עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם.. יש ברשותי כבר ארבעה חודשים מסך מדגם SAMSUNNG T220 ואני מאוד מרוצה ממנו. כעת יש באפשרותי להחליף ללא תשלום לT220P חדש.. האם העניין כדאי לי.. חיפשתי בגוגל ובפורומים והמסקנה היחידה שניתן להגיע אליה מהחיפוש היא שהמפרט הטכני הקשור לניגודיות ולזמן התגובה אינו משמעותי וסביר שלא יראה לעין. בעניין הרזולוציה לא מצאתי תשובה חד משמעית.. על הT220P אמרו +יראו סרטי FULLHD באיכות טובה יותר +יהייה חד יותר -ידרוש יותר ביצועים מהכרטיס מסך -יצור בעייה של גודל של גופנים וסמלים. מצד שני אמרו שהגופנים ניתנים לשינוי אם תהייה בעייה איתם שאפש להגדיר רזולוציה אחרת כאשר מריצים משחקים. יש גם שאמרו שליצור רזולוציה כזאת גבוהה במסך כזה קטן יחסית היא המצאה שלא משפיעה בכלל האיכות. בשורה התחתונ…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  2. מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי ב KSP את ה CHIMEI 225D ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן ואיך הוא משתווה למסכים אחרים. קראתי את הביקורת על ה 222 שקיבל ציון מאוד טוב בעיקר בגלל הארגונומיה שלו, אני יודע של- 225D יש חרא של ארגונומיה (יש לו ידית קבועה שלא מאפשרת לזוז למעלה/למטה, בטח שלא עם פיבוט, לא יציבה כלכך) אבל מבחינת ראות, צבעים, זמן תגובה, איכות פאנל (למרות שזה TN) אשמח לשמוע תגובות אשמח לשמוע הצעות נוספות למסכים טובים יותר במסגרת התקציב של ה 225D - דהיינו 900 ש"ח מטרת המסך עבורי: משחקים בעיקר, חיבור ל XBOX אפילו (עם VGA). תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Trin1ty,

שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by smoke_man,

היום הלכתי ל-pccenter ושאלתי על המסך 2007fp\wfp המליצו לי על 2008 ו-2009 האם אחד משני הדגמים האלה איכותי בהשוואה ל-2007?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofir_bl,

טוב, אחרי לבטים רבים של אם לקנות מסך 22" בזול או ללכת על 24" יקר החלטתי להשקיע ולקנות את ה-DELL, לפי שאני קונה אותו על מה עלי לשים לב? ראיתי שיצאה קושחה חדשה, האם המסכים החדשים שבחנויות אמורים כבר להכיל אותה? מה המחיר הטוב ביותר שאפשר להשיג בו את המסך? תודה אופיר

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. אני מחפש מסך, וראיתי את הדגם fp2226w של חברת proview. הוא מתומחר בזול יחסית לשאר המסכים (בסביבות 150 שח פחות). למיטב ידיעתי, זו חברה ידועה, אולם אני באמת לא מכיר אותי מנסיון אישי. שימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא משמש למשחקים. 1. למישהו מכיר/יודע/יש המלצות לגבי החברה הזו בכלל והדגם הזה בפרט? 2. אני חושב על גודל 22. זה לא גדול מדי? אשמח לתשובה מהירה (אם יש) כי אני רוצה לקנות היום/מחר את מסך... תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  8. Started by vid170,

איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  9. Started by The Ripper,

שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  10. שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. Started by I7210I,

שלום אני צריך מסך בשביל שימושים רגילים דהיינו גלישה באינטרנט שיהיה LCD..שיהיה כמה שיותר איכותי ושיהיה כמה שיותר גדול עד 1500 ש"ח מה אתם ממליצים לי? תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  12. Started by debir,

קניתי מחשב חדש, ונשארתי עם המסך הקודם. כל הכיול שעבדתי עליו - הלך. את המסך הקודם כיילתי עם adobe gamma ונתן לי תוצאות טובות. הפעם אני לא מצליחה. המסך שלי הוא lcd איך אפשר לכייל בצורה הכי מקצועית - לבד? יש תוכנות טובות ומומלצות? אשמח לתשובות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם... לפני חודשיים וחצי קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג מדגם T220. לאחר כשבוע וחצי הופיעו כ-5,6 פיקסלים מתים, ואחרי כמה שיחות והגעה ליבואן עם המסך, המסך הפגום הוחלף במסך חדש. בשבוע שעבר שוב גיליתי פיקסל שרוף, ולאט לאט מתחילים לצאת עוד פיקסלים שרופים, כרגע 4 פיקסלים שרופים ועוד לא בדקתי בקפידה את כל המסך. מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני אוכל לממש שוב את האחריות ולקבל שוב מסך אחר חדש?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by MENASHEHE,

שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה בעיקרון אני רוצה לקנות מסך שתומך ב FULL HD ראיתי את המסך הזה וחשבתי שהוא מצויין אבל הייתי רוצה עליו יותר חוות דעת התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אבל הייתי מעדיף לקנות משהו יותר זול או אפילו 22' אבל חשוב שלי שיתמוך ב FULL HD

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by ofir_bl,

חשבתי בהתחלה לקנות את ה 2408 של DELL אבל הגעתי למסקנה שאפילו שהוא מסך מעולה להוציא פי 2.5 על מסך 22" זה הרבה מידי לכן אני אספק ב-22" עם פאנל TN... בכל מקרה חשבתי על הסמסונג t220p או על האסוס VW222U, מה אתם חושבים? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים שעדיף על שניהם? ראיתי לאסוס דגם נוסף בשם MW221C Asus, מה ההבדל בינו לבין ה-222U התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by noam1979,

שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  18. חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. Started by royzx6r,

שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. את ה2000CP החלטתי שלא לקחת עקב מסך קטן, לטעמי. השימושים יהיו לימודים, גלישה באינטרנט וסרט פעם בשבוע שבועיים. המסך אינו מיועד למשחקים. תודה לכולכם על העזרה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by גוגומגוג,

שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב במקום המסך הקיים . למסך החדש אני רוצה לחבר ממיר של הוט עם חיבור Composite Video , ולפי ה-specifications באתר היצרנים מופיע שיש Composite לשניהם. אני רוצה שהמסך יהיה 24 אינצ' ושיתמוך בfull HD ז"א 1920x 1200 . קראתי על שתי מסכים טובים T240 ודל 2408WFP - שההבדל מחיר בניהם כניראה נובע מסוג הפאנל (TN , SPVA) , אך אנני יודע אם יש לי צורך בכלל לפאנל הטוב יותר - אני לא יודע במה הוא משפיע לטובה (אם זה משמעותי אני יילך על ה DALL למרות מחירו). המסך ישמש אותי לרוב ל TV , סרטים , אינטרנט , עיבוד תמלילים. מעבר לזה יש את הצד של הכרטיס מסך , יש לי כרגע כרטיס מסך (Ge Force FX5200 (PCI העתיק (עד שדרוג המחשב בעוד כחצי שנה) - השאלה האם הכרטיס הזה בכלל יוד…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T200 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים. (מי שיכול להמליץ גם בהודעות פרטיות אני אודה לו מקרב לב)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. שלום, אני צופה כעת במסך LG S-IPS (L2000CP), ואני מתקשה למצוא את ההבדלים בינו לבין מסך TN של Samsung (204B) בו אני משתמש במקום העבודה. אם מטרת המסך היא פתוח קוד, האם קימים הבדלים משמעותיים בין המסכים, הנראים לעינו של הדיוט גמור שאינו מביט במסך בזויות קיצוניות? תודה על תגובותיכם!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  23. הכרטיס מסך שלי זה HD4850 אני צריך את המסך למשחקים הכי קבדים ושהאכות יהיה הכי טובה תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אם אפשר לרדת במחיר - מה טוב... אין כמובן ברירה אלא לקחת מסך מבוסס TN אבל לשימושים האלה זה סביר - כשהצרכים ישתנו הוא יעבור בירושה לאחות הצעירה... העדיפות הראשונה היא איכות טקסט טובה (עד כמה ש-TN מאפשר כמובן). שימושים: 1. סרטי/סדרות ילדים באיכות XVID + הקלטות DVD מערוץ הופ. 2. גלישה מזדמנת (שעה-שעתיים ביום לכל היותר). 3. משחקי ילדים פשוטים (פלאש, 2D וכדומה). העדפות: * רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (1280X1024 או 1680X1050 לרחב). * אספקט רחב יתאים לסרטים אך נראה לי ש-19' רחב לא יהיה נוח לגלישה ("נמוך" מדי). מה אתם אומרים? * חיבור DVI - על גבול ההכרחי. * רמקולים מובנים רצויים מאוד כדי לחסוך מקום על השולחן (המבולגן תמידית) - ניתן לוותר אם זה מייקר או גורם לפשרה באיכות הטקסט/תמונה. *…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.