עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by maximz,

אני מחפש מסך שנועד לעבודה עם autocad בלבד. זה מסך עובר משרד (כך שלא רואים שם וסרטים או משחקים משחקים). המחיר כמובן כמה שיותר נמוך. והשאלה הכי גדולה וחשובה זה על סוג המסך, לפי מה שקראתי קיימים LCD TN ןגם LCD IPS וכמובן יש גם את מסכי LED. לפי מה שראיתי בעיקרון מומלצים מסכי IPS, אבל הניגודוית והזמן תגובה שלהם פחות טובים בהרבה מאשר טכנולוגיות אחרות. האם מסך למטרות autocad מחייב זמן תגובה מהיר או שזה לא כל כך חשוב ועדיך IPS? המלצות על מסכים יתקבלו בברכה , גם כן תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שלום לכם חברים, עוד מעט אני מקבל את המשכורת שלי! אם ייצא לי לנצל הפעם את המשכורת כמו שצריך אז אני מתכוון לקנות לעצמי מסך חדש למחשב ואת המסך הנוכחי להפוך למסך שני (מסך 19 אינץ' רחב) ואני רוצה כמובן לקנות מסך גדול. השימושים העיקריים שלי הם בסיסים, כלומר הרבה אינטרנט, משחקים, סרטים (ואופיס) ואני במסך הרגיל רואה סרטים באיכות 720P (המסך הנוכחי מצליח להתמודד עם זה לא רע, זה לא HD אמיתי אבל זה מתקרב) ובמסך החדש אני מתכוון לראות גם סרטים 720P ומקווה להתחיל כבר לראות 1080P. איזה מסך אתם חבריי רוצים להמליץ לי? אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ' לפחות שיהיה מסך טוב עם צבעים נוחים, ויש לי עדיפות לסמסונג. אני לא ממש פאנבוי של סמסונג פשוט יש בבית מסכים שונים של LG וסמסונג (וBENQ וPROVIEW) …

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  3. שלום לכולם, היום התחדשתי בSamsung 226BW.. יש לציין שבמסך הזה כבר אין סימוני פאנלים (s,a,c) וגם בservice function לא מופיע שום דבר.. מה הן ההגדרות האופטימליות של המסך הזה ? הגדרתי לפי המדריך של Xvertigo הנמצא בsticky.. נראה לא רע..אבל הוא מותאם לפאנל מסוים.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם! כבר שנה שיש לי את ה SUMSUNG 971P ואני אוהב לעבוד אתו, אבל ברגע שאני מדפיס תמונות אני לא ממש מרוצה מהתוצאות של בכיול למרות שיש לי את ה SPYDER VISION האם אני יראה הבדל מהותי בין ה FlexScan S1932 ל SUMSUNG 971P בבקשה ? בנוסף רציתי לקבל גם את חוות דעתם על המכשיר X-rite EyeOne Display 2 תודה רבל לכם העונים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by ExTazy,

כעיקרון מתגובות שקראתי וממפרט באתרי היצרן, הם כמעט זהים למעט הפאנל המיושן וחוסר תנועה פיזית של הSamsung , והLG פחות בהיר. מה דעתם בנושא ???? מה עדיף ולמה ?? ( אפשר להמליץ גם על מסכים אחרים למרות שאני ממש רוצה אחד מאלה) תודה.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. יש הrcה פרמטרים בהגדרות של מסכים למחשב שהייתי שמח אם היה אפשר לדרג אותם לפי הקריטיות שלהם: 1. יחס ניגודיות 2. בהירות 300-400 3 גודל נקודה - עד כמה קריטי לעבור מ 0.294 ל-0.248 ממ. 4. זמן תגובה 2-5 ms 5 זוית צפיה 170/160 לעומת 150/135 בסך הכל אני מחפש מסך 19-22 אינטש לא יקר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by who_Cares,

אני מחפש מסך 19 לשימושים משרדיים בעיקר אך גם לעריכת וידאו וצפייה בסרטים. מה מומלץ? התקציב הוא באיזור ה1500 עם אפשרות חריגה.. בתודה מראש, Who_Cares

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  8. שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by TechRoy,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך חדש ומאוד מתקשה לבחור בין מסכי ה120HZ. מצאתי רשימת מסמכים שפורסמה על ידי NVIDIA של כל מסכי ה120HZ. http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html אשמח מאוד אם תוכלו להביא את דעותיכם לגבי המסכים האלה ולעזור לי לצמצם את האופציות. אני הייתי מאוד שמח למסך IPS או אפילו VA אבל פשוט לא מצאתי (והבנתי שזה גם לא קיים) מסך כזה בעל קצת רענון של 120HZ. קראתי הרבה ביקורות על הBenQ מבין הרשימה, כמעט סגרתי אליו סופית אבל אז ביקורת שלילית ממש ערערה לי את הבטחון. אני אביא את המסך מארה"ב ביבוא אז אם ידוע למישהו על מסך טוב מבין הרשימה שאפשר לרכוש בארץ אני אשמח, זה יצמצם את המחיר מאוד. גודל המסך הרצוי: עד 24" לפחות 21" (עדיף 22"). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Gadgets4all,

הי, אני מחפש 3 מסכים 24" ל- Eyefinity. עלות כל מסך עד 1000 ש"ח רצוי פחות, וכמובן מסגרת כמה שיותר דקה. המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש, דני

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by גל עודני,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.

12. שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by broshi,

מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כותרת.. תודה!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by erannaf,

קניתי אתמול את המסך ואומרים שהפאנל שלו הוא TN וכתוב על הקופסא של המסך TFT.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מחפש מסך ב1200-1350 למשחקים וקצת עריכה..אם יוצא 20" גם סבבה. ושאלה.. כדאי להזמין מסך מחו''ל כי המחירים ממש ממש זולים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איזה משני המסכים יותר טוב 1970HR או 931C ?????

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by yairlub,

שלום חברה חיפשתי בפורומים שונים ולא הצלחתי להבין משהו שחשוב לי לפני קניה, אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד השאלה שלי היא האם למסך asus vs248h באמת יש זמן תגובה של 2ms יש כל מיני הסברים בפורומים שונים, שכבר לא הבנתי מה רוצים ממני זה מסך לא זול והעניין של הזמן תגובה הוא הכי חשוב לי בשביל משחקים במחשב תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by kokoki,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב לגיימינג בגודל 24 אינץ' בתקציב של 1300 ש"ח או פחות (עדיף), הכרטיס מסך שיש לי הוא GTX 970, אשמח לשמוע המלצות, תודה.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. רציתי לדעת אם יש משהו יותר מומלץ מאשר Philips 200W6 (שאפשר לראות בכתבה האחרונה באתר) שנמכר היום במחיר של 1500 שקל? אני שואף למשהו בגודל של 20" (או גדול יותר) אבל היה לי נסיון מר עם פנל מסוג TN ככה לא רוצה לחזור על הטעות הזאת... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  21. סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by kurt80,

אני עומד לפני קנייה של מסך חדש ומנסה להבין מסך עם איזה מרחב צבע יענה בצורה טובה יותר על הדרישות שלי, srgb או adobe rgb אני מצלם אבל לא מדפיס את התמונות שלי ואין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. התמונות שלי מוצגות אך ורק ברשת. אם אני מבין נכון, על סמך מה שקראתי לי יהיה הכי נכון לקנות מסך שעובד על מרחב צבע srgb כי זה מה שהולך ברשת. אני יודע שיש מסכים עם מרחב צבע מורחב שיש להם אמולציית srgb אבל אצל רובם האופציה הזו לא מוצלחת במיוחד ותמיד פחות טובה ממסך srgb "טבעי". מישהו יכול להסביר לי מהם בדיוק החסרונות של מסך עם מרחב צבע מורחב בכל מה שקשור בגלישה ברשת. אני נתקל בהודעות של אנשים שמעדיפים ומחפשים מסכי SRGB כי אלה עם המורחב מזייפים בצבעים (שוב, אני מדבר על צפייה בדפי אינטרנט). או ש…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. אני יודע שהפסיקו לייצר את ה Dell 2007wfp האם יש לו כיום מחליף ראוי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by saar,

היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. אם להערכתכם יש מסך 19 אינץ' שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר, כמובן שאשמח לקבל מידע תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by asafnn,

שלום לכולם קראתי את המדריך, התרשמתי מאוד, אבל המבחר כל כך רחב שקשה להחליט )אפילו שבארץ הוא לא רבע ממה שזמין בחו"ל( למי יש מסך טוב, עד 2500 ש"ח, שלא יגרום לי להתגעגע ל CRT 21' של HP שתופס לי חצי מהשולחן כבר 5 שנים? אני משחק מעט מאוד אבל אני רואה הרבה וידאו, קורא המון ומתעסק בגרפיקה בצורה חצי מקצועית, כך שמה שאני צריך הוא מסך רחב באיזור ה20 אינץ' עם צבעים טובים ומהירות תגובה בינונית. אני לא יודע אם זה משנה אבל המחשב הוא 2.4 Ghz והכרטיס מסך הוא G force 5200. עתיק, אבל סוחב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.