מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
האם ל2209 יש הבדל משמעותי שמצדיק את האקסטרה 200-300 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמור לעלות על מערכת הכוללת Dual Core (לא Core2Duo) עם כ. מסך 8500GT ו2 גיגה זכרון. כמו כן מחירו 2200 באופיס דיפו - אם אתם מכירים חלופות מעניינות ששוות את הכסף (לא מעוניין לחרוג מן התקציב הנ"ל) אשמח להתעניין. (כמו-כן רצוי חנות באזור המרכז - עדיפות לאזור ת"א) בתודה מראש לכל תגובה שי ביטון.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
היי, יש לי תקציב של 1500 ש"ח ואני מתלבט בין 2 מסכים. כרגע יש ברשותי מסך SAMSUNG 226BW גודל 22", 2ms, ניגודיות 1:2000 פאנל TN יש לי אפשרות להחליף את המסך במסך אחר בתקציב של 1500 ש"ח. בהתחלה שקלתי לקנות מסך בגודל 24" פאנל TN של סמסונג או LG עם חיבור HDMI, אבל אחרי שקראתי קצת ביקורות הגעתי למסקנה שאולי עדיף מסך 22" פאנל E-IPS. דגם ה-E-IPS הוא DELL 2209WA שקיבל את הציון הגבוה ביותר ב-CNET בתחום המסכים, קיבל פרס העורך וכו'... לגבי מסכי ה-24" אני לא יודע על דגם ספציפי, אבל אני מניח דגם של סמסונג או LG עם חיבור HDMI. מה אתם אומרים? השימושים יהיו לרוב לעבודה משרדית + סרטים/סדרות שאני מוריד באיכות HD (רזולוציה 720p ואם יהיה 24" אז 1080p) אם זה משנה - כ. מסך: HD3750 נ.ב. אגב רזולוצ…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב 21.5 אינצ ומעלה, השימוש העיקרי הוא גיימינג כ. המסך שלי הוא Gigabyte gtx 1060 3gb. אני לא יודע מהו מפרט של מסך שמתאים לגיימינג, חיפשתי ולא הבנתי אם עדיף IPS/TN/VA. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המסך הטוב ביותר לתקציב שלי שהוא עד 650שח. במקומות אחרים לא מצאתי עזרה, מקווה שפה אמצא. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי מסך LCD לחדר. המסך יתחבר גם למחשב(לצורך סרטים בעיקר) וגם לממיר של YES. עכשיו אני צריך שיראו טוב גם מזוית בגלל שאני אצפה הרבה מהמיטה שממוקמת כ-40 מעלות ממקום הטלויזיה. המרחק הוא כ-2.5 מטר. בהתחלה חשבתי לקנות טלוויזה 26'' של טושיבה ולאחר מכן ראיתי שבשביל עוד 600 שקל אני יכול לקנות טלוויזה 32'' של טושיבה. אני לא בטוח מה כדי לי לעשות, כי לפעמים ה 26'' נראת קטנה מידי. ה-32'' http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32WL66&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he (בעיה עיקרית ששמתי לב אליה היא מיעוט של כניסות) ה 26'' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=26WL66&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2140&aff=Zap〈=he תודה מראש לכל מי שעוזר, ניב..
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התקציב שלי די דל, ואני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים (גודל לא משנה). למרות שהתקציב נמוך, אני לא מעוניין להתפשר בביצועים ורוצה שהמסך יחזיק מעמד כמה שנים טובות. אז אני מוכן להרים את התקציב לכל סכום שתמליצו. אין סכום מוגדר, אני רק מבקש שיהיה המסך הכי זול, בקטגוריה של הטובים למשחקים. אם תגידו 1600 שקלים, אז אני אוציא את הסכום בלי בעיה. אבל אם יש סיכוי ליותר זול ועדיין יהיה מסך מצויין, אז יהיה עדיף . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את ה 24' ב 750 ש"ח - ה 23' עולה 850 ש"ח כדאי בכל מקרה ללכת על ה 2312 ? [ישמש לפייסבוק סרטים פוטושופ והרבה קריאה של טקסט]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסך 19" של MAG, אך לצערי בזמן האחרון הוא התחיל יותר מידי לזייף... ריצודים, פסים, עד שהיום נראה לי שהוא כבר מת סופית. (כתם שחור התפשט על המסך עד שהשחיר לגמרי). אי לכך, אני נאלץ לקנות מסך חדש, ולאור המחירים אני מניח שאין טעם לקנות 19" כשההבדלים במחירים הם כה זעירים לעומת 22". אני מחפש המלצות למסכים טובים, שלא חורגים מאיזור ה1000 בהרבה. השימושים הם בעיקר גלישה, ולפעמים גם צפייה בסרטים. משחקים לא. אשמח לשמוע המלצות! חג שמח! (:
