עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוכש עכשיו מסך חדש וברצוני לקבל המלצות.. תודה רבה. גיל.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. Started by gilgross,

שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. איזה מסך יותר טוב? 2053BW אוו ASUS VW222U או שאתם ממליצים על משהו יותר טוב בערך ב 1200 שח בעיקר לסרטים,ומשחקים.... ועוד שאלה: הכרטיס מסך שלי יתמוך במסך? (הכרטיס שלי הוא: Nvidia Geforce 8800 GTS 512 MB -G92)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by Ornit_R,

אהלן לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מוזרה - למסך לוקח המון זמן להידלק. מה זה אומר? שעולה המסך הכחול של ה- benq, מהבהב והופך לשחור, תוך כדי גם הנורית של המסך מהבהבת, ואז שוב המסך של Benq. בהתחלה לקח לזה כמה שניות וזה הסתדר והיום לוקח לזה בערך עד שהווינדוס עולה (לפעמים גם טיפה אחרי) ואז המסך נדלק ועובד כמו שצריך. מישהו יודע מה יכולה להיות אולי הבעיה? והאם שווה לשלוח את המסך לתיקון או שחבל על הזמן? (נגמרה לי כבר האחריות, עברו 3 שנים וחצי) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. Started by Vaz,

בעקבות ההמלצה של האתר וביקורות שקראתי ברשת , הזמנתי את ה 222h . מה ששמתי לב בהשוואה , שכמעט בכל ההשוואות הנתונים שלו , יצאו הכי קרובים לנתונים של המסך של EIZO אז לדעתכם עשיתי טוב ? סך הכל 1224 שקל כולל משלוח. גם מאוד אהבתי את המראה שלו והארגונומיה. ניסיתי גם לנסות ביותר זול בוואלה שופס וסירבו ל5 הצעות שלי , ואחר כך הם התקשרו והציעו ב1160 אבל לא רציתי , כי פה הזמנתי מהיבואן עצמו שמייבא את המסכים של eizo וצ'יימי לארץ, והוא גם הבטיח לי משלוח עד לבית עם שליח בלי תוספת שלום בדיוק 1224 כמו שכתוב בזאפ.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  6. מה הסיכונים בלרכוש מסך דק יד שניה? והאם פנל SIPS משמעותי כל כך לעומת TN או PVA עריכה האם קצב רענון חשוב במסכים דקים ? כי ראיתי שהפנל IPS הוא מאד איטי 16 מילי שניות לעומת 5 של ה TN תשובות בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Gliding,

הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים... השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת ) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל. בפורום מפרטים המליצו לי על מסך LG 19" L197WH 2ms ב-870 ש"ח. הבעיה היא שב-skypc, החנות שבה אני קונה, אומרים שאין להם את המסך הזה כרגע. יש למישהו המלצה למסך אחר בסדר גודל הזה של מחיר ? עקרונית, אם המסך הזה עדיף משמעותית על אחרים אין לי בעיה לחכות שיתחדש המלאי ובינתיים להשאר עם מסך ישן, אם נראה לכם עדיף... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by Unavoidable Encounter,

מה שחשוב זה שיהיה כמה שיותר איכותי (עד כמה שניתן בתקציב הזה), לא משנה אם "19 או "20. השימושים הם בעיקר פשוטים כמו גלישה ואופיס... לא Crysis או משהו כזה. צריך להיות זמין ותואם לתקציב בפנדה מחשבים http://pandas.co.il

11. Started by אלון פ,

איזה רזולוציה זה FHD? ואיזה רזולוציה זה HD ready?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מחר רוכש אחד מהם,מי מהם נותן את האיכות הטובה ביותר ועם הכי פחות "פאקים" ASUS MW221C http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 ASUS VW222U http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0 לא מעוניין לרכוש מסכי סמסונג. כמובן הדרישות הם : משחקים \ סרטים וזהו.

13. Started by Lior4543,

אבא שלי הביא לי בהפתעה את המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697929 הוא קנה אותו ב600 שקל במבצע, השאלה שלי האם המסך הזה טוב, איכותי ויחזיק זמן רב?

14. Started by redead,

זה התשובה שקיבלתי מחיון במייל.. כמה עצוב וחובבני זה.. עכשיו אני צריך לחכות עוד חודש מינימום למסך החדש.. יש אולי דגם אחר שכדאי לי לבדוק במצב שנוצר?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  15. אוקיי קניתי היום מBIGBOX את המסך ושהדלקתי אותו אז האיכות תמונה ישר מהקופסה היא נוראית להחריד. מסך מחשב CRT גוסס לעומת לעומתו נראה מצויין. איכות הטקסט היא נוראית. אחרי שהתעסקתי עם הOSD שלו איזה 25 דקות ושיניתי כל מידי דברים עדיין זה לא עזר. המסך יש לו תאורה חזקה ואיכות תמונה בטקסט נוראית. אפילו שהעברתי את המסך לTEXT MODE עדיין אני גולש למשל בYNET ועדיין האיכות מגעילה, הוא בהיר מדי והאור שלו חזק מאוד. שילמתי על המסך 900 שקל אבל עדיין לפי דעתי הוא לא שווה אפילו 100 שקל, שאפשר לקנות היום ב20 שקל מסך מחשב יד שנייה CRT. יש לציין שלפני המסך הזה היה לי מסך מחשב של AOC 19 אינטש LCD מלפני שנתיים דגם LM960 והוא נותן איכות תמונה בטקסט הרבה יותר טובה. בכל מקרה מתי שהייתי בBIGBOX לפני …

• 61 תגובות
    • 11.1k צפיות
  16. Started by Riger,

אני מחפש מסך 22 אינץ עד 1300 ש"ח המסך הוא למשחקים ולסרטים וכמובן שאני נכנס לפורום אז שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט חשוב לי מאוד שיהיה אפשרות להטות את זוית המסך כלפי מטה הומלץ לי לקחת את המסך ASUS VW222U מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by oDot,

שלום, אני מעוניין במסך 24", התקציב שלי לא מוגבל. לפי מה שאמרו לי המסכים של אפל הם מאוד טובים, אפילו שה2408 יותר זול, יש איתו הרבה פאקים לפי מה שהבנתי. עוד 2 שאלות: 1.יש מידע בנוגע לזמינות של מסכי AMOLED? 2.למה ה2409 כל כך זול? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by BenMalka,

שלום לכולם התחדשתי במסך 2253BW ויש לי כמה שאלות: 1. למה הכפתורים של הפאנל לא עובדים? 2. איך אני מתקין את הדרייבר? 3. למה האיכות תצוגה לא הכי חדשה? (טקסטים) אפשר לשפר את זה? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. Started by DJ_Yaniv,

שלום, רציתי לשאול אם המסך LCD LG 42LB7R יתאים לי למחשב והאם הגרפיקה תהיה טוב וחדה במשחקים בעיקר.? הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 והמסך תומך ב full hd זה המסך: http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=696 המסך אמור לשמש אותי גם לטלוויזיה וגם למחשב. יש לי כרטיס מסך HD4870 האם הוא יריץ משחקים כמו קרייסיס, פאר קריי 2 וגיטיאי אי וי ללא תקיעות. תודה מראש לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. אני סטודנט לעיצוב גרפי שמשתמש המון בתוכנות גרפיות.עד היום השתמשתי במסך LCD ישן 17 אינץ'.רציתי לשדרג ל22 רחב, אך בגלל מגבלות כספיות כמו של כל סטודנט.אני לא יכול להשקיע מעל 1000.ניסיתי להציע הצעות מחיר בוואלה שופס על samsung 2253BW אך לא זכיתי והשבוע התקשרה אליי נציגה שלהם להציע לי אותו ב900 ש"ח. אני כבר משוטט מעל כשלוש שעות וקורא מאמרים ועורך השוואות אך לא קיבלתי מידע מספיק.קראתי את המדריכים באתר ואת ההשוואות ל- 2243BW . הבנתי את הבעיות של ה-TN בתצוגה ואת שאר הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון. אך בכל זאת רציתי לשאול, לאור המחיר שהציעו לי האם בכל זאת שווה לי לקנות את המסך הזה.(אני בטוח שמבחינתי זה יהיה שינוי אדיר-המעבר ביו 17 ל-22 אינץ' רחב,השאלה אם זה כדאי).

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by ofir_16,

היי ברשותי מחשב נייד של דל עם חיבור VGA (בלי DVI או HDMI) ורכשתי מסך LCD 22 חדש עם חיבורים גם VGA וגם DVI. הבנתי שחיבור ה DVI יותר מומלץ וראיתי שיש כבל VGA TO DVI אז עדיף לי לחבר את הלפטופ עם הכבל הזה לחיבור ה DVI במסך או להשתמש בכבל VGA פשוט שיתחבר לחיבור ה VGA בנייד ובמסך? מה יתן את התמונה היותר איכותית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ORBIT,

תקציב: 2,000 ש"ח עם אפשרות חריגה בתקציב. אני מעוניין לרכוש מסך ייעודי לצפיה בסרטים באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצות ורצוי יותר מדגם אחד, בשלב זה לא משנה כל כך אם המסך רחב או רגיל. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Mozeliko,

שלום שמתי לב לאחרונה שבמסך ישנה מן "ריצודיות" שניתן להבחין בה בקלות כאשר מסתכלים על המסך מזויות גבוהות במישור האנכי. קראתי במדריך על ה"נצנוץ" ויכול להיות שזה משהו דומה, אבל אני לא בטוח. המסך הוא של סמסונג 206 BW והכרטיס מסך הוא ATI HD Radeon 3200 (מובנה על לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H) מה זה הדבר הזה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ''ל ורציתי לדעת איך הוא מתפקד במשחקי רשת. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705391 כרגע הוא נראה לי האופציה הכי טובה לשימושים שלי (סרטים, טקסט, אבל הרוב משחקי רשת) יש גם את זה HP LP2475w‎ עם פאנל S-IPS http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/382087-382087-64283-444767-444767-3648442-3726480.html האם הוא איכותי ומספק את הסחורה ? איך הם ביחס ל דל 24 ? ומי מהם הכי טוב למשחקי רשת ובאיכות תמונה?. הודה לעוזרים! *לגבי הזמינות של HP LP2475w‎ - דברתי עם נציג מהתמיכה העסקית של HP וכרגע הם לא מייבאים אותו לארץ...חבל מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mistaarvim,

חיברתי את הממיר לטלוויזיה באמצעות כבל rca‏ והכרטיס טלוויזיה, ורואים סבבה.. אבל כשחיברתי את הסוני 3 דרך אותה כניסה רואים ממש על הפנים, אני מדבר בהשוואה למסכים אחרים שאותם ניתן לחבר ללא כרטיס טלוויזיה דרך rca ( אני יודע שיש כניסה של hdmi‏ אבל נא לא להתייחס אליה) ואיך ניתן לכייל את המסך בצורה טובה? יש איזו תוכנה או משהו בסגנון שניתן דרכה לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר? ‏*ועוד שאלה, כשיש 3 אמצעים לכיול בדרך (מסך, כ.טלוויזיה והסוני. אני לא בטוח שדרך הסוני ) דרך מי רצוי לכייל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.