עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bennybl,

אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. היום המסך השלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, וכשחיפשתי מסך חדש מעל 21 אינצ' במחיר זול ראיתי את המסך הזה Mag LED H22N והמקום היחיד (בעולם) שמוכרים בו את המסך הזה הוא באייבורי. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9974 המפרט שלו יחסית למחיר שהם רוצים, בנוסף לזה שבכל האינטרנט אין שום איזכור למסך הזה קצת מוזר. למישהו יש רעיון מה זה המסך הזה? זה איזה מסך מדבקה סיני שלא שווה גם את ה 500 שקל האלו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Xardas,

http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=374π=1459 המוכר בחנות אמר לי שהוא טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? ואם מישהו מוצא ביקורות עליו שיתן בבקשה =]

4. Started by Miros,

איך הוא מסך טוב? רואים בו טוב? לא בהיר? למשחקים הוא טוב? וקריאת טקסטים? חחח... כמה שאלות! תודה לעונים !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מסך (19" או 20") בתקציב של 1500 2000 ש"ח בערך, וממה שקראתי פה ואתרי ביקורות נוספים נראה שכימעט ואין מסכים איכותיים (שעדיין אפשר להשיג...) בטווח מחירים הזה... חוץ מה971, ונראה שהוא מתאים לעריכת תמונות אבללא כל כך מתאים למישחקים... שזה יהיה השימוש העיקרי של המסך, אם למישהו יש ניסיון עם המסך בכל מה שקשור למישחקים, אשמח לשמוע חוות דעת...

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  6. ערב צך ערב זך אם מישהו פה הוא בעל שני מסכי 22 או 24 שאפשר להציב במצב מאונך PORTRAIT , צמודים אחד ליד השני תוכל ( או תוכלי ) בבקשה להעלות לפה תמונה במצב הזה, כשהדסקטופ פרוס על פני שתי המסכים ? תודה רבה ( מאוד מאוד ) מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by miim17,

ויודע האם אפשר להוריד באופן מלא את הרגל ? ולהשאיר רק את המסך ? (צריך להתקין אותו במקום די צר, צמוד לקיר.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by bmw5,

? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. ובכן, השאלה בכותרת. מבחינת נתונים טכניים ההבדל היחיד הוא ברזולוציה ואלי עוד כמה הבדלים זערוריים, אך מבחינת ביצועים ואיכות, האם יש הבדל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. או ש 20 גם יתאים ומספיק בכל אופן אני מתלבט בין 4 מסכים לכרטיס XFX geforce 9600 1. PHILIPS 220CW9FB - 22 2. מסך LCD רחב למחשב בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb 3 2233 של סאמסונג 4. 2333 סאמסונג מסך מחשב ענק "23 דגם: SAMSUNG 2333SW תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. שלום שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים ב-5000 שקל ויש לו התלבטות... יש לו טלוויזיה 32" של טושיבה והוא רוצה לחבר אליה את המחשב, רק למשחקים או סרטים, אבל היות והוא (או אני) לא ראה אף פעם איך המשחקים נראים על טלוויזיה אז חשבתי לשאול ולראות מה אתם אומרים. האלטרנטיבה לטלוויזיה היא כמובן לקנות מסך TN רגיל לא מהיקרים כי גם ככה תוספת של מסך למשחקים תוריד את התקציב למחשב עצמו. דרך אגב, קראתי את הת'רדים שהיו בעבר בנושא (לפחות את חלקם) אבל לא הייתה התייחסות ספציפית רק למשחקים אז אשמח לתגובה בנושא. שאלה אחרונה, האם העובדה שלטלוויזיה רזולוציה נמוכה יותר מ-22" לדוגמא(מן הסתם אני יודע שלרזולוציה יש השפעה) אז קנייה של 4850 במקום 4870 משתלמת יותר (הכרטיסי מסך זה רק לדוגמא העיקרון ח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. על מסך אחר כמו Samsung 226BW ? זאת אומרת שכדאי לשלם יותר ולקחת את Dell 2007WFP שהוא 20 אינץ' או שעדיף לשלם 1800 שקל לקחת כבר את ה samsung 226BW שהוא 22 אינץ'? הבנתי שהDELL פשוט יותר מוצלח בגלל הפאנל שלו שהוא לא TN ובכלל קראתי כמה מאמרים, שאומרים שה DELL יותר טוב למעצבים שמשתמשים עם פוטושופ וכו', זה אמת? האם כדאי לקחת את ה Dell 2007WFP ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בס"ד הרכבתי לחבר מחשב חדש (המפרט נבנה באתר.. ), ואיתו את האסוס. אני חייב לציין שבקשר למסך היו התלבטויות רבות ועקרונית התכוננו לקנות את ה samsung 2443bw, ע"פ המלצות בפורום- ציפוי לא-משתקף ואגרונומיה, אך בשל אילוצי תקציב קנינו את האסוס. יש לציין- עד עכשיו עבדתי איתו בשעות אחה"צ והערב,עם מנורה רגילה דולקת בחדר ורקע שולחן עבודה בהיר. חסרונות: את המסך לא ניתן לכוון פיזית כלל ואיכות הלחצנים שעליו לא כזו טובה לדעתי. יתרונות: אולי זה תלוי מאוד בתאורה שבחדר, אבל אני לא הבחנתי כלל בשינויי צבע בהזזה של הראש-עדיין לא ניסיתי לזוז קיצונית. כשהמסך כבוי,ממש רואים את ההשתקפות,אך כשעבדתי איתו לא שמתי לב להשתקפות למרות שיש בחדר 2 חלונות ואחד מהם ממש לצד המחשב. לטעמי, כיול הצבעים "מהק…

15. טוב.... אחרי שקראתי את המאמרים שבנעצים (האמת שמאמארים נהדרים), וסיירתי ב12 העמודים האחרונים, אני לא מצליח להבין את השורה התחתונה. תכל'ס למטרות דלעיל, מה לקחת 19'' או 22''? המסך יישב בסלון וישמש לאינטרנט, טקסט וצפיה בסרטים. ואילו דגמים הם ההכי טובים מהגודל העדיף?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ilstockman,

לכל אלה שיש להם מסך 24 אינץ (בעיקר של DELL) האם זה נוח לעבוד מולו??? האם המסך לא ענק מידי? (אני עובד מול 19 רגיל) ובעיקר משתמש לצורך אינטרנט, סרטים+סדרות ומדי פעם משחקים ואיך המשחקים? הרי בשביל לשחק ב 1200*1920 צריך כרטיס מסך יקרררר.... אם מורידים את הרזולוציה (נגיד 1050*1680 ואף פחות) האם יעבוד טוב, האם יש מריחות וכו'??? אודה על כל תשובה :yelclap:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא. תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by Monopoly,

היי חברים מודה ומתוודא - אני משחק עם v-sync on ב60Hz כבר הרבה שנים, כיום ב 1440p @60fps אני כבר יודע שאני רוצה לעבור ל144HZ, אבל להשאר ב1440p - המוכר גם כ 2560x1440. מצאתי מסך שאני מאד רוצה אך הוא ללא g-sync, ואני לא מוכן להתפשר בתקציב [להוסיף כ850 ש"ח] או בפאנל [לעבור ל TN] כיום ברגע שאני מכבה את ה v-sync מתחיל tearing מטורף שאף אחד לא יוכל להתעלם ממנו האם המצב יהיה דומה גם ב100+- FPS על מסך 144HZ ולמה אפשר לצפות במצב כזה? לא ממש ריאלי לבקש 144fps יציב ב 1440P בימינו, אפילו אם אשדרג ל 1080ti - אני כרגע עם 1070 האם כדאי לשדרג את המסך בכלל? האם בגלל ה FreeSync עדיף לרכוש AMD VEGA, למרות היותו חלש מה1080Ti? תודה רבה ודיון פורה

20. Started by The Ghost,

אני רוצה לקנות מסך דק, במחיר של 1200-1400 שקל. על מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר אותו? סתם דוגמא עד כמה ההבדל משמעותי בין מסך של 5ms לבין 2ms? או בין ניגודיות של 1:2000 לבין ניגודיות של 1:3000? מדובר על מסך 19" , 4:3....

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. הרבה הבטחות... :bash: חברים יקרים:אל תפתחו ציפיות גדולות מדיי בעניין הזה.. אני (באופן אישי) לא ממתין יותר,ובשבוע הבא מתכוון לרכוש את המסך השני מאותו הדגם בחנות שממנה רכשתי את הראשון.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  22. האם כדאי להמתין בשבילו,ולהעדיף אותו על הVP930 ? הוא טוב בהרבה ? אפשר להעריך אם ה950 יהיה יקר באופן משמעותי לעומת ה 930 ?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  23. מישהו יודע אולי?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by llrefael,

מחיפוש בפורום עלו לי שני מסכים לקניה: Dell 24 - P2414H Dell - U2414H האם ישנו הבדל בתצוגה בין שני המסכים? ללא התחשבות בusb וכד'

דיונים חדשים בפורומים