עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bentzy,

שלום! קניתי עכשיו מחשב חדש לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו ואני מחפש מסך! התקציב הוא בערך 2000 שקל, למרות שאשמח להשקיע פחות. אם אני לא טועה עיצוב גרפי ועריכת וידיאו במסך קצת סותרים אחד את השני, לכן אציין שהמסך הוא בעיקר לעיצוב גרפי - כלומר, צבעים אמיתיים ככל שאפשר ובהירות טובה. זמן תגובה, תקנו אותי אם אני טועה, פחות משנה. בנוסף, הייתי רוצה שיהיה מסך רחב. הסתכלתי על 2007WFP Dell, ראיתי איפשהו שעשו לו השוואה עם מסך של Apple שאם היה לי תקציב בטוח שהייתי הולך על מסך שלהם (ראיתי אותו פועל והתלהבתי) לא הבנתי למה ה Dell E228WFP נמכר בפחות כסף שהמפרט הטכני שלו הוא יותר טוב, זה כנראה קשור לפאנל, לא מבין בזה מספיק אני אשמח לעזרה!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by Heineken,

שלום, מעוניין לקנות מסך חדש לפני כניסתי ללימודים, השימושים במסך מצד אחד הם משחקים, עריכת וידאו, צפייה בתמונות ומצד שני המון שעות עבודה מול ה-Word/Excel ועוד תוכנות שרטוט כאלה ואחרות. מחפש מסך במחיר הזה שיתאים לשימושים האלה, בנוסף, הקנייה לא דחופה לי - יכול להמתין עם זה אפילו עוד 10 חודשים אם צריך, כלומר - האם בפתחנו עומדים להיכנס מסכים חדשים, שיפורים טכנולוגיים שכדאי לחכות בשבילם או שהשוק הזה מת, ומחירים לא ירדו בצורה ניכרת בקרוב, או יכנסו טכנולוגיות חדשות!? תודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by Checker,

אני הולך לקנות מחשב חדש שמטרותיו הן משחקים סרטים והקלטת סרטים(כרטיס טלויזיה). יש לי אפשרות לקבל מסך 19" רחב של חברת MAG זמן תגובה 5MS, מצד שני: המחשב ישמש למשחקים, בעיקר BF2 ומסך רחב במיוחד 19" עלול להקשות מאוד על המשחקיות. האפשרות השניה שלי היא לקנות מסך vewsoince VP930 אשר יעלה כ-1700 ש"ח. תראו 1700 שקל יעזרו לי בקניית רכיבים טובים יותר למחשב אבל אם משקיעים הרבה כסף בחומרה אבל לא רואים את זה בסוף כפלט איכותי זה לא שווה. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by good__one,

דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by doryeshua,

LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yossia23,

שלום אנשים מה אתם אומרים על המסך הזה: ASUS VK222U 22" הוא טוב למשחקים חדשים ולצפייה בTV? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by mzk,

היה לי 5 שנים מסך 43 של סמסונג כמסך מחשב, ועבד מצויין, היתה חדות מצויינת, הסרטים היו באיכות גבוהה וכו'. כעת קניתי מסך של LG (43UP7550PVG 4K), עם אותם נתונים שהיו לי בקודם, הרקעים מדהימים בחדותם, אלא כאשר אני מחבר את המחשב עם HDMI האיכות יורדת משמעותית, בעיקר בסרטים, מטושטש וצבעים גרועים. יש מה לעשות? כבל אחר, כרטיס מסך או רק הגדרות. תודה

10. בחיי כבר 3 חודשים אני עובד על מיפרט המחשב שלי...היתחלתי עם מה שבטוח שאקנה = המסך איך שהוא שמעתי או קראתי ש המסך LG 19" L1970HR הוא אחד הטובים בשוק....וגם שמחתי איך המחיר שלו ירד לבערך 1700 ש"ח (וגם קצב הריענון הוא 2MS ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2529&Pname=LG עכשיו אני שומע קולות אחרים....שסוני יותר טוב? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=245&Pname=SONY או שאני יכול ליקנות את המסך של סמסונג ( אפילו שקצב הריענון גבוהה יותר) SAMSUNG LCD 19" 932B 5ms DVI יש לי תקציב של בערך 1700 ש"ח לא יותר וחשובה לי מאוד מאוד איכות הטקסטים והחדות...מאוד!....כמובן שגם איכות הצפייה במישחקים ושמירה על העיניים חבר שמבין אמר לי לעזוב את האופנתיות שבLCD ו…

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  11. יש לי כרגע מסך 20" שהוא לא FHD אבל הוא די טוב וחד האמת.. אם אקנה מסך דל FHD יהיה שיפור?

12. Started by FireThrower,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך למחשב שאני אקנה גם בקרוב , אני רוצה מסך FULL HD 22" או 23" , אני רוצה שתהיה לו כניסת HDMI לכ. מסך. אני אשתמש ב ATI RADEON HD5850 , ואני רוצה משהו איכותי עד 1100 שקלים .

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by Sctoweri,

תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by Director,

אהלן, קבלתי טלוויזיה 32" ואני מחפש זרוע מתכוונת. זרוע עד 150 ש"ח (ראיתי איזה משהו נחמד באייבורי של LEXUS). יש איזה המלצה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NeoTrix,

שלום חברים, הגיע הזמן שסוף סוף אתחדש במסך חדש, כי כבר נמאס לי מהמסך 17 אינץ' שאני חי איתו לפחות כבר 6 שנים חח. אני מחפש לקנות מסך LCD, שהרזולוציה שלו היא מינ' 1680x1050, עדיפות ל 1920x1080. אבל קודם אשאל: מה ההבדל בין הרזולוציות? זאת אומרת, אני יודע מה זו רוזולציה ואיך היא עובדת. אבל רשום על מסכים של 1680x1050 שהם מציגים במלואם סרטים של 1080p וכמובן גם הרזולוציה הגבוהה יותר. אז מה הקאצ'? דבר נוסף שהכי חשוב לי להזכיר זה שאמצעי התשלום היחידי שלי הינו באמצעות חשבון PayPal בלבד. יש לי בו כסף, הוא לא מחובר לאף כרטיס אשראי או משהו כי אין לי. סה"כ הכסף שיש לי בחשבון הוא: 285$ ואני בטוח שניתן למצוא מסך טוב תחת התקציב הזה. העניין גם שיש את כל הקטע של המשלוח וכו'. בקיצו…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  16. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=9&id=390 בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nicksaf,

אני חייב להחליט סופית.. מה יותר יתאים לי למשחקים ולסרטים ? זה באמת הבדל ענק ?? אני לא אצטער על זה שלא רכשתי דל אם אני ארכוש סמסונג ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

דל 22" E-ips

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  19. אהלן, היום אבא שלי קיבל מסך מחשב מחבר(עם קאץ' קטן מין הסתם)שיש לו בעיה עם הפינים בחיבור הVGA. אבל יש לנו עוד אופציה שזה חיבור הDVI, גם איתו כמובן החיים לא היו קלים והוא לא עובד משום מה. חשבתי שאולי החיבור DVI הוא לא רגיל/או שחסרים פינים(זכור לי שיש כמה סוגים של DVI), בכל מקרה את תשפטו לפי התמונות... ותעזרו לי למצוא דרך שהמסך הזה כן יעבוד, כי ככל הנראה הבעיה היחידה היא בכבלים. התמונות: מקרא תמונות: אדום-מתאם VGA לDVI(לכרטיס הHD5750 שלי) כחול-חיבור הVGA חסר הפינים ולבן-DVI מוזר(יש מצב שקוראים לזה DVI-D?) http://up203.siz.co.il/up3/i2m3h2bnzm2d.jpg http://up203.siz.co.il/up3/xzonqnggjl0m.jpg תמונה אחרונה - עם פלאש ויותר ברורה בהרבה: http://up203.siz.co.il/up3/gxqr…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. מבקש המלצה למסך: 24 אינטש ומעלה 1080X1920 ומעלה בעיקר לעבודה לתוכנות: photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects ומשחקים כמו GTA V תקציב 2200~ האם יש צורך להשקיע יותר או פחות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Yakim Peled,

קניתי את המסך הזה לפני כשנתיים ואני מרוצה ממנו מאד אבל לפני כמה שבועות התחילה תופעה מעצבנת מאד. משום מה, המגע בין הכבל החשמלי לתקע במסך נהיה רופף. מדי פעם - ללא שום התגרות - הוא מתנתק וצריך לשחק עם הכבל מאחורה עד שהוא מואיל בטובו לספק מגע רציף. כמו כן, כל מגע בשולחן עליו הוא מונח שאינו קל מאד מנתק אותו גם כן ושוב מתחילה הסאגה. ניסיתי לקבע את הכבל למקומו אך ללא הצלחה. האם זו תופעה ידועה? חיפוש שערכתי לא העלה דבר אז אני מניח שהתשובה לשאלה הזו היא שלילית. מישהו יודע מה פה קורה פה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gabbay,

נקנה לפני כמעט שלוש שנים והגיע הזמן להיפרד, הייתי מעוניין לדעת כמה אפשר לבקש עבורו (ללא פיקסלים שרופים כמובן ).

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. השימושים הם אינטרנט, משחקים, פוטושופ ברמה חובבנית, סרטים וסדרות ושאר השימושים הרגילים. יש משהו טוב עם פאנל IPS בתקציב שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. LGW2242T LGW2284F LGW2252TQ LGW2261V

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. אני מעוניין במסך שיהיה בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה מאד..מיכוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר ואני מוריד סרטים באיכות גבוהה מאד, חיבור HDMI לחיבור של אקסבוקס או סוני 3...חיבור לטלוויזיה.. אבל כל מה שפירטתי עכשיו לא חובה כלומר הדרישה העיקרית שלי שהוא יהיה גדול ומתאים לסרטים באיכות גבוהה כל השאר..מותרות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.