מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון שמתי עין על ה-t220 של סמסונג אבל אני לא יודע מה כדאי לי.. t220 או t220p? כרגע אני משתמש במסך 19 ברזולוציה 1440X900 האם יהיה הבדל משמעותי? אני מפחד שאני לא יסתדר עם הרזלוציה הגבוהה של ה-P במסך כזה קטן (יחסית כמובן) השימוש הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט ומשחקים.. כרטיס מסך 9800GTX
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב חבר'ה אני עכשיו לפני קניית מסך למפרט שלי... ומסך 24'' זה הכיוון שלי... אני לא מפונק ומוכן גם להתפשר בהגדרות במשחקים אז לא להעיר לי על זה. יש רק בעיה אחת... אני קונה את המסך מKSP... כן :-\ אז האם הT240 למשל יהיה בחירה טובה? יותר מיתרונות אשמח לשמוע את החסרונות של המסך והצעות למסכים אחרים מהחנות. עוד משהו, עד כמה מסוכן שאני אקנה מסך כזה מ... חנות כזאת, מבחינת אחריות ואיכות כמובן? תודה. (נ.ב יש בעיות עם הויזה, גר באיזור ירושלים, משלם במזומן, זה קצת יעזור לכם להבין למה)
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
זה נכון שמסכים דקים מפעילים פחות טוב משחקים מאשר מסכים גדולים ??
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם, היום התקשרתי לחנות מסוימת ושאלתי אם יש 2 מסכי CHIMEI במלאי שאני אוכל לאסוף אותם עוד היום, אמרו שיש ושאני יכול לעשות את ההזמנה מהאתר, לאחר ביצוע ההזמנה התקשרתי שוב לברר ואז אמרו שאין במלאי (לרגע התחלתי להתרגז) וביקשתי שיבררו שוב, אמרו שמתברר שכן יש. בערב נסעתי לחנות והבאתי איתי את המחשב הנייד בכדי שאוכל לבדוק פיקסלים מתים. באחד המסכים היה פיקסל ירוק ובשני כחול .. אמרו לי שמחר יגיעו עוד 2 מסכים, כבר שילמתי ויש לי קבלה, השארתי את 2 המסכים ה"פגומים" וביקשתי אישור על זה. הכל עדיין באחריות נכון? הרי פתחתי את זה בחנות עם המוכר .. איך אפשר לדעת אם מסך הוא מחודש או מתצוגה? האיכות של המסכים לא הייתה משהו בכלל (לעומת הטלויזיה או הלפטופ שלי לדוגמא) .. באחד אתרי הביק…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אני מתעניין במסך 20" לא רחב. TN אני לא רוצה כמובן ,אז מה שנשאר זה כמה דגמים בודדים עם פאנל S-IPS (למעשה מה שיש במלאים זה רק L2000CP של LG או DELL 2007fp). הייתי הולך על הדל אבל קראתי כמה ביקורות שהרתיעו אותי ובמיוחד זאת של דורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351559.0 הוא כותב שם שהוא רק מזיז את הראש והמסך הופך לסגול (!),ושעדיף כבר מסך TN..... שימו לב שגם QTTP כותב בת'רד הזה שההילה הסגולה במסך הזה חזקה ומציקה יותר מכל מסך IPS שיצא לו לראות. אני מתכוון לעבוד חלק מהזמן דווקא על רקע שחור ולכן זה מטריד אותי מאד. ייתכן שה LG סובל מאותה בעייה שכן זאת בעייה כללית במסכי IPS. היום יש לי שני מסכי 19" עם פאנל VA ורואים בהם מצויין על רקע שחור וגם על לבן. חבל שאני…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות, מחשב לא רע.. (E8400 3.0GHz, GeForce 9800GT) ויש לי מסך 19" רחב שקיבלתי ליום הולדת לפני שנה וחצי.. עכשיו אני יודע שהמחשב שלי יכול להריץ מסך 22" בצורה לא רעה בכלל.. אני רק צריך המלצה איזה מסך כדאי לי לקנות.. יש לי 1000 ש"ח אפשר לחרוג בסביבות ה100-50 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24 אינטש עם רזולוציה 1920*1200. יש את אופציות הTN בסביבות 1600 ש"ח, סמסונג T240. באיזור ה-3000 שקל יש את הדל 2408WFP עם פנל VA, וקצת בפחות כסף ממנו את הפיליפס Philips 240PW9EB עם פנל H-IPS. כמה קישורים רלוונטים: http://monitortest.blogspot.com/ http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004 http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1033534091 אתמול מצאתי את אופציית ה-HP LP2475W http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/382087-382087-64283-3884471-3884471-3648442.html http://techreport.com/discussions.x/15999 http://www.productwiki.com/hp-lp2475w שגם מציע פנל IPS, גם ארגונומיה מצויינת ושפע כניסות, רק מה, לא מיובא לארץ עדיין. דיברתי עם HP ואמרו …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך... ההתלבטות שלי היא בגודל, אני משתמש הרבה במחשב ומפחד שילכו לי העיניים... אני מתלבט אם להביא מסך של 22 אינץ' כי אני רואה הרבה סרטים.... אבל אני מפחד שיהיה גדול מדי לשימוש ארוך וממושך... (יש מסכים של 21-20 ?) אני גולש המון באינטרנט ומשחק מדי פעם... הייתי רוצה שהמסך יהיה 4:3 ושיהיה לו אפשרות כוונון כלפי מעלה ומטה... מישהו יכול להמליץ לי על מסך באיזור ה 1200 ש"ח פלוס מינוס ? כרגע יש לי את LG 17 אינץ'... ואני מרוצה מהמסך מאוד מאוד ויש לי אותו מזמן... אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך טוב אני אשמח... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:css hl2 המסך ניסגר וכתוב:power saving mode המחשב נישאר פתוח אבל במסך אין תגובה... אשמח לדעת איך אני מוריד את המוד הזה... אני צריך פירוט מלא. בתודה מראש yosda boy
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצה למסך טוב לגרפיקה דו מימדית: photoshop, illustrator, free hand ועוד בסגנון. רצוי בגודל 20' ומעלה, אני לא יודע אם כדאי רגיל או רחב, תגידו לי אתם. תקציבי הוא 800-1000 שקל. תודה רבה! נ"ב: חשוב שיהיה חיבור VGA. ולא כל כך חשוב שיהיה עם פאנל מיוחד כמו PVA, ועוד..., וכל האיכויות המוגזמות האלה שעולות המון כסף, אני מדבר על מסך עם פנל TN פשוט ושיודע לעשות את העבודה טוב.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מסך "19 של Samsong או של LG ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות לגיימינג-מסך בעל איכות אך לא יקר מ-1000 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבחירה? מהי רזולוציה ומה הרזולוציה המומלצת ולא יקרה מידי לגודל "19 , ואיך מחליטים איזה יחס ניגודיות הוא הטוב ביותר במחיר המשתלם ביותר? ולסיכום: עזרו לי לבחור מסך LG או Samsong עד 1000 ש"ח, ובעל איכות!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימוש הוא ALL N ALL, מצד אחד אני עורך תמונות בפוטושופ ורואה סרטים ומצד שני משחק משחקי פעולה. חשבתי על הBENQ E2400HD (עם החיבור DVI!) מה דעתכם? יש בכלל אפשרות לפאנל יותר מתקדם מTN בתקציב? משתלם אולי לרדת ל22 ולעלות באיכות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי שני מסכי מחשב samsung 22 dell 15 ברצוני לחבר את שניהם למחשב כך ששולחן העבודה יגדל (שסמן העכבר יקפוץ ממסך אחד לשני) אשמח לקבל הסבר כיצד לחבר ולהגדיר אותם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את מסך המחשב שלי שהוא עדיין CRT (כן כן..) למסך LCD כלשהוא.. מירב הזמן שלי במחשב היא גלישה, תכנות ועבודה ופחות משחקים.. מה שכן הייתי רוצה לנצל את הקנייה כבר למעין טלוויזיה בחדר. מפאת המרחק של המיטה מהמיקום של המסך אני חושב שאני צריך מסך 24". קראתי הרבה בפורום וראיתי כמובן את הממלצות על ה-Dell שמבחינתי יקר מדי בשביל המטרה. רציתי לדעת עד כמה משתלם יהיה לקנות מסך 24" טוב כלשהוא, ולהוסיף לו TVBOX רק כדי למלא את מטרת הטלוויזיה? אם זה יכול לצאת כדאי, איך עובד כל עניין הסאונד? יש לי מערכת רמקולים שמחוברת למחשב וכמובן כל הרעיון הוא לראות טלוויזיה גם כשהמחשב דלוק, האם ה-TVBOX פותר לי גם את זה ? וכמובן לסיום, המלצות לבחירת המסך/TVBOX יתקבלו ביותר מ…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים שכיביתי אותו מהכפתור כמו תמיד והלכתי לישון ושקמתי הדלקתי אותו והוא לא הראה לי תמונה והנורה של המסך התחילה להבהב עכשיו אין לי את השמירת חשמל או שומר מסך במחשב פועלת ככה שזה לא זה כמובן אבל זה ממשיך לקרות גם שהוא לא מחובר למחשב (צריך להיות NO SIGNAL אבל אין), יש גם קולות סטטים מהמסך כאילו הוא מנסה להדליק אבל לא יכול אין לי מושג.. אבל ניסיתי לחליף לו כבל ואותה בעיה.. חיברתי מסך חלופי למחשב באותו שקע חשמל והוא עבד בסדר, אני לא יודע מה לעשות אם לקנות חדש או לתקן (אין לי אחריות). כל עזרה תתקבל בברכה. ד"א: היה לי את זה אתמול ונתתי לו זמן והוא פעל אחרי שעתיים אבל היום הוא לא נדלק בכלל רק מהבהב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מה יותר עדיף ? הLG קורץ לי יותר למרות שאין ביניהם הבדלים חוץ משהניגודיות הדינאמית בסמסונג אמורה להיות 50000 לעומת שבLG 20000 המחירים הLG זול יותר ב100 שקל ויש לו יציאת HDMI אז הוא נראה לי יותר שווה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש הרבה דיונים על סוגי המסכים הגדלים והשימושים ואני קצת הולך לאיבוד... עיקר השימושים שלי במחשב זה קריאת טקסטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי לקחת את הDELL 2007WFP והבנתי שכבר לא מייצרים אותו. לאחרונה אני רואה את המסך של LG L2000CP שהוא עם פאנל S-IPS אבל אנשים עוד לא ראו אותו ולא מכירים אותו. התכוונתי להוציא מקסימום 2000 שקל על המסך. העיניים שלי מאוד רגישות למסכים ואני נוטה להתעייף עם יש מסכים גרועים לעיניים שלי וגם אני לא יכול לשבת ממול מסך 24 אינץ זה ממש גדול לי ואין לי צורך בכזה דבר כי סרטים אני רואה בטלויזיה LCD 32. אשמח עם מישהו ימליץ לי על מסך פאנל S-IPS, או H-IPS או פאנל PVA מסוג כזה או אחר שמתאים לקריאת טקסטים ומשחקים. אני מחפש חנויות באזור המרכז עם מישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
משום מה, דווקא בלילה שסוף סוף אני מול המחשב, המניוק מתחיל רצד מין רטיטות כאלה מעצבנות בחלק התחתון של המסך ואם זה דף אינטרנט הריטיטות מתפשטות להן על עוד איזורים..מסך חדש מלפני חודש אמור להיות מומלץ וכולי-חשבתי על זה שאולי הראוטר של בזק מפציץ עם הגלים ופוגע בו? מה יכול להפריע לתצוגה שלו?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ובכן, עד התקופה, שבה מסכים עם תאורת LED אחורית יתומחרו במחיר עממי ;D, אצטרך להתפשר על אחד מהמסכים הנ"ל, ועל-כך ארצה להתייעץ עמכם. לדעתי, הלא מקצועית בעליל, אלה הם החסרונות והיתרונות של כול מסך: 2408WFP: יתרונות: א. ערכי ניגודיות ועומק שחור טובים יותר. ב. כניסות וידאו על כול סוגן. ג. ארגונומיה טובה מאוד. חסרונות: א. שיהוי קלט גבוה יותר, אשר מוזער בגרסה החדשה לממוצע של 35 מילישניות. ב. זויות צפיה צרות מעט מפאנל H-IPS. ג. יקר מעט יותר. (A01 הזול ביותר שהובחן - 3,205 ש"ח.) 240PW9EB: יתרונות: א. שיהוי קלט נמוך יותר - לא הבחנתי בביקורות מקצועיות ברחבי הרשת, אלא רק בהתרשמויות אישיות של משתמשים, אך אם לשפוט על פי מסך אחר (HP LP2475W), אשר בעל פאנל זהה (H-IPS), נית…
-
- 89 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצמה למסך בגודל של 19 אינץ' למשחקים ואינטרנט בלבד.. עד 1000 ש"ח . תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג sync master 2253bw מה אתם אומרים עליו? וגם האם יש בו hd full או לפחות hd ready??
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-