עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by mzlbat,

היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by romchik,

היי, לאחר שקראתי בפורום וראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות מסך זה החלטתי שגם אני רוצה אותו. לא מצאתי אותו באף חנות. היום התקשרתי ל C DATA ואמרו לי שיש מקום בשם KBM בירושלים שאפשר לקנות את המסך שם. התקשרתי ל KBM ואמרו שהם יכולים לעשות הזמנה מיוחדת בשבילי ותוך 3 שבועות אני אקבל אותו. המחיר 2600 ש"ח. האם אתם ממליצים להזמין מהם את המסך כי המחיר יקר לדעתי ? אם הם מזמינים את המסך בשבילי איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אקבל הפאנל S-IPS ולא S- PVA ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  4. שלום יש לי Samsung SyncMaster 226BW מזה שנה וחצי מחובר עם DVI לGEFORCE 8600 לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, המערכת עולה ואני שומעה את הווינדוס והכול המנורה של המסך מהבהבת פעם בשנייה ויש צליל בתדר נמוך (מין צפצוף כזה) החלפתי ל ראידון 2400, והבעייה נשארה. בנוסף לאחר שהמחשב נכנס לסליפ נראה לי והמסך מתכבה יש את אותה הבעיה!. רק לאחר שאני מכבה מספר פעמים את המחשב ומדליק שוב המסך עובד. נראה לי גם לוקח לו יותר זמן להתחיל לעבוד מלפני זה עד שאני מכבה ומפעיל מחדש כמה פעמים. תודה על העזרה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מסך 22 שיהיה מיועד גם למחשב וגם לXBOX על איזה מסך הייתם ממליצים ? ואם יש לי כ.מסך HD4850 אני יכול לקחת מסך FULLHD ?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by gaoshun,

שלום, מסך lg 1942h שטוח- איך מומלץ לנקות מבלי לפגוע במסך? ארז

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  7. היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by ofekd23,

אני רוצה בבקשה המלצה למסך טוב למישחקים עד 1000 עם חיבור HDMI !HDMI זה בקבל הכי איכותי נכון ?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. נשרף לנו המסך בקפיצת מטח ואני רוצה לקנות 22' למשחקים וסרטים[עדיף HD] אין לי צורך בחיבורי טלוויזיה וכו' [br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 10:45:21 ומה אתם אומרים על ה22QD של צימי

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  10. מחר אני מתכנן לקנות מסך למחשב 22 אינצ' לסרטים ובעיקר משחקים, אני דיי סגור על ה-T220, אבל מה דעתכם על מסכים אחרים בתקציב של 1000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by dubilev,

מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by ofekd23,

איפשר חוות דעת על המסך הזה 24 AOC 2434Pw והצעות על מסכים טובים עד 1000 שח

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  13. לאחר שנים רבות של עבודה רק עם מסכי CRT החלטתי לרכוש מסך דק וצמצמתי את הרשימה האינסופית של מסכם אלו ל-2 מסכים בלבד ) 1) LG W2353V 2) SAMSONG T220 מידע נוסף: המחשב הנוכחי שלי הוא פנטיום 4-3GB עם זכרון פנימי של 3GB במהירות 533 וכרטיס מסך 7950GT 512MB וספק 430W המחשב משמש בנוסף לשימושים הרגילים של אינטרנט, אופיס, תוכנות גרפיות וכו', גם לצפייה מרובה בסרטים וסדרות וגם למשחקי מחשב וסימולטורים הכי כבדים ותובעני משאבים הקיימים בשוק. מבקש את המלצתכם המקצועית כי אני מעונין לרכוש מסך עוד השבוע בתודה מראש לכולכם - דני

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם כמסך לאקס בוקס (קונסולה כמו פליישטיישן) וגם כמסך טלוויזיה, ברצוני לשאול אם כדאי לקנות מסך טלוויזיה או מסך מחשב, עד כה מצאתי דגם שמאוד משך את עייני, בבקשה תגידו לי אם זה כדאי או לא. שם המוצר: T260 של SAMSUNG, עם זאת ברצוני לדעת אם צפיה בטללויזיה דרך מסך מחשב עם חיבור HDMI היא אידאלית (לממיר HD) הנה הלינק למסך: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA תודה לעונים מראש

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  15. שלום כולם. אני מתכנן לקנות את המסך סמסונג 2333SW , ואחד הדברים שחשובים לי במסך חדש זה שהוא יתמוך ב HD וראיתי שהוא אכן תומך ב FULL HD עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לקנות את המסך? אתם ממליצים? לא יעשה בעיות , לא ישרפו פיקסלים , רואים ברור וחד? והניגודיות היא 1:20000 זה משנה? ועוד שאלה שלא הצלחתי להבין , אני ראיתי שלמסך יש חיבור DVI-D ו AVG (או משהו כזה) אז איך אפשר שהמסך יתמוך ב FULL HD ? חיבור של DVI-D מהמסך למחשב יראה לי איכות של FULL HD? ואגב 8800GT תומך ב FULL HD? ומשהו אחרון שחשוב לי מאוד שתענו המסך תומך לרזולוציה של 1920X1090 ויש מסכים טובים שתומכים על רזולוציה של 1680X1050 מה נחשב יותר טוב? והאם זה משנה? חשוב לי שהמסך יראה משחקים במחשב שיראו באיכות HD האם אני באמת ירא…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך הנ"ל, על הקופסא רשום 2200WA אבל בתוך הכרטסייה של הדגם רשום 2209WAf זה תקין? שאלה נוספת היא מה הדרך הטובה ביותר לבדוק פיקסלים שרופים ואיך אני עושה את זה? תודה רבה לכולם : )

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

פתאום הופיע לי על המסך קו ירוק מאונך ברוחב של 1 פיקסל, ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וזה לא עזר\ מה זה ומה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by IdoZ,

מה אתם אומרים על המסך? הוא טוב? יש לו ביצועים טובים? איך הוא למשחקים? איך הוא לסרטים? הכרטיס מסך 8600GT 512MB יחזיק? אה ודרך אגב, אתם יכולים לעשות אשכול בנעוץ על מסכי 24 אינצ' מומלצים? כמו שעשיתם עם ה22 אינצ'... זה יעזור לדעתי אה ואם הייתם עושים כזה אשכול הT240 היה נכנס? תודה :)

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by bosmathaifa,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשדרג את אצמי מ17 ל22-24 רוב הצרכיים ממסך : הם גלישה, משחקיםכבדים(....crysis) וסרטים(אני ראה המון) הבנתי ששני הדגמים הם טובים אבל איזו יותר טוב לצרכים שלי או שיש מחברה אחרת משהוא טוב? וכמו שהבנתי איפשר לכוון את המסכים ? התקציב הוא עד 1500 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by סתםאחד2,

הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  23. Started by adys,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר את השרשור למקומו הנכון. יש לי שני מסכי VP930 שמשמשים לעריכה. בזמן האחרון, כשבוע ימים בערך, המסך שמחובר ליציאת הVGA , לוקח לו כמה דקות להתחיל לעבוד. הנורית הירוקה מהבהבת, ושום דבר לא עוזר, גם לחיצות על הכפתורים שלו לא מראות כלום. כיבוי והדלקה - גם לא עוזר. אחרי כ3-5 דקות הוא מתחיל לעבוד ואז הכל בסדר.. רעיונות למישהו? תודה, עדי.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  24. אהלן, אני כנראה מוריש את הVP930 שלי לאחי וקונה במקומו מסך WIDE יותר לכמות הסרטים שאני צופה בהם, לא נורא שחבל, מקסימום תמיד אפשר להחליף עם האח בחזרה.. התקציב הוא בין 1000-1300, כמובן שיש צורך לעלות רק אם יש הצדקה. יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק קצת עם הכיוון של המסך (כי אני יושב כל פעם אחרת), אבל לא חובה. הכ.מסך שלי כנראה לא יעמוד ברזולוציית FULL HD במשחקים, אבל כבר מזמן ויתרתי על משחקים בהגדרות הכי גבוהות ואני גם לא משחק כ"כ הרבה, האם כדאי ללכת על מסך עם 1920*1200? (יש לי יחסית הרבה תוכן בHD, אבל שום דבר לא בFULL HD בעיקי כי לא היה לי איך לראות את זה). עוד נק' קטנה היא האם לקנות מסך 16:9 או 16:10? על מה תמליצו? עד עכשיו חשבתי על 2333SW של סמסונג או T220 (או T220P). תודה מראש…

• 40 תגובות
    • 7.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.