מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בחיבר שלושה מסכים לכרטיס מסך אחד. המסכים: מסך ראשי: SAMSUNG T220P ברזולוציה 1920X1200 שני המסכים האחרים: BENQ G900W ברזולוציה 1440X900 אני רוצה לבנות את התצורה הבאה: [ Uploaded with ImageShack.us רצוי מאוד שהכול יהיה דיגיטלי ללא VGA בסביבה. כל המסכים תומכים DVI. הדסקטופ צריך להיות פרוס אחד על כל המסכים כלומר לא משנה לוגית איכן נמצא הדסקטופ אבל חשוב שיהיה מחובר ויהיה אפשר לעשות בו DRAG&DROP של חלונות פתוחים כגון CMD. השאלה היא האם זה אפשרי לבצע דבר כזה בעזרת כ. מסך בסיסי? האם הוא "יסחב" האם זה אפשרי מצד הדריוורים (לאנווידיה יש את DUALVIEW ושם זה אפשרי עם שני מסכים). איזה כ.מסך נדרש בשביל עבודה שכזו. חשוב לציין שחוץ ממשחקי רשת בסיסי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19", על איזה מסך אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המסך נועד לצפיה בסרטים בעיקר ולא למשחקים... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה בבחירת מסך הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי קצת. עקרונית יש לי כבר כמה דגמים בראש רק צריך לבחור. אההה...שכחתי כמובן הוא למשחקים אם זה משנה משהו.... טוב אז זה אלו: דגם: LG L226WTQ גודל ''22 מחיר:1210 ש"ח. דגם: Samsung SyncMaster 2243BW גודל ''22 מחיר:1280 ש"ח חריגה אבל בקטנה. דגם: Asus VW222U גודל ''22 מחיר:1150 ש"ח. דגם: Mag AI2237W גודל "22 מחיר:1180 ש"ח. השאלה פה היא על מה ללכת : MAG - LG - ASUS -SAMSUNG ?!?!? לי אישית יש מסך של מאג כבר כמה שניים טובות וממש נהנתי ממנו אבל משום מה לא שמעתי שממליצים עליהם.. כמובן כל המחירים זה לפי החנות איבורי ששם אני הולך לקנות. תודה בכל מקרה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 של AOC, בימים האחרונים הופיעה במסך הזה בעיה מוזרה: ישנן מדי פעם קפיצות של התמונה בצד שמאל של המסך, כלומר הגבול השמאלי של התמונה זז לאיזה שניה ימינה בחצי סנטימטר בערך וזה די מעצבן... אשמח לדעת ממה זה יכול להיות ואם יש איזה פתרון, חוץ מלהחליף את המסך בLCD חדש...
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים. בעיקר לשימושים רגילים ועריכת וידאו בסיסית. על איזה מסך אתם ממליצים: 1. LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI SAMSUNG 203B 20'' LCD 8ms DVI .2 הראשון נחשב יותר טוב, אבל השני יותר גדול. לשניהם DVI ואני לא יודע אם המהירות קריטית . מה אתם אומרים. שניהם עולים בערך אותו דבר
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
1)מה זה ניגודיות? 2)מה זה מסך TN? 3)אני מחרתיים הולך לקנות או ASUS VW222U או SAMSUNG 2243BW מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך lcd חדש של חברת LG. הגעתי לחנות ממש לפני סגירה ולכן כשביקשתי שיבדקו פיקסלים שרופים הם אמרו שהמעבדה סגורה ולכן הם לא יכולים. ניסיתי לשכנע את המוכר אבל הוא אמר שגם אם הוא רוצה לבדוק לי אין לו איך ושהמעבדה סגורה... בלית ברירה ועם תקווה שגם ככה בטח הכל בסדר שבתי הביתה..... נעזרתי בdead pixel buddy ובמסך הכחול יש איזה נקודה שנשארת שחורה... א. אני מבין שזה אכן פיקסל שרוף והמסך לא תקין נכון? ב. האם על פי דעתכם יש מצב איכשהו לקבל שרות בגלל מה שקרה שבוא לכאן טכנאי?(אין לי רכב ככה לקפוץ כל פעם לחנות)... תודה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
איזה מסך מחשב 22 אינצ' מחיר- 1200-1400 הכי טוב לסרטים ומשחקים...כרטיס שברשותי GFORCE 8800 GTS 320 ..... תודה לכל ההצעות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר אור =] ראיתי את המסך הבא Hanns·G HG-281DPB ב480$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254026 היבואן שלו הוא AMTEL בארץ. אם אני רוכש אותו ויש לי תקלה בו,האם מסגרת האחריות תקפה רק לחו"ל או שאפשר יהיה לטפל בו גם בארץ? המידה והתשובה לשאלה תהיה שלילית,האם יהיה אפשר לרכוש אחריות עבור המסך שAMTEL מיבאת? הכוונה לרכוש אחריות דרך החברה? בתודה מראש -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לאחר בירור מול AMTEL ניתן לרכוש אחריות ב300ש"ח ל3 שנים. הבעיה היחידה באחריות שהיא לא כוללת פיקסלים שרופים למסך שאינו נמכר בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לסיוע ברכישת מסך מחשב. המחשב נועד לצרכי גלישה + אופיס וכן לגיימינג (בינוני) ולצפיה בסרטים. מפרט המחשב כולל: AMD 3600, 1660TI\RTX2060 וזיכרון 16GB. מקסימום מרחק ישיבה מהמסך: כ- 85 ס"מ. אני מעוניין בפאנל IPS. מבחינת עלות מול תועלת, המליצו לי על האפשרויות האלה (במיוחד על השתיים הראשונות) : 1. 24 אינטש FULL HD, כנראה דגם P2419H של דל (למרות שהבנתי שישנה מגמה\נהירה כללית לכיוון ה2K אם חומרת המחשבת מאפשרת זאת...) 2. 31.5 אינטש ברזולוציה 2K כנראה דגם q3279vwfd8 של AOC או דגם D32q-20 של לנובו (די חושש שהם גדולים מידי למרחק הישיבה שלי מהמסך, לא?) 3. 27 אינטש ברזולוציה 2K כנראה ד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שלי (FP93GX) אני חושב שיש פיקסל שרוף, השאלה היא א. איך אני מוודא את זה ב. האם זה קטנוני מצידי לבקש מהחנות להחליף לי את המסך?...
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה מסך שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיקה ועריכת וידאו אבל גם למשחקים על מה אתם ממליצים - תקציב עד 2000 שקל ועוד שאלה מה ההבדל בין שפורפרת TN לבין שפורפרות אחרות ומה ובסופו של דבר עושה את ההבדל? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג dell 17" חדש הישר מהיבואן ב800 שח" שווה לי?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חיפשתי מסך בגודל 24" ומעלה מכיוון שאני יושב רחוק מהמסך. אני משחק במשחקי FPS ולכן זמן התגובה מאוד משפיע במקרה הזה אז מסכים בעלי Input lag ירדו מהפרק. אחרי חיפוש בפורום ראיתי שהסמסונג T260 שרציתי מלכתחילה לא מגיע מכויל מהקופסא ורואים בבירור כי הגוון הכחול שולט בו, כמו כן הבנתי שגם המסך הזה הוא בעל זמן תגובה לא נמוך במיוחד. אז אני אשמח אם תעזרו לי בבחירת מסך שעונה לדרישות האלה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום. לאחר תקופת גסיסה ארוכה, החלטתי להחליף את מסך ה-CRT בו אני משתמש ולגאול אותו מייסוריו. אני מחפש לקנות מסך LCD בסביבות האלף ש"ח, כאשר איכות מסך חשובה לי הרבה יותר מהגודל (אין לי שום צורך במסך יותר גדול מ-17" אבל גם אין לי התנגדות למסך כזה). אודה לכם, אם תוכלו לתת לי המלצה למסך הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב שלי. דרך אגב, מצאתי בוואלה-שופס את המסך הבא http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia20w2mstuk מישהו יודע משהו על החברה הזו? כי המפרט של המסך נראה טוב, ויש שלוש שנים אחריות, אז האם כדאי להסתכן?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך גיימינג- C24F390FHM של סמסונג, רזולוצייה HD שמתי לב שהצבעים לא מספיק יפים ושלפעמים התמונה חדה מידי והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי, ויוכל לבדוק/או שיודע כבר, מה ההגדרות במסך זה שיתנו לי את התמונה הכי יפה שאפר, צבעים חיים יותר, למשחקים וכו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
קראתי קצת הודעות בפורום וראיתי ששני המסכים המומלצים ביותר הם L1953TRוLG (וגם ה-1972) ו- Samsung 943B. ישנם עוד מסכים מומלצים? מה מבין מסכים אלו יותר מומלץ (או שכדאי לראות את זה בחנות בעצמי)? בנוסף, חשבתי גם על מסכי 22", במיוחד ASUS VW222U ו-Chimei 222H, אך אני חושש שהמסך יהיה ענקי בשבילי (בינתיים אני עם מסך 17" ישן של Hyundai), כי לרוב אני יושב ~מטר מהמסך והשימוש לא יהיה למשחקים ככל הנראה (ואני גם חושש קצת ממסכים רחבים). תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני חושב על קניית מסך LCD. המסך מיעוד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים כבדים. האם אתם ממליצים על המסך הזה? האם יש לכם המלצות אחרות בטווח המחירים הזה (אפשר גם בפחות ;D)
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, מנסה לרכוש מסך מסוג BL2411PT של BenQ. האם הוא נמכר בארץ? אם לא, היכן כדאי להזמין?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את המסך הטוב ביותר שניתן לקנות במחיר זה - ניתן לחרוג במעט . לא רוצה פאנל TN האם קיים מסך 17" עם פאנל VA? ואם כן כמה הוא עולה והאם הייתם ממליצים עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסביבות 1800 יש מסך 20 אינצ' רחב טוב למשחקים? אם לא אז באותו סכום מסך 19 רחב למשחקים.. תודה. גם המחיר של הצ'ימי 22 אינצ' ירד ל1800 האם הוא שווה קניה ?(למשחקים) איזה פאנל הוא? אם הוא TN אני יוותר עליו.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חושב לקנות מסך LCD חדש. המלצות למסך טוב? המסך sony בן 4-5 שנים בערך עושה בעיות. חשבתי לקנות מסך LCD חדש לבית ואני לא יודע מה לקנות. יש המלצות על מסכים ספציפיים? אני לא מחפש יקר מדי. המסך הנוחכי שלי הוא Sony SDM-S81. לאחרונה יש גלים כאלו במסך שלא מפריעים הרבה אבל בכל זאת. הם נראים לפעמים כאשר יש מסך בצבע לבן. בעיה נוספת לאחרונה איתו הוא פס מאוד דק בצבע תכלת בתחתית המסך. צבע שדומה לצבע windows xp.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-