מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
או אם יש המלצה על מסך 22" טוב יותר בתקציב עד1500 אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ שהולך למות ואני רוצה ליקנות מסך חדש הכרטיס מסך שלי זה HD4850 התקציב זה 1000 שקל הכי הרבה זה 1300 תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:01:17 שכחתי להזכיר אני צריך אותו בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
דברתי עם מוכר בחנות (לא זוכר את שמה) ובקשתי ממנו להמליץ לי על מסך מחשב שטוב למשחקים וסרטים על ה DELL 2408 הוא לא המליץ בגלל הלאג שלו הוא המליץ על סאמסונג T220P או משהו כזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים של היום אבל המסך הוא ישן דגם: sampo alphascan 712 הוא על הגזדרות 1024 על 768 ריענון מסך 85 השאלה שלי היא האם במסך ישן כזה שווה לשחק משחקים של היום האם יהיה הבדל בגרפיקה בין מסך ישן כמו שיש לי למסך חדש?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
לפני 10 דקות נשרף לי המסך של המחשב, המזל שיש לי עוד אחד ישן גם 17.. אחרת הייתי משתגע. אני ביום ראשון ב"ה הולך להביא מסך חדש - דק. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T190 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... תודה על העזרה זה ממש חשוב!
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בעיקר קוטר ואורך ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אחרי שבדקתי הרבה זמן וקראתי כאן ובעוד מקומות על מסכי 22'' החלטתי ללכת על הT220P בהרבה מקומות רשמו 1920X1200 זה גדול מידי וזה בדיחה ל22'' הרבה אמרו הT220P טוב לסרטים ולא למשחקים עשיתי בדיקה מעמיקה על המסך יחד עם חבר שיש לו 2243bw כל הבדיקות בוצעו ברזולוציה מקסימלית של המסכים T220P 1920X1200 - 2243BW 1680X1050 בדיקה ראשונה דברי יום יום: עברנו באתרים הפעלנו דברים בסיסיים שכולם מפעילים כמו אתרי אינטרנט סתם תיקיות תמונות וכו' אז נגיד אחת ולתמיד 1920X1200 לא ניראה קטן במסך הזה הכתב ברור מאוד בדיקה שניה סרטים: הורדנו סרטי HD וסרטים רגילים פה בכלל אין מה לדבר הT220P לקח בהרבה באיכות! בדיקה שלישית משחקים: המשחקים שנבדקו World of warcraft COD4 + COD5 Crysis FarCry 2 B…
-
- 27 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מסך 22 אינטץ' אבל בגלל שאני רואה הרבה סרטים במחשב שהם hd חשבתי על לקנות מסך 24 אינטץ' כדי לנצל את התמיכה בHD כמו כן אני משחק גם משחקים במחשב כמו cod 5 nfs farcry משחקים שאפשר להגיד קצת כבדים וכמובן אני ישחק gta 4 השאלה שלי זה האם המחשב שלי יתמוך בהצגה של הרוזולוציה הזאת ואם כן האם המשחקים יעבוד לי חלק? המחשב שלי הוא: intel q6600 4 GIGA RAM BFG Geforce 8800 GT OC 2 דגמים של מסכים שחשבתי עליהם הם: Samsung T220P Samsung T240 אשמח לשמוע עוד הצעות ותשובה לשאלה שלמעלה..
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם T220 הוא טוב למשחקי מחשב ? והאים T220P טוב יותר ממנו למטרה זו? אם לא , אז איזה מסך מתאים למשחקי מחשב ? עד 1400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עולה 1499 ש"ח (במקום 2199 חדש). לדעתי זו פשוט מציאה. האם מישהו מכם חושב שלקנות מחודש זה טעות ? תודה, ניר. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ריצודים במסך DELL 20007FP שכנראה מקורם בכך שהכבל VGA עובר ליד חוטי חשמל ושנאים שונים - של הנייד, מדפסת וכו'. זאת לא תופעה חדשה, אבל היום זה קורה בתדירות גבוהה יותר, וצריך לשחק יותר זמן עם החוטים וזה שוב חוזר. שאלות - יש רעיונות יותר טובים לפתור את הבעיה?? הכבל VGA - באחד הקצוות יש לו מגנט שמורכב עליו, עדיף שהצד הזה יהיה מחובר למחשב או למסך?? כרגע הוא מחובר למסך. אולי שווה להשחיל את הכבל VGA בתוך איזה כבל חוטי פלדה גמישים כדי לסכך אותו??
