עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by פבלו,

שלום, אני חושב לקנות את מסך קעור 34 אינץ' Dell UltraSharp LED IPS QHD U3419W. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28176 רציתי לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה או אולי כדאי לרכוש סוג אחר. אני כרגע עובד עם שתי מסכים, ומשתמש בעיקר עבור עריכת וידיאו ועבודה על אפטר אפקטס. פה ושם גיימינג אבל יותר עבודה. אני מאמין שהרוחב יעזור לי מאוד, ואני לא אצטרך 2 מסכים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Ariel234156,

שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב 27 ברזולוציית 2K רציתי לדעת חוות דעת על DELL U2715H, אני משתמש במחשב ללימודים ולעריכת וידיאו בעיקר עם PREMIERE תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מישהו יכול לומר איזה מסך טוב יותר לעיבוד תמונה (וגם משחקים) תודה וחג שמח

4. Started by andrei21,

קניתי את המסך לפני שבוע וחצי וכמו שהבטחתי אני כותב חוות דעת קצרה קודם כל לא היה פיקסלים שרופים ולא זליגת אור המסך יפה אך לדעתי הצבע האפור מאחורה הורס. חסרונות: - הצבעים\ האור לא נוח לעיניים (מהקופסא) ניסיתי קצת לכוון ויוצא לי ככה brightness 75 contrast 60 בשאר אני לא ממש מבין עדיין לא ממש נוח לעיניים, ראיתי שיש הרבה אנשים שנתקלים בבעיה הזאת, אז אוליי מישהו יכול להעלות פרופיל כיול של המסך -איכות תמונה בסדר אך שום מסך LCD לא יעלה על מסך CRT טוב. לפחות LCD בעלי פאנל TN. -כפתורי שליטה אי אפשר למצוא בחושך והם לא ממש נוחים צריך להתאמץ ללחוץ עליהם לא חזק מידי ולא חלש מידי . -מסך זה פועל בזולוצייה 1680X1050 וכל רזולוצייה מתחת מורידה את איכות התמונה כי המסך מתחיל לעבוד על סוג של א…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by Neil Hen,

שלום רב לוכלם. אני צריך 3 מסכי מחשב לעבודה משרדית , המסכים ישמשו אותי בין 9-11 שעות עבודה ביופ. אשמח לקבל חוות דעת ואפילו המלצה למסכי מחשב עדיפות ל DELL לא כל כך קריטי לי להוסיף עוד כסף בכדי לקבל תמורה יותר טובה לשנים הבאות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tascam,

Samsung 23 LCD F2380 cPVA 1:150000 Pivot יש למישהוא ניסיון עים המסך הזה אשמח לישמוע חוות דעת

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. אשמח לקבל המלצות לצגים אלה או אחרים,לשימוש טקסט ואינטרנט בעיקר,שלא יגרמו לכאבי עיניים לאחר שימוש מעל שעה. התקציב עד 2000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  8. Started by eliko78,

אני רוצה להתחדש ב 2333T מרוצים?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  9. האם מסך LG L1953TR מתאים לעבודה משרדית כולל גלישה באינטרנט בתודה YUZ

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  10. פרטי המוצר מותג ®Acer זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² יחס ניגודיות 1:2500 רזולוציה מקסימלית 1050x1680 פיקסלים גודל נקודה 300cd/m² זווית צפייה 160° טכנולוגיית מסך Crystalbrite+TN מידות 177.4 מ"מ x 400.1 מ"מ x 517.5מ"מ משקל KG5.25 ספק כוח פנימי צבע כסוף צבעים 16.7 מיליון אחריות 3 שנים מסך דק "22 WIDE למחשב מבית Acer מסך עם איכות צפיה מדהימה במחיר זול במיוחד, מתאים לתלמידים וסטודנטים לבית ולעסק, מלאי מוגבל כל הקודם זוכה! קצב רענון: 5ms 3 שנות אחריות ע"י תגה מגם סה"כ 1000 שח יש בעיה אחת מישהו שמע על החברה הזאת?מה אתם אומרים? יש לך משהו יותר טוב משמה? עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הזה של MAG פרטי המוצר אחריות 36 חודשים בהי…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by sentinel,

ניתנת לי האפשרות להשיג את המסך הנ"ל בסביבות 1200 ש"ח. גם ככה חשבתי לשדרג את המסך הקיים (crt 19) למסך שטוח. עיקר המטרות שלי הן משחקים, אינטרנט וסרטים. האם המסך הנ"ל טוב למטרות האלו או שניתן להשיג מסך איכותי יותר באותו מחיר או פחות? תודה! זמן תגובה מהיר של 5ms כניסה דיגיטלית ואנלוגית D-Sub+DVI רזולוציה 1680x1050 בהירות- cd/m² 300 יחס ניגודיות-1 :1000 מפרט מוצר: נתונים פיסיים גודל מסך: 20.1 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 6.8 ק"ג גובה: 31.7 ס"מ רוחב: 47.9 ס"מ עומק: 7.6 ס"מ צבע: שחור נתוני המסך זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1680x1050 גודל נקודה: 0.258 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 1000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~83 KHz תדר רענון אנכי: 76-56 Hz זווית…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by ALÞHA,

הגיע להחליף את ה Diamondtron 19inch המזדקן שלי (Samsung 959NF). מבין ה 22" המעטים (אם לא היחיד) בעלי פאנל S-PVA ובעלי יכולת להציג 90 אחוזים מחלל הצבע AdobeRGB ו 98 אחוזים מחלל הצבע sRGB - נראה כמו צג החלומות עבור צרכי הצילומיים (ברמת מחיר של פחות מ 3.5 אלף ש"ח). אני : א. משתמש בצג בעיקר לצרכי עיבוד קבצי RAW. לרוב נעשה שימוש בחלל sRGB, ועבור הגדלות/הדפסות תסייע לי הגמישות של המסך להציג גם AdobeRGB, גם עבור הדפסות במעבדות עם מדפסות CMYK. ב. בקושי צופה בסרטים על הצג. ג. לא ממש משחק. ד. אשתמש בצג גם עבור שימושי אינטרנט ואופיס בסטנדרטה כזה. טענות בעד/נגד יתקבלו בברכה... האם קיים פתרון אחר (באותן רמות מחיר) שהוא בר-השוואה? תודה מראש, עלפע.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by shlomihd,

הי, אשמח לקבל חוות דעת עבור המסך החדש של LG לדגם W2252TQ ממי שמכיר, ראה, התרשם או שכבר רכש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. Started by asaf999,

רציתי לשמוע דעתכם על המסך F-19 של ACER המסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזייה, אני יכול להשיג אותו בזול ורציתי לדעת אם הוא שווה, או שהוא סתם יקר בגלל הטלוויזיה והעיצוב (ferrari). תודה...!! http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=326&ArticleID=1106&SearchParam=F-19

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kobbyc,

היי, אני כבר כמה ימים מתלבט ותייעץ פה בפורום לגבי מסך 20". קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך GT8600 וכל שאר הדברים הטובים וחשוב לי שיהיה מסך טוב. אני מחפש מסך איכותי בתקציב בין 1000 ל1500 ש"ח. מה אתם אומרים על ה 206BW? שווה? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני רוכש אותו? יש לו מספר פאנלים או שהוא מגיע סטנדרטי עם אותו פאנל? תודה לכולם....

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by Alon32,

אני חושב על לקנות את המסך הזה: http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=833&ProductID=16660&VariantID=16661〈=he מהמעט שקראתי עליו הוא דווקא לא רע, הוא מתאים לי מאוד לתקציב ול-best buy יש סניף בראשון שזה בכלל מעולה. אבל אני בכל זאת מעדיף לקבל חוות דעת. אם זה חשוב אז אלה לוח האם וכרטיס המסך שלי: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by soulz,

הציעו לי את המסך הזה דרך עבודה ב 700 שקל, אני יושב הרבה מול המחשב, בעיקר קורא טקסטים, אבל גם גיימר חובב ורואה סרטים...האם המסך הזה טוב לשימוש כזה, ועוד במחיר מוזל...? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490460

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. Started by hadaris,

היי לכם, הייתי שמחה לקבל חוות דעת על המסכים הבאים והאם המחיר הוא סביר ביחס לתמורה המסך הראשון: Dell 22 monitor - P2213 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-9704 מחיר: 815 ש"ח המסך השני: HP EliteDisplay 24' E241i http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5450082#!tab=features מחיר: 1100 ש"ח. מה דעתכם?:bounce:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אוקי אני מחפש מסך מחשב עד 1000 ש"ח...להלן: ראיתי הרבה המלצות באתר לקנות את של DELL U2311H אבל ראיתי גם את המסך הבא: SAMSUNG B2330HD אם יש אפשרות שהמסך יבוא עם שלט אני אשמח חשובן לציין אני לא רוצה מסך יותר גדול מ-23 אינץ אני בעיקרון קראתי שצריך לקנות מסך עם אפשרות כיוונים (הגבהה הנמכה ושיפוע קדימה אחורה) רציתי לדעת איזה מסכים אתם ממליצים לקנות אני מעדיף ללכת בעיקרון על LG SAMSUNG MAG אלא חברות שאני מכיר ויודע שהם טובות אשמח לקבל ייעוץ איזה מסך שווה לקנות...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by fatbox,

ראיתי מבצע בבאג שמוכרים אותו 1000שח ואני מעוניין לקנות אבל לא היה שם תצוגה שלו. מישהו מכיר את המסך הזה יודע איך הוא ביחס למסכיי סמסונג אחרים כמו 2433 וכו' מבחינת האיכות.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by pure perfection,

מה המצב ?? מה אתם עומרים על המסך הזה AOC E2343F LED , מישהו התנסה איתו ?? חוות דעת שלכם יתקבלו בברכה . עכשיו חיפשתי ולא מצאתי באיזה PANEL משתמש המסך , אז אם מישהו יכול להגיד לי אני אודה לו מאוד . תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל אך מתלבט בין המסך של סמסונג- SAMSUNG SyncMaster 226BW מה עדיף ללכת על הסמסונג או על האסוס? המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים דרך אגב.. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by deyan,

היי, אני במצב של להחליף מסך. אני מתעסק בעיקר עם הרבה מסמכים (לימודים), אבל לפעמים גם סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו אחרי שעשיתי קצת בירורים, נראה לי הכי טוב בתקציב של עד 1500 ש"ח הדגם שרשמתי בכותרת. אשמח אם תתנו חוות דעת עליו ואני גם פתוח להמלצות טובות יותר אם יש לכם. תודה מראש! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Axel Foley,

נראה לי שאני אלך עליו, רק רציתי לשמוע מה דעתכם....

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים