מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך של סמסונג 2494HS והוא מתחבר לנייד שלי 576V של גיגהבייט והצבעים נראים לא טבעיים, איך אני מכוון את המסך לקבלת תמונה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם השימוש העיקרי שלי במחשב הזה הוא אינטרנט. רציתי לדעת באיזה כיוונים משתמשים האנשים החביבים פה עבור צפייה נורמלית בטקסטים. המסך כעת הוא נורא נורא בהיר. שאני מוריד את הבהירות אני רואה סרטים בצורה נורא חשוכה. אני מודע לאופציה של ה F ENGINE שלהם לבחור בין מצבים אבל ממש אין לי כוח לעשות את זה כל פעם שאני רוצה לראות איזה סרט או לגלוש. יש עוד שאלה בנוגע האם לכוון את הבהירות דרך הכרטיס מסך... אשמח לכל עזרה תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, אחרי התלבטויות רבות רכשתי בסוף את הDELL U23 . רציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאפשרויות הכי טובות על מנת להפיק ממנו את המירב . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לכוון את המסך ככה שיראו יותר טוב או שכדי להשאיר את כל ההגדרות כברירת מחדל??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסך שלי הירוק מאוד בהיר והכחול כהה בהשוואה למסכים אחרים. גם כאשר מחברים את שני המסכים לאותו מחשב ניתן לראות את ההבדל. רואים את זה בבירור בתמונת רקע ב- XP עם הדשא והשמיים. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר בהגדרות וזה לא עוזר. האם ככה זה אמור להיות או שיש דרך לכוון את זה?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג חדש 206 20 אינצ רחב ברצוני לכוון אותו כי ידוע לי שהוא מגיע עם כיוון צבעים גרוע איך אני עושה את זה????
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קראתי באחד הלינקים שנתנו כאן שאפשר לכוון צבעים באופן ידני דרך המסך (כחול, אדום וירוק אאל"ט). ניסיתי לעשות את זה דרך המסך שלי ולא הצלחתי למצוא איפה! ב-color setting זה לא נמצא וגם לא באף מקום אחר... כרטיס המסך שלי הוא 9600GT. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הרבה פעמים ראיתי פה בפורום שאנשים קונים צסך ושואלים את ההגדרות הממולצות של הצבעים והבהירות לאותו מסך. קניתי T220 ורציתי לדעת על איזה הגדרות לעבוד איתו תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מסך Samsung 793DF ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה שיכולה לעשות מיקום אוטמטי של תצוגת המסך. כרגע ישנם שולים שחורים בצדדים והתמונה קצת מעוותת בגלל שההגדרות של המסך התאפסו, בשביל לסדר את זה אני צריך לשקיע דיי הרבה זמן בישור התמונה דרך כפתורי המסך שאינם נוחים במיוחד. בתוכנה winfox שבאה עם הכרטיס מסך הישן שלי שהיה של חברת leadtek הייתה אפשורת לעשות תיקון אוטומטי של מיקום המסך ורציתי לדעת אם יש תוכנה יעדות לעשיית הפעולה הזו. (הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ASUS EN8800GTS 320MB )
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני בעל מסך כזה מזה 3 חודשים ואף פעם לא ישבתי ו"כיוונתי" את הצבעים ושאר הבלאגאן שיש לו שם בSETTINGS. אני יודע שזה עניין דיי סובייקטיבי אבל הייתי רוצה לשמוע מבעלי המסך מה הם חושבים בעיניין ומה ההגדרות בהם הם משתמשים.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש (נייח) עם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG BF22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בHDMI מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה(לא מספיק חדה בצבעים ובבהירות). עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים(: לא מזמן קניתי את המסך הנ''ל ועשיתי לו Auto Adjust וזה סבבה. אבל מה שאני שואל זה האם צריך לכייל אותו קצת ? לשחק עם הצבעים, עם הבהירות או משהו ? או שלהשאיר אותו כמו שהוא
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
קניתי את המסך של סמסונג 971P לאחר התקנת התוכנה MAGIC TUNE על ויסטה יוצאת לי הודעה שהתוכנה לא תואמת. התקנתי מהאתר של סמסונג גירסה של ויסטה ועדיין אותה בעיה. למישהו יש מושג איך לתקן את זה ומה בדיוק הבעיה? לא יודע אם זה משמעותי אבל הכרטיס מסך זה GEFORCE 8600 תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך הנ"ל, כיצד ניתן לכייל אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. למרות שידוע לי שה- T240 הוא לא מסך ממולץ לגרפיקה בגלל עיוותי הצבעים שלו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לכייל אותו כמה שיותר קרוב לפרופיל הצבע המשמש בתי דפוס במודל CYMK (לא דיגיטלי, אופסט ) כדי לעבוד בפושושופ ולא לקבל הפתעות לא נעימות בשלב ההדפסה. כמו כן, רציתי לדעת, הם אפשר לקבוע פרופיל צבע אחד לעבודה בפוטושופ, ואחר לכל שאר השימושים? זה אמור להיות אפשרי, פשוט אין לי מושג איך. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הביאו לי את המסך הזה למשרד, כרגע אני בהגדרות יצרן ובהחלט רואים מעולה - האם יש צורך בכיול? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, התחדשתי במסך הנ"ל, למישהו יש רעיון איך לכייל אותו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי במזל טוב VP930 אחרי הרבה תישבוחות וחוסר כסף למשהו אחר . האמת קראתי הרבה על החובה שיש לכייל את המסך ובנוסף שיחקתי ב PRO EVO 2008 והאמת אני קצת מאוכזב מהתוצאות יש GHOSTING לא קטן במשחק ומהי הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך ללא מכשיר מקצועי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי היום את ה- VP930 , אך ורק בזכות פורום זה. ד"א ראיתי אותו בפעולה מחובר למחשב ביתי, הוא באמת מדהים בהשוואה לתצוגת המסכים ב-מגה למשל. טוב, שאלתי למומחי הפורום איך ניתן באמצעים פשוטים לכייל אותו? בגירה ציין באחד השרשורים שלא כדאי להשתמש בתכנה המגיעה עם המסך, O.K - עם מה כן?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך של ''Dell 24. עד היום הייתי עם Dynamic Contrast אבל רק לאחרונה הבנתי שזו הסיבה שהבהירות משתנה לי מעצמה בנסיבות מסוימות ובאופן מעצבן למדי. בכל אופן, ביטלתי את זה ועכשיו יש לי שליטה ידנית על הבהירות והניגודיות של המסך. רציתי לדעת אם יש כמה כללי אצבע איך לעשות זאת, או אולי איזה benchmark או תוכנה כלשהי שעוזרים לכייל את זה. המטרה שלי היא תמונה אופטימלית למשחקים. אגב, במסך יש אפשרות להגדיר כל מיני מצבים, אני הגדרתי לגיימינג. אני חושב שזה משנה קצת את החום והקור של הגוונים, אבל לא בטוח בקשר לכך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהיא הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך האם ישנה תוכנה טובה לזה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי המסך DELL2209WA ורציתי לקבל איזה מדריך לכייל אותו, להוציא ממנו את הצבעים הכי יפים שאפשר :] תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-