מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כעקרון חשבתי על samsung 953 BW . תוכלו בבקשה לחוות דיעה על המסך ? אחרי ביקור בחנות הבנתי שעדיף מבחינת התצוגה לקחת מסך גדול יותר . ראיתי את samsung 2253 , הומלץ לי גם על דגם 2233 והבנתי שגם 2243bw הוא טוב . על איזה הייתם ממליצים ? אני חושב לקנות מעבד אינטל e5200 ולוח אם לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H תודה על עצותיכם .
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. החלטתי לקנות מסך חדש בגודל 22".. אז ככה, התקציב שלי הוא 1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם גיימינג, ועוד דבר מאוד חשוב שהמסך נתלה על הקיר מולי, לכן אני מתלבט בין שני דגמים עם תקן VESA (ניתן לתלייה). Samsung 2253BW vs Asus VW224U אני ממש מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל ואיני יודע מה לקחת.. מבחינת צבעים אני יודע שהאסוס יותר טוב.. (ד"א זה הדגם החדש מעדיף אותו על פני 222U שפחות יפה). שני המסכים הנ"ל די יפים בעייני ויכול להיות שגם קצת זהים בנתונים אבל מכמה בחינות הבנתי שהאסוס הוא הטוב מבינהם.. אשמח לשמוע חוות דעת בנושא. ועוד שאלה קטנה, שני המסכים הנ"ל עם אותה רזולוציה.. הרזולוציה הנ"ל תספיק לכרטיס מסך שברשותי?, Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אין צורך ב1…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המסך VP930B מסך מצויין כבר שנתיים. וכרגע יש לי מסך חדש שקיבלתי של W2448HCוHP שהוא עולה המון כסף ונראה מדהים. השאלה היא כזאת : האם להחליף אותו במקום ה VP930B ואל תשכחו זה לא עולה לי כסף. אני צריך את המסך למשחקים וקריאה ובכלל שיהיה יותר טוב בכלליות אינטרנט וכו.. ואגב אני כנראה ימכור את ה VP930B אם תגידו שכדאי. ורציתי שתמליצו לי גם מחיר תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים, פחות חשובה לי זווית צפייה(אני לא הולך לראות בו סרטים), העיקר שיהיה איכותי. חשובה לי גם אחריות לכמה שיותר זמן. עדיפות גם לHDMI ורמקולים מובנים אבל לא קריטי. בינתיים המועמד המוביל שלי זה הסמסונג T240http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=1&t=19 . התקציב אמנם מגיע גם ל-2000 אבל עדיף להסתפק ב-1500-1600 . תודה מראש לעונים.
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה למסך שייועד לקריאה ברובו, ממש לא למשחקים. ראיית סרטים, גלישה וזהו. רצוי שתהיה לו אופציה לפיבוט תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפני שבוע קבלתי אותו אחרי יומיים אחלה שירות (אני לא כותב את שם החנות כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) אבל אחרי שלוש ימים של עבודה בלי תלונות ובלי שום תקלות ביום השלישי בלילה כשאני משחק בגויינט טק פורס התחילו ריצודים על המסך התמונה קופצת ונראה כאילו המסך מציג את התמונה פעמיים אחד ךיד השניה ועוד כל מיני קויים שחורים מופיעים ברקע כיביתי את המסך הפעלתי אותו במחשב אחר אבל אותה תקלה החלפתי צורת חיבור במקום DVI חיברתי לAVG ושוב אותה הבעיה אחרי לילה שהמסך לא פעל הפעלתי את המסך ואין ריצודים רק פעם אחת מאז (יום חמישי) היו ריצודים אבל המשכתי לפעול עם המסך ואז זה פסק ולא הפיע שוב משהו מכיר את התופעה הנ"ל או יודע למה זה נובע? בכל אופן התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את המסך והם…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני צריך לאחי הקטן מסך LCD לפחות בגודל 19" הכי זול שיש לא צריך שיהיה איכותי רק כמה שיותר זול .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מסכי מחשב, כאשר אחד מהם CRT ואחד מהם Samsung Syncmaster 932B. בכרטיס מסך יש לי 2 חיבורי DVI, שאליהם מחוברים 2 המסכים. עכשיו, מהסמסונג יש לי עוד חיבור DVI, חיברתי אותו לטלוויזיה, וזה לא עובד. אם זה לא תופס אז בשביל מה שמו שם עוד חיבור? איך אני מחבר 2 מסכים וטלוויזיה, כולם עם חיבור DVI, בו זמנית?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך 22"-24" ברזולוציה של HD מלא השימושים שאני עושה עם רזו' כזו היא בעיקר לעריכת סרטים, שבהם אני חייב את הרזו' הנ"ל (במשחקים) אני גם מתכוון לראות סרטים התקציב הוא 1000-1200 שקל (בעוד חודש בערך אני קונה) שבת שלום
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך דק ורחב בגודל 22 אינטש דגם AI2237W http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעקבות המלצות שקיבלתי מכם, במיוחד דןדן, רכשתי את המסך (פספסתי את המבצע ) . היות ואין לי שום מושג וידע במסכי מחשב, פשוט חיברנו אותו למחשב. רואים נפלא! שאלתי האם יש צורך לכוון משהו? או שהחיבור נותן את ברירת המחדל. תודה לחברי הפורום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום התפרסמה מודעה של סופרסל על מכירת מסך סמסןנג 20 5 MS 1:15000 האם כדאי לרכוש ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מסך בתקציב של 900 עד1000 שקל בלי חריגה למחשב החדש. אם זה חשוב המחשב יהיה למשחקים כבדים. תודה רבה לעוזרים. מסך FULL HD כמובן(:
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול את המסך SAMSUNG 2243EWX ב900 שקל באופיס דיפו .. רציתי לדעת האם עשיתי קנייה נכונה והאם המסך טוב .. ואפשר בבקשה המלצה לאיך להגדיר את הניגודיות והבהירות במסך.. פשוט רואים לא כל כך טוב ואשמח לשפר זאת באמצעות שינוי הגדרות יעיל.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל. שמתי לב שכשאני צופה בסרטים ובסדרות שהיו לי על המחשב הן נעשות קצת מרוחות ולא ברורות מה- CRT שהיה לי. לא ניסיתי עדיין לצפות בתכני HD האם יש קשר לשני הדברים ? ועל איזו רזולוציה מומלץ להשתמש במסך הזה ? אני כל כך רגיל ל CRT הקטן
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי השבוע את הLG W2042T (עדיין באריזה) ואמרו לי שכדאי לי להחליף לSamsung 2053BW המטרה של המסך הוא עבודה משרדית והוא יחובר לכרטיס מסך מובנה בלוח GA73PVM-S2H האם כדאי להחליף? או שאין בכלל הבדל? זה יוצא בערך תוספת של 50-100 ש"ח... וכמובן זמן... תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000-1400 ש"ח אני רוצה שהוא ישמש לי לגיימינג שיהיה לו ניגודיות גבוה שיראו טוב במשחקים :] תייעצו לי איזה מסכים כדי לי בבקשה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתלבט בן אסוס לסמסונג (לפי ההמלצות באשכול הראשי). המסך הוא לאינטרנט,סרטים ומשחקים. הזוית מהעין אל הקיר היא מטר. הבנתי שיש כמה פאקים בשתי היצרנים,ועדיף לשמוע עצות למי שיש את אחד מהדגמים מהאשכול למעלה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 03:17:53 מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב עד 600 שקל 650 שקל לא יותר.. וראיתי את המסך הבא http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=887 או את זה של סמסונג.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637 מה אתם אומרים? איזה יותר כדאי? תודה רבה ...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מסך דק ומכיוון שהוא אמור לשמש רק לאינטרנט/וורד וכד', אני צריך הכי זול שיש, בעדיפות למסך 19 רגיל (4:3) אשמח לתגובות נ.ב האם לדעתכם עדיין קונים מסכי CRT, האם אוכל למכור למישהו ובכמה לדעתם אפשר למכור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-