עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by URSH,

צג בעיקר לגלישה ועבודה על וורד, תקציב עד 1000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  2. חברה מה אתם אומרים על המסך הזה: 2233BW Samsung 22 אינצ' 1:20000 ניגודיות בעל dvi ו 5ms המטרות שלי הם: 1) בעיקר בעיקר משחקים מחפש מסך שיביא לי חווית משחק ויוצא מכל משחק את האיכות שבו 2) סרטים סרטים ועוד פעם סרטים 3) גלישה באינטרנט+רקעים וכו' התקציב שלי הוא עד 1100 שח ומצאתי את המסך הזה ב995 שקל... האם המסך הזה שווה?משתלם?כדאי?יעבוד טוב עם משחקים סרטים? יתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by haim652,

שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by joniar,

אני קניתי עכשיו T240 של סמסונג ואני חושב שהבנתי שהכיול עושה משו טוב למסך אם אפשר הסבר פשוט תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. 1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות? 2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי? 3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח? 4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by צביקה_ו,

IIYAMA חיי וקיים בישראל באייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=139 השאלה שלי היא האם מישהוא יודע משהוא על המסך הזה והאים יש מסכים אחרים של החברה בגודל 22 אינץ' ומעלה בישראל?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Iv0ry,

לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gasi,

אני מחפש מסך בגודל 20 עד 22 השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה.יש לי כרטיס מסך של radeon hd4870 1g של club3d. הייתי רוצה לדעת על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב הנ"ל או עם חריגה קטנה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by drbrain,

שלום לכולם אני מחפש מסך רחב 20 אינצ למטרות הבאות: אינטרנט וורד משחקים וסרטים יש לי מפרט הבא 2 GB של זיכרון מעבד 2 ליבות 1.8 מהרצ כרטיס מסך 8800 GTS OC עם 320 MB במסך CRT 17 INCH הרגיל שלי הייתי עובד עם רזולוציות 1024 X 768 שאלתי אני מחפש מסך טוב שישרת אותי בנאמנה לאורך שנים עיצוב לא מעניין אותי שם המסך ודגם תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Cupid Me,

כנ"ל, תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  11. אוקיי חברה , ההחלטה הבאה היא בין 2 מסכים , לא רוצה הצעות נוספות. LG W2261V או Samsung 2253BW שניהם 22 אינץ' , לא צריך יותר ולא צריך פחות. לא רוצה הצעות נוספות , רק מה עדיף-דוגרי,אשכרה,בראסמי. ומי שרוצה שיסביר למה עדיף דגם X , יותר מדגם Y.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, באתר בקרביץ יש מבצע על מסך CHIMEI 228D (22") בפחות מ 800 ש"ח, זה המפרט שלו כפי שכתוב באתר שלהם: מהירות תגובה 5ms בהירות 300cd/m2 ניגודיות 1:4000 סה"כ הצבעים16.7 מיליון רזולוציה מקסימאלית +1680X1050 / WSXGA זווית צפייה 170 מעלות במאוזן, 160 מעלות במאונך כניסה אנלוגית D-SUB כניסה דיגיטאלית DVI-D רמקולים מובנים מישהו יכול לחוות את דעתו על המסך והמחיר? יש למישהו הצעה למסך 22" אחר באותה סביבת מחיר? (לא מצאתי את המסך בסקירת המסכים, אלא רק מסכים אחרים של Chimei) בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 15:19:08 עוד מסך -מצאתי באתר הקניות של תפוז את דגם ה NU2251W של ProView, גם באיזור ה 800 ש"ח. מה דעתכם עליו? מה עדיף מבין השניים? http://www.getit.co.il/ie…

13. Started by chatin,

PHILIPS 220SW9FB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 במחיר של 830 האים זה כדאי ?????? :yelclap:

14. שלום, ברצוני לקנות מסך LCD לצורכי עבודה משרדית, בגודל 17/19 אינץ' (עדיפות למסך לא רחב) במחיר של 750 ש"ח בערך (אפשר לחרוג קצת). תודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by ilan_fix,

היי... קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל... קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו. עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofir_16,

שלום לכולם, לאחר קריאה ובדיקה בפורום (מאמרים, ביקורות וכו') אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. מלבד האגרונומיה (לטובת ה- 2243) והעיצוב (כל אחדו טעמו) האם יש הבדלים בין שני המסכים מבחינת "איכות" המסך? (למשל זליגת אור, רמת השחור, דיוק צבעים, זויות צפיה, זמן תגובה וכו'). תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by liorbm,

שלום לכולם. למרות שידוע לי שה- T240 הוא לא מסך ממולץ לגרפיקה בגלל עיוותי הצבעים שלו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לכייל אותו כמה שיותר קרוב לפרופיל הצבע המשמש בתי דפוס במודל CYMK (לא דיגיטלי, אופסט ) כדי לעבוד בפושושופ ולא לקבל הפתעות לא נעימות בשלב ההדפסה. כמו כן, רציתי לדעת, הם אפשר לקבוע פרופיל צבע אחד לעבודה בפוטושופ, ואחר לכל שאר השימושים? זה אמור להיות אפשרי, פשוט אין לי מושג איך. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב

20. Started by yotam.m,

המסך מוצג במחיר מצחיק. כמובן בגודל של 22'. יש למישהו קצת מידע לשפוך על המסך? מכמה נסיונות למצוא ביקורות עליו נמצא שדיי היו מרוצים ממנו בעיניין המשחקים. האם הוא נחות ממסך 22' של כל חברה אחרת דוגמת ה-2253BW של Samsung?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Yklis,

היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by Titan777,

אהלן, כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות) אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'.. נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן... כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי. זה בעיה במסך? למה זה קורה? כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו. אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו, כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל. אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל. אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. השאלה לעי"ל. האם ניתן להשתמש ב X-Rite Eye One עם תוכנת ה BLUE EYE PRO? והאם ב X-Rite Eye One DISPLAY 2 ו X-Rite Eye One LT הם בעצם אותה חומרה? נמרוד

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים