עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gryffin,

החלטתי ללכת על מסך 22 אינץ' רחב עם פאנל TN. ה-20 של דל עם פאנל S-ISP קטן לי מדי, וה-24 יקר מדי. אז מבין שני המסכים שרשמתי, איזה עדיף לדעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. **עדכון נושא*** ערכתי את הנושא לגמרי במקום לפתוח נושא חדש, אני מתלבט בין שני מסכים. Dell U2311H במחיר של 955 ש"ח http://tms.co.il/product/8854 לבין LG IPS231P במחיר של 925 ש"ח http://tms.co.il/product/10317 עכשיו נראה שאין הבדל ענק, רק שלLG יש 5MS במקום 8MS של DELL. בדקתי זאת לפי נתונים באתר של LG. נראה שהמסך של LG אפילו שהוא זול יותר הוא יותר טוב. מישהו יכול לאמת לי האם כדאי לי לרכוש את המסך של LG? כמו כן לא ברור לי האם לLG יש רמקולים מובנים או לא שורה תחתונה האם LG מסך איכותי ומתאים לצפייה בסרטים מרחוק? ולמשחקים? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by luiza,

שלום רב אני צלמת שעובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, זקוקה למסך מצויין. ההתלבטות כרגע היא בין שני דגמים: Dell 2209WA Eizo S2232WE אני מבינה שהמסך של איזו תומך בחלל צבע הרבה יותר גדול (Adobe RGB) לעומת Dell שתומך מקסימום ב-SRGB. מאחר ואין שום חנות שמאפשרת צפייה בשני המסכים בו זמנית, מאוד קשה לי להבין איך בפועל נראים ההבדלים בין שני החללים האלו, והאם בכלל העין שלי מסוגלת לראות את ההבדלים האלה? כמובן שקיים גם פער משמעותי במחיר, כרגע זה פחות מעניין אותי. מה דעתכם? תודה רבה Luiza

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  5. שלום. לאחרונה קניתי מחשב חזק במיוחד לצורך גיימינג והחלטתי לקנות מסך שיתאים למחשב הזה. עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 המסכים הנ"ל, ואני לא בטוח מה מתאים יותר... האם הips באמת שווה משהו או שעדיף ללכת על המסך השני? תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by coorva,

שלום רב מתכוון לרכוש מסך 23" IPS שמיועד בעיקר לאינטרנט, מישחקים וצפייה בסרטים וסדרות. מתלבט קשות בין LED ל- CCFL . אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון - מה עדיף. החשש שלי מה- LED הוא בעיקר מזליגת אור שהבנתי שהיא תופעה די שכיחה במסכים מסוג זה כמו גם בהירות חזקה מידי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avihugr,

יש לי התלבטות בין 2 מסכים, אני רוצה בעיקרון שיראו סרטים באיכות ממש טובה... אבל כמובן גם בשביל משחקים... אז יש את הימאאה הזה, שאין להם הרבה מסכים אבל זה 24 אינץ' במחיר טוב, אבל אם אתם אומרים לי שהמסך עצמו לא משהו,אז אני מעדיף לקחת 22 אבל שיהיה יותר טוב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 ויש את הסמונג הזה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715345 שהוא נראה לי יותר טוב.. אבל האמת היא שאני לא ממש מבין מה אומרים הפרמטרים האלה על המסך...אז אני צריך את העזרה שלכם.. בכל מקרה אם יש לכם הצעה אחרת יותר טובה באותו מחיר בערך אז תגידו תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eliil1,

מה ההבדל בין המסכים הנ"ל? מה עדיף? מבחינת ארגונומיה , איכות .... אגב, שניהם פאנל S-IPS , נכון? השימושים הם : משחקים,סרטים,אינטרנט ,טקסט וישיבה ממושכת מול המחשב. תודה. *זה רק אני או שאין בחנויות את ה HP , רק בחנות אחת מצאתי =SS

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי השבוע את הLG W2042T (עדיין באריזה) ואמרו לי שכדאי לי להחליף לSamsung 2053BW המטרה של המסך הוא עבודה משרדית והוא יחובר לכרטיס מסך מובנה בלוח GA73PVM-S2H האם כדאי להחליף? או שאין בכלל הבדל? זה יוצא בערך תוספת של 50-100 ש"ח... וכמובן זמן... תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. Started by Joy,

שלום המחשב הביתי שלנו משתדרג בשעה טובה ממסך 17" CRT למסך שטוח. התקציב גמיש. השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות OFFICE. משערת שעם מסך ראוי אתחיל לראות סרטים מדי פעם. שולחן העבודה שלי בעומק 60 ס"מ כך שאינני מעוניינת במסך רחב מדי. חשבתי להסתפק במקסימום 22 ". לאחר קריאת ביקורות רבות הצטמצמתי לשתי האפשרויות הללו: LG W2220P ו- DELL U2211H (או בגרסת ה-23 אינץ') מקריאת המפרטים אני מבינה שההבדל העיקרי ביניהם הוא ש-DELL הוא FULL HD ו-LG אינו. וכן שב-DELL יש חיבורי USB וב-LG אין. ובכל זאת שניהם מקבלים ביקורות מצויינות. אשמח לשמוע אם יש למישהו דעה או מידע שייתכן ונעלם מעיני, לגבי העדיפות של אחד ממסכים אלו על פני השני. כמו כן אשמח לשמוע מהו היתרון של 23" בדגם ז…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  13. היי אני משתמש במסך בעיקר לאקסלים וגלישה, קצת יוטיוב, קצת תוכנות גרפיות בעיקר חשוב לי לראות טבלאות עם נתונים בצורה ברורה,כמובן שהיה חשוב לי לראות בעיניים את 2 המסכים האלו ולהחליט מה מתאים לי, אבל זה לא ממש אפשרי, צירפתי לינק לאתר השוואות מאוד מפורט, אם מישהו יוכל על סמך הנתונים הללו לתת לי כיוון אשמח מאוד, המחיר שלהם קרוב מאוד. סביב 650 ש'ח תודה https://us.hardware.info/comparisontable/products/344148-278768

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by bsphere,

אני רוצה לקנות מסך שישמש בין השאר גם למשחקים, לכן חשבתי על 19" 2MS. הדגמים שמצאתי הם: lg l1970hr samsung 931bf samsung 940bf benq fp93gx מה מביניהם הכי מומלץ? (ואם אפשר הסבר למה ולא סתם שם של דגם) יש משהו יותר טוב באיזור המחירים שלהם ?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן לקראת קניה של טלווזיה חדשה, גודל 55 אינץ' עם תקציב של עד 5K (עם הנחות של מועדון חבר). מתלבט מאוד בין C9 לבין Q80R של סמסונג, כשההתלבטויות העיקריות סובבות סביב הפחד מצריבת מסך וסביב התמודדות לא טובה עם אור. השימוש כולל ברובו כדורגל וגיימינג, יכול להגיע גם ל6-9 שעות גיימינג כמעט רצופות, כמה פעמים בשבוע, במשחקי RPG שכוללים תפריטים קבועים על המסך. מבחינת כדורגל זה בערך 6-10 שעות בשבוע, תלוי שבוע. מפחד מאוד מצריבה שתחרב לי את המסך. אחריות מכסה את זה? הטלוויזיה תהיה ממוקמת בקיר המזרחי של הבניין שכולו חלון גדול, אז מפחד שבמהלך היום (נגיד בסופשים כשאני אצפה לא מעט במהלך היום) האור ישפיע על המסך. מה ממליצים? יוצא שהC9 תהיה בהפרש של בערך 700-800 שקל ומתלבט…

16. עשיתי טעות מרה וקניתי צג רחב 22 אינץ' של BENQ ב2000 ש"ח. לאחר האכזבה שנחלתי ממנו החלטתי להחזירו לחנות ולעשות קצת מחקר בנושא והחלטתי שאני רוצה להשקיע קצת אקסטרה ושאני מעדיף לא לגעת יותר בפאנלי TN. הבעיה הראשונה שנתקלתי היא המחירים, עד שאחרי נבירות רבות גיליתי את השלישייה שציינתי בכותרת. האם המסך של פיליפס מצדיק את מחירו המעט גבוה יותר לעומת הזוג של דל? במידה והוא אכן טוב יותר בצורה משמעותית אלך עליו ואם לא אז ההתלבטות היא בין הזוג החדש של דל. סך הכל ההתלבטות היא בין רזולוציה 1650x1050 או 1600x1200. האם המחסור ב100 הפיקסלים שאני מאבד לטובת מסך רחב מורגש? אני נוהג לצפות בסרטים על גבי המסך ומשתמש בו בעיקר לסרטים, משחקים ובהייה ארוכה בטקסט. בכל אופן מומלץ לכולם להתרחק מהמסך הז…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה ל 206 יש 2 MS וקונטרנסט של 1:3000 לעומת ה 204 שיש לו 5 MS ו קונטרסט של 1:8000 המסכים ישמשו למשחקים מהירים(כמו UNREAL TOURNAMENY?) את שניהם אני משיג כמעט באותו מחיר... השאלה מה עדיף? והאם ההבדל בין 2MS ל5 MS הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. Started by shayks,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 22 אינץ' ומצאתי את השניים הנ"ל תחת תג מחיר של פחות מ-1400 שקל. על מה מהם אתם ממליצים? נ.ב. יש לי Radeon 9000 (בכלל מחשב ישן), האם הוא יתמוך ברזולוציה של 1680x1050? תודה!

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. Started by ycarmon,

לפי zap ה- 2253BW זול יותר ב- 100 שקל. יש לו יחס ניגודיות פחות טוב ואומרים שה- T220 מאוד אסתטי (זה חשוב לי במידה בינונית). האם לדעתכם זאת סיבה מוצדקת למתוח את התקציב שלי? מתי (ואם בכלל) ההבדל בין יחסי הניגודיות יהיה מורגש?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by piter_pen,

ההתלבטות שלי בין 5 מסכים לפני הקנייה הסופית: LG 1917S SAMSUNG 940N SAMSUNG 920N VIEWSONIC 902B VIEWSONIC 912B האם מישהו יכול לדרג אותם או פשוט לכתוב מה הטוב ביותר מהרשימה ולעזור לי לבחור... תודה

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by kola,

שלום לכולם, הגעתי להכרעה בין 2 דגמים אני מעוניין כעת להגיע לבחירת מסך... נתונים... מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 19-22 אינץ שימושים: קריאת מסמכים,גראפיקה,גלישה באינטרנט. (צפייה בסרטים תתבצע על מסך טלוויזיה אחר) חיבורים חשובים: חיבור HD,DVI-D תקציב: סביב ה1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קיבלתי המלצות למסך מדגם DELL 2209WA אבל אף פעם לא ראיתי אותו בתצוגה לעומת זאת ראיתי את המסך T220 של סמסונג, והוא נראה נחמד + עולה רק 1000 ש"ח בניגוד לDELL שעולה 1500 ש"ח אשמח להמלצות וייעוץ בנושא תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש, אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=) השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים, את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי, עליה אני גם משחק בPS2, אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב, בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' .. (בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה, וגם בכלל אם…

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by rafip77,

שלום, לאלה המבינים, בקשר למסכים הנ"ל, האם יש הבדל באיכיות צבעים ותצוגה בין 2 הדגמים ? כי הייתי מעדיף לקחת את הגדול 26.... אבל משום מה נראה לי שמישהו אמר שה-24 יותר איכותי מה-26 מבחינת צבעים וצפייה... מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  24. Started by roi13489,

היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות מסך איכותי שיתחבר למחשב נייד שלי (Dell Inspiron n5110). השימוש יהיה במסך זה בלבד ללא שימוש במסך המחשב הנייד והגודל הרצוי הוא 23". (יש חיבור VGA וHDMI) משיטוט נרחב בפורום ראיתי שהמסך המומלץ הוא U2312HM. הצורך העיקרי שלי הוא קריאת טקסטים בכמויות. בנוסף, איכות הצפייה בסדרות/סרטים חשובה לי מאוד. לעיתים רחוקות מאוד אני משחק במחשב ואשמח אם המסך יתאים גם לשימוש זה, אך הדבר אינו קריטי. עניין מהותי מאוד עבורי שיהיה אפשר לשחק עם גובה המסך בנוחות וקלילות. ראיתי בKSP מבצע על המסך של סמסונג Samsung S23C650D ב750 ₪. נראה שהוא תואם לדרישות לעיל, אך לא מצאתי ביקורות נורמליות עליו ברחבי האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ביניהם ולהמליץ על אחד מהם לשימו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Itaybe,

בוקר טוב, אני מתלבט בין שני המסכים הללו מצד אחד אני משחק במחשב (bf3). יש לי מחשב חזק מאד (i7 extreme ,480GTX וכו...) שיכול לדחוף 1920X1200 מצד שני הגודל קובע ו27 אינץ מאד קורץ למרות שהוא כנראה פחות איכותי מהמסך של דל, כמו כן יש לי ממיר HD ספייר בבית של הוט המסך 27 אינץ כזה גרוע ? לא יודע מה להחליט.....יש למישהו עצה ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים