עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tsahiii,

בהמשך לנושא הקודם שפתחתי פה רציתי לתת סקירה קטנה לגבי המסך שבחרתי LG W2353V שאולי תעזור לאנשים שמעוניינים לקנות מסך אז נתחיל בקצת נתונים : גודל מסך Wideו"23 Size רזולוציה Resolution 1920x1080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.266 בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות Contrast Ratio 50,000:1iDCR זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI, HDMI נתונים מאוד גבוהים ביחס לעלות. החבילה כוללת : כבל VGA המתאים לכרטיסי מסך ישנים יותר,כבל DVI, כבל לחשמל ודיסק הכולל קובץ PDF שמסביר את כל הפונקציות במסך אופן ההרכבה וכו' בנוסף למדריך להתקנת הדרייבר שמצוי בדיסק. הרכבת המסך : פשוטה מאוד, מפרידים את הניילונים מחברים את המסך לסטנד שמגיע איתו וזהו אין הרבה מקום לטעיות בקטע הזה.…

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by arlef,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by sababchik,

כרטיס המסך - HD4870 512MB אני צריך מסך למשחקים כבדים באיכות גבוהה GTA4 COD4 וכ"ו גודל מסך 20 -22 אינץ (לא חובה מסך רחב) עד סכום של 700-750 ש"ח

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by acidance,

יש כאן מישהו שיש לו מסך sumsung P2370 23 אינץ'" ?!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי כולם.. האם תוכלו להמליץ לי על המסך כזה? המסך אמור להחליף מסך CRT 17 אינטש.. המסך החדש יכול להיות בגודל 17 (אבל איכותי) או 19.. חשבתי על HP L1710 שיש לחלק מהאנשים אצלי בעבודה, או על מסך כלשהו של AOC 919Va2 - איך הוא? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

איך אני מוצא אם יש לי במסך פיסקלים שרופים? יש תוכנה? וכמה פיקסבלים שרופים צריך שיהיו כדי לממש אחריות? המסך סמסונג 240T. תודה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by shlomi1980,

יש לי תלושים שאני רוצה לנצל בשקם אלקטריק(יחסוך לי 400 שקל) אז עשיתי שם ביקור ועשיתי רשימה של כמה מסכים שראיתי שם אם אפשר מתוך הרשימה איזה מסך עדיף? סאמסונג: E2200HD גודל 22 T220 גודל22 T220P גודל 22 2333 גודל 23 BENQ: T2200HD גודל22 FP202W גודל 20 תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by acidance,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by kola,

שלום לכולם, הגעתי להכרעה בין 2 דגמים אני מעוניין כעת להגיע לבחירת מסך... נתונים... מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 19-22 אינץ שימושים: קריאת מסמכים,גראפיקה,גלישה באינטרנט. (צפייה בסרטים תתבצע על מסך טלוויזיה אחר) חיבורים חשובים: חיבור HD,DVI-D תקציב: סביב ה1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קיבלתי המלצות למסך מדגם DELL 2209WA אבל אף פעם לא ראיתי אותו בתצוגה לעומת זאת ראיתי את המסך T220 של סמסונג, והוא נראה נחמד + עולה רק 1000 ש"ח בניגוד לDELL שעולה 1500 ש"ח אשמח להמלצות וייעוץ בנושא תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, היום התחדשתי לי בממיר חדש, כאשר חיברתי אותו למסך אותו ציינתי ליציאת ה S-Video שמתי לב כי בכל ערוץ כלשהו בצד שמאל למטה ישנו פס אופקי אחד עד אמצע המסך בערך ולפעמיים הוא משתנה בהתאם לצבע הנמצא בערוץ. יש לציין שביצעתי את הדברים הבאים: 1. החלפת כבילה וניסיון חיבור ליציאה אחרת (RCA) ולא SVideo. 2. החלפת הממיר וחיבור ה DVD. 3. ביציאה DVI ו VGA תופעה זו אינה קיימת. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה והאם יש צורך להחליפו כמו כן אשמח אם למישהו יש את המסך 27 אינטץ ויכול להעיד כי תופעה זו קיימת / לא קיימת אצלו בברכה,

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by VexX,

אז ככה קניתי מסך T260HD באמלצת אחד בפורום אני די מרוצה..אחשב אני יודע שיש אופציה לראות גם ו גם בו זמנית אבל זה לא פועל לי מישהו יודע למה זה קורה??? תודה VEXX

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by RONEN1N,

אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TPack,

שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  14. שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי למי יש את המסך הזה ? והאם אפשר לשחק על רהרוזלוציה הזאת 1680x1050 ובשולחן העבודה בלי שהתמונה תמתח או תהיה מעוותת ? ותודה כי אני חושב לקנות אותו או זה (סמסונג) מסך מחשב Samsung 2253BW

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by יוסףש,

בזאפ כתוב שזה 16 על 9 ואני לא יודע אם להאמין להם... אם אכן זה נכון אז זה מסך 21.5 ,לא?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  17. Started by tsahiii,

לשניהם נתונים פחות או יותר זהים אבל בתכלס מה עדיף ? יש להם כניסות VGA ? יש גם מסך סמסונג 23 אבל בעל נתונים פחות טוב ו5 MS לעומת 2 הדגמים שהבאתי המסך הולך לשמש גם לאקס בוקס ובגלל זה הMS חשוב לי מה אתם אומרים מה עדיף מבינהם ? הנה קישורים למסכים פיליפס http://www.arcmedia.co.il/philips/?ToolId=BDQG8D&website=Zap LG http://www.skypc.co.il/pl_product~W2353V~9~0.htm

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, האם נתקלתם איפה שהוא באינטרנט, בהודעה מכל נציגות של Dell בה חברת Dell הודתה באופן רשמי בבעיות הידועות שיש עם הrev00 במסך 2408WFP? לינקים התקבלו בברכה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. בבקשה תענו לי הפעם באשכול אתם רוב הפעמים לא עונים לי. אבא שלי רוצה לקנות לי מסך מחשב בסביבות ה1000 ש"ח אבל עדיף בפחות. יש לי עוד 1500 ש"ח להוסיף אבל אני מעדיף בכסף הזה לקנות אקסבוקס (ביחד עם אח שלי). בגלל האקס בוקס חשובה לי יציאת hdmi..... בגלל זה יש לי דילמה בין 2 מסכים: LG L226WTQ בעל יציאת hdmi + dvi הייתי לוקח אותו אם הוא לא היה 21.5 אינץ..... Samsung 2243 שאין לו hdmi..... אני יקנה אותם אם לא תהיה לי אפשרות לקנות LG W2353V שהוא 23 + hdmi... מה עדיף לי לקחת את הסמסונג או lg...???????

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  20. והאם קיימים מסכים כאלה עם גודל נקודה שמקביל לזה של מסך 19 עם רזולוציה של 1280x1024?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by davido,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך 4850 עם הGDDR5 ואני רוצה לקנות לו מסך אני מתלבט בין T220ו 2243BW יש עדיפות של כמעט 100 שח לטובת ה2243BW וגם הארגונומיה שלו יותר טובה יש סיבה בכלל לקחת את הT220? שימושים אינטרנט מסמכים וכו' (60%) משחקים וסרטים 40% זה די דחוף.תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gggil,

אני צריך מסך מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים, למשחקים וגם כטלויזיה. ושיהיה HDCP מרחק צפיה נע בין מטר וקצת עד ל2.5 מטר. גג 1500 שקל! תודה רבה, יום טוב

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG LCD 24 2433BW ? מה ההבדל בינו לבין ה2443BW שתיהם עולים 1300 יש מסכים יותר טובים מבחינת איכות במחיר הזה ? (אל תתנו לי מסכים שעולים יותר כי גם ככה חרגתי מהתקציב)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by assaffa,

הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  25. למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.