עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש! אחרי השופינג המטורף שעשיתי לאחרונה שכולל GTX 780 , i7 , 16GB ושאר ירקות, אני מאוד מאוד מתלבט האם לקנות מסך 120 הרץ שמין הסתם מבוסס על פאנל TN ולהפסיד איכות צבע וזוויות צפייה. או האם לוותר על 120הרץ ולקנות מסך עם פאנל IPS וככה גם לחסוך כמה מאות שקלים (מסכי 120 הרץ די יקרים יחסית לIPS). בינתיים שמתי עין על Benq XL2420 שבארץ מתומחר בסביבות ה2500 שקל. ומהצד של IPS ראיתי כמה מסכים של LG ו DELL חמודים ביותר בסביבות 1500 ש״ח. עיקר השימוש יהיה לגיימינג אבל בקרוב אתחיל ללמוד עריכת וידאו בצורה מקצועית. אני ממש לא יודע מה לעשות. הלב אומר ללכת על הBENQ מכיוון שראיתי כמה ביקורות ושמעתי מאנשים שהחזיקו אותו שהוא פשוט מסך מטורף. אבל לא יודע..…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by idan12,

היי, מתלבט לקראת רכישת מסך 24" שימושים יחסית בסיסיים (אינטרנט וכו') עדיף עם hdmi תקציב עד 550 שח מה כדאי? מתלבט בין: Benq GW2470 Samsung S24F350FH Samsung S24E200BL Samsung C24F390FHU Samsung C24F396FH ה 2 האחרונים קעורים.. כמובו מוזמנים להציע כל דבר אחר :)

• 31 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. מעוניין לקנות מסך 20 ומתלבט בין 2 הדגמים האלו.... אשמח לחוות דעת על שניהם ועל מה כדאי לכת ...? תודה .

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by Homey,

רציתי לדעת, התקציב שלי הוא עד 1800 שקל +- , אני מחפש מסך איכותי, אני מעדיף איכות על גבי גודל. השאלה שלי מה עדיף, ממה שאני מבין מסכי ה 19" איכותיים יותר ממסכי ה 22". (השימושים שלי הם קצת משחקים, הרבה סרטים, וגלישה באינטרנט) ממה שהבנתי יש 2 מסכי 22" שצריך לשים עין עליהם: LG L226WTQ (אגב, עם איזה פאנל הוא מגיע?) והשני Samsung SyncMaster 226BW אני לא יודע מול איזה מסכי 19" רחבים להשוות אותם (אני רואה הרבה סרטים וחשוב לי שהמסך יהיה רחב), אני אשמח ל2 דגמים מובילים בתחום ה 19" WIDE אז מה לעשות? 19" רחב, או 22" ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. שלום אנשים, כרגע יש ברשותי את ה-Dell 2209wa הוותיק והטוב, ואני רוצה להתחדש במסך 24". התקציב הוא עד 1400 ש"ח, עם חריגה קלה מותרת במידה וזה ממש כדאי. שאלה ראשונה: מסך 24" עם רזולוציה או יחס תצוגה שונים יוכל לעבוד עם המסך הנוכחי במקביל? (המסך הנוכחי הוא 16:10, 1680X1050). שאלה שניה: יש המלצות למסך שיתאים גם לשימוש כללי וגם למשחקים? עד עכשיו הסתכלתי על שני המסכים הבאים, אבל אשמח להמלצות נוספות אם יש: Dell U2414H Dell U2415 תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by evy_s,

ראיתי מסך 19" של dell דגם E197fp אצל חבר שלי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479038 קודם כל הסתכלתי עליו כי הוא יפה מבחינה אסתטית , הרצתי קצת משחקים , סרטים , אינטרנט... וראו בו ממש סבבה... לא משהו מטורף אבל לא ראיתי לא מריחות לא בעיה בצבעים... השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה. ויש אותו עכשיו במבצע במגה ב1199 ומקבלים 100 שקל חזרה בתווי קניה למגה = 1099... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המסך? יש למישהו המצלמה למסך אחר בסביבות ה1000-1200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום. אשמח לקבל עזרה לגבי קניית המסך. מטרת המסך היא בעיקר לגיימינג וצפייה בתכני HD. כרטיס המסך הוא HD 5850. 3 האופציות שאני תוהה לגביהן: - Samsung SyncMaster 2494LW 24" ASUS VH242H 23.6" LG W2443T 23.6" הבחירה המועדפת בעיני הן מבחינת העיצוב והן מבחינת המחיר\תועלת היא הASUS. רציתי לדעת מה אתם אומרים? תודה רבה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by klayman,

טוב, אז ראיתי כאן את כל הטרדים על ה CMV "22 הרחב. עכשיו ההתלבטות שלי היא בינו לבין הסמסונג 931BF יש איזה הבדל של 300 שקל במחיר. מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חושב לקנות את ה 971p אבל מתלבט בקשר לחסרונו היחיד לדעתי שהוא לא רחב ,השאלה היא האם יש מסך עד 2000 שח שנותן לפחות נתונים כמו ה 971p אבל הוא רחב. שימושים עיקריים למסך הם: 45% גלישה באינטרנט 45% סרטים 10%משחקים ושאלה נוספת האם שווה לקנות מ ivory מחשבים ספציפית הסניף ברשל"צ,הם מצעים את המחירים הנמוכים ביותר ואחריות יבואן השאלה אם למישהוא היה ניסיון איתם בקניית מסך?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  10. בוקר טוב לכולם! עוד מעט הולך לקנות מסך ועדיין מתלבט בין 2 הדגמים האלה: Asus TUF Gaming VG32VQ1BR 31.5'' LED QHD VA FreeSync VS Samsung Odyssey G5 C32G55TQWM LED VA 31.5'' FreeSync על הנייר אסוס יותר חזק. מה תכלס יותר טוב מבין שני אלה אם נשים בצד את ההפרש במחיר. כרטיס מסך זה RTX3070TI. תודה

11. שלום, יש לי התלבטות ממש קשה בין ה 2333sw ל 2243bw אחד full hd והשני בעל אורגונומיה טובה יותר. התקציב שלי עומד על סביבות ה 1100, יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Artemis Entreri,

שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !

13. Started by sumbra,

אהלן, מחפש מסך לעבודה שוטפת שכוללת מבחינתי הרבה זמן וורד וגלישה. כמו כן יוטיוב וצפייה בסרטים. ראיתי כאן הרבה המלצות על dell P2419H ראיתי היום את המסך הזה של דל: SE2416H הוא עולה 100 ₪ פחות, אבל מצד שני יצא כבר ב-2016. מה ההבדלים בין המסכים ומה עדיף? תודה לעונים

14. Started by kobi31,

אני עובד עם גרפיקה 3D, צבעי ADOBE SRGB, ותכנות. אני מבקש את חוות הדעת - מי מבין המסכים עדיף לי, שכן העלות די דומה וגם הפנלים, אך האינצ' בEIZO קטן יותר.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  15. Started by DontPanic,

אנ מעוניין במסך לעבודה משרדית בלבד 19 אינצ' לא רחב מצאתי בKSP את המסכים האלו במחיר עד 600 ש"ח SAMSUNG 932BF, וSAMSUNG 943BM, LG L1953TR מה מבין שלושתם עדיף לעבודה ממושכת מול טקסט והאם במחיר כזה אפשר למצוא משהו יותר טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות lcd איכותי למשחקים, סרטים, אינטרנט. מסך שיציג תמונה איכותית בכל אחד מהמקרים. לאחר חיפוש נרחב פה בפורום גיליתי שהמסך viewsonic vp930 הינו מומלץ מאוד, אך מצד שני שמתי לב שישנה גרסה חדשה יותר vp930-3 אשר היא הנמכרת בחנויות כיום ובה ישנו אפקט מוגבר (יחסית לגרסה המקורית) של מריחות/קורונה. אף פעם לא יצא לי לראות את התופעות האילו מכיוון שעד היום עבדתי עם crt. ישנם בבית גם מסכי lcd בשאר המחשבים אך הם מסכים פשוטים עם פאנל tn ולא הייתי מרוצה במיוחד מאיכות התמונה שלהם, למרות שלא שמתי לב למריחות. אני די בטוח שאפילו מריחה/קורונה בסדר גודל קטן תפריע לי. לכן אני מבקש לדעת האם בכל זאת מומלץ לקנות את vp930 או שיש מסך אחר שבאמת כדאי שיהיה טוב לשימושים שלי? תודה לעוזר…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני נוטה לצד הדל בגלל שהניגודיות הסטטית שלו גבוהה יותר משל המסך המתחרה,וגם משום הפאנל. אבל מצד שני 28" ולמסך יש נתונים מרשימים יחסית למחיר שלו.שמותיר אותי בסימן שאלה ענק. אז ככה.. לאחר שראיתי ב2 סקרים בין הדל לבין ההאנס או מה ששמו יהיה, ראיתי שישנם הרבה חסרונות בדל.ופחות התלוננויות על ההאנס. אז כך: אני צריך אחד מבין השניים הללו ל3 שימושים סך הכל. 1.PS3 2.ממיר HD 3.PC בקשר לכניסות HDMI,הזמנתי כבר רכזת . אודה לחבר'ה שיעזרו ,אני ממש מבקש את עזרתכם. אני נמצא כאן בדילמה רצינית המרחק ממני למסך הוא בערך 80 ס"מ.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב שמשמש לעבודה משרדית, תכנות, משחקים וצפייה בסרטים. מפרט המחשב: מעבד - Intel Core i7 8700 / 1151 Tray, כרטיס מסך GTX 960. המסך הישן שלי הוא DELL 2209WA, שיכול להישאר כמסך נוסף. יש לי התלבטות האם לקחת מסך 24 או 27 אינץ', והאם מסך רגיל או קעור. לגבי סוגי הפאנלים, לא יודעת אם זה קריטי בכלל אבל ממה שקראתי נראה לי שעדיף IPS. אני בהחלט מעוניינת שהמסך יתאים לכרטיס מסך חדש שאקנה בעתיד וידע לנצל אותו במלואו, אבל בינתיים יעבוד מול זה הקיים. התקציב המקסימלי הוא 1400, כרגע נוטה לכיוון דל ומתלבטת בין שני אלה: "23.8 Dell UltraSharp LED IPS U2414H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930&…

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  19. Started by SP,

הייעוד שלו יהיה לסרטים ואינטרנט אבל גם משחקים רצוי שהוא יריץ טוב. אחרי שיטוט רחב באינטרנט המועמדים שלי הם 2 מסכים של סמסונג. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720940 - Samsung 2433BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442 - Samsung T240 הT240 יקר יותר ב100 שקל. ה2433BW מתכוונן יותר עם ארגונומיה יותר טובה..אבל חסר לו חיבור HDMI, לא יודע עד כמה החיבור יועיל לי. איזה מסך יותר איכותי? מה אתם אומרים? אשמח אם מישהו עם אחד מהמסכים יוכל להגיב על המסך שלו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jazzman,

בשביל מסך שצריך להיות גם טלויזיה, מה יותר חשוב - ניגודיות טובה (1:1000 ומעלה) או מהירות תגובה טובה ( 2MS)? מה מתאים יותר: ניגודיות 1:700 תגובה 2MS או ניגודיות 1:2000 תגובה 5MS ??

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Lalin,

היום יש לי מחשב נייד בעל מסך 15" ואני רוצה לשדרג את מסך המחשב. שימושי הם: תכנות עם הרבה שורות קוד- ולכן עדיף לי מסך בעל גובה גבוה ככל האפשר לצפיה מקרוב. קצת גרפיקה לחובבנים (פוטושופ, פרימייר). צפייה בסרטים HD. מסך רחב לכדי השוואה בשני עמודי אינטרנט. התקציב שלי הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. שאלה תיאורטית : במידה ואחליט על 26 " של סמסונג T260- יש לו רזולוציה של 1920x1200כמו של 22" מסויימים. בגלל שהמסך שלו מוגדל יחסית ל-22" אקבל תמונה פחות חדה. ולכן נשאלת השאלה: האם צפיה מקרוב במסך כזה לא תהיה בעייתית מבחינת העיניים ? אנשים- אל תפחדו לענות ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sha1haR,

אני רוצה לקנות תמסך הזה למחשב החדש - מחשב למשחקים . קיצר אני מפחד לגבי ה MS - זמן תגובה של המסך . האם עדיף לקחת פאנל TN של LG או סמסונג - 2MS ? או שהדל מבחינת זמן תגובה עובד ללא מריחות ?!??! * משתמשי DELL 2407WFP-HC יוכלו לעזור לי הכי הרבה . תודה .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. Started by aviz,

קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך מסך חדש בשבילי. מפרט בצד ואני שוקל ברצינות את זה Samsung 2494HS זה דגם שגודלו לא 24.. אלא 23.6 אינץ. (חסכו 0.4) זה ההשוואת מחירים בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727604 ויש באפשרותי לקנות אותו במחיר של 999 שח,חדש כולל אחריות חיון. (יש פרסומת בעיתון) שימושים כללים ביותר, משחקים בקטנה, אינטרנט וכדומה (לא גרפיקה) רציתי לדעת תכלס איך הוא(ולא איך הוא יחסית למחיר, אלא יחסית לעצמו), למי שאין נסיון אולי יכול בלדוק מה אומרים אולי מישהו שמע עליו. נ.ב הוא 1920 * 1080, ולא 1920 * 1200 (מה ההבדל?) אין מה להציע לי מסכים אחרים, כי הבדיקה שלי היא ספציפית לגבי המסך הזה כי המחיר מצויין. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שני סוגים של מסכים LG W2353V Dell 2209WA המטרה של המסך: עבודה רציפה מול המחשב - אינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר . בנוסף משחקים אך בכמות קטנה. ההשואה שאני (שלא יודע הרבה) מבין משני המסכים הם LG: 2ms 1920*1080 לעומת Dell: 5ms 1680*1050 חשוב לצין שהגודל של המסך לא משנה לי. לאור הנתונים האלה אני מבין שהLG יותר טוב. עקב הביקורות הטובות שנותנים בפורם לשני המסכים איני יודע מה יותר ממולץ. יש לי מספר שאלות שמכוונות אותי לבחירה. 1. זמן התגובה של שני המסכים שונה (5 לעומת 2). האם יש הבדל מהותי בשוני הזה? האם השוני מתבטא באיכות שבו ניתן לראות משחקים או סרטים? נאמר לי שזמנים אלו לא משפיעים בגדלים אלה של מסכים האם זה נכון? 2. רזולוציה - אני ה…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים