מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שימושים: בעיקר סרטים, אבל גם בשביל משחקים. תקציב: בערך 1,000 שקל חשוב שיהיה רחב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי עליו חוות דעת? ובלי קשר, למישהו יש מסך 19" רחב ויכול להגיד אם זה כדאי או עדיף להשקיע ברחב יותר גדול? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לגבי רכישת מסך, שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד, טווח המחירים הוא בסביבות: 1000-1200 אני חושב שעדיף במקרה הזה ללכת על מסך 19', המחשב ישמש את הורי, ואני חושש שלמסך בגודל של 22' תהיה בעיה עם הרצולוציה הגבוהה וגודל הנקודה שתהיה קטנה מדי בשבילם, נכון שהתמונה תהיה חדה יותר, אך בגלל הגודל הקטן הם לא ממש יוכלו להינות ממנה (העיניים כבר לא מה שהיו פעם) כמו כן המחשב ללא כרטיס מסך ונראה לי שלמרות שמדובר רק על אופיס ואינטרנט עדיין לקנות מסך 22' ללא כרטיס מסך זה לא כל כך כדאי.... מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למסך 22" רחב לשימושי אינטרנט וסרטים ומשחקים לפעמים צריך שיהיה ניתן לתלייה על הקיר. אם יש מסך טוב ששווה בשבילו לעבור את התקציב זה אפשרי. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה. זאת למרות שבאותו מחיר (כ-3K) הייתי יכול לרכוש את ה-24" של דל שגם גדול יותר, גם בעל רזולוציה גבוהה יותר וגם בעל אותו סוג של פאנל. אבל התרשמתי כמה הערכה יש למסכי Eizo, גם בקרב מומחים וגם בתוצאות של ביקורות. אין לי הרבה ניסיון עם מסכים שונים אז קשה לי להשוות, אבל במעבר מ-LG פאנל TN אני יכול לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. הצבעים פשוט מתעוררים לחיים. אי אפשר לשים את האצבע על ההבדל אבל התחושה היא של עולם צבעוני יותר. אלמנט אחד שהיה חשוב לי במיוחד הוא אחידות הפאנל. כאן אין אכזבה - כמעט מושלם, מלבד מעט (ממש מעט) בקצוות). בעיה אחת - ה-DVI של הכרטיס מסך שלי שרוף (אני מחליף כרטיס בקרוב), אז אני מחבר אותו ל-VGA. שמתי לב שהחדות לא משהו במסך…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אהלן חברים נמאס לי ממסך ה- 19 אינץ שלי ובא לי לשדרג.. אז אני אשמח לקבל הצעות למסכים עד 1200 השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים + אינטרנט.. אני מבין לאחר סקירה קצרה שהמסכים הטובים הם chimei ו- Asus אם אני לא טועה.. אז תמליצו ונתקדם תודה מראש~!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי ריצודים במסך שהופיעו לאחרונה ראו דוגמא http://www.youtube.com/watch?v=sL2IL89qiP4 שם דרך אגב לא ענו לפתרון אך הציגו את הבעיה בדיוק בהתחלה היה תופעה קצרה וחזר לעבוד במצב רגיל לאחר 20 שניות היום יצאתי לכמה שעות שהמחשב פתוח והמסך עבר למוד לא פעיל וחזרתי למחשב הוא היה הפליקר ארוך יותר וכאשר סגרתי מסך והפעלתי מחדש הוא הפסיק יש לציין כאשר עושים ריסטרט זה לא קורה והמסך פתוח או שאכבה ואדליק מחדש. בכל התנאים היום שהלכתי לכמה שעות והמסך היה כבוי(כך אני חושב) או שהיה בחשכה של 3 שעות ושהפעלתי את המסך, שוב קרה התופעה ולזמן ארוך יש לי לוח של אסוס P5KPL-CM לפני שקרה שידרגתי את הדריבר של הכרטיס מסך, שהוא חלק מהלוח האם השידרוג של הדריבר הוא שעשה את הבעיה עידכון המשך:לאחר ניסיון בדי…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך 24" של DELL דגם 2407WFP, הוצע לי לקנות באותו המחיר את הדגם 27" של DELL האם זה נוח לעבוד עם מסך 27"? זה לא גדול מידי? עיקר השימוש שלי הוא סרטים, WORD ותכנות... תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אתמול הוא הגיע אלי.. מהתרשמות ראשונית איכותו ממש טובה ולא נופלת מהVP930 שהיה לי... אממ מה עוד.. הגודל.. כן הגודל!!! חברים אמרו לי שזה גדול מידי עד ששיחקו. ומיד שינו את הדעה שלהם!. זה חויה ומתרגלים מהר מאוד... צבעים טובים, ביצועים טובים בסרטים ומשחקים... בקיצור.. ממליץ לכולם בחום למי שיש תקציב ולא מפחד מהגודל! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מין סימן כזה של אבק או לכלוך במסך שלא יורד , איך אני מנקה את זה ? עם מטלית לחה ? סמרוט יבש ? איך מנקים מסך lcd ? צריך חומר מיוחד ? אגב זה מסך cmv 222h בהתחלה שנאתי אותו ! ורציתי להחליף אבל לקח לי שבוע להתרגל , ולהגדיר את ההגדרות שהכי יתאימו לי , גם אני חושב שאחרי כמה ימים המסך התחיל להיות יותר טוב. עוד שאלה : איך אני מחבר את המסך הזה לטלווזיה ? איזה כבל צריך ? כלומר אני רוצה שיראו את מה שיש במסך בטלווזיה ולהפך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא מראה מייד את התמונה. אני מתכוון שהמחשב פועל אבל המסך לא מראה את ה- BIOS ולא את מסך הטעינה של ה- Windows עם הסמל. רק כשהמחשב מגיע לשלב של ה- Log On ובחירת המשתמש, רק אז המסך נדלק ומראה תמונה. יש לציין שהמסך דלוק כל הזמן הזה רק לא מראה תמונה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך בזמן ההפעלה, אבל המסך רשם לי "No Signal". זה כבר קורה לי יומיים ואני לא יודע מה לעשות. המחשב והמסך פועלים רגיל בלי שום בעיות מיוחדות כשאני עובד עליו. אולי הבעיה היחידה כרגע היא שיש לי רעשים די חזקים מהמארז כשאני מפעיל את המחשב. יכול להיות שזה קשור?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בקרוב לקנות מסך רחב למחשב(עוד לא בחרתי) ורציתי לשאול האם קיימת תוכנה שתאפשר לי להגדיר את הגודל המקסימלי של החלונות השונים ככה שיתפסו רק חלק מהמסך וכך אוכל לפתוח מספר ישומים ולראות את כולם בו זמנית. למשל: כמו חלון הICQ שנמצא תמיד עליון בצד אחד של המסך וכאשר מגדילים חלון מסוים לגודל מקס' אז הוא גדל ל2/3 מהמסך ולא מסתיר את הICQ.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום! יש לכם המלצות למסך טוב בגודל 19" ומעלה, לא רחב בתקציב של בערך 1500 שקל? לא מיועד למשחקים או לסרטים אך כן לקריאה ממושכת של טקסטים ועבודה סטודנטיאלית...... אני צריך מסך שהזמינות שלו בחנויות היא יחסית גבוהה, או שאתם יודעים על מקום שמוכר אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כלומר מעוניין לראות במסך גם טלביזיה באמצעות ממיר יס. האם יש אפשרות חליפית באמצעות כרטיס מסך שממיר כניסת S-Video ל- DVI ואם כן איזה ?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בגלל שאני צריך שניים מהמסך המסויים התקציב שלו בעייתי ורצוי שיהיה בסביבות 2000 שקל. השימוש העיקרי של המסך יהיה לעריכת וידאו ויישומים גרפים כמו פוטושופ ופלאש. אני צריך מסך בגודל 19-21 עם צבעים מהיימנים ועם ניגודיות גבוהה. אני לא צריך פיצ'רים כמו מסך מסתובב, רמקולים פנימיים או יציאות USB. מוכן להתפשר על זוית צפיה וזמן תגובה בטווח ההגיוני. בגלל שמדובר על זוג - עדיף מסך עם שוליים דקים וכפתורים בחלק הקדמי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה רבה מראש. אני פשוט לא בטוח לגבי ה-DELL שרציתי ואני לא יודע אם ישנם מסכים יותר טובים.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מעונין לחבר למחשב שלי 2 מסכים ככה : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66849 לכרטיס מסך שלי יש שתי יצאות dvi אבל אחרי החיבור מה ההמשך ?מה מגדירים ? יכול להיות שעושים את זה ככה : "כל מה שצריך זה כרטיס מסך עם שתי יציאות אתה מחבר שני מסכים ואז בהגדרות תצוגה נכון יש ריבעוים שכתוב 1 ועל השני כתוב 2 אתה מאפשר את 2 ואז יש לך 2 מסכים והעכבר עובר אחד מהשני ואתה יכול לפתוח 2 חלונות במסך מלא באותו הזמן זה "
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במסך הנ"ל, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה, במיוחד בעלי המסך. לפני כן רק אציין שהמסך חדש לחלוטין, נקנה לפני יומיים. ברגע ש"מחשקים" קצת עם הגדרות המסך, למשל מגדירים ערכת בהירות וניגודיות (למשל עבור אינטרנט, עבור סרטים וכ"ו) המסך פשוט מתחיל להשתגע. התפריט של המסך מופיע ונעלם לבד כל כמה שניות, הבהירות עולה ויורדת לבד, המסך נכבה ונדלק, ומקשי המגע שלו אינם מגיבים כמעט ללחיצות וצריך ללחוץ מספר רב מאוד של פעמים עד שהוא מגיב. ברגע שאני מצליח לבצע לו RESET הכל מסתדר עד הפעם הבאה.. אשמח לעצות, אגב אם זה לא הפורום המתאים אשמח להעברה רלוונטית..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי המלומדים. לפני הכל עלי לציין שעד היום הורגלתי במסך SYNECMASTER 750S שזה מסך 17' CRT כך שגם מסך 19' דק ושטוח ייחשב פריצת דרך משמעותי עבורי. קראתי את הסקירה הכללית האחרונה על כל מסכי 22' ואת חוות הדעת של המשתמשים בפורום והתרשמתי מכמה מסכים, אבל אני לא יכול לשפוט כלום כי פשוט כל מה שאני מכיר זה מסך 17. דרישות מהמסך: *הצגת משחקים חדשים באיכות גבוהה *סרטים באיכות סבבה, לא מצפה לאיכויות פינומנליות *שהטקסט יהייה קריא. אם זה ב word או באינטרנט או בכלל, שיהייה אפשר לקרוא בסבבה. כבר לא משמעותי היום לקחת מסך 19, 20 או 22 כי ה22 כבר ממש זולים עכשיו אז אני מעריך שכדאי 22 אלא אם כן אתם חושבים אחרת. ------->>>> אין לי דרישות גבוהות , אני רגיל לסטנדרטים נמוכים. תק…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה רצוי לציין שאם ישתלם להוסיף עוד כמה שקלים - סבבה. הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב ואחרי שעברתי לויסטה 64, אין שום אפשרות להשתמש ב-TVOUT עם SVIDEO יותר, אז אין לי ברירה אלא לקנות מסך עם כניסת DVI. אם כבר, אז כבר כמו שאומרים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd של lg, ויש לו שני חיבורים דיגיטלי ואנלוגי. באיזה חיבור אני אקבל איכות טובה יותר של תצוגה? הכוונה גם לסרטים, וגם ובעיקר לתמונות (פוטושופ וכדו')..
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-