מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני צריך לקנות 2 מסכים אחד לחדר שלי אחד לשל אחותי יש לי בעיה אני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך שתלמדו אותי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך נגיד ms וכאלה וכמובן כשאתם אומרים לי על מה להסתכל תגידו לי מה יותר טוב וכמובן להסביר מהו כל דבר קצת תסבכתי אותכם אני יודע אבל בגדול פשוט תנסו להסביר לי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך עכשיו בקשר למסכים אני צריך המלצה למסכים אני צריך 22 אינץ התקצוב הוא 850 למסך אני יודע שזה ממש קצת כסף אבל אין לי מה לעשות זה התקציב שלי ואני חייב לעמוד בו עכשיו אני רוצה תמסך הכי איכותי שאפשר להשיג בסכום כזה תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת... מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד. השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים. אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
כותרת , שימוש זה למשחקים כבדים .. הכרטיס מסך יהיה 4870HD 1GB , פשוט אמרו לי שהוא סתם יקר ולא משתלם! אמממ זה באמת ככה , תוכלו להביאי לי מסך עד 850 שקל , 20 אינץ'? ושיראו בו פשוט מצויין? כי אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מתאים לו ממש! שלא תגידו לי להחליף ל 512MB , כי כבר שאלתי מיליון פעם אנשים אמרו לי שכדי ללכת על ה 1Gנ בגלל שלאט לאט המשחקים מתחילים לדרוש יותר מ 512 Mנ בכרטיס מסך. עדיף מסך מפה: www.ksp.co.il עריכה: ראיתי 2 מסכים ממש יפים שאהבתי , מה אתם אומרים הם אותו מחיר מה שווה לקחת? 2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen או 2043BW 20'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen מה ההבדל ביניהם ? והאם ההבדל ביניהם לבין המסך T200 הוא ממש גדול?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה תופעה מוזרה במחשב שלי לאחר אתחול, כשאני מעלה כל משחק שהוא הכל עובד מצויין, אלא שפתאום אני מאבד את התמונה ומקבל מסך שחור רק כיבוי של המסך והדלקה חוזרת לאחר כדקה הכל חוזר כלא היה ועובד שוב עד שזה קורה שוב לאחר כחצי שעה. התופעה נראית לעין גם במשחק וגם מתוך ה-DESKTOP , אפילו ניסיתי לאחר POST לעמוד על מסך ה-BIOS ולאחר כמה זמן גם שם זה קורה. כל המחשב ממשיך לעבוד תקין גם כשהמסך מוחשך רק התצוגה הופכת למסך שחור. התופעה קוראת הרבה יותר מהר כאשר כרטיס המסך מועמס יותר. אנא עזרתכם, אנא ממש עובד עצות מערכת: ספק: ENERMAX liberty 400W מעבד: Q6600 מומהר ל 3.5G זיכרון: - Gskill 800 כ.מסך: EVGA 8800 GTS 320M SC צג: ASUS MW221C רזולוציית עבודה 1600X1050 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
LG L1900R המסך לא מפסיק להבהב ... הכוונה כיאלו הוא נכבה נדלק נכבה נדלק ... מה זה יכול להיות? אי אפשר להיות על המחשב ככה יש לי גם טלויזיה 32 מחוברת ושם הכל בסדר רק המסך מהבהב זה הורס תעניים
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וצפייה בסדרות. אך הישיבה מקרוב - 22 זה לא יותר מדי??? כרגע יש לי 19 של LG(1970HR) אני רוצה לתת אותו לאבא שלי ולהחליף. חשבתי רק להחליף ל20 אך אני רואה שה22 ממש זולים אך האם זה לא גדול מדי?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים אני כרגע בונה מחשב גיימר חדש ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר ליעילות של המסך במשחקים עם הכרטיס 260GTX . קודם כל המסך הוא מסך LCD טלוויזיה ולא צג מחשב. אני לא כל כך רוצה לקנות מסך 22' חדש עכשיו כי אני מעדיך לחסוך , אז אני חושב שאני אשתמש בו גם לראות טלוויזיה וגם לשחק במשחקים. הרזולוציה הכי גבוהה שלו היא 1600X1200 , עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס מסך שאני אקנה יעבוד עליו בצורה טובה ויקנה לי את הרזולוציות הכי גבוהות במשחקים בלי בעיות של קירטוע וכדומה?? אם בכל זאת תמליצו לי לקנות מסך מחשב אז אני אשקול זאת , בנתיים אני מתייעץ איתכם בכדי לחסוך אם אפשר. דרך אגב זהו הדגם שלה 27HL95 , והנה תמונה : http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T5WX7XY2L._SL500_AA280_.jpg תודה. רז.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגיע הזמן שגם אני אפתח נושא חדש ולא רק אנסה לעזור לפוסטים קיימים אז חברה אני מקווה שתעזרו... אז ככה התחדשתי במסך T240 כפי שכבר הבנתם, (למי שרוצה לדעת, קניתי מרשת גדולה) ואחת הסיבות לבחירה היא שהעדפתי מסך ביחס 16:10, אני פחות רואה סרטים ויותר עובד על VS. ניתן לסכם את הנושא היחס מסכים בתמונה אחת: להמשיך לקרוא...תודה התמונה הוכנה בפוטושופ (מי שרוצה לדעת איך שישלח לי הודעה) עכשיו שמתי לב שיש בריחת אור בתחתית המסך ובחלק העליון :-[, יותר מורגש בחלק התחתון. ברור לי שזה פנל TN אבל עדיין בריחת אור זה שונה מצבעים לא אמיתיים למרות שהצבעים דווקא נראים נפלא. השאלה שלי האם לכל TN יש בריחת אור כל כך מורגשת או שזה רק פגם במסך הספציפי הזה? …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לקחתי בסוף סמסנוג T200 עכשיו כשאני רוצה להתקין ת'דרייברים יש לי שתי אופציות שאני לא יודע איזו מהן לבחור 1- דרייבר ל-T200 אנלוגי 2- דרייבר ל-T200 דיגטלי, מה ההבדל ביניהם ואיך אני יודע איזה אני צריך למסך שלי, נושא שני הוא קביעת ההגדרות, יש לי כפתור auto שלחצתי עליו והוא כיוונן את הרזולוציה השאלה היא מה לגבי בהירות וכו' מה הכי נכון ובריא לעיניים, איך אני יודע להתאים את הנ"ל. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי (בעזרתכם המקצועית והטובה) 971P של סמסונג, עד עכשו נראה נהדר . התקנתי את תוכנת המג'יק וסיבוב המסך (ROTATE) ,ויחד עם הצלמיות שלהן בפינת המסך השמאלית מופיעה צלמית "LCD GAMMA" ,מה זה ? האם זה הכרחי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה כמעט הכי נשאלת.. יש מלא אשכולות בכל פורום אבל מישו מנוסה יכול להגיד לי סופית מה עדיף?? זה ממש לחוץ לי מלא ביקורות טובות על הT220P אבל יש כמה ניגודיות שאומרות שרואים קטן מידיי והרזולוציה סתם מיותר.. מנצל כרטיס מסך יותר מדיי וכו' ד"א הכרטיס מסך שלי יהיה HD4870 1GB
-
- 54 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מחשב 19 אינץ' מסוג CMV 958D LCD 5ms לפני כחצי שנה, ונתקלתי כעת בבעיה עם המסך. לצערי נפלו לי הדרייברים במחשב, והתקנתי אותם מחדש היום. אני לא מצליחה לסדר את הרזולוציה של המסך, כך שיראו לא מתוח. בנוסף, יש כמה נקודות מטושטשות ותמונות שלא עולות באתרים. הגדרתי את הרזולוציה לפי 1280 על 1024 פיקסלים, אך הכל מתוח ולא בצורה רגילה כמקודם. אשמח לדעת כיצד אוכל לתקן את זה, כך שהמסך יחזור לקדמותו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הבנתי שזה משפר את מהירות התגובה אבל לא הבנתי איך אני מפעיל את זה? ולמה הוא נכבה לי אוטומתית כאשר אני שם על 1024X768 יש ריבוע כזה באמצע והוא רושם לא רזולוציה ממלצת ונכבה אחרי דקה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי 6 שנים עם מסך 19 CRT הלכתי על המסך טוב הזה גירסה A01 שאלותי הם : 1.איך אני מגדיר את המסך למשחקים עם 1920X1200 או 1680X 1650 עם יציאת DVI וגם עם AA שיעבוד בצורה הטובה ביותר 2.יש לי כ.מסך 4870 1ג'יגה ודרייברים קאטאליסט 9.1 יש בדרייברים כמה הגדרות עבור ה DVI אם אפשר הסברים עליהם 3.והאם מומלץ להוסיף את הפרופיל צבע שמגיע עם הדיסק בתודה ויום טוב לכם
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה לשתי סוגי מסכים אחד בגודל 22 אינץ' ואחד בגודל 24 אינץ' כאשר השימושים העיקריים שלהם זה עבודה רגילה של מחשב כגון אינטרנט אופיס VISUAL STUDIO... והכי הרבה לשימוש של צפייה בסרטים ותכני HD !! הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי את התמורה הכי טובה מכל סוג מסך ? ובמסך בגודל 22 אינץ' אם יש משהו במחיר יותר נמוך מ-1500 ש"ח אבל לא פחות טוב זה יהיה אחלה בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי היום T190P בסרטים באיכות DVDRIP רואים גרוע ומפוקסל במסך הקודם שלי שהיה 15" ראו את אתם סרטים (אותם קבצים גם) ממש טוב איך אני משנה את הרזולוציה בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC? ולהתקין דרייבים של המסך יעזרו? איך מתקינים עם הדיסק? BTW, הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT 512MB
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך מחשב לשימושים של סרטים, משחקים ועבודה שוטפת. אני מתלבט בין 3 דגמים: "22 T220 2209WA 24" T240
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב... זה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל באיכות וטיב הצגת התוכן של מסך בעל רזולוציה 1680x1050 בגודל 22 אינץ' לעומת אותו הגודל עם רזולוצייה 1920X1080 או 1920X1200 בגודל 24 אינץ' ???
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך מסך לעבודה משרדית נטו. תקציב עד 500. עד 19". אין טעם בגדול מזה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- נשבר לי המסך משהו משוגע, אני צריך מסך באיזור ה800 שקל לא יותר. יש את המסך הזה של MAG שראיתי בKSP ב810 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589547 ואת המסך הזה של CHIMEI ב760 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 התלבטתי גם עם הT200 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708199) אבל הוא 20 אינצ' והייתי מעדיף 22, מה אתם אומרים? המפרט שלי הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-EP43-DS3L 4GB RAM OCZ Platinum 800Mhz GIGABYTE HD4870 256bit 512MB GDDR5
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22" כבר לא מעט זמן אני מתלבט בין המסכים T220P 2333SW שהם FHD או ה 2209WA שהוא נראה מסך טוב אבל הוא לא FHD אשמח אם יותר נתמקד ב 2333SW כי הוא נראה לי הכי אטרקטיבי מפניי שיש לו יחס אמיתי 16:9 ולא 16:10 והוא FHD המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים...
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-