שהוא גם דיי עני אבל בעל טעם יקר יחסית, מוגבל לעד כ3500 שקלים מעופשים (במקרה הצורך ניתן להשתמש גם בשקלים ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים