מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני צלם ועובד הרבה בפוטושופ. אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש ויש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GS השאלה היא איזה מסך כדאי לי לרכוש ועל בדיוק אני צריך להסתכל. רמת הדיוק מאוד חשובה לי והתקציב עומד על 2500 ש"ח. טל
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היא לא רעה בכלל http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339287318,00.htm
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם המסך הזה מצוין למשחקים והרזולוציה שלו טובה והאם האיכות שלו שווה למסכים של 17" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5698 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כרגע אני עובד מול זוג מסכים TN FullHD הייתי רוצה להחליף לזוג מסכים זהים. הרוב המוחלט זה עבודה מול VS מה מומלץ? אני יודע שחלק גדול מהאנשים פה משתמשים במסכים בגדלים שונים אבל אני רוצה שניים זהים. האמת שאני מוכן לשקול שלוש זהים, אבל כרגע אני צריך שניים. אין מגבלת תקציב אבל אני מעדיף כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש הבדלים בין U2515H ל-U2715H חוץ מהגודל של המסך עצמו? יש הבדל כלשהו בין DP ל-HDMI? לפי מה שידוע לי אין הבדל בעקרון אבל יש משהו שמומלץ יותר להשתמש בו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי , אני מחפש המלצה למסך LCD כאשר הדגש הוא על משחקים וסרטים בגודל 22 אינץ' בתקציב עד 1500 ש"ח. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 של AOC ויש לו מצלמה ומיקרופון ויש לו גם רמקולים יש כבל שמחבר בין המסך למחשב כדי שישמעו דרך הרמקולים .יש לי רמקולים וסאב למחשב אז אני לא משתמש ברמקול של המסך .זה הורס את המסך שאני לא מחבר את הרמקול של המסך ואני לא חיברתי את הכבל ? נ.ב את הרמקולים שסמתי אני שם אותם מאחורי המסך וזה יכול גם להרוס אותו ולפעמים אני שומע חזק?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש הבדל מורגש בינהם? כי אני רוצה לקנות את ה DELL 2209WA הוא טוב למשחקים?? למי שיש אותו.. רואים בוא חלק וטוב? לא מפוקסל כזה נכון?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום בגלל שהמסך שלי נידפק שלחתי אותו לתיקון(ולצערי זה ייקח שבועיים) אז בינתיים התנחלתי על המסך של אח שלי שהוא מסך CRT ועכשיו אחרי שנתיים שלא היתי על המסכים האלה אני פשוט ראה מטושטש משום מה זה נורמלי(לא רפואי)? כלומר יכול להיות שזו בעיה במסך או בגדרות כי זה משגע אותי אני לא מסוגל לקראו או להיות עליו למשך זמן.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מבין שני המסכים עדיף, כאשר מדובר על גודל של 22 אינץ, מבחינת מחיר ה LG זול ב70 שקלים בערך. השימוש הוא למשחקים בעיקר, זווית הצפיה תמיד ישירה אל המסך, ירוץ על כרטיס מסך 970GTX 4GB. אני יודע שזה לא ניצול מלא של הכרטיס אבל לצורך העניין ההתלבטות היא אך ורק בין שני המסכים הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך של DELL E228WFP ויש בו מצב רגיל כאילו שאפשר לבחור את הגוונים כאילו הירוק אדום כחול .. ועוד מצב אחד HD YPBPR אבל ברגע שאני שם אותו כל הצבעים ניראים לא טוב.. מה זה המצב הזה בכלל למה הוא נועד עם הוא גורם לצבעים ליראות לא טוב כאילו או יותר מידי ירוק אדום כחול לא יודע איך לסביר את זה.. ? טוב יותר ברור מזה המצב הזה HD YPBPR ? איזה שיפור הוא נותן ? איך אפשר לכייל אותו נורמלי ? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ברגע שאני מריץ סרט DVD (באיכות 720x576) על מסך Full HD אז המסך מורח את התמונה לרזולוציה שלו (1920x1080) ואז האיכות גרועה? ועוד דבר, אם אני מריץ סרט Full Hd על מסך 1680x1050 האיכות תהיה פחות טובה? (כי הוידאו יעבור דחיסה מ 1920x1080 ל 1680x1050)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת סתם לידע אישי, איך אפשר לדעת בוודאות כאשר יש פיקסל מת על המסך? האם רק כשהמסך בצבע לבן שלם ניתן לראות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המסך הזה: מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות - 943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
לכול מי שמעוניין על קצת פרטים לגבי המסך... אני רואה שיש פה הרבה לבטים... אם הייתם שואלים אותי לא הייתי ממליץ לכם לרכוש אותו...הסיבה היא שיש פס שיורד ומרצד בזמן צפייה בסרטים חיברתי בכבל DVI כמו שחלק מהאנשים אמרו שצריך לעשות...וזה לא עובד... אז או שיש כאן למישהו פיתרון....כי אני לא מצאתי....או שפשוט תקנו מסך אחר
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף לקנות לשימוש במשחקים? LG W2486L LED או את המסך הזה Dell U2311H LCD ואם אתם יכולים גם לומר לי למה עדיף את מה שאתם אומרים ובמה הוא יותר טוב? זה ממש חשוב לי כי אני מתכנן לקנות מסך השבוע.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לכל אלה שיש להם מסך 24 אינץ (בעיקר של DELL) האם זה נוח לעבוד מולו??? האם המסך לא ענק מידי? (אני עובד מול 19 רגיל) ובעיקר משתמש לצורך אינטרנט, סרטים+סדרות ומדי פעם משחקים ואיך המשחקים? הרי בשביל לשחק ב 1200*1920 צריך כרטיס מסך יקרררר.... אם מורידים את הרזולוציה (נגיד 1050*1680 ואף פחות) האם יעבוד טוב, האם יש מריחות וכו'??? אודה על כל תשובה :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם בנושא ? מה אורך החיים של פאנל LCD ? נגיד 5 שעות עבודה ביום X שנה = 2000 שעות גס, 4000 שעות לשנתיים. יש נתונים מוצהרים על כמה שעות עבודה הפאנל יעבוד ? אחרי X שעות הוא מתחיל לאבד אכות ? יש הרבה מסכי LCD אכותיים יד שניה, ואני מתלבט בנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין במסך גדול של חברה טובה שיתאים למשחקים, איך האופציה הזו? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך בגודל 23 אינץ', השימוש הוא בעיקר עבודה שגרתית בבית (אינטרנט וכו') ועריכת מוסיקה (לא וידאו). כמובן שמסך שמאפשר צפיה בסרטים באיכות גבוהה יהיה מעולה אבל אני לא בררן בזה וזאת לא המטרה העיקרית. במשחקים אני לא משתמש בכלל... בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של ה DELL U2311H כי מאוד משבחים אותו, אבל מקריאה בפורומים ומחשבה שנייה אני מעדיף לא לעבור את ה-1000 ש"ח כי זה לא מאוד קריטי בשבילי, מה שהביא אותי להתלבט בין 2 הדגמים האלה של samsung ה BX2335 שכרוך בתוספת של יותר מ-100 ש"ח לעומת ה 2333T . השאלות שמעניינות אותי הן: 1. האם הוא באמת יותר טוב ושווה את ההפרש (והאם הLED באמת משפיע או לא משמעותי בסדר גודל כזה) 2. למי שעבד עם המסכים האלה, האם זה שהכוונון למעלה ולמטה בעיית…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך הייתם בוחרים ? : http://www.conrad.com/AOC-24-TFT-LED-E2440VA.htm?websale7=conrad-intπ=413813&ci=SHOP_AREA_17155_0413024 אני יכול לקנות אותו ב785ש"ח אחריות 3 שנים 22" - e2243FW - Monitor Display - AOC - Latin America אני יכול לקנות אותו ב 575ש"ח 3 שנים אחריות! LG E2240T LED Monitor - 21.5" Widescreen LCD Monitor (21.5" diagonal) - LG Electronics IN אני יכול לקנות אותו ב749ש"ח 3 שנים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE1426E81 אני יכול לקנות ב 650 שח או שיש לכם המלצה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1600ש"ח. שימוש למשחקים וסרטים.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-