מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעקבות החיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית, אני הולך לקנות את המסך הנל T260, הגרסא ללא הטיונר וכל החיבורים לטלוויזיה, ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לממיר ללא תלות במחשב,\ ראיתי את הTV BOX אבל הוא עולה 300 שקל, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו, אם יש בממיר HDMI או VGA, האם אפשר לחבר באופן ישיר אותו למסך? או שצריך איזושהי המרה. תודה מראש לכולם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא) בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המליצו לי על LG W2261V למרות שהוא בעצם 21.5'. יהיה לי כרטיס מסך GTX260 אז חשבתי לנצל אותו לFHD ומסכי ה24' גדולים מדי בשבילי... להיות קרובים אליהם כמו שאני ל17' שאני עכשיו זה כמו לראות סרט מהשורה הראשונה (זוועה... אתה מזיז את הראש מצד לצד כל הסרט ) הבנתי גם שהוא בפורמט 16:9 כמו טלויזיות. בכל מקרה... איזה מסכים אתם ממליצים? יש לי עוד שאלה... בכל הביקורות של כרטיסי מסך הרזולוציות עוברות מ1680X1050 ל 1920X1200 וזה לא מתאים לרזולציה של המסך הנ"ל כי הוא 1080P אז זה לא יתפקד בצורה אופטימלית במשחקים? כי זו המטרה של המסך בעצם
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3220&CatCode=398 המסך נחשב באותה רמה כמו נגיד ה 2243 או ה t220? הכוונה לא מבחינת הארגונומיה אלא מבחינת זליגת אור וכיוצ"ב. ארגונומיה גרועה זה ידוע.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בהתבלטות בין שלושה מסכי LCD 22" שימושיו העיקרים של המסך הם אינטרנט וסרטים (לא HD כרגע). אני מתלבט בין שלושה דגמים: lg w2261v samsung t220 samsung t220p חשוב לציין שכרגע יש לי כרטיס מסך ישן מאד.. GEFORCE 5200 128MB (אך בעתיד יכול להיות שאשדרג). הבנתי שבין 2 הדגמים של סמסנוג יש הבדל במהירות תגובה (היקר איטי יותר) אך גם בבהירות המקסיאמילת.. כרגע אני משתמש ב SAMAUSNG 931C ולא מרוצה מהמסך (צבעים לא אמיתים מספיק וכו').. דבר נוסף שחשוב לי הוא האפשרות להטות את המסך למעלה/למטה.. אודה לעזרתכם,
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המסך נועד לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות וקצת סרטים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=695472 של Samsung http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691772 של LG אם יש הצעות למסכים בין 600-700 ש"ח אשמח לשמוע.. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
עכשיו השאלה שלי היא כזאת: מה זה פאנל? האם הפאנל TN על כדי כך גרוע ומה רע בו בנוגע לפאנלים אחרים? מה לא טוב בפאנל TN ומה יש בפאנלים אחרים שיותר טובים מהפאנל TN ובמה הם יותר טובים! תודה לעוזרים1
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לחבר את המחשב macbook שלי למסך טלוויזיה/מחשב שיש לי. החיבורים שיש במסך הם VGA ו-HDMI. בשביל לחבר את המחשב ב-hdmi אני צריך לנתק XBOX360 שמחובר , ולכן חשבתי לחבר ב-VGA. עד כמה יהיה הבדל בין החיבורים השונים? והאם יתכן שתהיה בעיה לחבר את המחשב ב-HDMI ?(חוץ מזה שלא יהיה סאונד שאני מחבר לבד לחוד) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 20 אינץ' בסכום של ככה 700 -900 שקל למשחקים , אינטרנט, שימוש רגיל וסרטים. התלבטתי בין 20 ל22 אבל בסוף החלטתי ש22 זה סתם יותר מדי גדול בשבילי תודה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ככה, יש לי עכשיו את הAOC : http://www.gamaoffice.co.il/products/112084 ואבא שלי קנה לעצמו את המג: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719437 מה עדיף לקחת מבניהם? להשאר עם הAOC שלי או את הMAG שלו? שניהם 22" אני בדרך כלל רק משחקים \ סרטים \ אינטרנט הוא רק עבודות משרדיות. יש לי כרטיס מסך HD4870 ואני משתמש ברזולציה 1050X1680 שזה הרזולציית מקסימום של הAOC ושל הMAG. לMAG יש 2 מילי שניה תגובה ולAOC שלי יש 5. והיחס של הMAG: מסך רחב 16x9 ושל הAOC מסך רחב 16x9 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה קורה חברים.. אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22".. התקציב שברשותי הוא: 1300 ש"ח. השימושים העיקרים שלי הם גיימינג, כך שצבעים די חשובים לי. בעיקרון גם אני צריך מסך עם תקן VESA. כי אני מתכוון לתלות אותו על הקיר מולי, יש ברשותי כבר קיבוע. הכרטיס מסך שברשותי הוא: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אני מחפש מסך טוב ואיכותי שינצל את כל הכרטיס מסך מבחינת רזולוציות.. (כי אני מודע לזה שיש רזולוציות שלא מספיק להם 512MB על הכ.מ.) עדיפות: ASUS או SAMSUNG. בנתיים אני בכיוון של ASUS VW224U שייכנס בקרוב לארץ, כמובן שאם יש משהו הרבה יותר מומלץ אשמח לשמוע.. תודה על העזרה, רון לוי
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המסך מגיע עם הגדרות פשוט זוועתיות ואני ממש לא מבין בזה רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי את ההגדרות האופטימליות בשביל המסך הזה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מבקש לדעת את מידות האורך ומידות הרוחב במסכי "24, ובמסכי "26. גם הייתי מעונין לדעת את מרחק הצפיה המומלץ לכל אחד מן הגדלים, רק מנסיון אישי בבקשה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי ב"מסכי LCD - המדריך השלם - חלק ב" כי הפנל הטוב ביותר הוא AS-IPS. מצד שני, המאמר נכתב לפני שנתיים ואולי חלו שינויים מאז. לדוגמא, ל-2209WA (מסך שהבנתי שהוא מומלץ מאד) יש פנל מסוג E-IPS. מי מהם טוב יותר? רקע: בעתיד הקרוב אני מתעתד לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (סטילס) וחשוב לי לקנות את הטוב ביותר. הבנתי כי לפנל יש חשיבות רבה בקביעת איכות התמונה ולכן אני אעדיף לקנות מסך עם הפנל הטוב ביותר האפשרי. עוד הבנתי כי החל מגודל "22 ומעלה כל המסכים הם רחבים. כיוון שכך, אני ככל הנראה אקנה מסך קטן יותר. גם כי המקום על השולחן שלי אינו גדול וגם מתוך שאיפה לשמור על פרופורציות תמונה נכונות. תודה מראש.
-
- 53 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ראיתי באנר של LG על המסך הנ"ל הכולל רמקולים+מיקרופון+מצלמה. שווה משהו? האמת, המחיר זול... הנה הקישור: http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=184
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום כנראה אני אקנה ב"ה עוד כמה ימים HD4870 512 מגה איזה מסך 22" יהיה הכי טוב לכרטיס המסך הזה,ויתן לי תמיד הגדרות הכי גבוהות במשחקים? בנוסף,מישהו יודע כמה זמן בערך הכרטיס מסך עם המסך יחזיקו לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?כאילו יכול להיות איזה 5 שנים ככה? תודה לילה טוב
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהעבודה לרכוש את המסך הנ"ל במחיר 1250 ש"ח. לא מצאתי שום מידע על המסך הזה מעבר למה שמפורט בפרוספקט - 5MS, 1:50000, 170/160, 300CD/M, 1920X1080, חיבור אנלוגי + DVI + HDMI ורמקולים מובנים. איך המסך הזה, במיוחד אם משווים אותו ל 2443 או ל T240, שאותם ואת הנתונים שלהם אני מכיר אז יש לי בסיס להשוואה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-