מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל (DELL 2408WFP) בימים הקרובים... האם הוא עדיין המסך 24 אינץ' הכדאיי ביותר? מה נסגר עם הרוויזיה החדשה? היא כבר בכל החנויות, או שכמו פעם צריך למצוא חנויות ספציפיות שמוכרות אותו, ולהמנע מ"חיקויים" (רוויזיה ישנה, למרות שהמוכר "נשבע" שזאת החדשה)? על איזה חנות אתם ממליצים לרכישה באינטרנט? תודה רבה מראש (:
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה מעל ומעבר המלצות/סקירות/ביקורות על מסכי 22" אבל העובדה שיש כל כך הרבה גורמת לי להתלבט. המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות ואולי ישמש גם כמסך טלוויזיה בעת הצורך. השימוש העיקרי השני יהיה משחקים. החלטתי ללכת על ה- SAMSUNG T220 בעיקר בגלל זמן התגובה, העיצוב, והפופולריות שלו. רציתי לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתאם לצרכים או שאולי במסגרת התקציב יש בחירה טובה יותר (אפילו סתם דגם מתחרה שאני אוכל להשוות). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה ההבדל בין במסכים האלה של סמסונג??? 2253BW ל 2243BW ל2243EWX ??? שלושלתם אותו המחיר
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מסך מחשב , כמו שציינתי עד 1000 ש"ח . עניין הגודל : אני מועניין בחוות הדעת שלכם , אני לא רוצה שהעניים שלי יתעיפו בעבודה ממושכת מול המחשב , דבר שאני מאמין שיקרה אם אני אלך על 22 - זה נכון ? אני גם כותב הרבה תוניות לב"ס מול המחשב וגם משחק איזה 1.5 שעות בממוצע - אז המסך צריך לשלב בין התחומים. אני לא מעוניין ברמקולים מובנים . תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי וראיתי שהוא אחד המסכים שממומלצים בפורום הזה. כמו כן קראתי הרבה ביקורות שמשבחות את המסך בכל מה שקשור לחדות, לאיכות תמונה, זוויות צפייה, חוסר מריחות במשחקים וכדומה. על אף מחירו הגבוה יחסית אני שוקל לקנות אותו. מדובר בהשקעה שווה? כמו כן מישהו יודע מה לגבי אחריות במקרה של פיקסלים שרופים וכדו'?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
דיברתי עם מוכר בחנות לגבי רכישה של מסך דק והוא המליץ לי על המסך הזה ב-650 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לסרטים ולמשחקים, חשוב לי שהוא יהיה טוב, לא מוכן להתפשר על זוויות צפייה ומריחות וכהנה... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך 17 CRT שיש ברשותי למסך LCD. קראתי באתר את המאמרים לגבי סוגי הפאנלים ומסכים בגודל 22 אינץ ואני לא סגור על דגם מסויים: השימושים במחשב הם: 1. עבודה משרדית פשוטה - WORD + EXCEL + עריכת קליפ מאוסף של תמונות (עם התוכנה PHOTO STORY 3). 2. גלישה באינטרנט. 3. צפייה בטלוויזיה. לאור זאת חשוב לי שהמסך יהיה עם רמקולים מובנים וחיבור של RCA שאוכל לחבר את הממיר של הוט למחשב (כיום מחובר עם כרטיס טלוויזיה). איזה מסך מומלץ ואיזה גודל ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם לפני כמה ימים מסך הישן שלי מי חברת MAG פשות עפסיק לעבוד והוא היה מסך LCD נהדר שעבד אצלי כמה שנים טובות כל הזמן הזה לא התעניינתי במסכים מה שהיה לי יספיק לי אבל עכשיו שצריך לחפש מסך חדש ראיתי שיש הרבה חברות שונות וכל חברה מייצרות מסכים דומים ובמחירים דומים עכשיו רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר מימני עכשיו אני מחפש מסך בגודל 22 ובמחיר של בין 800 ל1000 שקלים תודה רבה אלכסנדר
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך רחב 20" וראיתי שבהרבה חנויות גדולות עכשיו מוכרים את המסך הזה ב-800 ש"ח. חיפשתי חוו"ד עליו ברשת ולא מצאתי. ניגודיות מרשימה של 1:50,000, זמן תגובה 2ms ורזולוציה 1600X900. מישהו מכיר? ממליץ/לא ממליץ? אם לא איזה מסך 20" אחר שווה לקנות? אני נעול על הגודל הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת לגבי מסך SAMSUNG T190P, יתרונות וחסרונות יחסית למסכי 19" אחרים. כמו כן הייתי שמח לשמוע המלצות על מסכי 19" אחרים.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש שהגיע זה עתה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=244244 השידרוג היחד שבוצע הוא הרחבת זיכרון ל-4 ג'יגה הבעיה היא שכאשר חיברתי את המחשב, המסך מטושטש. המסך הוא רחב 22 אינץ' מתוצרת MAG. כרטיס המסך הוא של אינטל G33/G31 ניסיתי לשחק עם הרזולוציות, קצב הריפרוש וכו' - אך זה לא פתר את הבעיה. מה אפשר לעשות? יכול להיות שהאשמה היא בכרטיס המסך? תודה!
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איפה יש אותו בתצוגה כדי שאוכל לראות את האיכות שלו לעומת tn ?? לפני שאני משלם על משהו פי 2 אני רוצה לראות האם זה שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם DELL מתכננים להוציא בקרוב מחליף למסך 2408WFP. ז"א מסך 24 אינטש עם פאנל איכותי (לא TN).
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה אני מיתלבת. יש לי בחדר שני מסכים. אחד מחשב TV 17 ו29 שניים מסחים שמנים...אני רוצה להאיף אותם ולסים מסך אחד... אני גם משחק במחשב וגם רואה ארבע סרטים ..(החדר שלי הוא 2.5 מ"מ ) השאלות : 1. מה יותר עדיף מסך מחשב מחובר לTV או TV שמחובר לPC . או ביכלל מסך PC עם כרטיסTV ה עדיף??? 2. מה יותר עדיף מסך גדול יותר או פנאל יותר טוב.??? תודה VEXX
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המסך T220 כבר שבועיים בערך ונוצר איזה כתם באמצע המסך כנראה מנגיעה של אצבעות או טיפה מים אז השאלה שלי איך אפשר לנקות אותו כי הוא משנה את בהירות הצבעים איפה שהכתם נמצא וזה מפריע לי אז אם יש לך הצעות טובות לנקות את המסך הנ"ל יעזור לי מאוד תודה..
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם CRT 17 והייתי די מרוצה מבחינת הגודל. כמובן שכל תוספת גודל היא מבורכת. היה נחמד לקנות 4:3, אבל אני מבין שהם יקרים יותר, ולכן אני מתפשר על 16:9 או 16:10. אין לי צורך במסך למשחקים או סרטים. אני כן אשמח למסך איכותי מבחינת תצוגת תמונות, גודל הנקודה, רזולוציה נוחה לעבודה גם מבחינת הגודל של שולחן העבודה ובכלל מסך שמתאים לעבודה ממושכת. הייתי מאוד מרוצה ממסך ה LG שהיה לי, כך שאם יש להם משהו שמתאים, אז אני מעדיף אותם, אבל זה לא הכרחי. האם בכלל הדרישות האלה ריאליות במגבלות התקציב? אם לא, אז אני אקח פשוט CRT 17 מחבר ואחכה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מסך 26W (שלא ישמש גם כטלוויזיה) ראיתי שניים של סמסונג http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3699 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4255 לא הבנתי למה המסך שיחס הניגודיות שלו 1:50,000 יותר זול מהשני (שהיחס שלו נמוך)... אהבתי את העיצוב שלו, יש למישהו המלצות? :s05:
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אז החלטתי גם לקנות מסך חדש. יש לי התלבטות בין 2 מסכים שהם בערך אותו מחיר. SAMSUNG 2243EWX זמן תגובה 5 מילי שניה Samsung 2253BW זמן תגובה 2 מילי שניה המחשב מיועד למשחקים. השאלה היא האם זמן התגובה הוא קריטי?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב 22 למשחקים בעיקר וקצת סרטים הכרטיס מסך שלי הוא HD 4850 תקציב:800 ש"ח חריגה עד 950 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
המסך נמכר בזאפ ב-1300 ש"ח, יש מסכים ברמה שלו שאני צריך לשקול לפני שאני קונה אותו? יש בעיות שאני צריך להכיר במסך? השימוש הוא בעיקר משרדי - אינטרנט, אבל ישמש גם למשחקים והציפייה היא לאיכות צפייה טובה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. כפי שמרמזת הכותרת, יש ברשותי מסך VP930-3 של VIEWSONIC שנקנה לפני כשנה וחצי מTMS.. המסך עצמו נהדר, מתעלה בהרבה על כל המסכים שאני רואה אצל אחרים, אבל לאחרונה אני צופה ביותר ויותר סרטים וסדרות והצורה של המסך מפריעה לי, החלטתי למכור אותו ולקנות מסך רחב ויותר גדול, המצב שלו סבבה. בכמה כסף אפשר לדעתכם למכור אותו? האם אתם חושבים שמסך כזה יימכר? תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך SAMSUNG T240 למחשב החדש שהרכיבו לי כאן. חלק משימושיו של המסך יהיו לשמש גם כמסך עבור הPS3 שאותו אני הולך לחבר למסך ב-HDMI. למסך הנ"ל אין רמקולים, ולכן ככל הנראה אני לא אוכל לשמוע צליל מהPS3. האם יש איזהשהם פתרונות לבעיה? אולי אפשר לחבר רמקולים למסך או משהו? תודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המסך הזה, כיוון שאני מעוניין במסך גדול יותר. לפי דעתכם, כמה שווה המסך הזה כיום. חשוב לציין שהמסך נראה כמו חדש אצלי.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם אני קונה לוח עם יציאת HDMI, עדיף לי מסך 22 עם יציאת HMDI או שאפשר להתפשר על יציאת DVI? כאילו, השאלה נשמעת טיפשית, אבל מה יציאת HDMI נותנת לי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-