עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by יוספי,

יש לי מחשב כזה https://www.pccomponentes.com/hp-250-g2-intel-core-i3-3110m-4gb-500gb-15-6- המסך שלו נשבר... בארץ עולה כ 1000 שקל חדש אילו חלקים אני צריך להזמין מחול כדי לתקן בעצמי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by pergola,

אני לא מוצא שום חנות שמוכרת אותו..

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by yaarix,

שלום לכולם. אני סטודנט מהצפון שגר כרגע בב"ש ואני רוצה לקנות מסך למחשב רציתי לשאול על איזה רשת מחשבים טובה, שכדאי לקנות בה. ivory, ksp וכו'? בקיצור איזה רשת נחשבת להכי אמינה ובעלת שירות טוב? המון תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by DennisZ,

(אם זה מתאים לפורום צרכנות, אשמח אם תעבירו לשם. לא ידעתי לאן זה מתאים יותר.) אני מתכנן לקנות את המסך Dell U2412M ואני רוצה להמנע מכמה שיותר תקלות (שמעתי שיש בעיות עם זליגת אור וכו'). במסך הקודם שלי היה פיקסל שרוף וזה מאוד עצבן אותי. דיברתי עם KSP ואייבורי - אייבורי אמרו שאי אפשר לפתוח את המסך במקום וKSP אמרו שאולי יסכימו לעשות את זה אם אני אגיע לא בשעות העומס. מה אתם ממליצים לעשות? לוותר על זה או ללכת לחנות אחרת (ואם כן, איזו?). בנוסף איפה אני רואה איזה REV אני מקבל? (הבנתי שיש REV כמו 00 שיש בהם תקלות וכאלה כמו 05 ו06 שתקינים.) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by idani1983,

שלום, באיזה חנות או אתר עדיף לרכוש את המסך הנ"ל, אני מחפש חנות שלא תעשה בעיות במדיה ומתגלים פיקסלים שרופים וכדומה. תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. לדוגמה במסכי סמסונג וחיון ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by coldfish,

שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הי חברים, אני שוקל לקנות את המסך dell ultrasharp u2713hm אבל אני לא מוצא מקום שמציג אותו פועל. מישהו אולי יודע מכיר? בנוסף, אם מחברים אותו עם HDMI לממיר ניתן לראות טלויזיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by Iko89,

אין צבע אדום במסך כלומר רואים את הכל במין גוון כחול ירוק כזה צבע אדום מופיע כשחור, ורוד כאפור ירוק המסך מחובר בVGA ויש כניסת HDMI, האים שווה להשקיע בכבל ? כ. מסך 8500GT אין אפשרות לשנות את הצבעים ע"י הגדרות המסך או הגדרות של NVIDIA דרך הדרייבר משמש כמסך טלוזיה והצבעים נראים טוב כשמתחברים בבננות .. דגם המסך LC-22G75 22"

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מלבד זה שהDELL יפה יותר (שחור פסנתר, ועיצוב עדיף בהרבה) מהפיליפס, מה היתרונות/חסרונות האחד בהשוואה לאחר? כל זאת אני שואל כי אני שוקל אם לקנות את הדל מחנות אחרת (אני גר באיזור הדרום, והאלטרנטיבות רק באיזור הצפון-מרכז - שזה בעיה מבחינת יפקסלים שרופים ופאנל אם יהיו בעיות) או שכדאי לי לקנות מפנדה את הפיליפס.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  12. Started by yopser,

שלום לכולם, התחלתי לחפש מסך מחשב באזור ה24' FHD בעיקר לגיימינג וסרטים, כרגע עם מחשב I5 4500~ וכ.מסך amd render 7900 עשיתי חיפושים באתרים הרגילים (אייבורי KSP ) ומצאתי את המסך הזה של אסוס: http://www.asus.com/Monitors_Projectors/VX239HW/ 1450 שח באייבורי. מישהו אמר לי שאין למסך DISPLAYPORT ואחר כך באמת חיפשתי וראיתי שהוא צודק השאלה כמה זה חשוב / כמה הבדלים יהיו כי בנתיים לא יצא לי לראות משהו דרך DP ומהקריאה שלי בפורומים לא ראיתי ששמים על זה דגש מה גם שלאסוס יש 2 חיבורי HDMI וזה יכול לעזור בעתיד לחיבור קונסולה בלי בלאגן של החלפת כבלים. אפשר את דעתכם בנוגע למסך ובכללי בנוגע לחיבור DP? תודה!

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by ofsher,

שלום יש לי VX924 של VIEWSONIC מסך בסט אבל מה... נכנס לי חרק קטנצ'יק למסך.. הסתובב כמה ימים ומת פחות או יותר באמצע עכשיו אני לא יודע מה לעשות באינטרנט אין הרבה מידע לגבי זה.. :s05: הוא מסתיר כמה פיקסלים... בערך 5-10 אבל הוא לא נופל...! יש למישהו רעיונות... זה לא שהוא מפריע זה סתם מציק ומבאס שיש מסך חדש יחסית אבל עם חרק תקוע מה לגבי אחריות... תופסת במקרה הזה? (קניתי בקיי אס פי ועדיין לא דיברתי איתם) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by orleans,

נראה מבדח אבל זה יכול לקרות לכל אחד...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by roniz,

אני מתכנן לקנות את המסך של Dell 2209wa. אני מתלבט האם לקנות בפנדה או ב-Ivory בעיקר בגלל ההבדל בנושא האחריות סביב Dead Pixels. פנדה נותנים אחריות לחודש וגובים תמורתה 130 ש"ח יותר ואילו Ivory נותנים רק את האחריות הסטנדרטית של Dell. עד כמה נושא ה-Dead Pixels הוא משמעותי? תודה. רוני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש הrcה פרמטרים בהגדרות של מסכים למחשב שהייתי שמח אם היה אפשר לדרג אותם לפי הקריטיות שלהם: 1. יחס ניגודיות 2. בהירות 300-400 3 גודל נקודה - עד כמה קריטי לעבור מ 0.294 ל-0.248 ממ. 4. זמן תגובה 2-5 ms 5 זוית צפיה 170/160 לעומת 150/135 בסך הכל אני מחפש מסך 19-22 אינטש לא יקר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by carpedm,

היי, האם יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת לי רשמים א. לגבי ביצועים שלו (בעיקר לגבי סרטים) יש לי חשש כנראה בלתי מוצדק מזמן תגובה של 8ms ב. האם מישהו יכול להעלות לפורום או לכוון אותי לקישור בפורום שיש תמונות של המסך הזה (הייתי שמח לראות אותו מחוץ לקונטקסט של פרסומות)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by -plumpa-,

עודכן 1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by rafip77,

שלום חברים, הכנתי טבלת עדיפיות לסוגי מסכים ושימושיהם מכיוון שאני וחברי עדיין מתלבטים לגבי סוג מסך למרות שקראנו את רוב המאמרים וההודעות. אנא תקנו את הטבלה אם טעינו היכן שהוא בכדי שנוכל להסתמך על הטבלה: אופיס/גלישה S-IPS-מצוין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש סרטים MVA-מצוין S-PVA-טובמאוד S-IPS-טוב TN-בינוני/חלש משחקים TN-מצויין S-IPS-טובמאוד S-PVA-טוב MVA-בינוני/חלש עריכה גרפית S-IPS-מצויין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש מה דעתכם ? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ראיתי באחד האתרים מסך של חברת UTOPIA בגודל 19 הכולל גם טיונר של טלויזיה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם המסך הנ"ל??? הנה לינק http://www.getit.co.il/Group/35704/ אני יכול להשיג אותו בערך ב-1400ש"ח האם שווה לקנות??? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך מסוג GS6800 של Gigabyte, חיברתי את המסך דרך ה DVI אבל משום מה הכרטיס לא משדר למסך דרך היציאה הזאת, דרך ה VGA הכל עובד מצויין, האם יש משהו שאני צריך להגדיר על מנת שהמכשיר ישדר את האות דרך יציאת ה DVI? תודה אופיר[br]פורסם בתאריך: 3.12.2008 בשעה 15:33:29 טוב לא משנה הסתדרתי,חבר'ה המשך פשוט מ-פ-י-ל!!!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Lahad,

שלום , לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש. המחשב מצוין , נקנה במקום מצוין ואני מרוצה מאוד ממה שאני לא מרוצה הוא מהמסך של המחשב,למשחקי FPS מהירים , המסך פשוט לא כיפי קשה לשימוש מורגש בו הINPUT LAG בצורה משמעותית עם זאת האיכות תמונה באמת מדהימה. כנראה שבמסך הזה אשתמש לצרכים אחרים , המסך הוא כמובן... 24 של DELL 2408FWP מפרט המחשב (בבקשה לא להגיב עליו) Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper C…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הגיע לפני כ40 דקות אבל המסך לא מכוון בגרוש הכל צהוב מידי ירוק מידי בקיצור מושרה לחלוטין. הtask bar של חלונות הוא אפרפר ירקרקף הלבן פשוט שורף את הפנים, הסיימלים פה בפורום נראים כאילו אחרי מסיבת פורים. עם המסך הקודם שלי 1980Q באה תוכנת כיוונון Fortemanager בא יצרת presetים והיא העבירה אותם למסך ושמרה אותם שמה. פה הבנתי שאין דבר דומה אז אני צריך אתר או תוכנה שתעזור לי לכוון את המסך, או לייתר דיוק תעזור לי לוודא שכשאני מכוון את המסך אני לא הורס יותר מידי את הניגודיות ואת איזון הצבעים.

24. הבנתי שהמסך מומלץ ואני מהחלט מעוניין, בנוסף אני עוקב אחרי העצה החוזרת בפורום שהדבר הכי חשוב לפני שקונים מסך זה ללכת לראות אותו... בזאפ לא מצאתי חנויות באזור הדרום שמוכרות אותו, או בכלל, רוב החנויות אינטרנטיות ואין להן תצוגה. מישהו מכיר חנות (עדיף בדורם, לא חובה...) שאפשר לראות את המסך בתצוגה שלה? תודה מראש. גבע טל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לגימיניג ופיתוח

דיונים חדשים בפורומים