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ברצוני שתתנו לי חוות דעת לבעלי מסך שכזה על נתונים של איכות תמונה במשחקים,שימוש כללי באינטרנט וסרטים . + מידע מזה יחס ניגודיות ועל מה הוא משפיע במסך? אני יודה מאוד לכול מי שיתן קצת פרטים על המסך מנסיון אישי תודה.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מאחר וכל התקציב שלי נגמר על המסך (EZIO S2431W) אני יכול להרשות לעצמי להתשמש רק בתוכנת כיול ולא בחומרה. אשמח אם תוכלו לתת לי מושג באיזו תוכנה להשתמש ואיך להשתמש. מחיר או חינמיות התוכנה היא לא פונקציה. המומחים פה בפורום המליצו להתשמש ב-QuickGamma ושמעתי גם על DisplayMate. תודה על כל המלצה!
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
ערב טוב. מחפשת המלצה למסך בעל איכות תמונה גבוהה. אני לא אוהבת מסכים גדולים בכל מה שקשור למחשבים, אז המקסימום הוא 22 אינץ'. המחשב שנקנה הוא בעיקר למשחקים אז המסך צריך להתאים. רצוי גם שיהיה מראה חדיש ולא מרובע ומשעמם, אם יש לו כל מיני תוספות- זה רק בונוס [איזה תוספות כבר יכולות להיות למסך?]... לגבי התקציב, אין לי אף פעם תקציב לדברים שאני רוצה. אם זה משהו טוב אני אחכה טיפה ואאסוף עוד קצת כסף אבל בסופו של דבר אני אקנה משהו טוב פעם אחת....[אל תציעו לי עכשיו מסך ב-5000 ש"ח, לא זאת הכוונה ]. תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם חובב והיום יש לי מסך MAG 996PF(מסוג CRT) שמשמש אותי יפה בשנים האחרונות, בעיקר לעיבוד תמונה. לאחרונה רציתי למכור מספר עדשות וידיד שלי הציע לי סמסונג 960BF (משומש, מצב טוב מאד) כחלק מהתשלום על אחת מהעדשות שלי. היתרונות עבורי: מסך גדול יותר. פחות מקום על השולחן. אמכור את העדשה. החסרונות עבורי: לא ממש תכננתי להחליף מסך. אם אמכור את העדשה למישהו אחר, אקבל את מלוא התמורה בכסף. מצד שני, היא עומדת למכירה כבר לא מעט זמן. העניין הוא שבעיקרון, בהנחה ונגיע למחיר מוסכם, אין לי בעיה לעשות את ההחלפה. כסף או מוצר שימושי זה אותו הדבר עבורי. עכשיו מגיעות השאלות. 1. באופן עקרוני, למעט נושא הגודל, האם השדרוג יהיה משמעותי מבחינת איכות התמונה? התיחסות ממישהו עם ניסיון ב…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף את המחשב העתיק שלי באחד חדש, ויחד איתו גם את המסך. המסך הנוכחי שלי הוא 19" של LG מדגם L1750SQ וכמו שכתוב בכותרת, אני מחפש 22". ראיתי שני דגמים שמשכו את תשומת הלב שלי, ואשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: LG L227WT Samsung T220P בנוסף, אם זה רלוונטי, אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב החדש כאן: http://tms.co.il/preview/spec/adh42zxb בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 00:20:09 מישהו? בבקשה? ???
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שמתי לב שהתחילו לי ריצודים במסך...העלתי הקלטה קצרה בתקווה שתוכלו באמת לראות את זה ולהבין למה אני מתכוון האם יכול להיות שזו בעית תוכנה ? (הגדרות וכו) תודה נתי http://www.youtube.com/watch?v=_CjAlZF9xQo
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך 22" למחשב שישמש בעיקר למשחקים וסרטים. התקציב הוא בסביבות ה 1,300-1,400 . המליצו לי לקחת את המסך- Asus VW222U. חוץ מזה גם ביקשתי מסך של LG שהוא שווה בביצועים למסך של אסוס והמליצו לי על המסך הזה- W2284F. השאלה היא איזה מסך עדיף מבין השניים? ואם יש מסך שלוקח את שניהם ובמסגרת התקציב? תודה רבה. עריכה: הכ.מסך שלי יהיה- Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-