מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
למישו יש נסיון עם הנושא ?? יש פה את ה LG הנ"ל L3200A מישו ניסה אותו 1366x768 8ms DVI Input
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות טלוויזיה שממירה ל 3D, אבל יודע שיש גם את הטכנולוגיה של הערכה עם המשקפיים של נווידיה. אבל לא יודע מה יותר טוב או כדאי, כי אין לי אפילו קצה של ניסיון או ידע על שני התחומים האלה. פרט לזה שהערכה של נווידיה מצריכה הרבה הוצאות נלוות - מסך תומך 3D, שדרוג מערכת אולי, כרטיס תומך, משקפיים.. אשמח לעזורתכם! חג שמח.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode=96 מה אתם אומרים? מישהו ראה אותה איפשהו, קנה אותה אולי? משהו? נראה ממש ממש זול ולכן אני מצפה שזה יהיה חרא מוחלט, אבל לך תדע... נ.ב. כשאני שואל איך היא, אני מתכוון מכל הבחינות. אני שוקל אפשרות של מסך גדול בחדר גם לטלוויזיה וגם למחשב, וכמובן HD בעתיד...
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית LCD והיא מחוברת בחיבור 21 פינים לRCA ל DVD רציתי לדעת מהי הדרך האיכותית ביותר לצפות בסרטים במסך ? האם SVIDEO, וחיבור סאונד בנפרד? האם COMPOTENT שזה שלוש כבלים רק של טלוויזיה ו 2 של סאונד? או שמא עכשיו אני מחובר טוב?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
צריך המלצות על טלווזיות LCD שישמש כמסך למחשב רצוי שיהיה יציאת DVI (עדיף ממש שיהיה..) ברזולוציה טובה עם 8MS לפחות.. איכות כמה שיותר טובה יש איזה המלצות??
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום כולם, ההורים שלי רוצים להחליף את הטלוויזיה הישנה בסלון באיזו טלוויזיה LCD גדולה חדשה. אני לא הכי מבין בנושא,ואשמח לשמוע את המלצותיכם בנושא הטלוויזיות המשתלמות. שתהיה מעל 32 אינץ' , ושתהייה טובה. סומך עליכם
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב טלויזית LENCO 27" LCD: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=455494 מה אתם אומרים עליה? אני מקבל מחיר שקרוב יותר ל 3000 מישפאר. אגב, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון ( מסכי LCD, מתייחס לכל LCD לא? )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בתהליכי רכישה של טלוויזית Led 32 אינץ שתשמש אותי גם כמסך מחשב ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ללכת על טלוויזיה FHD או שאפשר להסתפק בHD ready ובאיזו מידה הדבר ישפיע על החווית משחק? וכמה הוא יורגש במסך שהוא יחסית קטן (32 אינץ) המחשב שלי בנוי לגיימינג ואני כמעט תמיד משחק על ההגדרות הכי גבוהות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלויזיה שתתפקד גם כמסך למחשב די ישן שיש לו חיבור VGA בלבד. סדר הגודל הוא 21-24 אינץ. ראיתי שקיים ממיר VGA לDVI, לא הבנתי איך זה אפשרי הרי VGA זה אנולוגי וDVI זה דיגיטאלי. האם אפשר לקנות טלויזיה בעלת חיבור DVI ופשוט לחבר למחשב עם ממיר VGA לDVI ? בתודה מראש, מייק.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
איך הטלויזיה הזו ? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=UZFWD42PV1 יגודיות 1:10,000 נתוני מסך גודל מסך: 42 אינץ' יחס ניגודיות: 10000 :1 זוית צפיה: 178 מעלות רזולוצית מסך: 852x480 מספר צבעים: 1.07 מיליארד בהירות: 1500 cd/m² גודל נקודה: 1.08 מ"מ יחס תמונה: 16:9 מספר מצבי צפיה: כלול שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול יהיה נחמד אם מישהו עיזור זה די לחוץ תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסך הCRT הישן שלי הודיעה לי שהוא הולך למות עוד מעט ולא נשאר לו הרבה זמן ולכן התחלתי לחפש מסך חדש. לבסוף נעצרתי על 24 של דל. התקציב שהוקצב הוא 2600-3000 שקל. במקביל ראיתי שמחירי טלוויזיות 32 הוא גם בתחום התקציב שלי. השאלה היא האם לקחת נגיד את סמסונג 450 או 550 כמסך מחשב\ טלוויזיה. השימושים שלי במחשב הם אופיס, עיבוד תמונה (לא סטודיו אלא צילום חובבני), וסרטים הסיכוי למשחקים קלוש ביותר. מרחק הישיבה המקסימלי לצורך אפליקציות מחשב הוא כמטר אחד, מה אתם אומרים? האם יש פה מישהו שמשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב עיקרי ויכול להעיד?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
השימוש שלי במחשב כרגע זה לרוב סרטים, לכן, החלטתי לקנות מסך גדול 24-26 אינץ'. עכשיו השאלה הגדולה האם כדאי לקנות מסך 24 אינץ' שעולה בסביבות 4 אלף ש"ח http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=468918 או טלויזיה 26 אינץ שעולה בסביבות 3 אלף ש"ח ועם נתונים כמעט זהים. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521342 . נראה שכך יוצא גם מחיר זול יותר וגם מסך כגדול יותר. אבל השאלה הגדולה האם האיכות לא תהיה הרבה יותר גרוע במשחקים למשל? מה אתם ממליצים? מסך או טלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך מחשב ותוהה למה בעצם לא לקנות טלויזיה שתשמש כמסך מחשב ? טלויזיות חדישות כמו שיש היום ברזולוציות גבוהות ובגדלים גדולים כבר לא עולות כל כך הרבה כסף, ולדעתי אם לא יושבים ממש קרוב לטלויזיה כמו שיושבים קרוב למסך מחשב, אפשר להתשמש בה כמו במסך מחשב רגיל, לא ככה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מה הסיפור עם הטלויזיות של השלושה מיימדים בלי המשקפיים? אני מאוד רוצה לקנות טלויזיה 3D אבל לא רואה סיבה לקנות את הטלויזיות עם המשקפיים כשכול שניה עכשיו אמורות לצאת הטלויזיות בלי (מישהו יודע אם הם כבר יצאו?). מה ההבדל? יש איכות שונה או בעיית זיוות? ומתי הם יוצאות? תודה על המידע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה יותר יותר מכשירי טלויזיה LCD גדולים 32 26 24 במחירים טובים עם VGA HDMI אבל עם רזולוציה 1200 על 768 האם כדאי לקנות יחידה כזו להתפשר על רזולוציה נמוכה אבל לקבל גודל משמעותי??? אני מתלבט כי זה מאד מאד מפתה. דעות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
באיזה מחירים יש טלויזיות LCD ב22-26 אינץ שיתמכו בHD???יש כאלה בכלל??
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שימושים 1. טלויזיה מחובר לממיר HD הוט (בינתיים בלי ערוצי HD) 2. מסך נוסף למחשב (P4 2.4 או לפטופ עם ותק של שנתיים P M 1.7 לשימוש מהמיטה בעזרת מקלדת / עכבר אלחוטי -> מיקום הטלויזיה כ- 2 מטר מרחק צפיה מהעיניים. א. סרטים כמובן אם יהיה ניתן אז HD (אם לא יחכה עד להחלפת המחשב). ב. גלישה באינטרנט. ג. שימושים אחרים ... (אשמח לרעיונות ... משחקים לא יוצא לי לשחק כמעט בכלל) אגב דחוף רוצה לנצל את מבצעי סוף השנה ... מה שאומר קונה היום! איזה טלויזיה כדאי לקנות FHD או HD ready? התלבטות היא בגלל השיקולים הבאים: 1 > האם רזולוציה של FHD לא תתן לי פונטים קטנים מידי או מעוותים בגלישה באינטרנט או שימושים אחרים (בגודל של 32 אינץ ובמרחק של 2 מטר בערך)? 2 > הסיכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מספיק מרחק,ואני רק רואה סרטים וגולש באינטרנט... המסך המדובר הוא : EF321XC בהתחלה רציתי 22" LCD ,מסך מחשב של סמסונג,אבל שראיתי אותו בתצוגה ואת כל שאר ה22" ,די נדהמתי לגלות,שזה ממש לא נראה 22" כי זה רחב,הם ממש אבל ממש קטנים,ואני לא מגזים. 32" יעשה את העבודה טוב. זה אמור לעשות לי בעיות כלשהן?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לקנות איזו טלויזיית FHD, לא ממש משנה להם וגם לא לי הדגם כי אני לא ממש יצפה בה.. בכל מקרה רציתי לדעת האם החיבור שיש לטלויזיה אל המחשב משנה הרבה? יש לה חיבור VGA למחשב, ועוד 2 של HDMI. אני יודע ש VGA זה פחות איכותי מ DVI, אבל האם זה נחוץ כאשר יש לי כרטיס מסך שיכול להתחבר ל HDMI? או שאין בכלל כרטיס מסך כזה ואני הוזה האם תהיה איבוד של איכות תמונה בחיבור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שימו לב- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 הפרטים טובים, אבל על החברה AOC שמעתי דברים לא טובים כל כך (על מסכי ה LCD שלהם למחשב) מצד שני, הטענה היחידה בזאפ על הטלויזיה הזו היא שהשלט מרובע לגמרי וקשה למצוא איזה צד זה מה בחושך. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום D: מסיבה מסוימת ההורים שלי החליטו לקנות לי טלויזית LCD. אני לא יודע למה, אבל אני כמובן שלא יכול להתלונן ;D LG, SAMSUNG, SHARP ו SONY כמובן יקרות מדי. הדרישות שלי הן: גודל 23" עד 32" גג 8ms (גג גג גג 12) רזולוציה 1366X768 כניסת DVI קונטראסט (ניגודיות) של 1:700 ומעלה תאורה בעצמה של 550 CD/M^2 לפחות (אפשר להתפשר גם על 500) ראיתי את הטלויזיה הבאה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9081600&d_link=Main_%E4%F9%E1%E5%F2 על החברה שמעתי רק לאחרונה ששוק טלויזיות ה LCD התפתח בארץ. מה אתם אומרים? שווה משהו? אחלה פרטים, אבל האיכות איך תהיה....? אם מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על משהו טוב אחר במחיר שפוי, אני אודה לכם מאוד עריכה- איך MAG בטלויזיות LC…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-