עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Trapt,

אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  2. שלום לכולם, ברצוני להשתדרג למסך 22" שיתאים מכל הבחינות ולכל הדרישות האפשריות מתחיל בעיצוב פשוט ונגמר במשחקים עמוסי גרפיקה וסרטים. בסל: 1,300 ש"ח. לפי Reviews שנערכו באתר עלו בכפי שני מסכים ה-VW222u וה-VW222S. ה-u זה הנסקר באתר, וה-s זה הדגם החדש היותר (נכון להיום הכי חדש בסידרה ספציפית זו). וגם עולה פחות בארץ. ד"א, איך המסך הזה: FP2426W של Proview http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX2123tz יש שם אפשרות לשדרג ל-AFW 24" עם זמן תגובה 2ms בתוספת של 60 ש"ח... האם זה שוה ומה זה AFW עוד מותג מדבקה? (אני מודע לאשכול הרציני והדעות השונות שנאמרו על ה-FP2426W של Proview) אך בכל זאת שווה לציין אותו. מה דעתכם? מה עדיף? וכו'... חשוב לי שלמסך תהיה אפשרות תלייה על הקיר מה שאני…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ItachiSan,

שלום, אני צריך מסך 22" למחשב שישמש בעיקר למשחקים וסרטים. התקציב הוא בסביבות ה 1,300-1,400 . המליצו לי לקחת את המסך- Asus VW222U. חוץ מזה גם ביקשתי מסך של LG שהוא שווה בביצועים למסך של אסוס והמליצו לי על המסך הזה- W2284F. השאלה היא איזה מסך עדיף מבין השניים? ואם יש מסך שלוקח את שניהם ובמסגרת התקציב? תודה רבה. עריכה: הכ.מסך שלי יהיה- Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bmw_nana24,

לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. בעיקר קוטר ואורך ... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה בין שני המסכים, אשמח לשמוע דעות שונות אודות המסכים... שימושים: אינטרנט ומשחקים. *מבחינתי החיבורים הנוספים של ה CHIMI אינם חשובים חשוב לי רק איכות המסך וטיב האחריות. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ^NAOR^,

איך הדגם הזה? יש קצת פרטים עליו ראיתי פה שיש ביקורת על samsung T220 יש הבדל בינו לבין ה-P או שזה אותו דבר? תודה מראש!!

8. Started by roniha0,

שלום רציתי לדעת האם T220 הוא טוב למשחקי מחשב ? והאים T220P טוב יותר ממנו למטרה זו? אם לא , אז איזה מסך מתאים למשחקי מחשב ? עד 1400 ש"ח?

9. שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  10. מעוניין בעיקר בהשוואה לדל. מה שאני יודע זה: מחיר בארץ בכ-2900 ש"ח - בכ-10% יותר זול מהדל. פנל כנראה H-IPS לעומת PVA של הדל, אבל אני לא יודע משמעות לגבי משחקים (ובפרט משחקי רשת). "יתום" - לא פופולרי. משווק בארץ ע"י חנות אחת בלבד לעומת פופולריות רבה של הדל. משווק פה. קישור לפרטים באתר היצרן. המליץ עליו פה בשרשור אחר dennis14.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. מאחר וכל התקציב שלי נגמר על המסך (EZIO S2431W) אני יכול להרשות לעצמי להתשמש רק בתוכנת כיול ולא בחומרה. אשמח אם תוכלו לתת לי מושג באיזו תוכנה להשתמש ואיך להשתמש. מחיר או חינמיות התוכנה היא לא פונקציה. המומחים פה בפורום המליצו להתשמש ב-QuickGamma ושמעתי גם על DisplayMate. תודה על כל המלצה!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  12. כל מסכי דל החדשים (בכל הגדלים אאל"ט),הפיליפס החדש דגם 240PW9EB, ה-HP LP2475W...ועוד ועוד...אם אני מבין נכון,מכלול רחב מתאים רק לגרפיקאים שעובדים במרחב aRGB.לכל שאר המשתמשים עדיף מכלול רגיל שמותאם לוינדוס.מסך בעל מכלול מורחב יראה צבעים לא נכונים במרבית יישומי וינדוס ואינטרנט.אז למה מגמת הייצור היא לכיוון מכלול מורחב דווקא?....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tkamin,

שלום רב, מתלבט בין המסך של יונדאי שרשום בנושא ההודעה לבין מסך LG W2242T - שני המסכים הוצעו לי באותו מחיר באייבורי יחד עם המחשב שרכשתי שם אבל נאמר שלי שהקונטרסט הסטטי של יונדאי יותר טוב - 1000 לעומת 800 של LG אך לא מצאתי נתונים ברשת שמאמתים את זה. מצפיה במסכים עצמם בחנות נראה שהLG ממש זוהר בקצוות וגם מורח חלק מהצבעים גם לא בתנועה מהירה (פשוט לא חד). כמו כן אמרו לי שהמסך של HYUNDAI מגיע עם 4 שנות אחריות. בקיצור - מישהו מכיר את מסך HYUNDAI ויכול לתת המלצות/ביקורות עליו? ממש לא מכיר ודואג לפול על משהו בלאי... אני מבין שגם הLG לא מסך ברמה גבוהה אבל זה היה מגבלת התקציב לנושא... אשמח לתשובתכם, בוקר טוב, צביקה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. עד היום ישבו על שולחני הDELL 2007FP האהוב שלי ששימש אותי למעט צפיה בטלויזיה ובעיקר לשימוש במחשב הפרטי שלי, ובנוסף עליו מסך CRT של LG שמחובר לKVM ופועל לצורכי עבודה בלבד (טכנאי מחשבים). בעקבות רצון לחסוך במקום על השולחן הוצאתי את הCRT ובמקומו אני רוצה LCD חדש. הדרישה היחידה שלי מהמסך היא שיהיו לו 2 כניסות וידאו (DVI+VGA). מסכים מרובעים (לא רחבים) מקבלים אצלי עדיפות גבוהה + עדיפות למסך כמה שיותר גדול. אם אפשר למצוא מסך שקיים באתר של KSP זה יהיה מצויין. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מסך בעל הנתונים הבאים: * איכותי * לשימושי גרפיקה ווידאו (סרטים באיכות גבוהה) ואנימציה. * כמו כן, המסך מיועד לקריאה של מסמכים רבים (בעיקר וורד ו-PDF). * לא מבריק. * בעל יכולת ארגונומית טובה (יהיה ממש טוב אם אפשר לסובבו במאונך...). מחיר היעד הוא עד 3000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100-200 ש"ח). תודה רבה על העזרה!

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. שלום , לפני חודשיים קניתי מחשב מאוד חזק אותו אווסף תכף עם המפרט. יחד איתו נרכש ה DELL ה 2408fwp , עם ה input lag הגבוה, המסך המדהים לא כל כך היה לי נוח במשחקים בזמן אמת ברשת ,ולכן נתתי אותו כרגע לאבא שלי. השאלה העומדת בפניי כרגע , האם ללכת על מסך CRT בכדי להנות מאיכות תמונה טובה , יחד עם 100 HERZ , או לפי השמועות של היום האם יש מסכי LCD שמספקים 100 HERZ? ואם כן ,איזהו דגמים? אערוך את ההודעה עוד מעט עם עוד פרטים, להד.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 15:25:59 המפרט שנקנה לפני חודשיים.http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by V.L,

שלום, התחדשתי במסך סמסונג T220P שדרך אגב הוא מעולה! הבנתי שיש חומר ניקוי שמנקים איתו את המסך.. איך זה נקרא ואיפה קונים? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

אני מניח שהבנתם מה אני צריך לפי הכותרת החריגה המקסימלית שלי היא 50 שקל.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Erez360,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם לכולם יש מריחות במסך הזה Samsung 971p כמשחקים פיפ"א או פרו? בזמן מסירת כדור אז רואים קצת מריחה. זה קורה לעוד אנשים במסך הזה או רק לי? אני לא רואה בפיפ"א אופציה של VSYNC לסדר את זה. אז אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה מסומית במסך, או שזה קורה לעוד אנשים במסך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. שלום לכולם, החלטתי להחליף את המחשב העתיק שלי באחד חדש, ויחד איתו גם את המסך. המסך הנוכחי שלי הוא 19" של LG מדגם L1750SQ וכמו שכתוב בכותרת, אני מחפש 22". ראיתי שני דגמים שמשכו את תשומת הלב שלי, ואשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: LG L227WT Samsung T220P בנוסף, אם זה רלוונטי, אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב החדש כאן: http://tms.co.il/preview/spec/adh42zxb בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 00:20:09 מישהו? בבקשה? ???

21. Started by KrustyTheKlown,

לפני כמה ימים שמתי לב שהתחילו לי ריצודים במסך...העלתי הקלטה קצרה בתקווה שתוכלו באמת לראות את זה ולהבין למה אני מתכוון האם יכול להיות שזו בעית תוכנה ? (הגדרות וכו) תודה נתי http://www.youtube.com/watch?v=_CjAlZF9xQo

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  22. שלום יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים... למישהו יש מושג מה זה? ולא זה לא בעיות ראיה 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kobi31,

שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

*ההודעה הבאה מועתקת מדיון שפתחתי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", וכמה אנשים שם ייעצו לי לפתוח אותו כאן, למרות שאני מחפש טלוויזיה ולא "מסך מחשב"... מקווה שזה בסדר. אז כמו שאמרתי, כנראה שיש לי אופציה לרכוש את ה Marantz FX26LC בסביבות ה2,000 ש"ח. כמו כן, אתמול הייתי במחסני חשמל ושם "הציעו" לי(יותר נכון, הבהרתי מה אני רוצה) את ה: Samsung A450 ב2,790 ש"ח (אחריות לשנה) ו את ה LG 2630R ב2,890 ש"ח (אחריות לשלוש שנים) מבחינה טכנית "טהורה", אילו מהמסכים הללו יספק לי את הביצועים הטובים ביותר למטרות של: - צפייה בשידורי HOT(רגיל, לא HD, כי המחיר של HD כרגע הוא שערורייתי לחלוטין) - צפייה בוידיאו מהמחשב וכן משחקי מחשב ההבדל של ה100 ש"ח בין הסמסונג לLG לא משנה לי, ולLG יש אחריות לשלוש שני…

25. שלום, כנראה שאני אקנה מסך בקרוב, התקציב הוא 1100 ש"ח. דגשים: 1. המסך יחובר לכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB GDDR5. 2. השימוש העיקרי של המסך יהיה משחקים ואינטרנט. 3. מאוד מעדיף שהמסך לא יהיה רחב, אבל אם יש משהו טוב שהוא רחב אשמח לשמוע. 4. זמן תגובה: מעדיף מאוד 2ms אבל אפשר להתפשר גם על 5ms אם יש משהו טוב. 5. חובה חיבור DVI למחשב (זה החיבור הכי טוב היום נכון?). 6. גודל המסך - 20 אינץ' ומעלה. 7. ניגודיות - אני לא כ"כ מבין בזה אבל נראה לי ש1:8000 יהיה מצויין ( ככל שהמספר השני יותר גדול זה יותר טוב כך ש1:8000 עדיף מ1:5000, נכון?) 8. חברה: לא קריטי, אבל מעדיף Samsung, LG, ASUS, MAG. 9. לא צריך רמקולים, יש לי מערכת קולנוע ביתית והם לא יהיו בשימוש. עוד משהו - כ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים