מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
האלן כולם, לפני כמה שבועות רכשתי את המסך (ומחשב חדש). עד לפני כמה ימים הוא פעל מעולה, אבל בימים האחרונים, מציג מתי שבא לו מסך שחור (בין אם זה משחק, עבודה או גלישה, פשוט סתם ככה). נורית המסך דולקת, המחשב עובד אבל המסך מציג מסך שחור. הבעיה חולפת כאשר אני מכבה את המסך ומדליק שוב, אבל לאחר פרק זמן מסויים זה חוזר חלילה. האם מישהו יודע איך לתקן זאת או מה יכולה להיות הבעיה? במחשב עצמו אין בעיה שכן חיברתי בחיבור DVI אחר מופיעה אותה הבעיה ואפילו חיברתי למחשב את המסך הישן שלי הוא לא מבצע את המסכים השחורים הללו. אם תוכלו לעזור לי כי זה הופך להיות די מעצבן (לפני שאני מממש אחריות) אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק אחד מהם היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד אך לא לוינדוס מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר קריאה מעמיקה של המסכים המומלצים והבקרות שנעשו באתר אני עדין לא הצלחתי להגיע להחלטה לגבי מסך. חשוב לי שיראו טוב באינטרנט ובאופיס ושהמסך יהיה טוב למשחקים, יש לי מסך 19' עם פאנל TN ואני מרוצה ממנו בכול מה שקשור לקריאה. כמו כן חשוב שיהיה לו DVI אני מתבלט בין ה CHIMI שהומלץ אין ספור פעמים לבין ה SAMSUNG שגם הומלצו באתר וT220PוSamsung בעל הרזולוצייה הגבוהה יותר(איך הקריאה במסך בעל רזולוציה גבוהה?) כמו כן אשמח לשמוע על חנויות מומלצות לקניית המסך, כאלה שלא עושות בעיות מבחינת פיקסלים שרופים ואחריות בכלל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעוניין בעיקר בהשוואה לדל. מה שאני יודע זה: מחיר בארץ בכ-2900 ש"ח - בכ-10% יותר זול מהדל. פנל כנראה H-IPS לעומת PVA של הדל, אבל אני לא יודע משמעות לגבי משחקים (ובפרט משחקי רשת). "יתום" - לא פופולרי. משווק בארץ ע"י חנות אחת בלבד לעומת פופולריות רבה של הדל. משווק פה. קישור לפרטים באתר היצרן. המליץ עליו פה בשרשור אחר dennis14.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך בתקציב 2000-3000ש"ח. גודל המסך הכי פחות חשוב. גם הרזולוציה לא הכי חשובה למרות שאני מעדיף 1680X1050 ומעלה. מה שהכי חשוב הוא איכות התמונה (אמינות צבעים) ואחידות הפאנל. הייתי שמח אם גם זמן התגובה יהיה סביר ומעלה (משהו כמו 5ms ומטה). זהו, פחות או יותר. ת'נקס.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC 922VX שהתקלקל לי פתאום ועלה בזמנו 2000שח. ואגב אתמול הזמנתי מחשב חדש עם HD4850 בחנות FOXPC את הVIEWSONIC קניתי בKSP פ"ת לפני שנה בערך ואני מקווה שיצליחו לתקן אותו אחרת אני אצטרך מסך אחר ולא ממש בא לי להחליף... אם לא תיהיה ברירה אלא להחליף יש בKSP רק שני דגמים נורמלים בגודל 19" - LG L1972H SAMSUNG 943B איזה מביניהם עדיף? או שיש בKSP משהו טוב יותר? והאם שווה להוסיף כסף ולקנות מסך גדול יותר? אני אישית מעדיף את הרזולוציה של ה19 אינץ'.. ואין לי מושג איך המשחקים ירוצו עם מסך בגודל אחר אני מעדיף שיהיה לי מחשב שיחזיק משחקים לזמן רב והרזולוציות הגבוהות שבמסכים הגדולים קצת מרתיעות אותי.. מה דעתכם??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת קניה של מחשב שלם אני מעוניין לרכוש מסך 22"/24" לשימושים הבאים: 1) משחקי תלת-מימד. 2) אינטרנט ואופיס. 3) עבודה תכנותית. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop) - בעיקר תיקון של תמונות ממצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב במשחקים (ללא מריחות או תופעות בולטות אחרות) ובנוסף אני מעוניין שהתצוגה תהיה נקייה ושטקסט יהיה קריא. אפשרות להנמיך ולהגביה את המסך (העמוד שלו) היא בהחלט רצויה אך לצערי ברוב מסכי ה-22" היא לא קיימת. עקב שיקולי תקציב החלטתי ללכת על ה-Asus VW222u (העולה כ-1100-1200 ש"ח) שמציג איכות תמונה יחסית טובה וגם ראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי. מצד שני, שמעתי ביקורות טובות מאוד על ה-Dell 2408WFP (כולל ממישהו שיש לו את המסך הזה) ואני …
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להשתדרג למסך 22" שיתאים מכל הבחינות ולכל הדרישות האפשריות מתחיל בעיצוב פשוט ונגמר במשחקים עמוסי גרפיקה וסרטים. בסל: 1,300 ש"ח. לפי Reviews שנערכו באתר עלו בכפי שני מסכים ה-VW222u וה-VW222S. ה-u זה הנסקר באתר, וה-s זה הדגם החדש היותר (נכון להיום הכי חדש בסידרה ספציפית זו). וגם עולה פחות בארץ. ד"א, איך המסך הזה: FP2426W של Proview http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX2123tz יש שם אפשרות לשדרג ל-AFW 24" עם זמן תגובה 2ms בתוספת של 60 ש"ח... האם זה שוה ומה זה AFW עוד מותג מדבקה? (אני מודע לאשכול הרציני והדעות השונות שנאמרו על ה-FP2426W של Proview) אך בכל זאת שווה לציין אותו. מה דעתכם? מה עדיף? וכו'... חשוב לי שלמסך תהיה אפשרות תלייה על הקיר מה שאני…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני מחבר בדרך כלל את המחשב לטלויזיה LCD ע"י כבל VGA. השאלה היא במידה ואני רוצה לראות סרט HD מהמחשב לטלויזיה האם יהיה ניתן להרגיש בהבדל כשהטלויזיה מחבורת ע"י כבל DVI TO HDMI מאשר כבל הVGA? (סרט HD 720P). תודה. ומקווה שזה הפורום המתאים, לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המסך הוא לרוב למשחקים..... גם לסרטים\סדרות אבל לרוב למשחקים אז השאלה היא האם המסך ASUS 24 MK241H 2ms הוא טוב או לא? בנוסף אם אתם ממליצים אל משהו שונה בבקשה תציעו כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 2500 אבל עדיף לא לעבור את ה2300
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קראתי קצת הודעות בפורום וראיתי ששני המסכים המומלצים ביותר הם L1953TRוLG (וגם ה-1972) ו- Samsung 943B. ישנם עוד מסכים מומלצים? מה מבין מסכים אלו יותר מומלץ (או שכדאי לראות את זה בחנות בעצמי)? בנוסף, חשבתי גם על מסכי 22", במיוחד ASUS VW222U ו-Chimei 222H, אך אני חושש שהמסך יהיה ענקי בשבילי (בינתיים אני עם מסך 17" ישן של Hyundai), כי לרוב אני יושב ~מטר מהמסך והשימוש לא יהיה למשחקים ככל הנראה (ואני גם חושש קצת ממסכים רחבים). תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו גם צג מדגם lg 1960tr 19 יש לי בעיה שקרתה תמיד מאז החלפתו של המחשב והמסך.. כל פעם שאני לא נוגע במחשב מעל חמש דקות בערך אז המסך נכבה ונדלק עד כדי הבהוב..גם כשאני מגדיר כיבוי צג אוטומטית מהווינדוס של לאחר 10 דקות או דקה אחת למשל, זה לא עובד בכלל ועושה את אותה הבעיה שתיארתי קודם לכן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למסכי 24" עבור אינטרנט ווידאו אני לא משחק משחקים אבל חשוב לי איכות תמונה טובה בווידאו ואינטרנט
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מסך 19" CHIMEI 958D נמכר ב-599 ש"ח במבצע בניו-פארם. מיועד לילד בן 7. למישהו יש? מה דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 14:21:32 השאלות שלי מתייחסות כמובן למסך (ולא לילד...)
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני עובד עם גרפיקה 3D, צבעי ADOBE SRGB, ותכנות. אני מבקש את חוות הדעת - מי מבין המסכים עדיף לי, שכן העלות די דומה וגם הפנלים, אך האינצ' בEIZO קטן יותר.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו? המחיר שלו דיי טוב(יחסית). אבל הבנתי שלא חסרות לו בעיות, ויש כמה גרסאות של המסך. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע להחליף את ה Diamondtron 19inch המזדקן שלי (Samsung 959NF). מבין ה 22" המעטים (אם לא היחיד) בעלי פאנל S-PVA ובעלי יכולת להציג 90 אחוזים מחלל הצבע AdobeRGB ו 98 אחוזים מחלל הצבע sRGB - נראה כמו צג החלומות עבור צרכי הצילומיים (ברמת מחיר של פחות מ 3.5 אלף ש"ח). אני : א. משתמש בצג בעיקר לצרכי עיבוד קבצי RAW. לרוב נעשה שימוש בחלל sRGB, ועבור הגדלות/הדפסות תסייע לי הגמישות של המסך להציג גם AdobeRGB, גם עבור הדפסות במעבדות עם מדפסות CMYK. ב. בקושי צופה בסרטים על הצג. ג. לא ממש משחק. ד. אשתמש בצג גם עבור שימושי אינטרנט ואופיס בסטנדרטה כזה. טענות בעד/נגד יתקבלו בברכה... האם קיים פתרון אחר (באותן רמות מחיר) שהוא בר-השוואה? תודה מראש, עלפע.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מה עדיף בהתחשב שהבדל המחיר בין השנים לא משנה. שימושים משחקים סרטים ואינטרנט. כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים אחרים בגודל זה בתקציב של עד 1300 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הסתכלתי לגבי מסך מסויים ומה אני רואה, איסוף והחזרה מבית הלקוח במסגרת האחריות? לדעתי היבואן ח.י לא נותן שירות מספק בייחוד לאור המחירים האטרקטיביים שלו! BENQ ו AOC - יש את השירות הזה במסגרת האחריות. הנה אפשר לראות כאן: http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-l227wt.html Warranty LCD/Backlight (Years): 3/3 incl. Pickup Service, expandable on 5 years עריכה *** אני לא ילד קטן ואני לא מצפה לתשובות פסימיות (אני לא אומר ילדותיות). יש להציג את הנושא הזה בפני LG על מנת לשפר את השירות - לא מספיק שאנחנו משלמים ביד רחבה על המוצרים שלהם, לא מספיק שהמוצרים הם סוג א א, גם אין שירות הוגן! אם כולם ישתקו המצב לא ישתנה וחבל, אני לא מתכוון להסחב לאיזה מחסן עם מסך באוטובוס ולבזבז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם חיפשתי מסך , בעיקר לאינטרנט , טקסטים + סרטים עד שננעלתי על ה - DELL 2007WFP הבנתי שאין אפשרות להשיגו. ניסיתי לעשות הזמנה מחו"ל , אבל המסך כחדש עולה לפחות 400 דולר + 200 דולר משלוח וזה לא כולל מיסים. אז חשבתי לשאול אותכם על המלצה למסך רחב , 20 אינץ עם פאנל S-IPS שקרוב באיכותו ל - DELL 2007WFP אני גם פתוח לגדלים יותר גדולים אם המחיר באיזור השפיות . דבר נוסף , מסך של ASUS כמו PW201 עם פאנל MVA מה איכותו לעומת ה - IPS ולעומת ה - TN ? תודה רבה לכולם שי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-