עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. נעים מאוד, אני קצת חדש פה ואני מתלבט איזה מסך לקנות. הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt ויש לו יציאת DVI ואני לא חושב להחחליף אותו בחצי שנה הקרובה. אני מחפש מסך למשחקים לא הכי כבדים(אי לא גיימר מושבע...) ובעיקר לסרטים. התעניינתי בt220 של samsung והבנתי שהוא יתאים יותר מה- 220p(רזולוציה גבוהה מדי שאין לי צורך בה ולא יכולה להועיל לי עם כרטיס המסך הנוכחי) אבל אני עדיין מתלבט בין שניהם. בקיצור אשמח לשמוע על מסכים רלבנטיים באיזור המחיר של ה-T220... תודה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  2. יש לנו במקלט מחשב די ישן, 3 מסכים וטלוויזיה ישנה. בכרטיס מסך של המחשב יש חיבור DVI ו-VGA. קנינו מפצל VGA (שהופך חיבור אחד לשניים) וממיר DVI ל-VGA (כדי שנוכל לחבר לשם מסך). אז עכשיו יש לנו 2 מסכים מחוברים שהעכבר יכול לעבור ממסך אחד לשני, 2 שולחנות עבודה כאלה. ועוד מסך שמראה כמו מסך מספר 2 ופונה החוצה לאנשים שלא יושבים ליד המחשב ורוקדים/עומדים/עושים משהו. (ככה שאת מסך מספר 1 רק המשתמש רואה)ץ שמנו במחשב את התוכנה FOOBAR 2000 שהיא נגן מוזיקה שניתן לעצב אותו איך שאתה רוצה. מתחנו אותו לשני המסכים ועיצבנו אותו ככה שבמסך למשתמש יש את כל הדברים התפעוליים והחשובים ובמסך שמופיע גם לאנשים האחרים יש כל מיני מידע, אפקטים ומילים של השיר. לטלוויזה יש חיבור SVIDEO וRGB והיא ממוקמת בפ…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by nimrodim,

ניראה כי ה DELL 2209WA כבר אינו הסנונית היחידה להשתמש בפנלים מסוג e - IPS . http://www.displayblog.com/2009/01/28/lg-display-lpl-23-e-ips-1080p-lcd-monitor-panel/ במחירים המשתווים למחירי TN משתלם לחכות אם אפשר. מיני ביקורות של משתמשים לגבי ה DELL 2209WA כבר מופיעים ברשת: http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.hardware.fr%2Fhfr%2FHardwarePeripheriques%2FEcrans%2Ftopique-unique-2209wa-sujet_46122_1.htm%23t538084&sl=fr&tl=en

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by bentaly,

השימושים שלי הם 50% מהזמן צפיה בסרטים ו- 50% מהזמן שימושים משרדיים (תכנות/קריאת טקסטים/גלישה). לפעמים אני נמצא שעות ארוכות ברצף מול המסך. שני דברים שאני לא עושה עם המחשב הם: 1.משחקים (מקסימום פקמן) 2.גרפיקה. במחשב יש לי כרטיס מסך פשוט on-board. השאלות שלי: 1. איזה מסך מומלץ למטרות הנ"ל? 2. בקריאת טקסטים אני אוהב פונטים גדולים חדים וברורים, בלי "ריכוך" או הגדלה מלאכותית שגורמים לטישטוש. מצד שני אני מעונין בצפיה חלקה בסרטים - כמה שפחות מריחות, פיקסולים, קפיצות וכו'. איזו רזולוציה עדיף לקחת? כמו של ה- T220 או של ה- T220p? (צריך לציין שלרוב אני צופה בסרטים באיכות שאיננה HD). 3. 2243BW או T220 - מי מהם יתאים לי יותר? (לא שאני סגור עליהם, אבל זה הכיוון הכללי). תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  5. אחרי כמה וכמה סיבובים בפורום הזה הבנתי שה T220P וה T220 הם מסכים מומלצים ולא רק לפי ביקורות אלא מאנשים שקנו את המסכים ונתנו חוות דעת טובה לגביהם תוכלו בבקשה למנות את ההבדלים ביניהם ועל מה אתם ממליצים (ההבדל הוא 60 ש"ח) עוד מסך שאני מתלבט אם לקנות אותו הוא האל.ג'י הזה ‏LG W2261V הוא מאוד קורץ כי הוא ממש יפה ,הוא יחסית זול מהשניים למעלה יש לו רזולוציה גבוהה ביחס לרזולוציה הטבעית למסכי 22 והוא תומך fhd ..האם זה שהוא עולה פחות ויש בו כל כך הרבה פיצ'רים על הנייר אמורה להחשיד אותי ? או שפשוט LG יותר זולה מסמסונג בקיצור אם תוכלו לעזור לי אני קונה ביום שני ככה שיש טיפה עוד זמן אבל אני מעדיף כבר לגבש החלטה תודה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by thesuk,

היום קיבלתי את המסך הנ"ל כשאני מכוון את הרזולוציה ל1080*1920 ההרצים יורדים לי ל60 בכל רזולוציה אחרת יש אפשרות עד 75 איך אני יכול לסדר את הבעיה ? החלפה של כרטיס מסך תעזור ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pazer005,

תגידו, מה עדיף לדעתכם (חיבור למחשב כמסך): טלוויזיה 26 - HD Ready או מסך מחשב 24 - Full HD ???

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  8. Started by doronz,

1942pq LG SAMSUNG 943B אודה על המלצתכם.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. חברים, אני נורא מבולבל ...מרוב קריאתבפורומים אני עוד לא מספיק להינעל על מחשב 1 וכבר נולדת המלצה על מחשב אחר: ממידע שאספתי עולים המלצות למסכים הבאים: NEC 206WGX2 DELL 2408WFP A01 SAMSONG 971 P XXHV מבין השלושה מה הכי מומלץ המחשב מיועד למשחקים וצפיה בסרטים כרטיס המסך שלי הוא ג'י פורס 7600 , כמובן שעליו להתאים לאחד המסכים מרחק הצפיה הינו כ-80 ס"מ תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  10. צהריים טובים חיברתי עכשיו את המסך והכל נראה טוב. חיברתי אותו גם בחיבור הd-sub rgb וגם דרך DVI עכשיו מה שמעניין הוא שהדי סאב מראה סרטים ותכני בלו ראיי, אבל איך שאני מעביר ל\DVI אני מקבל מסך שחור כשהסרט רץ ויש רק סאונד. מה שמוזר שהDVI מראה הכל, נגיד את שולחן העבודה וכו' אבל איך שאני מפעיל סרט או בלו ראיי אני מקבל מסך שחור. עזבו את זה שיש לי מחשב ישן ( AMD 3000, RADEON 9600, 512 ראם) שאפילו שעשיתי לו עכשיו אוברקלוק הוא בקושי מריץ בלוראיי ואני כנראה צריך לקנות מחשב חדש.. למה הוא לא מראה את הסרט?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by sun_light,

היי... בתרד הזה יש קישור לפרופילים של מסכי DELL אבל אין את הדגם של המסך שלי (בכותרת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377964.0 מישהו יכול להביא לי פרופיל? גוגל לא עזר לי =) ממש תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. חברה מה אתם אומרים על המסך הזה: 2233BW Samsung 22 אינצ' 1:20000 ניגודיות בעל dvi ו 5ms המטרות שלי הם: 1) בעיקר בעיקר משחקים מחפש מסך שיביא לי חווית משחק ויוצא מכל משחק את האיכות שבו 2) סרטים סרטים ועוד פעם סרטים 3) גלישה באינטרנט+רקעים וכו' התקציב שלי הוא עד 1100 שח ומצאתי את המסך הזה ב995 שקל... האם המסך הזה שווה?משתלם?כדאי?יעבוד טוב עם משחקים סרטים? יתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by haim652,

שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by VIEWSONIC,

המלצתם באתר על מסך CHIMEI והלכתי לראות אותו בשופרסל ממש מגניב החיבורים מאחורה כמו TV LCD לכל דבר . אבל שהסתכלתי על המחיר " 1400 " חשבתי פעמיים ... עם כל הכבוד לחיבורים זה עדיין " CHIMEI " זה לא מסך בדיוק באיכות גבוהה ואני לא מדבר על אורח החיים שלו תקלות וכו' ... עשיתי חיפוש באינטרנט מסכים ב 1400 ש"ח TV LCD רגילים ו..חשבתי זה לא עדיף ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSNX2240W אחריות של אומניטק שנתיים . יש שם את כל היציאות כמו ב CHIMEI אולי זה 1:1000 , בהירות 300 בניגוד ל CHIMEI שזה 1200 , 330 .. אבל תגידו לי אתם מה עדיף ? ב VIEWSONIC יש גם SCART שזה חיבור דיגיטלי ועדיף מ RCA . והמחשב אפשר לחבר ל TV דרך VGA , HDMI , SVIDEO . אני רק לא בטוח שהוא תומך ב HDCP …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

לצערי לא יכולתי לקנות את מסך הדל שרציתי ולכן חיפשתי ומצאתי תחליף ובנוסף העלתי את התקציב ל-1000 שקלים. יש אישור לקנות את הסמסונג 943BM שהוא 19". מספיקים לי האינצ"ים תודה רבה לעונים, למנהלים וגם לאבירם שעוזר לי הרבה בזמן האחרון

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by חן מ,

היי יש לי כרגע מסך 19 אינץ LG R 1900 רציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו את האקסבוקס,ואם וכאשר אני אחבר אותו למסך אני אקבל איכות טובה?זאת אומרת הגראפיקה המקסימאלית שהוא יכול להוציא הוא יוציא?של 720 P? תודה

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by navk2,

שלום לכם, אני מחפש מסך מסך 22" למשחקים וסרטים, בעיקר משחקים, אני יודע שבמחיר הזה יש רק TN, לא אכפת לי, אני לא צריך זוויות צפייה בכלל. כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים וחצי) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. ראיתי אצל דוד שלי את ה 2243 ומאוד התלהבתי, הצבע טוב האורגונומיה מעולה (למרות שלא אשתמש בה) ובונסף המסך מעוצב טוב, ממש אהבתי ! יש משהו יותר מומלץ במחירים האלא ? חשוב לציין, התקציב הוא סביבות 800, אני מעדיף מאוד שלא להגיע לסביבות 1000...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by drbrain,

שלום לכולם אני מחפש מסך רחב 20 אינצ למטרות הבאות: אינטרנט וורד משחקים וסרטים יש לי מפרט הבא 2 GB של זיכרון מעבד 2 ליבות 1.8 מהרצ כרטיס מסך 8800 GTS OC עם 320 MB במסך CRT 17 INCH הרגיל שלי הייתי עובד עם רזולוציות 1024 X 768 שאלתי אני מחפש מסך טוב שישרת אותי בנאמנה לאורך שנים עיצוב לא מעניין אותי שם המסך ודגם תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by joniar,

אני קניתי עכשיו T240 של סמסונג ואני חושב שהבנתי שהכיול עושה משו טוב למסך אם אפשר הסבר פשוט תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by NI4NI,

על פניו המסך הזה נראה מציאה - מסך 20" עם פאנל S-IPS מיצרן מכובד וכל זה בפחות מ 1700 שקל. אז למה לכל כך מעט אנשים יש אותו ? למה אין בכלל ביקורות והתייחסויות ברשת (לא בארץ ולא בעולם) ? לכאורה הוא מתאים ליבל אני מפחד לקנות מהסיבות שפירטתי למעלה.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. 1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות? 2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי? 3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח? 4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, באתר בקרביץ יש מבצע על מסך CHIMEI 228D (22") בפחות מ 800 ש"ח, זה המפרט שלו כפי שכתוב באתר שלהם: מהירות תגובה 5ms בהירות 300cd/m2 ניגודיות 1:4000 סה"כ הצבעים16.7 מיליון רזולוציה מקסימאלית +1680X1050 / WSXGA זווית צפייה 170 מעלות במאוזן, 160 מעלות במאונך כניסה אנלוגית D-SUB כניסה דיגיטאלית DVI-D רמקולים מובנים מישהו יכול לחוות את דעתו על המסך והמחיר? יש למישהו הצעה למסך 22" אחר באותה סביבת מחיר? (לא מצאתי את המסך בסקירת המסכים, אלא רק מסכים אחרים של Chimei) בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 15:19:08 עוד מסך -מצאתי באתר הקניות של תפוז את דגם ה NU2251W של ProView, גם באיזור ה 800 ש"ח. מה דעתכם עליו? מה עדיף מבין השניים? http://www.getit.co.il/ie…

23. Started by liorbm,

שלום לכולם. למרות שידוע לי שה- T240 הוא לא מסך ממולץ לגרפיקה בגלל עיוותי הצבעים שלו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לכייל אותו כמה שיותר קרוב לפרופיל הצבע המשמש בתי דפוס במודל CYMK (לא דיגיטלי, אופסט ) כדי לעבוד בפושושופ ולא לקבל הפתעות לא נעימות בשלב ההדפסה. כמו כן, רציתי לדעת, הם אפשר לקבוע פרופיל צבע אחד לעבודה בפוטושופ, ואחר לכל שאר השימושים? זה אמור להיות אפשרי, פשוט אין לי מושג איך. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by chatin,

PHILIPS 220SW9FB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 במחיר של 830 האים זה כדאי ?????? :yelclap:

25. Started by צביקה_ו,

IIYAMA חיי וקיים בישראל באייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=139 השאלה שלי היא האם מישהוא יודע משהוא על המסך הזה והאים יש מסכים אחרים של החברה בגודל 22 אינץ' ומעלה בישראל?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.