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לבקש ממכם עזרה במציאת מסך 19" כמו שכתבתי בכותרת ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים לי, המסך הנ"ל הולך להימסר כמתנת יום הולדת. חשוב לי גם לבקש את עזרתכם במציאת כרטיס מסך היתאים ליכולתיו של מסך זה וכל זאת יחד עם המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מצטער שלא הזכרתי זאת בכותרת אך לא הספיק לי מקום שם, לפי סקירה כללית שלי, ואני ממש מבין מעט במסכים, שמתי עין על ה LG 1960TR בגלל המפרט המעולה שלו, חשוב להדגיש שאני מעוניין לרכוש מסך שחור. מפרט המחשב שאליו יחוברו המסך והכרטיס מסך הוא: Core 2 Duo 8400 2 GB DDR2 800mhz Gigabyte Motherboard (built in graphics card) can't remmember exact model name. HEC 6A19 or something like that. רב תודות לכם על עזרתכם! צום קל חברים!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במהלך חיפוש אחר מסך חדש קראתי על כל דגם מומלץ הנמכר בארץ, קראתי על סוגי הפאנלים, קראתי ביקורות מקצועיות באתרים גדולים בחו"ל, חישבתי עלויות יבוא פרטי מארצות הברית. אני לא חושב שיש גולש אחד בפורום (למעט מנהלים) שעשה מחקר כל כך מעמיק על שוק המסכים בארץ. אני עשיתי את המחקר מסיבה אחת - אני רוצה לעשות רכישה טובה. בפורום יודעים לצעוק "אל תקנה TN!!!" כמו בכל פורום ברשת גם כאן יודעים לציין יופי את החסרונות של הפאנל. זו לא חוכמה לקרוא נתונים יבשים ברשת ועל סמך אותם נתונים להסיק מסקנות. חוכמה להמליץ על סמך ניסיון. תענו בכנות כמה גולשים עשו השוואה אמיתית בין TN לפאנלים יותר איכותיים בזמן אמת? אני אדבר מהניסיון המועט שיש לי. לפני מספר ימים נכנסתי ל-BigBox וראיתי שם את המסך האגדי של Ap…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שברשותם ה- VP930 או VX2025 למשחקים, בעיקר FPS: fear ,unreal Tournament וכו. עד כמה ניתן להבחין ב- ghosting, tearing? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שהדעות קצת חלוקות לגבי המלצת הקנייה של 200w6cs . האם ההמלצה היא חיובית (בהשוואה ל 971p ו vp930b ) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האירוע הטכנולוגי של אינטל בישראל סיפק לעולם סרטון הדגמה ראשון עבור הגלגול הבא של התקן אשר מיועד לרשת את ה-Thunderbolt 4 בתור המתקדם והמגוון ביותר בשוק ה-PC - בנוסף למוצר מסקרן נוסף שעונה לשם Project Galacticoלכתבה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך המסך הזה נראה מסך טוב וגם בא עם מצלמה מובנית 2מגה פיקבל? מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההבדל בינהם הוא כ 200 שקלים. (שניהם 22') קניתי לפני כשבוע את ה2253BW (הזול יותר) ומרגיש שעשיתי את הטעות הגדולה בחיי! תנחמו אותי או תבאסו אותי, אשמח לשמוע תגובות ענייניות. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
המסך הזה הוא לא מסך TN? איך הוא מישהו יודע עליו משהו? בכותרת שם כתוב PVA http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12442
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך בין 19 ל-22 אינץ' שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות אופיס ותיכנות ולצפייה בסרטים. אם זה משנה במשהו כרטיס המסך שלי הוא radeon HD2400 pro. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצה למסך טוב לגרפיקה דו מימדית: photoshop, illustrator, free hand ועוד בסגנון. רצוי בגודל 20' ומעלה, אני לא יודע אם כדאי רגיל או רחב, תגידו לי אתם. תקציבי הוא 800-1000 שקל. תודה רבה! נ"ב: חשוב שיהיה חיבור VGA. ולא כל כך חשוב שיהיה עם פאנל מיוחד כמו PVA, ועוד..., וכל האיכויות המוגזמות האלה שעולות המון כסף, אני מדבר על מסך עם פנל TN פשוט ושיודע לעשות את העבודה טוב.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך "LCD 17, ואני מתלבט בין הדגמים האלה: LiteOn R17BAS ProView RV729DG מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות אחרות למסכים בטווח המחירים הזה (ורצוי נמוך יותר), עם נתונים כאלה, אני אשמח לשמוע. כמו כן, כמה חשוב שלמסך שמיועד בעיקר לעבודה משרדית יהיה חיבור DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש מסך תקציב 800-900 שקל נראה לי אני אקח את המסך הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8683 לשימושים בעיקר משחקים,סרטים,סדרות,אינטרנט.. רגיל מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-