מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשדרג את אצמי מ17 ל22-24 רוב הצרכיים ממסך : הם גלישה, משחקיםכבדים(....crysis) וסרטים(אני ראה המון) הבנתי ששני הדגמים הם טובים אבל איזו יותר טוב לצרכים שלי או שיש מחברה אחרת משהוא טוב? וכמו שהבנתי איפשר לכוון את המסכים ? התקציב הוא עד 1500 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתאום הופיע לי על המסך קו ירוק מאונך ברוחב של 1 פיקסל, ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וזה לא עזר\ מה זה ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם כמסך לאקס בוקס (קונסולה כמו פליישטיישן) וגם כמסך טלוויזיה, ברצוני לשאול אם כדאי לקנות מסך טלוויזיה או מסך מחשב, עד כה מצאתי דגם שמאוד משך את עייני, בבקשה תגידו לי אם זה כדאי או לא. שם המוצר: T260 של SAMSUNG, עם זאת ברצוני לדעת אם צפיה בטללויזיה דרך מסך מחשב עם חיבור HDMI היא אידאלית (לממיר HD) הנה הלינק למסך: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA תודה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחר אני מתכנן לקנות מסך למחשב 22 אינצ' לסרטים ובעיקר משחקים, אני דיי סגור על ה-T220, אבל מה דעתכם על מסכים אחרים בתקציב של 1000 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לאחר שנים רבות של עבודה רק עם מסכי CRT החלטתי לרכוש מסך דק וצמצמתי את הרשימה האינסופית של מסכם אלו ל-2 מסכים בלבד ) 1) LG W2353V 2) SAMSONG T220 מידע נוסף: המחשב הנוכחי שלי הוא פנטיום 4-3GB עם זכרון פנימי של 3GB במהירות 533 וכרטיס מסך 7950GT 512MB וספק 430W המחשב משמש בנוסף לשימושים הרגילים של אינטרנט, אופיס, תוכנות גרפיות וכו', גם לצפייה מרובה בסרטים וסדרות וגם למשחקי מחשב וסימולטורים הכי כבדים ותובעני משאבים הקיימים בשוק. מבקש את המלצתכם המקצועית כי אני מעונין לרכוש מסך עוד השבוע בתודה מראש לכולכם - דני
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איפשר חוות דעת על המסך הזה 24 AOC 2434Pw והצעות על מסכים טובים עד 1000 שח
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מתכנן לקנות את המסך סמסונג 2333SW , ואחד הדברים שחשובים לי במסך חדש זה שהוא יתמוך ב HD וראיתי שהוא אכן תומך ב FULL HD עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לקנות את המסך? אתם ממליצים? לא יעשה בעיות , לא ישרפו פיקסלים , רואים ברור וחד? והניגודיות היא 1:20000 זה משנה? ועוד שאלה שלא הצלחתי להבין , אני ראיתי שלמסך יש חיבור DVI-D ו AVG (או משהו כזה) אז איך אפשר שהמסך יתמוך ב FULL HD ? חיבור של DVI-D מהמסך למחשב יראה לי איכות של FULL HD? ואגב 8800GT תומך ב FULL HD? ומשהו אחרון שחשוב לי מאוד שתענו המסך תומך לרזולוציה של 1920X1090 ויש מסכים טובים שתומכים על רזולוציה של 1680X1050 מה נחשב יותר טוב? והאם זה משנה? חשוב לי שהמסך יראה משחקים במחשב שיראו באיכות HD האם אני באמת ירא…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המסך? הוא טוב? יש לו ביצועים טובים? איך הוא למשחקים? איך הוא לסרטים? הכרטיס מסך 8600GT 512MB יחזיק? אה ודרך אגב, אתם יכולים לעשות אשכול בנעוץ על מסכי 24 אינצ' מומלצים? כמו שעשיתם עם ה22 אינצ'... זה יעזור לדעתי אה ואם הייתם עושים כזה אשכול הT240 היה נכנס? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המסך T220 כבר שבועיים בערך ונוצר איזה כתם באמצע המסך כנראה מנגיעה של אצבעות או טיפה מים אז השאלה שלי איך אפשר לנקות אותו כי הוא משנה את בהירות הצבעים איפה שהכתם נמצא וזה מפריע לי אז אם יש לך הצעות טובות לנקות את המסך הנ"ל יעזור לי מאוד תודה..
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך 17 CRT שיש ברשותי למסך LCD. קראתי באתר את המאמרים לגבי סוגי הפאנלים ומסכים בגודל 22 אינץ ואני לא סגור על דגם מסויים: השימושים במחשב הם: 1. עבודה משרדית פשוטה - WORD + EXCEL + עריכת קליפ מאוסף של תמונות (עם התוכנה PHOTO STORY 3). 2. גלישה באינטרנט. 3. צפייה בטלוויזיה. לאור זאת חשוב לי שהמסך יהיה עם רמקולים מובנים וחיבור של RCA שאוכל לחבר את הממיר של הוט למחשב (כיום מחובר עם כרטיס טלוויזיה). איזה מסך מומלץ ואיזה גודל ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם CRT 17 והייתי די מרוצה מבחינת הגודל. כמובן שכל תוספת גודל היא מבורכת. היה נחמד לקנות 4:3, אבל אני מבין שהם יקרים יותר, ולכן אני מתפשר על 16:9 או 16:10. אין לי צורך במסך למשחקים או סרטים. אני כן אשמח למסך איכותי מבחינת תצוגת תמונות, גודל הנקודה, רזולוציה נוחה לעבודה גם מבחינת הגודל של שולחן העבודה ובכלל מסך שמתאים לעבודה ממושכת. הייתי מאוד מרוצה ממסך ה LG שהיה לי, כך שאם יש להם משהו שמתאים, אז אני מעדיף אותם, אבל זה לא הכרחי. האם בכלל הדרישות האלה ריאליות במגבלות התקציב? אם לא, אז אני אקח פשוט CRT 17 מחבר ואחכה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך רחב 20" וראיתי שבהרבה חנויות גדולות עכשיו מוכרים את המסך הזה ב-800 ש"ח. חיפשתי חוו"ד עליו ברשת ולא מצאתי. ניגודיות מרשימה של 1:50,000, זמן תגובה 2ms ורזולוציה 1600X900. מישהו מכיר? ממליץ/לא ממליץ? אם לא איזה מסך 20" אחר שווה לקנות? אני נעול על הגודל הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מסך מחשב , כמו שציינתי עד 1000 ש"ח . עניין הגודל : אני מועניין בחוות הדעת שלכם , אני לא רוצה שהעניים שלי יתעיפו בעבודה ממושכת מול המחשב , דבר שאני מאמין שיקרה אם אני אלך על 22 - זה נכון ? אני גם כותב הרבה תוניות לב"ס מול המחשב וגם משחק איזה 1.5 שעות בממוצע - אז המסך צריך לשלב בין התחומים. אני לא מעוניין ברמקולים מובנים . תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים ברשותי עומדת אפשרות לקניית מסך חדש לחדר לצורך העניין ההתלבטות הגדולה היא בין מסך יחיד אל מול 2 מסכים שונים המסך הראשון עליו חשבתי הינו Dell UltraSharp 3008WFP אשר ישמש אותי לכל סוגי העבודות כאשר הוא תלוי על הקיר. או 2 מסכים של Dell אחד 22' מדגם 2209WFP ו 2709WFP לתלייה על הקיר כאשר ה 22 ישמש לעבודה שוטפת וה 27 ישמש לטלויזיה / סרטים. מה אתם חושבים?
-
- 50 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם DELL מתכננים להוציא בקרוב מחליף למסך 2408WFP. ז"א מסך 24 אינטש עם פאנל איכותי (לא TN).
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קראתי וראיתי שהוא אחד המסכים שממומלצים בפורום הזה. כמו כן קראתי הרבה ביקורות שמשבחות את המסך בכל מה שקשור לחדות, לאיכות תמונה, זוויות צפייה, חוסר מריחות במשחקים וכדומה. על אף מחירו הגבוה יחסית אני שוקל לקנות אותו. מדובר בהשקעה שווה? כמו כן מישהו יודע מה לגבי אחריות במקרה של פיקסלים שרופים וכדו'?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הקנייה הנוכחית הסתיימה, נגמר המלאי , עדכון חדש למטה לפני שייסקלו אותי באבנים, מצטער שלא ניסינו לארגן משהו כזה עוד קודם. אבל מאחר שלאחרונה באמת ביקשו שאנסה, אז ככה. 2209WA לפי התנאים של פנדה, שידועים כבר לכל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24377 ב1650 שקל במקום 1750. המסכים כמובן נמצאים בזמינות מיידית. כרגע מדובר על 10 מסכים בלבד במחיר הנ"ל, אני מנסה לברר אם יהיה אפשר עוד מסכים במידה וירצו. אתם מוזמנים להגיב כאן, ולכתוב כאן מי שמעוניין או לשלוח לי הודעה בפרטי, ואני אומר לו כרגיל מה התהליך. מי שלא מכיר את המסך מוזמן לקרוא את הדיונים האחרים בפורום על המסך, תאמינו לי שלא חסר מידע מדובר על E-IPS, ולא TN ובפורום יש דיונים על החסרונות של TN, וכמו…
-
- 293 תגובות
- 43.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה מעל ומעבר המלצות/סקירות/ביקורות על מסכי 22" אבל העובדה שיש כל כך הרבה גורמת לי להתלבט. המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות ואולי ישמש גם כמסך טלוויזיה בעת הצורך. השימוש העיקרי השני יהיה משחקים. החלטתי ללכת על ה- SAMSUNG T220 בעיקר בגלל זמן התגובה, העיצוב, והפופולריות שלו. רציתי לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתאם לצרכים או שאולי במסגרת התקציב יש בחירה טובה יותר (אפילו סתם דגם מתחרה שאני אוכל להשוות). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה ההבדל בין במסכים האלה של סמסונג??? 2253BW ל 2243BW ל2243EWX ??? שלושלתם אותו המחיר
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-